32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#22335 A www.infolap.gportal.hu -n ház szépségverseny van!Jelentkezzetek! -
Coolfire #22334 1.)Addig amíg nincs piros szív nem tudod sehol sem megékelni(pezsifürdő,automata,próbafülke,ágy és a kocsiban sem).
2.)Ha nincs alkalmazott nem,ha van igen. -
Coolfire #22333 Valószínű,igazad van mert a Maxis nem szokott általában hazudozni,mint a többi fejlesztőcsapat.Ezt én értelmeztem rosszul.De a pécésben is elfért volna egy állatorvos melcsi. -
Coolfire #22332 Semmilyet,mert ez nincs..legalábbis a pécés simsben..:( -
Coolfire #22331 A karrierjutalmak között.De a Nightlife is kell. -
#22330 ill még 2 kérdés:
1) kocsiba hogy lehet wuhúzni ? mert nekem az istennek nem engedi.. legjobb kocsim van és garázs..odáig megy, hogy beleülök a csajjal...oszt nicns wuhú, csak olyan, hogy menjen 1 kört, meg hogy menjen közterületre..de mind2nél kiszáll a csaj mielött elindulnék..
2) közterületen ha csinálok 1 olyan üzletet, ahova a belépős automata kell (pl diszkó, kondi-terem, ilyesmi), akkor hogy kapok manit meg csilagot ? ha ott van a simem, vagy ha otthon lóg, akkor is jön folyamatosan ? vagy ilyenkor is kell alkalmazott ? ha igen, milyen ? -
Flora2 #22329 Én úgy tudom, kisállatkórház (meg állatorvos) a konzolos Sims2 Petsben van, nem a PC-sben. -
#22328 erről én se tudtam
és milyen karrier tárgyat adnak ehhez? -
#22327 csiribú masinát hol találok ? -
Coolfire #22326 Természetesen változatos kiegészítőket, hasznos kellékeket vásárolhatunk háziállataink részére, sőt ezáltal új szakma is elérhetővé válik, állatorvosként dolgozhatunk a városi Kisállat Kórházban.Ja,most nézem ez augusztus 8-án íródott.Azóta változtak a dolgok...pff..kapják be. -
Coolfire #22325 Ejjjpászmeg...most olvasom,hogy van már állatorvosi állás is a játékban?
Ahhoz képest,hogy majd 2 hónapja jelent meg a game,egész gyors voltam.:)De érdekes erről az egyszem új állásról sehol nem volt szó,és én meg egyik karimmal se nagyon keresgéltem mostanában,hogy megtaláljam.Ti tudtátok?Ja és akkor a jutalmak között is lennie kell vmi újnak. -
Coolfire #22324 Ja az egyetemen harmadévig,és a csiribú masinával. -
#22323 életcél-t meglehet változtatni a későbbiekben ? (csalás használata nélkül..) -
Gólya #22322 google:sims2downloads -
momo99 #22321 Hy ki tudná megmondani.
Hogy hol találhato a játékban a Butorok, Ruhák, Fali diszek, Padlo, Tapéta vagy festés. Na meg a házak.
Mert találtam itt http://www.parsimonious.org/furniture2/bedroom/jc-Snow_Flake_Bedroom.shtml kirgegeket. ami nagyon jol jönne aki tud segitsen pliz. -
Coolfire #22320 Ez egy nagy szamárság,a Petsnek totál mindegy,ő a registry bejegyzést keresi.De milyen így?Mert az alap parancsai,városrészek leírása etc... angol marad.Egyszerűbb azt a pár filet leszedni az alaphoz és az Univhoz.De te tudod. -
#22319 Hát, működik rendesen az DVD-s verzióval is, főleg a legjobb, ha az is magyar, meg a kiegészítők is magyarok.
De registry átírogatással ugyanúgy megoldható ez. -
momo99 #22318 hy
Meg van már a gond köszi. Az volt hogy nekem a dvd verzio van. S csak a cds et fogadja el a Sims 2 Pets kieg.
Nyelv szerintem mindegy mert a teljes Sims 2 angol, A happy haliday angol a pets kieg pedig magyar s mükszik rendesen. -
#22317 Nem a crack-kel lesz gond, inkább a különböző nyelvi verziókkal -
#22316 Ha nem eredeti a játékod a akkor a FAQ letöltése között találsz egy crack-et(asszem:)), azt tedd föl... -
#22315 melyik kieget tetted fel ? a kiegészítőbe is bemásoltad a cracket ? ill. van 1-2 amelyhez van mini-image fájl, és azt kell betölteni, hogy működjön..valamint ne feledd, hogy kieg után nem a sim2-t kell indítani, hanem a telepített kiegek közül azt, amely legutoljára megjelent... -
#22314 nekem az university szokta ezt csinálni, ha közvetlenül az alapjátékra akarom telepíteni..az segített, ha másik kieget telepítettem elöbb..lehet nálad is működne.. -
momo99 #22313 üdv mindenkit
Lenne egy kisebb problémám. a The sims 2 Pets játékal. Telepítés végén kéri a Sims 2 2 cdjét DE nekem a dvds verzio van meg s ellenőrzés után ki irja HIBA s letőröli amit idáig felrakot. mit tudok evvel csinálni???
A segitséget előre is köszi. -
#22312 hmmm... az jó... :) -
#22311 nem, én sátánian foogk kacarászni :) -
#22310 Selytettem, de amikor törölgetsz akkor te fogsz sírni.... -
#22309 köszi -
Dexantreal #22308 , jólvan, igyekszem ám nem offolni :P, nem kell beijedni. -
#22307 nem én fogok sírni, hanem ti :) -
#22306 Már előre sajnállak... -
#22305 nem jó
egy idő után meg meg fogom unni, és akkor drasztikus törölgetés lesz, meg sírás -
Dexantreal #22304 Engem ugyan nem zavar.... az off jó, az off szép, az off hasznos dolog.
-
Coolfire #22303 Jah..de szerintem te offolsz a legtöbbet itt a fórumon..ezt most minden bántás nélkül mondom. -
Dexantreal #22302 Hagyd, nem kell vesződni az ilyen hsz-kal. Bejössz, körbe pillantasz, sebesen átfutod a szöveget, ha valami érdekes van, elolvasod, de egyébként tovább a dolgodra. Én így csinálom. -
Aym #22301 SZiasztok!!!
Röviden a problémém annyi, hogy leszedtem a sims2 dvd image-t, ami működik is. Viszont akármilyen kiegészítőt akarok felrakni hozzá nem működik. Feltelepítem, frissít, de aztán folyton kéri a kieg. lemezt. Azon a tsbinből kiszedtem a fájlokat, le is cseréltem de nem használ.
Ha tudtok légyszives segítsetek!!!
Előre is köszönöm!
Válaszotokat elkeseredetten várva: Aym -
Coolfire #22300 Kikapcsod,beárazod és eladod(persze,ha van boltod).Vagy kiköltözteted,törlöd etc.. -
Coolfire #22299 Inkább az előző 2 oldal pár kivétellel..De legyen inkább ilyen off,mint warezos legalábbis szerintem. -
#22298 sziasztok! hogy tudok megszabadulni a servo robotomtól??? -
#22297 34 -
#22296 at elmúlt 33 hsz nem szólt semmiről :(