Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Konfigom: KórQuad 83992E 512 GHz, 87GB (8.6Ghz) QDR RAM, BlackHoleForce 98000 GX2, 80 TB vinyó,trendy ájPod, mindez anyuapu pénzéből. Konfigom csak menőzés céljából van kiírva :)
->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro
És tényleg világít a szeme a sötétben, nem is akárhogy. Mondjuk nem sötétben még nem találkoztam vele.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A sajátomról mintáztam(utálja az embereket és agresszív)...
Ha én irányítanám, akkor csak torokra menne a felnõtt újfundlandi blöki!<#hehe>#hehe>
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
Simskori népvándorlás...<#eplus2>#eplus2>
most legalább meg lehet szidni, és van is hatása
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Szerintem is elég keskeny csapás, de a postásra akkor is rá fogom uszítani!!!<#nyes>#nyes>
Most aranyban vagyok, s a regeneráló gépnek köszönhetõen folyamatosan tanítom neki a parancsokat.
Lesznek újabb lehetõségek(pacsi, ide, stb után)?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
lehet, hogy egszerüen el kéne csak költöznie?
Gazdagéknál használtam a fényképalbumot is, szinte blogot irtam, aznap mi történt, minden fontos eseményrõl van kép 😊 szal Ice (az a szó szerint fehérbõrü srác) bizony a köztelkekre járt pénzért éneleklni (ha csúnyán akarom mondani: koldulni) suli után emlózott (eddig ez egy simgyerekkel sem jött össze) anyja pedig a katonia páylát választotta, mert ott a kezdõ fizetés is elég jó. pici lakásuk volt, ami sokáig ki sem volt festve, nagynehezen összekapartak annyit, hogy fussa egy pénztárgépre, meg pár tv-re amit el lehet adni
eltelt vagy 50 nap: 4 szintes házuk van, 200k-nyi pénzük, és vagy 4 boltjuk ami összesen legalább 400-500 ezret ér, odaköltözött Ice legjobb haverja (a bamba srác) és anyuka két kölyköt is adoptált (férjhez valahogy sohasem ment, inkább csak falta a pasikat 😊
(mondjuk az érdekes, hogy mi szerint dönti el a program az adoptált gyerek nemét, mert a két fiú mellé mindkétszer fiút hozott a gestapos banya, jó lett volna ha lányt hozz, de én nem úgy játszom, hogy load ha vmi nem úgy sikerül ahogy szeretném)
Egyébként megkergeti a postást. Az a futok a kutya után akkor gáz, ha nincs megtanítva neki a "Gyere ide!" parancs. Egyébként elég azt elnyomni és a jó kutya már rohan is a gazdihoz. Aztán leht dícsérni. Akkor is dicsérd ha téged ugat meg.
ezzel együtt vicces lett volna ha megkergeti a postást
miért kérdeztem? Hoz_hun mondta hogy lehet ilyet, csak azt már nem, mikor és hogyan
Veronaville-ben vettem nekik házat, és a maradék pénzbõl futotta néhány alap-dologra. A macsek az elsõ este a simek kajáját ette, mert már arra sem volt pénzem. Elmentek dolgozni...
Azóta négy alkalommal fordult elõ, hogy munkahelyi kérdést tettek fel nekik (egyet a macskának) és MIND A NÉGYET ELBUKTAM! De az egyik pl. olyan szintû volt, hogy Alexandra, mint mentõs, felhajt-e a járdára a forgalmi dugóban (egy súlyos esethez) vagy 5 háztömböt bandukol a defibrillátorral.
Az eredmény: a macskám miatt buktunk 450 simoleont. Mindkét simemet kirúgták a munkahelyérõl, ill a negyediknél csak annyi volt a büntetés, hogy a sim nem kapott fizetést. Ez 4 végigjátszott nap termése. Már az is sikerélmény, hogy a macseknek sikerült venni egy kispárnát és egy kajástálkát, de volt olyan nap, hogy a 37 simoleonos rezsit alig bírtam befizetni. Durva...
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
majdnem olyan, mintha Gabi lenne <#wink>#wink>
lehet, hogy ez fejleszthetõ tovább is?
de miért akarod bárkire is ráuszítani?
a magyar verzsönben mit irtak a yet all-ra?
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
de igazából az érdekel, hogy minden egyes állatnak külön fekvõhely kell, vagy hajlandóak közösködni is?
gondolom, ha kreálja az ember, akkor is lehet
és honnan tudod akkor a nemét?
jó mondjuk ha vki más ismeri, akkor már látszik
csak innen?