32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#22382 Nos, haggyuk az előző kérdést, kezdeném elölről.
Viszont!
Feltettem minden kieget, belértve a Pet-et is.
Felkrekkeltem. Erre induláskor kiirja, hogy mivel uninstalláltam a Open for busines-t, ezért bukom az ottani boltjaimat, ha a continue-ra bökök. Ez normális? (nem uninstalltam semmit) -
#22381 Szia Mike!
Van egy nagy problémám!
Régi motorosként újra feltettem a játékot az university-ig, mivel akkori mentés van backupolva.
Feltettem a mentést és a terület töltő képernyőn kifagyott. Mindig. Van valami ötleted?
Vagy kezdhetem elölről az egyetemi részt? -
#22380 ne winrarozzunk már -
#22379 kolesz vagy geekhouse -
Gólya #22378 beköltözteted a saját simedet, a többi helyre pedig a program költöztet be másokat - nem kell irányítanod őket, de mégsem vagy egyedül, mert amikor ők is "otthon" vannak, a simed beszélgethet stb. velük
az már kicsit nehezebb, ha több saját simet raksz egy koliba, de megpróbálhatod - végül is nem bonyolultabb, mint ha egy családdal játszanál -
#22377 vegyé macskákat..csak etetni kell őket, meg eleinte rászoktatni, hogy ne hugyozzanak a padlóra..utána már allig kell velük foglalkozni, nem vagy 1edül, ha valamelyiket tanítgatod, akkor jól nő a fun meg a szoci csík, és mellesleg elég jól keresnek, ha munkába küldöd őket.. -
#22376 Költoztess be több sim-et(de ne egyszerre)...(?) -
#22375 Szerintem nincs, de azért örülök, hogy sikerült... -
#22374 hi all!
felraktam ujra a sims 2 -őt és nem tom 800*600-as felbontásnál nagyobbar tenni.Pedig elöte jó volt. -
#22373 hoppá -
#22365 jah, de ott megint egyedül, magányosan tengetheti a hétköznapjait a simem... -
#22364 "Egyetemvárosban" ahol vannak a házak, ott vannak koleszok is és oda simán beköltösztetheted.(mint egy házba) -
#22363 koleszba ? öö azt meg hogyan ? (újhús vagyok még nagyon a kiegészítők körében) -
#22362 Télleg... Az egyetem részével nem nagyon jáccok... :) -
#22361 menj koleszba -
#22360 Jó gondolat, de szerintem nem lehet megcsinállni... :) -
#22359 császtok ! lenne egy láma kérdésem: az Egyetemben, nem lehet azt megoldani valahogy, hogy ha egy 9 fős lakást, megterítek emberkékkel, akkor én csak és kizárólag mondjuk a 9-dik emberkét indítom ? szal nem lehet azt megoldani hogy egy házban többen laknak, de én csak az egyiket irányítőm, a többit a gép ? előre is kössz a választ ! -
#22358 Jólvan na... -
#22357 egy szmájlit azért hiányolok -
#22356 Az, hogy nem vetted meg eredetibe... -
#22355 és akinél működött, annál milyenek voltak a körülmények ? nem lehet hogy vagy a kocsi vagy a garázs nem tetszik neki ? -
#22354 nálam volt, két Sim nap kellet, és már párásodott az ablak :D -
#22353 hát..nálam annyiba "csatlakozik", hogy beül a kocsiba..oszt semmi vuhú.. -
VL1 #22352 Segítsen valaki letöltöttem az open for busniest el is indul de amikor családot akarok csinálni akkor egy hibaüzenet jelenik meg.
Mi lehet a baj? -
Gólya #22351 aki írni tud, az elvileg kell, hogy olvasni is tudjon, ui. másképp nem megy (fordítva igen)
így viszont nem marad más, mint a "hangos" internet - tehát sürgős feltalálók kerestetnek -
Neoncsoves #22350 lol nextgen szláv nyelv XD -
#22349 me,tudom, vlaszeg = nem tudom, valszeg -
#22348 én meg nemtok irni :))) -
#22347 me,tudom, vlaszeg nem olvassák el/nem tudnak olvasni -
Gólya #22346 hálás köszönet -
#22345 engedélyeztem az "ó"-t -
Gólya #22344 felh. névre csak ékezet nélkülit enged -
#22343 Külön kell regisztrálni.
Miért nem enged? Mit ír ki? -
Gólya #22342 Devids, miért nem tudok bejelentkezni a faq-nál?
mintha valami olyat olvastam volna, hogy aki itt a fórumon bejelentkezett az ott automatikusan bejelentkezhet
az enyémet viszont nem fogadja el - ha meg új regisztrációt kérek, nem enged
ennyire béna vagyok? -
Gólya #22341 még annyit szeretnék hozzáfűzni a "honnan töltsek tárgyakat, stb." műsorhoz, hogy minden oldalon van linkajánló - azokat is meg kell nézni, aztán az azon oldalakon ajánlottakat is - és így tovább az idők végezetéig
Mike, nem lehetne ezt a "mielőtt bármit kérdezel" kiírást valahogy nagyon-nagyon kiemelni?
vagy felesleges, mert úgysem olvassák el?
lehet, ha kiabálna míg a fórumot olvassák, ill. kérdeznek -
Coolfire #22340 Pedig a legtrébb kocsiban is lehet kupakolni.Beülsz,megkéred,hogy csatlakozzon és hajrá.Esetleg nem jó a modja azért száll ki.Az én simem is jár így:álló cerka jön a csaj,lefekszik mellé,erre az felpattan és elmegy enni...a hülye..:)) -
#22339 vannak szívek, kapcsolat 100 / 100 -on, ágyba, fényképezőizébe sikerült..kocsiba nem megy -
Coolfire #22338 Mindig a megjelenésben(időben)a legutolsót kell crackelni,és elindítani.Ez jelenleg a Pets. -
Dexantreal #22337 A sorrend azt hiszem midnegy és, ha Mike irományára jól emlékszem, csak a legutolsót, a Pets-t kell crackelni. -
Andrixz #22336 Hy! Régebben játszottam a Sims2-vel kiegészítők nélkül. Most meg szeretném szerezni az összes kiegészítőt magyarul. Az addig ok, h. leszedem a DVD-s alapjátékot, meg az University-t magyarul. Aztán fölteszem az összes kiegészítőt (Nightlife, O.forB., Pets, Christmas party pack, Family fun stuff, Glamour Life stuff, Happy holiday stuff). Az, h. milyen sorrendben teszem fel mind1? Melyikeket kell crack-elni? Ha valaki le tudná irni, annak nagyon megköszönném.