Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A 19424-es hozzászólásban van valami safe disk hider és az azt írja, hogy azzal lehet elrejteni a virtuális meghajtót.
rage
Persze, hogy tudod használni, durva lenne, ha minden egyes kiegészítõ megjelenésekor újra kellene kezdeni a játékot...
Egyedül ami elõfordulhat, hogy bizonyos nem hivatalos tárgyak, ruhák, stb, amiket magad töltöttél le, esetleg nem mûködnek, vagy pl hibásak lesznek.
De ez nem biztos egyáltalán.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

a Pets-ben fogom tudni használni az OFB-s mentéseket is?

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

rage
Miért ne tudnád? Átkonvertálja neked az új játékhoz.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

köszi a választ!
szóval, hogyha az uj kiegel akarok játszani, akkor a mentéseimet sehogy se tdom használni?

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

rage
Ha felteszed a Pets-et, onnantól kezdve csak azt tudod elindítani, az OFB elindítására egy "nem megfelelõ verzió fut" hibaüzenetet fogsz kapni.

Mielõtt felteszed a Pets-et, másold le valahová a mentéseidet.
Aztán, ha nem tetszik a Pets, azt uninstallálod, a mentésekbõl visszamásolod a játékállásaidat, s utána tudod így indítani az OFB-t.

Mindez az új kiegészítõre (Glamour) is vonatkozik !

a kovetkezõ a kérdésem:
most fentvannak a kiegek az Open for Business-ig, hogyha kijön a Pets kieg akkor a mostani mentéseimet nem tudom a Pets-el használni, de hogyha az OFB-t inditom el, akkor ugyanugy tudom majd használni, mint most??
elõre is kösz!

rage
Meg kell próbálnod uninstallálni. Ez akkor fog sikerülni, ha a service pack installjakor a késõbbi uninstallálási lehetõséget engedélyezted.

Ha nem, akkor meg lehet próbálni a legújabb verziójú Direct X-et feltenni (ez a 2006 júniusi azt hiszem) ha ez sem segít, akkor lehet, hogy a leggyorsabb egy rendszer-újrainstall lesz, s többé soha se tegyél fel béta verziós dolgokat.

telepitsd ujra a DirectX 9-et

és most mit tudok csinálni?
rage
A SafeDisk 4 az egy másolásvédelmi rendszer. Azt biztos nem szeretnéd letölteni. Inkább valami programra gondolsz, ami ezt töri, nem ?

rage
Általában ez akkor fordul elõ, ha béta verziós SP2-t, vagy béta verziós Direct X-et installáltál valamikor.

hi.a safe disk 4-et honnan lehet letölteni mert ahol találtam az nem volt jó.
sziasztok
mi a baj?

failed to initalize direct3d.please make sure directx 9.0c has been installed on this system.the application will now terminate

elöre is kösyönöm
rage
Gameburnworld-ön már van is hozzá crackfix.

rage
Már tölthetõ, csak állítólag a crack hibás, gyakran kifagy vele a játék.
Meg kell várni egy crackfixet, vagy egy olyan release-t, ami mûködik mountolva.

rage
Igen. Sõt, ez vonatkozik az összes kiegészítõre is

Multimax
Ha megvan a Sims 2 + az Egyetem magyar verziója és feltelepítem hozzá a Vár az üzletet akkor az is magyar lesz?

NOK-I beleive in the future!

Én nem tudom megvárni mivel Ugyse tudom megvenni! És nem fogom tudni letölteni mert már akkor nem lesz netünk!!!!!

Ugyhogy ha bárki tud segítsen plz!!!
Csá!Na milyen a Glamour Life?Megéri?

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Mike at home
gyönyülõ fodítás :)

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

rage
Inkább várjuk meg a Pets-et szerintem.

Hali valaki nem tudja hogy honnan lehet letölteni a Megnyitotunk vár az üzlet kieg alá kezdetleges állatokat?? Mert én találtam csak az egyiket nem jeleníti meg a másikat meg mint szobor. Valaki irjon akár privibe is köszi!! Fontos lenne<#lookaround><#lookaround><#lookaround>
modiga
Bocsi a szmájlik kicsit rossz helyen nyomulnak.

modiga
Nagyon szépen köszi a segítséget fatime15!!!
Nekem nincs az általad megadott helyen ilyen do<#wave><#wave><#wave><#circling>wnloads mappa, de akkor létrehozok oda egy ilyet.
Mégegyszer köszönöm szépen.

lee86
áá mûködött! príma! köszönöm!

&#161;Hala Madrid!

hello
Problémám akadt a sims 2 éjszakák kiegészítõben.Mégpedig az hogy vettem egy automatikusan felnyíló garázsajtót.rendesen fel is szereltem de nem nyíllik ki soha.
már mindent megpróbáltam de nem sikerült.Lécci valaki írjon valami tippet hogy hogyan kell.

Visszagondoltam és nem emléxem, hogy én hogyan tüntettem el...
Kösz a tippet, kipróbálom!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

böröczk

Platform: PC
Fejlesztõ: Maxis
Forgalmazó: Electronic Arts
Lokalizáció: teljes magyar verzió
Várható megjelenés: 2006.10.20.
Típus: szimulátor

Csinálj saját kedvenceket!

- Nem lehet macska, és kutya keverék :)
- Legyen egy prém kedvenced,több réteggel beállíthatod kedvenced szõrzetét, prémét, és csíkokat, foltokat rakhatsz állatkádra!
- Bállíthatod a kedvenced formáját, testét! Az út elõtted van.
- Létrehozhatsz kicsi, és idõs álatkát is!
- Szemszínt választhatsz neki, több fajtából is!
- Kedvenc sapkádat is ráadhatod.

Szomszédság
- Nem lesz új szomszédság
- Új dolgok, park és kisállat bolt.
- Új pre-made családok jönnek! Szintén jön a játékkal beleértve egy nagyon ismerõs 'Kate' család.
- A szomszédság díszítése tartalmaz többek között: Körhinta, Egysínû vasút, õsi romok és Hûvös toronyt.

Vásárlás, Építés mód
- Új atomkorszak bútorok.
- Egyéb tárgyak és tételek, amellett kedvenc berendezésed tartalmaz új ablakokat, ajtókat, tapétákat, padlókat, kerítéseket, telefont, díszítés beleértve vízköpõ szobor, és kedvenc téma tételek, egy TV, székek, lámpák, padok, egy ágy és rengeteg más dolgot.
- Az új sledgehammer eszköz képessé teszi, hogy megdönts bármit...
- Ellaposító talaj eszköz
- Tudod forgatni cserép elõtt elhelyezést.
- Egy eszköz, amivel saját festményeket tudsz csinálni. Rakd be saját képeid, fotóid a Sims2-be!
- Új átlós fal és tetõ.
- Van egy új játékok hegyi encyclopaedia keresni amit biztos hogy te akarsz.
- Kisállatodnak rengeteg tárgy!

Macska és kutya
- 35 kutya és 15 macska van alapból elkészítve!
- Kutya és Macska életkorok! Kiskutya/kismacska, felnõtt, és agg...
- Kedvenced tudod munkába állitani, mint Szolgálat, Ügylet és Biztonság. Ezek mind 5 szintbõl állnak.
- Megtudod kedvenced fürdetni a fürdõkádban!
- Kedvencednek szügsége van környezeti cuccokra! A kiinduló helyzet magas! Rágniuk kell! Ha ez alacsony, kedvenced elkezdi tépni a Bõrfoteled, vagy a kutya megkergeti a postást!Kutyádnak vegyél rágókát! :)
- Az aktuális határ egy háztartásban 8 sims és 6 kedvenc.
- Csinálhatsz állatot családdal együtt, kaphatsz, és késõbb is tudsz állatod vinni családodba!
- Kedvenced tud aludni a simeddel az ágyban, vagy a franciaágyon.
- Totyogóval állatkánál tudsz ölelést kedvencednek, és gyerekek tudják vonatoztatni õket.
- Kedvenced el tud menekülni! Foglald el az állat ellenõrzés tisztviselõt mert ellenkezõ esetben....
- Ha két állatnak közösen magas egymás iránt a kapcsolatmutató, simeddel katt az állatra, és bébi! Kisállatok fognak születni!
- A Kutya tud játszani, vagy megkergetni a postást :D.
- Tudod dícsérni az állatod, ha valami jót csinált, de akár le is szidhatod, ha rossz!
- Az állatok is tanulnak, van személyiségük, érdeklõdésük, és memóriatábláik!
- Kedvenc van több érdeklõdése, úgy mint: Ijesztõ dolgok, Élelem, Kívülalvás, Idõ, Iskolaszünet, Játék és Állat.
- Kedvenced tud utazni az autódban.
- Kedvencednek 5 személyisége van: géniusz & buta, aktív & lusta, független & barátságos, agresszív & gyáva, malac & kényes.
- A Kutya felborítja a szemetet, és belehempergõzik, és lyukat is áshat a kert közepére! Szerencsére a szakképzett kutyák nem.
- Kedvencednek tudsz szakképzõt felvenni $20! Megtanítja: maradni, beszélni, befordulni, halottnak tettetni magát stb..
- Kedvencednek is van családfája!
- Kedvenced megy veled az egyetemre!
- Kedvenc feltámad, de nem mint zombi.
- Egy állatnak 1-4 kicsinye lesz!
- Eltudod zárni kedvenced, ha nem akarod, hogy bemenjen a házadba!
- Állatkád visszajöhet, mint szellem!
- Az állatoknak is lesz egy hasonló szer, mint az életelixír! Neve:"kibble life"

Egyéb állatok
- Új állatok: hal, madár, tengerimalac és bûzösborz. (Farkasember is, bár nem tudom, hogy tartozik ide:)
- Van egy új akvárium! Trópusi/sósvizi halakkal.
- Vannak légköri zavarok, de ha bezárod a kaput kinn maradnak :).
- Bûzös borz ha bemegy a házadba lepermetezi a simeket!
- Több fajta madár van. Az egyik rá tud ülni simed vállára, a másik szépen fütyül stb...
- Tengerimalac jelenleg $45 mialatt madár $75.
-Tengerimalacot ki tudod venni a ketrecbõl, és tudsz vele játszani! Tisztán kell tartani, és etetni!
- Tengeri malac nem tudja jelezni ha beteg! Meghalthat ha például: Megijeszti egy kutya, Éhenhal, Beteg.

Egyebek
- Megnyithatod saját állatkereskedésed, ha megvan a Vár az üzlet!
- Új zene: Country rádióállomás.
- Farkasember nem lesz megrögzött!
- Megcsinálhatod saját rózsaszín uszkárod is egyedi tartalmakból!

Kumiho #2179

böröczk

Kumiho #2179

System of a Down:) Ha a az alap sims2-rõl van szó akkor kell deamon tools (3.47verzio)program és a sims 2 Mini images fájl. Azt demaon toolsba behívod és müködnie kell.

Modiga: a tárgyakat a downloads mappába kell belerakni a Start/Dokumentumok/Ea Games/The Sims2/Downloads mappába ha nincs hozz létre egyet!
modiga
Kérem szépen!!! Árulja el valaki, hova kell fletölteni az új tûárgyakat? Talán a Sims2 kollektions mappába????
Elõre is köszi a ssegítséget!!!!!!<#integet2>

lee86
Sziasztok!
letöltöttem a magyar nyelvû sima sims2 "Alcoholclone No1"-féle release-ét, kiírtam dvd-re, telepítettem egy másik gépen, és amikor éppen indítanám, elõjön egy ablak, hogy helyezzem be a Sims 2: Egyetem kiegészítõlemezt, h fusson a játék. ezt letölteni már nem fogom, ugyhogy kaphatnák egy kis segítséget, hogy ilyenkor mi a teendõ? köszönöm szépen elõre is! (a faq-ba beleolvastam. :))

&#161;Hala Madrid!

Tudom, h rengeteg Sim van ott, azokból is szivesen leszednék, de akármelyiket is akarom letölteni, mindig kiirja hogy a Sims 2 access-t regisztrálnom kell, és mikor megpróbálok beregisztrálni, kér ugye egy cd kulcsot, és mivel nem egészen jogtiszta a game, azt irja ki h nem tudok EReg-elni... :( Szóval onnan sem tudok töltnei.. :(

Mike at home
az EA oldalán rengeteg sim letölthetõ

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
van átlátszó tetõ a simsben gyárilag? :o

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
vettem ma egy 7600GT-t, érezhetõen javult a játék futása nagyobb helyszineken, sok simmel, a scroll is sokkal simább
(AMD64 3200+ és 2 giga ram)

Sziasztok!
Egy kis segitség kellene, bár tudom, lehet majd jó kis osztást fogok kapni emiatt, h ilyet kérdezek, ahelyett h visszaolvasnék.
Szóval az lenne a problémám, h szeretnék meglévõ simeket letölteni a gamehoz, de egyszerûen nem találok sehol semmit. Komolyan mondom az elmúlt 2-3 órában csak Simeket kerestem, találtam is egy fain lengyel oldalt, elkezdem tölteni, de megáll, és nemjön tovább.. Máshol meg nem találok csak cuccokat, simeket nem.. Tudom h kell egyes simekhez "Mash" is, de inkább azt is leszedem, mert nagyon lusta vagyok azzal tökölni, h megcsináljam magamnak azokat a Simeket, amiket pl a sims 2 sisters oldalon találtam..
Elõre is köszönöm a segitséget, és remélem nem váltottam ki ezzel a kis kérésemmel senkibõl haragot, amiért nem olvastam el kb 10000 hozzászólást.. :)

rage
Nem tûnik el DEL-lel.
Ellenben, ha a cheat aktív, jobb klikkel rányomva kijön egy Force Error, s utána lehet választani a Delete gombot.

Coolfire: Jaja, beépített Maxis cheat.

rage: Gondolom, a DEL gomb itt is segít, hogy eltûnjön a kisfickó. Vagy berakod egy sarokba, esetleg a Moveobjects on cheat-tel valamelyik bokorba <#vigyor2>

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

nekem ez a legutóbbi - most kicsit elegem lett a kastélyokból

akkor jól sejtettem, hogy nem a "tó" alkalmazásával készült

az íves tetõ oké, csak a hozzávaló származási helye nem világos, de majd bõszen keresgélek

Kodlovag
Ennek a tutorialnak a végén be van mutatva, hogy lehet ilyet csinálni.

Pfff....beszarás..na ilyen megoldások nekem a büdös életben nem jutottak volna az eszembe..na ez a kreativitás.

Kodlovag
A tetõ pedig ugyanolyan átlátszó padlóból van, mint a telken minden, csak egy kis ügyeskedéssel meg van görbítve. A keret rajta pedig egy sínszerû lapos korlát.

Kodlovag
Az egy 'úgy látszik mintha' típusú tó. Egy kis lapos gödör, ami egy letöltött textúrával víz színûre van festve. Egészen pontosan kettõvel. Egy világosabb, a partközeli sekélyebb részekre, és egy sötétebb középre, így mélynek látszik, és megvan az illúzió, mintha tó lenne. Szóval ugyanolyan terepfestés, mint az ösvény a tó mellett, vagy mint a szikla is a sárga virágos kertben. Csak ügyesen van megcsinálva.

és ez a tetõ honnan van?

a második képeden levõ tavat hogy csinálod?

Kodlovag
Hát persze hogy szoktam. Bár tény és való, hogy a játékidõm kb felét építkezéssel töltöm. De nekem ez magánál a 'játéknál' is több élményt nyújt. Szóval a lényeg, hogy szeretek alkotni.

Hmm..nem rossz.Nekem ilyen kéglit építeni nem lenne türelmem idõm és fõleg tehetségem.Szoktál te egyáltaán játszani?:))