Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyedül ami elõfordulhat, hogy bizonyos nem hivatalos tárgyak, ruhák, stb, amiket magad töltöttél le, esetleg nem mûködnek, vagy pl hibásak lesznek.
De ez nem biztos egyáltalán.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
szóval, hogyha az uj kiegel akarok játszani, akkor a mentéseimet sehogy se tdom használni?
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
Mielõtt felteszed a Pets-et, másold le valahová a mentéseidet.
Aztán, ha nem tetszik a Pets, azt uninstallálod, a mentésekbõl visszamásolod a játékállásaidat, s utána tudod így indítani az OFB-t.
Mindez az új kiegészítõre (Glamour) is vonatkozik !
most fentvannak a kiegek az Open for Business-ig, hogyha kijön a Pets kieg akkor a mostani mentéseimet nem tudom a Pets-el használni, de hogyha az OFB-t inditom el, akkor ugyanugy tudom majd használni, mint most??
elõre is kösz!
Ha nem, akkor meg lehet próbálni a legújabb verziójú Direct X-et feltenni (ez a 2006 júniusi azt hiszem) ha ez sem segít, akkor lehet, hogy a leggyorsabb egy rendszer-újrainstall lesz, s többé soha se tegyél fel béta verziós dolgokat.
mi a baj?
failed to initalize direct3d.please make sure directx 9.0c has been installed on this system.the application will now terminate
elöre is kösyönöm
Meg kell várni egy crackfixet, vagy egy olyan release-t, ami mûködik mountolva.
NOK-I beleive in the future!
Ugyhogy ha bárki tud segítsen plz!!!
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Nekem nincs az általad megadott helyen ilyen do<#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave><#circling>#circling>wnloads mappa, de akkor létrehozok oda egy ilyet.
Mégegyszer köszönöm szépen.
Problémám akadt a sims 2 éjszakák kiegészítõben.Mégpedig az hogy vettem egy automatikusan felnyíló garázsajtót.rendesen fel is szereltem de nem nyíllik ki soha.
már mindent megpróbáltam de nem sikerült.Lécci valaki írjon valami tippet hogy hogyan kell.
Kösz a tippet, kipróbálom!
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Platform: PC
Fejlesztõ: Maxis
Forgalmazó: Electronic Arts
Lokalizáció: teljes magyar verzió
Várható megjelenés: 2006.10.20.
Típus: szimulátor
Csinálj saját kedvenceket!
- Nem lehet macska, és kutya keverék :)
- Legyen egy prém kedvenced,több réteggel beállíthatod kedvenced szõrzetét, prémét, és csíkokat, foltokat rakhatsz állatkádra!
- Bállíthatod a kedvenced formáját, testét! Az út elõtted van.
- Létrehozhatsz kicsi, és idõs álatkát is!
- Szemszínt választhatsz neki, több fajtából is!
- Kedvenc sapkádat is ráadhatod.
Szomszédság
- Nem lesz új szomszédság
- Új dolgok, park és kisállat bolt.
- Új pre-made családok jönnek! Szintén jön a játékkal beleértve egy nagyon ismerõs 'Kate' család.
- A szomszédság díszítése tartalmaz többek között: Körhinta, Egysínû vasút, õsi romok és Hûvös toronyt.
Vásárlás, Építés mód
- Új atomkorszak bútorok.
- Egyéb tárgyak és tételek, amellett kedvenc berendezésed tartalmaz új ablakokat, ajtókat, tapétákat, padlókat, kerítéseket, telefont, díszítés beleértve vízköpõ szobor, és kedvenc téma tételek, egy TV, székek, lámpák, padok, egy ágy és rengeteg más dolgot.
- Az új sledgehammer eszköz képessé teszi, hogy megdönts bármit...
- Ellaposító talaj eszköz
- Tudod forgatni cserép elõtt elhelyezést.
- Egy eszköz, amivel saját festményeket tudsz csinálni. Rakd be saját képeid, fotóid a Sims2-be!
- Új átlós fal és tetõ.
- Van egy új játékok hegyi encyclopaedia keresni amit biztos hogy te akarsz.
- Kisállatodnak rengeteg tárgy!
Macska és kutya
- 35 kutya és 15 macska van alapból elkészítve!
- Kutya és Macska életkorok! Kiskutya/kismacska, felnõtt, és agg...
- Kedvenced tudod munkába állitani, mint Szolgálat, Ügylet és Biztonság. Ezek mind 5 szintbõl állnak.
- Megtudod kedvenced fürdetni a fürdõkádban!
- Kedvencednek szügsége van környezeti cuccokra! A kiinduló helyzet magas! Rágniuk kell! Ha ez alacsony, kedvenced elkezdi tépni a Bõrfoteled, vagy a kutya megkergeti a postást!Kutyádnak vegyél rágókát! :)
- Az aktuális határ egy háztartásban 8 sims és 6 kedvenc.
- Csinálhatsz állatot családdal együtt, kaphatsz, és késõbb is tudsz állatod vinni családodba!
- Kedvenced tud aludni a simeddel az ágyban, vagy a franciaágyon.
- Totyogóval állatkánál tudsz ölelést kedvencednek, és gyerekek tudják vonatoztatni õket.
- Kedvenced el tud menekülni! Foglald el az állat ellenõrzés tisztviselõt mert ellenkezõ esetben....
- Ha két állatnak közösen magas egymás iránt a kapcsolatmutató, simeddel katt az állatra, és bébi! Kisállatok fognak születni!
- A Kutya tud játszani, vagy megkergetni a postást :D.
- Tudod dícsérni az állatod, ha valami jót csinált, de akár le is szidhatod, ha rossz!
- Az állatok is tanulnak, van személyiségük, érdeklõdésük, és memóriatábláik!
- Kedvenc van több érdeklõdése, úgy mint: Ijesztõ dolgok, Élelem, Kívülalvás, Idõ, Iskolaszünet, Játék és Állat.
- Kedvenced tud utazni az autódban.
- Kedvencednek 5 személyisége van: géniusz & buta, aktív & lusta, független & barátságos, agresszív & gyáva, malac & kényes.
- A Kutya felborítja a szemetet, és belehempergõzik, és lyukat is áshat a kert közepére! Szerencsére a szakképzett kutyák nem.
- Kedvencednek tudsz szakképzõt felvenni $20! Megtanítja: maradni, beszélni, befordulni, halottnak tettetni magát stb..
- Kedvencednek is van családfája!
- Kedvenced megy veled az egyetemre!
- Kedvenc feltámad, de nem mint zombi.
- Egy állatnak 1-4 kicsinye lesz!
- Eltudod zárni kedvenced, ha nem akarod, hogy bemenjen a házadba!
- Állatkád visszajöhet, mint szellem!
- Az állatoknak is lesz egy hasonló szer, mint az életelixír! Neve:"kibble life"
Egyéb állatok
- Új állatok: hal, madár, tengerimalac és bûzösborz. (Farkasember is, bár nem tudom, hogy tartozik ide:)
- Van egy új akvárium! Trópusi/sósvizi halakkal.
- Vannak légköri zavarok, de ha bezárod a kaput kinn maradnak :).
- Bûzös borz ha bemegy a házadba lepermetezi a simeket!
- Több fajta madár van. Az egyik rá tud ülni simed vállára, a másik szépen fütyül stb...
- Tengerimalac jelenleg $45 mialatt madár $75.
-Tengerimalacot ki tudod venni a ketrecbõl, és tudsz vele játszani! Tisztán kell tartani, és etetni!
- Tengeri malac nem tudja jelezni ha beteg! Meghalthat ha például: Megijeszti egy kutya, Éhenhal, Beteg.
Egyebek
- Megnyithatod saját állatkereskedésed, ha megvan a Vár az üzlet!
- Új zene: Country rádióállomás.
- Farkasember nem lesz megrögzött!
- Megcsinálhatod saját rózsaszín uszkárod is egyedi tartalmakból!
Kumiho #2179
Modiga: a tárgyakat a downloads mappába kell belerakni a Start/Dokumentumok/Ea Games/The Sims2/Downloads mappába ha nincs hozz létre egyet!
Elõre is köszi a ssegítséget!!!!!!<#integet2>#integet2>
letöltöttem a magyar nyelvû sima sims2 "Alcoholclone No1"-féle release-ét, kiírtam dvd-re, telepítettem egy másik gépen, és amikor éppen indítanám, elõjön egy ablak, hogy helyezzem be a Sims 2: Egyetem kiegészítõlemezt, h fusson a játék. ezt letölteni már nem fogom, ugyhogy kaphatnák egy kis segítséget, hogy ilyenkor mi a teendõ? köszönöm szépen elõre is! (a faq-ba beleolvastam. :))
¡Hala Madrid!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
(AMD64 3200+ és 2 giga ram)
Egy kis segitség kellene, bár tudom, lehet majd jó kis osztást fogok kapni emiatt, h ilyet kérdezek, ahelyett h visszaolvasnék.
Szóval az lenne a problémám, h szeretnék meglévõ simeket letölteni a gamehoz, de egyszerûen nem találok sehol semmit. Komolyan mondom az elmúlt 2-3 órában csak Simeket kerestem, találtam is egy fain lengyel oldalt, elkezdem tölteni, de megáll, és nemjön tovább.. Máshol meg nem találok csak cuccokat, simeket nem.. Tudom h kell egyes simekhez "Mash" is, de inkább azt is leszedem, mert nagyon lusta vagyok azzal tökölni, h megcsináljam magamnak azokat a Simeket, amiket pl a sims 2 sisters oldalon találtam..
Elõre is köszönöm a segitséget, és remélem nem váltottam ki ezzel a kis kérésemmel senkibõl haragot, amiért nem olvastam el kb 10000 hozzászólást.. :)
Ellenben, ha a cheat aktív, jobb klikkel rányomva kijön egy Force Error, s utána lehet választani a Delete gombot.
rage: Gondolom, a DEL gomb itt is segít, hogy eltûnjön a kisfickó. Vagy berakod egy sarokba, esetleg a Moveobjects on cheat-tel valamelyik bokorba <#vigyor2>#vigyor2>
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
nekem ez a legutóbbi - most kicsit elegem lett a kastélyokból
az íves tetõ oké, csak a hozzávaló származási helye nem világos, de majd bõszen keresgélek