32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Kata
    Nagyon rendes tőled.

Mondjuk a 23311-ben említett emberek közül egyedül Windkeeper az, akitől nekem is tetszett cucc, a többié nem nagy pukkanás, de hát ez is ízlések kérdése.
    Egyébként van egy Norbi N nevű magyar srác is a featured artistok között a TSR-en. :)
  • Mike at home
    pontosabban 5k fél évre, vagy előfizetsz 1 hónapra paypalon át, és azt szedsz le egy hónapig amit csak akarsz, vagy összeálltok 4-5-en és úgy már nem is olyan sok 1 évre sem

és mondjuk engem is megkérhettek, hogy valamit szedjek le :)
  • Mike at home
    nem akarlak megingatni hitedben, de a custom cuccok jórésze profibb mint a "gyári"

windkeeper, evi, chazdesing (ahhoz képest hogy egy kiskölök!), helaene, luis, rosemagic, seomi (és még sokan mások)

vagy az oldalak:
    happyhoneyhunt, simplystyling, xmsims

messze jobbak mint a Maxis

persze a Maxis elött is fejet kell hajtani, hogy már alapból gondoltak a moddingra
  • Daveee
    Nah ezt muljátok felűl!:
  • Kata
    Nos, abból a 360ezer cuccból van 50.000 screenshot, 200.000 szimpla recolor, a maradékból vond le a szomszédság térképeket, az egyforma falfestések és padlómintázatok 10-20 féle színárnyalatát, majd végül azokat az objektumokat, amelyek képen jól néztek ki, de letöltve rondák, vagy bugosak. Nos, nem marad olyan sok hasznavehető holmi a végére. :)
  • rotator
    Adóval 11 022.7275 HUF.
  • Neoncsoves
    mennyibe van?
  • rotator
    Ja, plusz 25% adó. :(
  • rotator
    Na megnéztem ezt a TSR-t, nem tűnik rossznak és viszonylag jó árban is van, végülis 1 évre kb. 1 kiegészítő ára és azért az a 360 ezer cucc nem gyenge. :)
  • rotator
    Alapvetően igazad van, Mike! Ugyanakkor ezek megbízhatatlan eredetű, nem profik által készített (vagyis nem garantált minőségű) cuccok, amiknek előre borítékolom, hogy a 90%-a ilyen vagy olyan okból kuka. Hivatalos Maxis pakkot én se "lopnék" így. Egyébként megnéztem, 8 gigányi stuff van fent (én többre számítottam ).
  • Gólya #23303
    én sem
  • Kata
    Akkor most engem is. És akkor ígérem, nem "lopok". :)
  • Mike
    magamat már befizettem :o)
  • Kata
    Ó, ha befizetsz a TSR-re, nem fogok megsértődni. :)
  • Daveee
    Ugyan miyen lesz a Thesims 2 krónikák :S
    nemsoká dobok énis a nagyszerű házamrol képeket!
  • Dexantreal
    Nekem kiírja ,hogy oda telepíteni akar valami nyelvi fáljt én meg nem hagytam, nehogy már bekoreázza a gépem lol...
  • Mike
    loptok
  • Mike
    van angol szöveg, nem tom mit bénázol
  • Ewyt
    Sziasztok ! Van egy-két problémám. A "Vár az üzlet"-ben, vettemm egy közösségi területet, építettem rajt egy autószalont, de a forgós autó-bemutatót nem tudom működtetni, már mindent próbáltam... a másik problémám is hasonló, ott egy éttermet építettem, de ott meg a pincérek nem akarnak kimenni a konyhából, csak valami pohárféle van a kezükben és azt nézegetik... Kérlek SEGÍTSETEK !!!
  • Gólya #23294
    mi a baj Mike?
  • Dexantreal
    Francos koreai nyelv.
  • Mike
  • Gólya #23291
    jaja - majd hozzá járunk kunyerálni
  • rotator
    Köszi!
  • Kata
    Ha rotator lerántja az egész stuffot, akár csinálhatnánk neki egy saját szervert is. :D
  • Gólya #23288
    nem tudom - már csak azért is lassan jön, mert iszonyú mennyiség van fenn
    reménykedj, hogy be tudod fejezni - azért nem hiszem, hogy nagyon hamar eltűnik
    a múltkor is fenn volt két-három hétig
    de valószínűleg résen van az "ellenség" is
  • rotator
    Kábé mennyi ideig élhet még szerinted? Mert elkezdtem lerántani, de éppen másra is kő' a sávszél, szóval jelen pillanatban csak csordogál...
  • Gólya #23286
    jaja, én is így jártam - aztán volt olyan, hogy megnéztem, letöltöttem, játékba be - aztán dobtam ki, mert még véletlenül sem olyan volt, mint amilyennek kinézett (kilóg a házból, rá tudod tenni az ablakra a képet, a lépcső alá a szekrényt - hiába, úgy tűnik, igazán Maxisék csinálják tökéletesen)

na adtam egy kis szabadságot magamnak:

(bár ez régebbi)

meg ez is:
  • Kata
    Hát igen. Én is úgy voltam vele, hogy mindig ott lesz a cucc, így ráérősen válogattam, aztán ha megtetszett valami, mentem a bootyra és leszedtem. :/
  • Gólya #23284
    már így is a Tsr-s cuccok közül a fele, ha megmaradt (amiből főleg Windkeeper dolgait sajnálom)
  • Kata
    Ja a fizetős site-ok emberei folyamatosan hackelik. :)
  • Gólya #23282
    nézd meg, de igyekezz, mert a múltkor is igen rövid ideig élt - amin persze egyáltalán nem csodálkozom
  • Dexantreal
    Oké és thanks!
  • Mike
    Simcribbling - http://louis.new21.net/
  • urbijoe
    ezek mik?
  • rotator
    A mindenit!!!
  • Gólya #23277
    http://paysites.mustbedestroyed.org/booty/

újra működik (hogy meddig .........?)
  • ttibi
    kéne egy kis help akinek fent van az egyetem (magyar verzio) vagy megvan cd-n! az meg tudna dobni egy fájlal?
    ha a gépen van akkor: EA GAMES\The Sims 2 egyetem\TSData\Res\Movies\Games\game1_loop4_lose.movie
    ha Cd-n 2cd
    compressed\TSData\Res\Movies\Games\Arcade\game1_loop4_lose.movie
    telepitésnél (98%-nál) megál erre panaszkodva!
    nagyon megköszöném ha tudna valaki segiteni!
    cím [email protected] <--- ez az msn-em is!
  • Dexantreal
    Hogyan lehet ázsiai simeket készíteni a játékban? Próbáltam ilyen ferdére tenni a szemüket, de nem volt az igazi. meg azt a nyakláncot se találtam a sminknél :S.
  • ricky
    Mégis megtaláltam! :)