Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a régi ikonokat pakold el mondjuk egy mappába
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
akár csak eddig
<#smile>#smile>
ja igen: a születendõ utódoknak is külön hálóhely kell?
van már valakinek ilyen?
Amikor megvettem a gamét, el is olvastam. Asszem olyankor jön ki, amikor a pet olyasmit csinál, amiért nevelheted (dícséret/feddés).
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Konfigom: KórQuad 83992E 512 GHz, 87GB (8.6Ghz) QDR RAM, BlackHoleForce 98000 GX2, 80 TB vinyó,trendy ájPod, mindez anyuapu pénzéből. Konfigom csak menőzés céljából van kiírva :)
bár nem tudom, lehet, külön hálóhely kell nekik?
különben is - hogy néz az ki, hogy Irielle (a kutya) kint alszik a szabad ég alatt egy fedetlen kosárban?
mi lesz vele, ha jön a köv. kieg.?
szegény bõrig ázik<#wink>#wink>
tehát konkrétan: eddigi tapasztalat alapján akkor látható ez a kis jel, amikor az állat saját elhatározásból csinál bármit is, ha a sim "utasítja", akkor nem látom - de mintha megdõlni látszana ez
tehát valószínûleg más magyarázata lehet?
you are running the wrong version of The Sims 2. Please run instead
Most mit csináljak?<#falbav>#falbav>
Konfigom: KórQuad 83992E 512 GHz, 87GB (8.6Ghz) QDR RAM, BlackHoleForce 98000 GX2, 80 TB vinyó,trendy ájPod, mindez anyuapu pénzéből. Konfigom csak menőzés céljából van kiírva :)
A háziállat nem elsõdlegesen "munkásember" kell hogy legyen, ez nem Alaszka vagy a sarkvidék és nem is egy kínai étterem😊)! A legfontosabb -mint egyébként az egész SIM-univerzumban (akár 1. akár 2.) a szocializálás és a társas kapcsolatok. Mit érdekel engem hogy hány karrier melyik fokának milyen megfeleltetésén izél a pet!, az a fontos hogy az ember-sim és a pet-sim kölcsönösen szociális társakat és (fõleg) barátokat leljenek egymásban és vmi "eszméletlen jól" érezzék magukat. Eddig ez be is gyött😊!
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

<#wink>#wink>
A jószágok ikonjának bal alsó sarkában megjelenõ és eltûnõ jelzés mirõl ad tájékoztatást?
ha sikerült, majd ird le hogyan
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Legalább a sétáltatástól javul a szimem kondíciója.
Ennek ellenére visszajár a faszi kukát felrugni. Pedig kétszer össze is vertem. Még a lakásba is bejött zongorázni. Kutyát rendszeressen ráuszítom.
Na meg jött a betörõ. A kutya lazán végigaluda az eseményt. Arra sem ébredt fel, hogy megszólalt a riasztó. A rendõrt meg öszeverte a betörõ és lelépet. Na szép.
Nincs kézzelfogható hatással a simek életére, mint pl.: az egyetem! Aminek elvégzése közben/után emlékek, karrier kívánság, vágyak számának bõvülése, életcél változtatás formában hatást gyakorol a simekre!
Ha úgy vesszük, akkor az állat annyi hatást gyakorol a simekre, mint mondjuk a tv nézés, tanulás, munka stb!
De lehet, hogy tévedek, mert csupán néhány órát játszottam vele!
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
Amúgy nagyon korrekt kieg lett! Utsó foltig meg tudtam csinálni az újfundlandi kutyámat! Ezért elismerés az EA-nak!
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
- az állatok is dolgozhatnak, vagyis kenyérkeresõk lehetnek
- amikor a sim az állattal foglalkozik, akkor a fun és a társasági értéke is nõ
- a sim aspirációs vágyainak jó része az állataihoz kötött, vagyis kibõvültek a lehetõségek, hogy a simet platinába juttasd (aztán inni kell egy életelixírt és máris nem buktad a karrieredet)
- nem utolsósorban a Sims-el játszók számára is nagy öröm az állatkák megjelenése.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
logikus, nem?
hülye kutyám meg még a postást sem harapta meg
köszi
Ezt nem értem. Nincs semmi hatással a szimszre? Meg hogy öregszik? vagy miii?
Saját tapasztalat csak annyi, hogy egy kis korcs kóbor kutya naponta többször megjelenik, pedig sem nem üdvözölöm, sem nem barátkozok vele. Viszont kinnt van a másik kutya rágója és kajája is az udvaron és rendszeressen bekajál és játszik a játékkal, míg a másik kutya alszik.
(jaamúgy sivatagos pályán tünt fel...)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Valaki magyarázza el, hogy miért változtatnak a mentési mechanizmuson?
Gyakorlatilag az állatok megjelenése nincs semmilyen hatással a simekre, viszont az "állatozás" ideje alatt a sim változik(öregszik, karrier, stb)! Ez kib***ás a játékosokkal!