32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Flora2
    Pingu, a legegyszerűbb dolog megszabadulni a szellemektől, töröld ki a sírköveket, mint bármilyen más bútordarabot. Vagy ha van olyan kieged a játékon, amiben a simeknek inventoryjuk van, pakold be a sírkövet az inventoryba (hátizsákba), és így is véget vetettél a szellemjárásnak.
  • Sipocz
    A kóborok "befogásához" (érdemes lehet és most meg is fogom egy másik simcsaládnál kísérelni) szerintem rendelkezned kell a pet-léthez szükséges rekvizitumokkal (legalább egy heverőpárna, kaja, kaparófa, gumicsont). Nálam ezek megvannak és jönnek is a kóborló lelkek, igénybeveszik ezeket aztán általában az a vége hogy összebalhéznak Walterrel, néha már Walter győz ellenük, de aztán megjelenik Pimpőke és kinyílvánítja a hatalmát amire Walter elbújdokol az utca túloldalán a többi jószág meg elhagyja a fedélzetet, aztán Pimpőke felmászik a kaparófás magaslesre és elégedetten szemlélődik körbe:).
  • Dexantreal
    Hiába, kutya és macska egymást nem komálja. Nyugodj bele. Szerintem hajlottak affelé a készítők, hogy picit realisztikus legyen az áltoknál is, vagy rendesen és most Walter és Pimpőke totál megfelelnek ennek. De nem tudom, ez csak az én véleményem. Jómagam tegnap tettem fel nosztalgiából az egész cuccot és még csak a családom házának építésénél tartok.

A család persze kint dekkol a járdán és vár, hogy mehessenek. Néztem 1-2 percig a simeket, majd pause és építkezésbe fogtam. De a játék bevezetőjébe a Házi Keddvencnél azt írta, hogy kóbor állatok is vannak. Ez alatt az 1-2 perc alatt még nem láttam. No persze azért, mert 1-2 perc volt... de remélem utána majd jönnek, ha már kész a ház és játszok.
  • Dexantreal
    Ok-ok.
  • Sipocz
    Hali!
    Skacok! adjatok tanácsot erre a gondra:
    Az az alap hogy van egy jól szituált és faluszerte közkedvelt családom. A simek vágyai között szerepelt macsek és blöki installálás, ez meg is történt. Nem szokásom belenyúlni a gama véletlenszerüségeibe ezért mindkét jószág beszerzésénél meghagytam a "generált" személyiségjegyeket. Sajnos a blöki (egy marcona doberman) amellett, hogy barátságos erősen agresszív is és valahol itt kezdődött a két "családtag" konfliktusa, amely jelenleg ott tart hogy az egyébként szolid és mélázókedvü macsek már -70-re útálja a kutyát. Természetesen nincs a közöstéri létezésüknek olyan apró röccenése ami ne torkollana "ányázós interakcióba". Úgy gondolom mindennel el vannak látva ki-ki izlése és faja szerint, szükségleteik folyamatosan "kellemes" kategóriában, minden más simmel (nem csak a családban, de a nagyszámú baráti körben is) kapcsolatuk felhőtlen és baráti, de egymással kiállhatatlanok, összebalhéznak ágyon (mindkettőnek kényelmes helye lehetne:)), etetőtálkán (mindig feltöltött kettő van a telken), egyszerűen ha 4 lépésnél közelebb kerülnek egymáshoz kitör rajtuk az "ideg". Nem szeretném egyiket sem elkergetni, -adni, -pusztítani de érzékelem hogy a -100-as hozzáállás kialakulása előtt valamit tenni kellene. (Ja! és ráadásul az álmatag művészlélek macsek, Pimpőke az "erőember", ha az őrkutyák gyöngye Walter már nagyon a bögyében van, azaz feszt, akkor kikergeti a telekről az útca túloldalára:)).)
  • Gólya #21390
    mint mondtam, nem az enyém az eredeti - tehát a jó ízlésem azt mondja: nem
    (csak játszottam egy kicsit)
  • rTp
    nincs most kedvem végigolvasni, annyit kérdeznék, hogy van e olyan crack már hozzá (az alap sims2höz) amitöl rendesen megy? Kössz.
  • Pingu
    na jó, megbocsátok

és köszi:)
  • coRDHA DriLL
    Bocsánat Többé nem fordul elő!
  • Pingu
    köszi csa mondom hogy diszgráfiás vagyok igy ha lehet ne gunyolodj
  • Dexantreal
    Jah tényleg. Sejtettem, hogy egy harmadik bill lenyomása is kell hozzá. Thanks!
  • Gyocsika
    + C
  • Dexantreal
    Ja és konzolt mivel is kell elő hívni? Controll, shift meg még valami, de nem emlékszem már :S. Csak a cheat miatt kellene.
  • Dexantreal
    Nah, felpakoltam a magyar Sims 2-t, a magyar Egyetemet és a többi kiegészítőt és a végén crackeltem, meg közbe is, ahol kellett és megy! Ezer thanks Mike! Pfúú, de rég nem Sims 2-tem már. Nah de most ezerrel durr bele. Nagyon kíváncsi vagyok a Házi Kedvencre.
  • coRDHA DriLL
    VAN! A Magyar helyesírási lexikon
  • savafan
    köszi!
  • Gyocsika
    van egy pár patchItt
  • savafan
    Sziasztok!

Egy ismerősöm kislánya rá van kattanva a játékra, csak sajnos nincs netjük. Ezért nekem kellene begyűjteni a javításokat és egyéb apróságokat.
    Léteznek a játékhoz hivatalos patch-ek? Vagy egyéb kiegészítések? Illetve a kiegészítőkhöz vannak "okosságok"?
    Az összes kiegészítést megkapta a kislány magyar nyelvű változatban. De a lemezekhez javításokat ugyebár nem adnak:((

Előre is köszi a segítséget!
  • Dexantreal
    Thanks! Egyébként nem tudom miért nem tudok ott rákattintani és miért nincs banner :S.
  • rage
    http://sims2faq.atw.hu/
    link
  • Dexantreal
    Valaki be tudná linkelni nekem a FAQ oldalát? Mert nem hozza be a bannert ehh, csak az alatta lévő szöveget és ott nem tudok valamiért rákattintani a szövegre :S.
  • Pingu
    Ja és igazjág szerint az eredeti Garfield narancssárga fekete csikokkal halványrozsaszin orral:)
  • Pingu
    Hali!

Szelem Problémám Van. A Szelemek Miat Nem Tud A Család Aludni, És Mindig Halálra Rémülnek. Tudd Vallaki Segiteni? Egyáltalán Van Erre Megoldás?
  • Dexantreal
    Nem baj, de akkoris szép és szabadalmaztasd a télies ötleted szerintem. Töltsd fel valahova.
  • Dexantreal
    Az igaz, de, ha a szlenget kivesszük, mármint nem nézzük most azt, akkoris nagyjából érthető.
  • Dexantreal
    Ok, álljon vissza és legalább minden oké lesz. Amúgy meg sry :P.
  • Mike
    fura lesz az angol után a magyar
  • Mike
    hát éppen hogy igényel, mert szlenget használ
  • Gólya #21367
    azt hittem, ismerősebb lesz
  • Gólya #21366
    nem az enyém, csak téliesítettem
  • Mike
    no comment? tudod hányan háynszor teszik fel ugyanazokat a kérdéseket, mert még arra is lusták, hogy az oldalon kicsit visszaolvassanak?
    nem baj, november 1-től visszaáll a régi rend
  • Dexantreal
    Frankó kis hegyi házikó. Jah és szép.
  • Gólya #21363

így milyen?
    (tudom, havas......)
  • cseri001
    Oké, köszi. Nézegettem a FAQ-ot, de nem jöttem rá, hogy nem gond-e, ha nem sorrendben telepíti fel a kieg.-eket, főleg ha a nyelvvel is lehet gond. De a puding próbája az evés.. majd kiderül. :)
    (Ha véletlenül felmegy a Pets, akkor magyar lesz, de aztán az Univ meg nem..... akkor tényleg foltos lesz. :) Mindegy, csak működjön! :D
    Eddig is angol volt, úgy szoktam már meg, de ha van rá lehetőség, akkor megnézném magyarul...
    Barátnőmnek meg egyelőre megkegyelmezek...
  • Shiwo
    mi megoldottunk az angol/magyar kérdést...barátnőmnél angolul tettük fel, nálam magyarul.. amúgy telepítésnél szokott lenni kavarás, még sorrendbe is, legalábbis nekem annó szarakodott valami, amikor leellenőrizte a meglévő patchet vagy kieget vagy mit..és pont az volt a jó megoldás, hogy nem sorrendbe telepítettem..
  • Dexantreal
    Szerintem te ma bal lábbal keltél fel. Egyébként azért akarja sok ember magyarul, mert magyar és magyarul minden élvezetesebb érthető módon. Bár valóban a játék nem igényel akkora angol tudást, de mégis sokkal frankóbb az egész magyarul.
  • Dexantreal
    Háhh :P. Ha ez idegesít akkor no comment. Rohadt rég jártam a topikba és gondoltam ennyitől senki nem kapja fel a vizet, hogy egy tök ártalmatlan kérdést felteszek. De tévedtem.

Mindenesetre thanks a választ! :P
  • coRDHA DriLL
    Igen trükközni kell vele. El kell menni a boltba és megvenni az eredetit! Nem bonyolult, de "sajnos" elég trükkös.
  • Mike
    de azt sem értem, ha ez ekkora gondot okoz, miért nem teszitek fel angolul, legalább nőne a szókincsetek, meg a barátnőtök szókincse is, meg jóanyátoké, mert már ilyet is láttam, mert ugye pl. a chemistry vagy a streak nincs ám benne mondjuk az angol-magyar középszótárban, de a nem sokkal vastagabb Oxford egynyelvüben meg igen
  • Mike
    ez is le van ugyan írva a faq-ban, de nem baj, persze hogy kell trükközni, de ha nem akarsz nem trükközöl, max imitt-amott angol lesz

a bnődet meg ne nyird ki, jobb élve, bár ki tudja, te ismered...