32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• bence19940222
    nekem nem lehet belépni csak ugy ha megnyitom a dvd és ott crack és azal idditom máshogy nem is megy szerintetem miért
    ujra telepitetem és akkor sem jo
  • ricky
    oks, köszi, megyek kipróbálom...
  • Mike
    válás: mikor megcsalod és ezen felhúzza magát, kidobhatod, vagy kidobhatod mert megcsalt
    üzlet: az ajtókon engedélyezni lehet ki mehet be rajta
  • ricky
    Hogyan lehet elválni egy Simtől?

Meg az lehetséges, h ha indítok egy üzletet az otthonomban és a ház mellé építek egy kisebb helységet, akkor a vevők csak oda menjenek be ne a házba?
  • rotator
    Nem hiszem, az első is bukásnak tekinthető.
  • edikee
    oh :( és nem is lesz ? :P .. ingyenes ? :))
  • Kata
    Csak a Sims1-nek van egy online változata, ami természetesen havidíjas.
  • edikee
    nem tudjátok, hogy lehet-e neten játszani ?? 8-)
  • Dexantreal
    Majd valamikor folytatom és megmondom pontosan :P. Kapcsolatok és ahol van a lista a simek képeivel, ott fölé viszed az egeret, ott hagyod és kiírja egy nagy táblázatban.
  • LegionarR
    Jóh én inkább a hivatalos dátumban hiszek
  • rotator
    A hazai webes áruházak szerint márciusban jelenik meg, de az EA szerint meg (azaz hivatalosan) feb. 23-án.
  • LegionarR
    Egyébként már halvány lila gőzöm nincs hogy hol hallottam a márciust... De attól még hogy én nem vagyok normális, te lehetnél egy kicsit kedvesebb...
  • LegionarR
    Jól van, nem kell ilyen ellenségesnek lenni, csak azt írtam amit én hallottam...
  • ricky
    a szürke részhez??? :o
  • Dexantreal
    Meg levan írva a kapcsolatoknál, ha oda irányítod az egeret a szürke részhez, akkor kiírja; hogy mi micsoda.
  • Mike
    a vonzódás mértéke
  • Mike
    te fel tudod fogni amit irtunk? ha azt mondjuk február akkor február, és nem március, március és február egyébként sem 2 hónap, de mindegy
  • ricky
    ahhhaa, thx!!!
  • rotator
    Azzal tudsz rátapintani az elevenjére. :>
  • ricky
    Ha egy Simmel "beszélgetek" néhány esemény mellett van egy sárga villám. Azt mit jelent pontosan? mert a "súgóból" nem vettem ki tisztán...
  • ricky
    Hát én egy csomó helyen ezeket a dátumokat találtam... De amúgy február utolsó hete és március között nincs 2 hónap különbség!!! :)
  • LegionarR
    Biztos nem Márciusban? Nem mintha nem örülnék neki hogy 2 hónappal korábban jön ki, de én úgy hallottam hogy Márciusban jön ki... De NE nekem legyen igazam!
  • rotator
    Neeeem, csak vicc volt!!!
  • Kata
    Persze, amíg nem akarsz új, saját készítésű objektumot kreálni benne. :) De lehet, csak mi vagyunk hozzá ennyire bénák.
  • Mike
    pedig szerintem rengeteg mindenre jó
  • ricky
    feb 23 a tavaszforduló nálunk???
  • rotator
    Lehet, az USA-ban máskor van tavaszforduló, ahhoz időzítik.
  • rotator
    Jó kis program az a SimPE, csak nem túl SimpLe, mondjuk egy hexeditornál kb. 2 fokozattal barátságosabb azért. :) Eddig nem volt vele problémám, igaz, csak kisebb volumenű változásokat eszközöltem vele.
  • Dexantreal
    Thanks! Amerikában késöbb, mint itt? Az szép. Általában ott szoktak hamarabb megjelenni a dolgok, de gondolom lesz azért pár nap így is, mire eljut Magyarországra a játék.
  • ricky
    Európában Feb.23, USAban Feb.27!
  • Dexantreal
    Mikor jön ki a Seasons? :S
  • Kata
    Na a simPE-t ne emlegesd... :D Most szenvedünk a repteres dologgal, a repülőgépet már elfogadja ugyan, de textúrákat még nem sikerült hozzá rendelnünk vele az istennek sem. Pedig millió tutorialt átnyálaztunk, megnéztünk pár már játékban lévő objektumot. Szal akárki is kitalálta, elég nyakatekert és bonyolult működésű "valami". :)
  • Mike at home
    SimPE mindenre jo
  • rotator
    http://simwardrobe.com/

Ezen belül a Sims 2 NPC Replacer, elvileg. :)
  • onevision24
    próbáltad a simshungary.hu-n?
  • Gascoigne
    Nem tudja valaki létezik e olyan progi, amivel a szomszédságban élő sim-eknek másik ruhát lehetne beállítani? Mondjuk azokat, amiket letöltöttem. Rémlik, mintha már találkoztam volna valamelyik oldalon vele, de most nem találom. Ha valaki tudna egy linket, megköszönném.
  • Gólya #23317
    majd lesz vélemény, ha már játszunk vele - addig kár találgatni
  • Myster X
    hali uj vok mit szoltok az ujj kieghez ?
  • rotator
    Nem az összeggel van bajom (leszámítva a kidobott pénzként megjelenő adót), hanem hogy bizonytalan dologért fizet az ember. Az említett urakat/hölgyeket így névről nem ismerem, de majd utánanézek munkásságuknak. :)
  • Gólya #23314
    hááát ....
    igen, van pár, ami tényleg jó, de mint írtam, bizony van egy vagon "selejt"
    mert hogy néz az ki, hogy a szekrény befér a lépcső alá, holott magasabb, mint amekkora hely van? (s még mennyi minden ehhez hasonló van!)
    s lopás, nem lopás, ilyenekért kár fizetni