32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#21476 te erre? szió! -
Dexantreal #21475 Hogy gondoltad az átnevezést? :S SImán átnevezm mp 3-ra, vagy mi? Mer az nem jött össze. -
Dexantreal #21474 Ok, akkor azokat áttanulmányozom. -
Dexantreal #21473 Oké, thanks! -
Dexantreal #21472 Igen, mindenbizonnyal ez a helyzet. Tegnap bezártam simemmel a boltot, nem láttam jó ötletnek és létre hoztam egyet. Ott volt a madár, a tengerimalac, de megvenni azokat nem tudta :S, csak játszottak vele. Viszont kutyát, macskát engedett venni. -
#21471 Kotor+Sims 2
Ha ismeritek a Kotor játékokat, nézzétek meg! -
#21470 visszafele is müxik ? tehát fogok 1 mp3-mat, átnevezem valamelyik package-re és fellülirom a régit, akkor a játékba gond nélkül az fog szólni ? -
#21469 Ha egy knowledge aspirációjú sim skilljeit kimaxolom, akkor miből fog aspit szerezni? Ilyenekből hogy stargaze, meg hasonlók? :) -
#21468 szeva Mike -
#21467 megdicsérheted/megszidhatod vmiért
egyébként az opciókban a könyvekre kattintva csomó hasznos dolgot elolvashatsz, egész használható -
#21466 TSData/res/sound
az itt található package fileokat vhová kimásolod, és átnevezed mp3-ra -
#21465 :)
van előgyártott házak között egy park, és jónéhány bolt is -
#21464 illetve de: meg kell venni a vackát, és aztán már lehet bele venni madarat/malacot, a malac mellett a gyerek nem tud aludni! -
#21463 Először veszel egy ketrecet.
Azt nem boltban, hanem az elérhető tárgyak közül
Majd utána élő módban a ketrecre kattintasz, s megtöltöd madárral :)
Gondolom, a tengerimalacnál ugyanez a helyzet. -
Dexantreal #21462 Sims 2 Egyetemben lévő zenéket.... leginkább a rocksulisat meglehet hallgatni valahogy? Pl valamelyik mappába benne vannak mp3 formába, vagy esetleg összevannak gyűjtve ezek valahol neten és lelehet tölteni? :S -
Dexantreal #21461 Szegény kutyus, remélem nem fázik meg ott. Mondjuk nem hinném. De gőzöm sincs miért alszik a tied ott, enyém meg az előszobába egy-két méterre az alvóhelyétől... pff. Egyébként vettem egy egyiptomi Mau-t vagy mit :S.... szal macsekot és elején a kutya ikonjánál volt egy C féle betű, most már a macskánál is.... mit jelent? :S -
Dexantreal #21460 Nah:
- magyar sims - csak eltévedek még ebben a Petsben
- elolvastam a bevezetőt, de siettem vele, mivel tegnap olyan éjfél körül lestem meg.... na jó, picit előbb és még akartam házat építeni
- erre a bolt dologra nem emlékszem, de akkor ez lesz, hogy létre hozok. Bár ma nyitottam simemmel egy álalt kereskedő boltot, de nemtom mi lesz ebből. Majd kiderül.
U.i.: közben a kutya szépen elkezdett ott enni, ahol kell, rágcsálni a csontját meg minden. -
#21459 nálam is az 1ik blöki inkább alszik a bejárat küszöbén (kívül), mintsem az ágyán vagy a kutyaházba... -
#21458 aki nem tudja hol kell venni állatokat:
1. milyen nnyelvü a sims-etek?
1a. magyar?
1aa. elolvastátok a bevezető szöveget
1aaa. igen
1aab. nem (akkor az van benne, hogy le kell tenni egy parkot meg egy boltot)
nos
ugyanakkor azt én sem tudom, hogy lehet venni madarat vagy tengerimalacot -
#21457 ja, meg bant is adnak érte -
#21456 Szerintem, meg a reklámokat törlik itt.
-
Dexantreal #21454 Egyébként nagyon nem értem ezt a pets dolgot: a kutyának bent van egy nagy piros kis heverője, tálkája, rágó csontja, kint a legjobb kutyaház.... erre mit csinál? Alszik a szülők szobájába, pitizik jutalom falatokért és pihen a piros heverője előtt.... de miért? Meg telefonban most már van örökbe fogadás állatnál, meg állatkiképző, de csak kutya, macska és kis kutya van, pedig a gyerek sim szeretne mittoménmilyen madár fajt... és boltot se nagyon látok a listán, mikor kocsival menne el a felnőtt sim, hogy vegyen állatot :S. Előbb megkéne venni mindegyiknek a maga saját kis kellékét és akkor lenne a telefonban? -
Dexantreal #21453 Passz :S. -
#21452 az nem csak egy desing-u telefon? :o -
#21451 a hibaüzenetet zárjátok be, és tegyétek fel a többit is, majd a pets után crack és fut szépen -
#21450 óóó, nekem az ilyenekkel nincs bajom, mert ők legalább nem kérdeznek! :)
amikor számolni szoktam az akkor van, amikor megkérdik harmadszor kérdik meg aznap, hogy tegyék fel magyarul a simset, meg majd magyar lesz-e
ez sokkal jobban idegesítő -
#21449 ez jó, én ugyanis mindig a #21373-ra gondoltam, mig az általatok emlitett 12 éves Gyurkának elnéztem ezt a beszólását (meg is indokolva, miért)
most már csak az a kérdés, kedves Sipöcz kolléga mire gondolt?
(mondjuk elég homályos volt amit irt) :) -
Dexantreal #21448 De van Relodead féle Pets és abba crack. -
#21447 Daemon Tools-ban a Safedisk emulációt kapcsold ki. -
Silver Wolf #21446 Felraktam a Pets et de a program hibát észlelt ezért leált.Elolvastam a FAQ ot ott az volt hogy vagy Daemon 3V.37 es verziót vagy Alcohol 120% ot használjak de a probléma továbbra is fent áll,lehet még valamit csinálni vagy hagyjam az egészet a fenébe? -
#21445 Csináltam egy képet szerintem nagyon jó
-
Dexantreal #21444 Jah, időközbe kitapasztaltam. Tök rég játszottam Sims 2-vel és most feledtem 1-2 dolgot. Thanks! -
#21443 zárd be az ajtót..ajtón hozd ki a menüt és lesz olyan, hogy csak a háztartásbeliek mehessenek be..és akkor idegen blökik nem fognak..vagy tilts ki minden állatot, ha az jobb neked.. -
Beni521 #21442 LOL Banner -
savafan #21441 közben rájöttek, hogy a lemezen is van crack könyvtár. azzal majd menni fog, gondolom... -
savafan #21440 köszi! -
#21439 igen nyugodtan itt a crack -
savafan #21438 Bocsi!
csak egy rövid és gyors kérdésem lenne:
A pets-hez is kell crack? Mert a neten nem találtam. Illetve, hogy lehet-e a pets-et telepíteni rögtön a sims 2 alapjáték után?
Kihagyva az összes többi kiegészítőt.
Előre is köszi a segítséget! -
Dexantreal #21437 Ja és, hogy kell állatot venni? :S Még nem ismerem ki magam annyira a Pets-ben. -
Dexantreal #21436 Hehh de lol ez a Pets. Kész végre a ház, bemegy a család, kis srác kint játszik testvérével, oda üget egy Sudárka nevű kutyus. Kis srác játszik vele, a játék közben tanáscot ad, hogy szidhatom, vagy dícsérhetem is az állatot, mondom jól van. Nagyban játszok tovább, erre mit látok? Az a lököt kutya berohant a házba és szét rágta a kis srác ágyát. A faterjával elkergettem a francba. De attól tartok még betéved... pedig riasztó is van. Apropó riasztó. Mi ez az új falra tehető telefon, ami enyhe szédülést okozhat, meg nemtom micsodát és ilyen maghasadásos izé? Tényleg igaz, amit ott leírtak, hogy árthat a simnek?