32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Carlos
    Nos, haggyuk az előző kérdést, kezdeném elölről.
    Viszont!
    Feltettem minden kieget, belértve a Pet-et is.
    Felkrekkeltem. Erre induláskor kiirja, hogy mivel uninstalláltam a Open for busines-t, ezért bukom az ottani boltjaimat, ha a continue-ra bökök. Ez normális? (nem uninstalltam semmit)
  • Carlos
    Szia Mike!
    Van egy nagy problémám!
    Régi motorosként újra feltettem a játékot az university-ig, mivel akkori mentés van backupolva.
    Feltettem a mentést és a terület töltő képernyőn kifagyott. Mindig. Van valami ötleted?
    Vagy kezdhetem elölről az egyetemi részt?
  • Mike at home
    ne winrarozzunk már
  • Mike
    kolesz vagy geekhouse
  • Gólya #22378
    beköltözteted a saját simedet, a többi helyre pedig a program költöztet be másokat - nem kell irányítanod őket, de mégsem vagy egyedül, mert amikor ők is "otthon" vannak, a simed beszélgethet stb. velük
    az már kicsit nehezebb, ha több saját simet raksz egy koliba, de megpróbálhatod - végül is nem bonyolultabb, mint ha egy családdal játszanál
  • Shiwo
    vegyé macskákat..csak etetni kell őket, meg eleinte rászoktatni, hogy ne hugyozzanak a padlóra..utána már allig kell velük foglalkozni, nem vagy 1edül, ha valamelyiket tanítgatod, akkor jól nő a fun meg a szoci csík, és mellesleg elég jól keresnek, ha munkába küldöd őket..
  • Hassan B
    Költoztess be több sim-et(de ne egyszerre)...(?)
  • Hassan B
    Szerintem nincs, de azért örülök, hogy sikerült...
  • istenostora03
    hi all!
    felraktam ujra a sims 2 -őt és nem tom 800*600-as felbontásnál nagyobbar tenni.Pedig elöte jó volt.
  • Fido4life
    hoppá
  • Fido4life
    jah, de ott megint egyedül, magányosan tengetheti a hétköznapjait a simem...
  • Hassan B
    "Egyetemvárosban" ahol vannak a házak, ott vannak koleszok is és oda simán beköltösztetheted.(mint egy házba)
  • Fido4life
    koleszba ? öö azt meg hogyan ? (újhús vagyok még nagyon a kiegészítők körében)
  • Hassan B
    Télleg... Az egyetem részével nem nagyon jáccok... :)
  • N1ggA
    menj koleszba
  • Hassan B
    Jó gondolat, de szerintem nem lehet megcsinállni... :)
  • Fido4life
    császtok ! lenne egy láma kérdésem: az Egyetemben, nem lehet azt megoldani valahogy, hogy ha egy 9 fős lakást, megterítek emberkékkel, akkor én csak és kizárólag mondjuk a 9-dik emberkét indítom ? szal nem lehet azt megoldani hogy egy házban többen laknak, de én csak az egyiket irányítőm, a többit a gép ? előre is kössz a választ !
  • Hassan B
    Jólvan na...
  • Mike at home
    egy szmájlit azért hiányolok
  • Hassan B
    Az, hogy nem vetted meg eredetibe...
  • Shiwo
    és akinél működött, annál milyenek voltak a körülmények ? nem lehet hogy vagy a kocsi vagy a garázs nem tetszik neki ?
  • Fido4life
    nálam volt, két Sim nap kellet, és már párásodott az ablak :D
  • Shiwo
    hát..nálam annyiba "csatlakozik", hogy beül a kocsiba..oszt semmi vuhú..
  • VL1
    Segítsen valaki letöltöttem az open for busniest el is indul de amikor családot akarok csinálni akkor egy hibaüzenet jelenik meg.
    Mi lehet a baj?
  • Gólya #22351
    aki írni tud, az elvileg kell, hogy olvasni is tudjon, ui. másképp nem megy (fordítva igen)
    így viszont nem marad más, mint a "hangos" internet - tehát sürgős feltalálók kerestetnek
  • Neoncsoves
    lol nextgen szláv nyelv XD
  • Mike at home
    me,tudom, vlaszeg = nem tudom, valszeg
  • Mike at home
    én meg nemtok irni :)))
  • Mike at home
    me,tudom, vlaszeg nem olvassák el/nem tudnak olvasni
  • Gólya #22346
    hálás köszönet
  • Devids Pro
    engedélyeztem az "ó"-t
  • Gólya #22344
    felh. névre csak ékezet nélkülit enged
  • Devids Pro
    Külön kell regisztrálni.
    Miért nem enged? Mit ír ki?
  • Gólya #22342
    Devids, miért nem tudok bejelentkezni a faq-nál?
    mintha valami olyat olvastam volna, hogy aki itt a fórumon bejelentkezett az ott automatikusan bejelentkezhet
    az enyémet viszont nem fogadja el - ha meg új regisztrációt kérek, nem enged
    ennyire béna vagyok?
  • Gólya #22341
    még annyit szeretnék hozzáfűzni a "honnan töltsek tárgyakat, stb." műsorhoz, hogy minden oldalon van linkajánló - azokat is meg kell nézni, aztán az azon oldalakon ajánlottakat is - és így tovább az idők végezetéig

Mike, nem lehetne ezt a "mielőtt bármit kérdezel" kiírást valahogy nagyon-nagyon kiemelni?
    vagy felesleges, mert úgysem olvassák el?
    lehet, ha kiabálna míg a fórumot olvassák, ill. kérdeznek
  • Coolfire
    Pedig a legtrébb kocsiban is lehet kupakolni.Beülsz,megkéred,hogy csatlakozzon és hajrá.Esetleg nem jó a modja azért száll ki.Az én simem is jár így:álló cerka jön a csaj,lefekszik mellé,erre az felpattan és elmegy enni...a hülye..:))
  • Shiwo
    vannak szívek, kapcsolat 100 / 100 -on, ágyba, fényképezőizébe sikerült..kocsiba nem megy
  • Coolfire
    Mindig a megjelenésben(időben)a legutolsót kell crackelni,és elindítani.Ez jelenleg a Pets.
  • Dexantreal
    A sorrend azt hiszem midnegy és, ha Mike irományára jól emlékszem, csak a legutolsót, a Pets-t kell crackelni.
  • Andrixz
    Hy! Régebben játszottam a Sims2-vel kiegészítők nélkül. Most meg szeretném szerezni az összes kiegészítőt magyarul. Az addig ok, h. leszedem a DVD-s alapjátékot, meg az University-t magyarul. Aztán fölteszem az összes kiegészítőt (Nightlife, O.forB., Pets, Christmas party pack, Family fun stuff, Glamour Life stuff, Happy holiday stuff). Az, h. milyen sorrendben teszem fel mind1? Melyikeket kell crack-elni? Ha valaki le tudná irni, annak nagyon megköszönném.