32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Web mester
    A www.infolap.gportal.hu -n ház szépségverseny van!Jelentkezzetek!
  • Coolfire
    1.)Addig amíg nincs piros szív nem tudod sehol sem megékelni(pezsifürdő,automata,próbafülke,ágy és a kocsiban sem).

2.)Ha nincs alkalmazott nem,ha van igen.
  • Coolfire
    Valószínű,igazad van mert a Maxis nem szokott általában hazudozni,mint a többi fejlesztőcsapat.Ezt én értelmeztem rosszul.De a pécésben is elfért volna egy állatorvos melcsi.
  • Coolfire
    Semmilyet,mert ez nincs..legalábbis a pécés simsben..:(
  • Coolfire
    A karrierjutalmak között.De a Nightlife is kell.
  • Shiwo
    ill még 2 kérdés:

1) kocsiba hogy lehet wuhúzni ? mert nekem az istennek nem engedi.. legjobb kocsim van és garázs..odáig megy, hogy beleülök a csajjal...oszt nicns wuhú, csak olyan, hogy menjen 1 kört, meg hogy menjen közterületre..de mind2nél kiszáll a csaj mielött elindulnék..

2) közterületen ha csinálok 1 olyan üzletet, ahova a belépős automata kell (pl diszkó, kondi-terem, ilyesmi), akkor hogy kapok manit meg csilagot ? ha ott van a simem, vagy ha otthon lóg, akkor is jön folyamatosan ? vagy ilyenkor is kell alkalmazott ? ha igen, milyen ?
  • Flora2
    Én úgy tudom, kisállatkórház (meg állatorvos) a konzolos Sims2 Petsben van, nem a PC-sben.
  • Mike at home
    erről én se tudtam
    és milyen karrier tárgyat adnak ehhez?
  • Shiwo
    csiribú masinát hol találok ?
  • Coolfire
    Természetesen változatos kiegészítőket, hasznos kellékeket vásárolhatunk háziállataink részére, sőt ezáltal új szakma is elérhetővé válik, állatorvosként dolgozhatunk a városi Kisállat Kórházban.Ja,most nézem ez augusztus 8-án íródott.Azóta változtak a dolgok...pff..kapják be.
  • Coolfire
    Ejjjpászmeg...most olvasom,hogy van már állatorvosi állás is a játékban?
    Ahhoz képest,hogy majd 2 hónapja jelent meg a game,egész gyors voltam.:)De érdekes erről az egyszem új állásról sehol nem volt szó,és én meg egyik karimmal se nagyon keresgéltem mostanában,hogy megtaláljam.Ti tudtátok?Ja és akkor a jutalmak között is lennie kell vmi újnak.
  • Coolfire
    Ja az egyetemen harmadévig,és a csiribú masinával.
  • Shiwo
    életcél-t meglehet változtatni a későbbiekben ? (csalás használata nélkül..)
  • Gólya #22322
    google:sims2downloads
  • momo99
    Hy ki tudná megmondani.
    Hogy hol találhato a játékban a Butorok, Ruhák, Fali diszek, Padlo, Tapéta vagy festés. Na meg a házak.
    Mert találtam itt http://www.parsimonious.org/furniture2/bedroom/jc-Snow_Flake_Bedroom.shtml kirgegeket. ami nagyon jol jönne aki tud segitsen pliz.
  • Coolfire
    Ez egy nagy szamárság,a Petsnek totál mindegy,ő a registry bejegyzést keresi.De milyen így?Mert az alap parancsai,városrészek leírása etc... angol marad.Egyszerűbb azt a pár filet leszedni az alaphoz és az Univhoz.De te tudod.
  • rage
    Hát, működik rendesen az DVD-s verzióval is, főleg a legjobb, ha az is magyar, meg a kiegészítők is magyarok.
    De registry átírogatással ugyanúgy megoldható ez.
  • momo99
    hy

Meg van már a gond köszi. Az volt hogy nekem a dvd verzio van. S csak a cds et fogadja el a Sims 2 Pets kieg.
    Nyelv szerintem mindegy mert a teljes Sims 2 angol, A happy haliday angol a pets kieg pedig magyar s mükszik rendesen.
  • rage
    Nem a crack-kel lesz gond, inkább a különböző nyelvi verziókkal
  • Hassan B
    Ha nem eredeti a játékod a akkor a FAQ letöltése között találsz egy crack-et(asszem:)), azt tedd föl...
  • Shiwo
    melyik kieget tetted fel ? a kiegészítőbe is bemásoltad a cracket ? ill. van 1-2 amelyhez van mini-image fájl, és azt kell betölteni, hogy működjön..valamint ne feledd, hogy kieg után nem a sim2-t kell indítani, hanem a telepített kiegek közül azt, amely legutoljára megjelent...
  • Shiwo
    nekem az university szokta ezt csinálni, ha közvetlenül az alapjátékra akarom telepíteni..az segített, ha másik kieget telepítettem elöbb..lehet nálad is működne..
  • momo99
    üdv mindenkit

Lenne egy kisebb problémám. a The sims 2 Pets játékal. Telepítés végén kéri a Sims 2 2 cdjét DE nekem a dvds verzio van meg s ellenőrzés után ki irja HIBA s letőröli amit idáig felrakot. mit tudok evvel csinálni???
    A segitséget előre is köszi.
  • Hassan B
    hmmm... az jó... :)
  • Mike
    nem, én sátánian foogk kacarászni :)
  • Hassan B
    Selytettem, de amikor törölgetsz akkor te fogsz sírni....
  • lobig
    köszi
  • Dexantreal
    , jólvan, igyekszem ám nem offolni :P, nem kell beijedni.
  • Mike
    nem én fogok sírni, hanem ti :)
  • Hassan B
    Már előre sajnállak...
  • Mike
    nem jó
    egy idő után meg meg fogom unni, és akkor drasztikus törölgetés lesz, meg sírás
  • Dexantreal
    Engem ugyan nem zavar.... az off jó, az off szép, az off hasznos dolog.

• Coolfire
    Jah..de szerintem te offolsz a legtöbbet itt a fórumon..ezt most minden bántás nélkül mondom.
  • Dexantreal
    Hagyd, nem kell vesződni az ilyen hsz-kal. Bejössz, körbe pillantasz, sebesen átfutod a szöveget, ha valami érdekes van, elolvasod, de egyébként tovább a dolgodra. Én így csinálom.
  • Aym
    SZiasztok!!!
    Röviden a problémém annyi, hogy leszedtem a sims2 dvd image-t, ami működik is. Viszont akármilyen kiegészítőt akarok felrakni hozzá nem működik. Feltelepítem, frissít, de aztán folyton kéri a kieg. lemezt. Azon a tsbinből kiszedtem a fájlokat, le is cseréltem de nem használ.
    Ha tudtok légyszives segítsetek!!!
    Előre is köszönöm!
    Válaszotokat elkeseredetten várva: Aym
  • Coolfire
    Kikapcsod,beárazod és eladod(persze,ha van boltod).Vagy kiköltözteted,törlöd etc..
  • Coolfire
    Inkább az előző 2 oldal pár kivétellel..De legyen inkább ilyen off,mint warezos legalábbis szerintem.
  • lobig
    sziasztok! hogy tudok megszabadulni a servo robotomtól???
  • N1ggA
    34
  • Mike at home
    at elmúlt 33 hsz nem szólt semmiről :(