32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#23313 Nagyon rendes tőled.
Mondjuk a 23311-ben említett emberek közül egyedül Windkeeper az, akitől nekem is tetszett cucc, a többié nem nagy pukkanás, de hát ez is ízlések kérdése.
Egyébként van egy Norbi N nevű magyar srác is a featured artistok között a TSR-en. :) -
#23312 pontosabban 5k fél évre, vagy előfizetsz 1 hónapra paypalon át, és azt szedsz le egy hónapig amit csak akarsz, vagy összeálltok 4-5-en és úgy már nem is olyan sok 1 évre sem
és mondjuk engem is megkérhettek, hogy valamit szedjek le :) -
#23311 nem akarlak megingatni hitedben, de a custom cuccok jórésze profibb mint a "gyári"
windkeeper, evi, chazdesing (ahhoz képest hogy egy kiskölök!), helaene, luis, rosemagic, seomi (és még sokan mások)
vagy az oldalak:
happyhoneyhunt, simplystyling, xmsims
messze jobbak mint a Maxis
persze a Maxis elött is fejet kell hajtani, hogy már alapból gondoltak a moddingra -
Daveee #23310 Nah ezt muljátok felűl!:
-
#23309 Nos, abból a 360ezer cuccból van 50.000 screenshot, 200.000 szimpla recolor, a maradékból vond le a szomszédság térképeket, az egyforma falfestések és padlómintázatok 10-20 féle színárnyalatát, majd végül azokat az objektumokat, amelyek képen jól néztek ki, de letöltve rondák, vagy bugosak. Nos, nem marad olyan sok hasznavehető holmi a végére. :) -
#23308 Adóval 11 022.7275 HUF. -
Neoncsoves #23307 mennyibe van? -
#23306 Ja, plusz 25% adó. :( -
#23305 Na megnéztem ezt a TSR-t, nem tűnik rossznak és viszonylag jó árban is van, végülis 1 évre kb. 1 kiegészítő ára és azért az a 360 ezer cucc nem gyenge. :) -
#23304 Alapvetően igazad van, Mike! Ugyanakkor ezek megbízhatatlan eredetű, nem profik által készített (vagyis nem garantált minőségű) cuccok, amiknek előre borítékolom, hogy a 90%-a ilyen vagy olyan okból kuka. Hivatalos Maxis pakkot én se "lopnék" így. Egyébként megnéztem, 8 gigányi stuff van fent (én többre számítottam ). -
Gólya #23303 én sem -
#23302 Akkor most engem is. És akkor ígérem, nem "lopok". :) -
#23301 magamat már befizettem :o) -
#23300 Ó, ha befizetsz a TSR-re, nem fogok megsértődni. :) -
Daveee #23299 Ugyan miyen lesz a Thesims 2 krónikák :S
nemsoká dobok énis a nagyszerű házamrol képeket! -
Dexantreal #23298 Nekem kiírja ,hogy oda telepíteni akar valami nyelvi fáljt én meg nem hagytam, nehogy már bekoreázza a gépem lol... -
#23297 loptok -
#23296 van angol szöveg, nem tom mit bénázol -
Ewyt #23295 Sziasztok ! Van egy-két problémám. A "Vár az üzlet"-ben, vettemm egy közösségi területet, építettem rajt egy autószalont, de a forgós autó-bemutatót nem tudom működtetni, már mindent próbáltam... a másik problémám is hasonló, ott egy éttermet építettem, de ott meg a pincérek nem akarnak kimenni a konyhából, csak valami pohárféle van a kezükben és azt nézegetik... Kérlek SEGÍTSETEK !!! -
Gólya #23294 mi a baj Mike? -
Dexantreal #23293 Francos koreai nyelv. -
#23292 -
Gólya #23291 jaja - majd hozzá járunk kunyerálni -
#23290 Köszi! -
#23289 Ha rotator lerántja az egész stuffot, akár csinálhatnánk neki egy saját szervert is. :D -
Gólya #23288 nem tudom - már csak azért is lassan jön, mert iszonyú mennyiség van fenn
reménykedj, hogy be tudod fejezni - azért nem hiszem, hogy nagyon hamar eltűnik
a múltkor is fenn volt két-három hétig
de valószínűleg résen van az "ellenség" is -
#23287 Kábé mennyi ideig élhet még szerinted? Mert elkezdtem lerántani, de éppen másra is kő' a sávszél, szóval jelen pillanatban csak csordogál... -
Gólya #23286 jaja, én is így jártam - aztán volt olyan, hogy megnéztem, letöltöttem, játékba be - aztán dobtam ki, mert még véletlenül sem olyan volt, mint amilyennek kinézett (kilóg a házból, rá tudod tenni az ablakra a képet, a lépcső alá a szekrényt - hiába, úgy tűnik, igazán Maxisék csinálják tökéletesen)
na adtam egy kis szabadságot magamnak:
(bár ez régebbi)
meg ez is:
-
#23285 Hát igen. Én is úgy voltam vele, hogy mindig ott lesz a cucc, így ráérősen válogattam, aztán ha megtetszett valami, mentem a bootyra és leszedtem. :/ -
Gólya #23284 már így is a Tsr-s cuccok közül a fele, ha megmaradt (amiből főleg Windkeeper dolgait sajnálom) -
#23283 Ja a fizetős site-ok emberei folyamatosan hackelik. :) -
Gólya #23282 nézd meg, de igyekezz, mert a múltkor is igen rövid ideig élt - amin persze egyáltalán nem csodálkozom -
Dexantreal #23281 Oké és thanks! -
#23280 Simcribbling - http://louis.new21.net/ -
#23279 ezek mik? -
#23278 A mindenit!!! -
Gólya #23277 http://paysites.mustbedestroyed.org/booty/
újra működik (hogy meddig .........?) -
#23276 kéne egy kis help akinek fent van az egyetem (magyar verzio) vagy megvan cd-n! az meg tudna dobni egy fájlal?
ha a gépen van akkor: EA GAMES\The Sims 2 egyetem\TSData\Res\Movies\Games\game1_loop4_lose.movie
ha Cd-n 2cd
compressed\TSData\Res\Movies\Games\Arcade\game1_loop4_lose.movie
telepitésnél (98%-nál) megál erre panaszkodva!
nagyon megköszöném ha tudna valaki segiteni!
cím [email protected] <--- ez az msn-em is! -
Dexantreal #23275 Hogyan lehet ázsiai simeket készíteni a játékban? Próbáltam ilyen ferdére tenni a szemüket, de nem volt az igazi. meg azt a nyakláncot se találtam a sminknél :S. -
ricky #23274 Mégis megtaláltam! :)