32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Coolfire #22295 Nah ennyi polírozás elég is volt..:)) -
Coolfire #22294 Pardon..itt az SG-n. -
Coolfire #22293 De azért ha megnézzük,asszem a Sims 2 fórumnak volt előszü FAQ-ja(az én ötletem persze)és én is írtam az első verzió nagy részét..:) -
Coolfire #22292 Az lehet...mert én csak ilyen kis szarokat nyomkodok fel néha..:) -
#22291 Neeem...én beszéltem arról... te arról beszéltél ahol a letöltések vannak...(külön van) :) -
Coolfire #22290 Na jó lehet tárhely is.:) -
Coolfire #22289 Pfff...én arról beszéltem,ahol a FAQ van..és te? -
Gólya #22288 könyörgöm, hogy akarod egyszerre látni mondjuk az MTS2 vagy a TSR teljes kínálatát?
nagyon silány kis oldal, aminek a tartalma elfér egy képernyőn -
#22287 Kiderült ho nem ugyanarról a szerverről beszéltünk... -
Mrlego #22286 igaz de néha jobb látni a teljes felhozatalt,de hatalmasak az oldalak(több 1000 GB ) -
Coolfire #22285 Elég ha én látom és Devids.Most is ott van..:) -
Gólya #22284 nem igazán értem, mit gondolsz összes alatt
de általában minden sims-letöltéssel foglalkozó oldal témakörönként csoportosítja a cuccokat - szerintem így könnyebb is keresgetni
végül is azt csak tudod, mit akarsz letölteni, s így sokkal egyszerűbb (szerintem)
mert ugye, ha egy ágyat akarsz letölteni, nem kell végignézned kisezer holmit, hanem csak a komfort vagy ágy címszónál lévőket kell kukucskálni (s egyáltalán nem mindegy, hogy mire megtalálod, amit keresel, kiesik a szemed, vagy még látsz valamit) -
Mrlego #22283 és az öszeset hogy tudom lekérni hogy ne csoportositva adja ki hanem mindent ami az oldalon van? -
Mrlego #22282 most másolom be egyesével amit leszedtem a netröl 2 ora alat :D -
Gólya #22281 22206.
végig kell nézegetned az oldalakat, mert szinte mindenütt van elektronika is -
Mrlego #22280 nagy segicségre lene szükségem elektronikai cucokat hol találok böngézsek de idáig nagyon keveset találtam http://www.modthesims2.com -
#22279 Valószínüleg igen... :P -
Mrlego #22278 kitömöriteni? :D bocsi -
Mrlego #22277 amit leszedsz a netröl egyedi tartalmat álltalában rar ban van megadva
muszáj kidömöriteni? -
#22276 Biztos vagybenne? Mert nem látom... :) -
Coolfire #22275 Ha nokiád van akkor a nokia pc suite-val pászítsd át a telóra. -
Coolfire #22274 A gyökérbe egy coolfire könytárba.Ugyanis én is zúzhatok ott bebebe...:))) -
#22273 Aham...még nem hallottam róla de biztos van... -
Mrlego #22272 karbantarto az a lényege hogy a meg lévö letöltésekre ügyel valami cor vagy mi a neve az a dolga hogy a hibás letöltéseket kijavcsa
amit te a netröl lezsedc azért karban tarto
nagyon jo mert ami nem müködö képes ( be kerül a game és pl amikor rá katintasz elszál a program töle) észre veszi és kiszüri vagy kiszedi ha aszt álitod be -
#22271 Hogy érted azt hogy "karbantartó"? Mit tartson karban? :) -
#22270 A F.A.Q. szerverén belül hova? :) Mert nem látom.... -
Mrlego #22269 egyedi tartalom karbantarto programot a sims 2 höz hol találok? -
Mrlego #22268 tök mulis dolgokat találtam a fag tetcik szelemek szine pl
pince :D
de nem találom a klieset honan szedhetem le ingyen és müködö képesen a game mobilra -
Coolfire #22267 Itt van a mobil sims 2-t támogató telefonok listája. -
Coolfire #22266 Nem tartozik nagyon ide,hacsak Will Wright miatt nem,de én a Spore-t és a SimCity 5-öt várom már nagyon.. -
Coolfire #22265 Nokián,Alcatelen,Samsungon és az én putri melóban használatos ótvar sagemen is megy.De ha minőségi játékokat akartok,akkor a Gameloftos játékokat ajánlom.Van egy pár packom.:) -
Coolfire #22264 Felraktam a FAQ szerverre-pár aprósággal együtt-,majd Devids kilinkeli. -
Mrlego #22263 akor e-mail ba valaki elküldené nekem a mobilos sims változatot ha meg kérhetném köszönöm -
Dexantreal #22262 Azt mondom, hogy messze van az még... de legalább a Sims 2 kiegészítőkkel és az eddigiekkel elleszünk. -
#22261 Csilli-Villi Cuccok - Crack
Rapidshare-re feltettem.
A bejövő oldalon kattints alul a FREE-re
Aztán, majd ha a visszaszámolás véget ért, írd be a mezőbe a mellette lévő kódot, s töltheted is.
Utána csomagold ki a rar-t, s írd felül az eredeti exet ezzel. -
#22260 Igen. 2009 január 7-én kb
:) -
#22259 Fura lenne :) -
kytty06 #22258 valakinek meg van a csilli villi cuccok crack-ja nagyon kéne előre is köszi -
kytty06 #22257 a sims 3 jan 7.-én jön -
kytty06 #22256 sziasztok