Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
talán a pets ikont kéne elíndítani, nem a régebbiket
a régi ikonokat pakold el mondjuk egy mappába

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

nem mindig látszik

Mike
hát akkor kinek a moodjához? aki használja a tárgyat
akár csak eddig

Mike
az nem a neme?

köszi
<#smile>

lehet
ja igen: a születendõ utódoknak is külön hálóhely kell?
van már valakinek ilyen?

Amiga
Igazából a kézikönyv említést tesz errõl a jelrõl. <#awink>

Amikor megvettem a gamét, el is olvastam. Asszem olyankor jön ki, amikor a pet olyasmit csinál, amiért nevelheted (dícséret/feddés).

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

ericsson ga628
nincs fent kieg

Konfigom: KórQuad 83992E 512 GHz, 87GB (8.6Ghz) QDR RAM, BlackHoleForce 98000 GX2, 80 TB vinyó,trendy ájPod, mindez anyuapu pénzéből. Konfigom csak menőzés céljából van kiírva :)

Kodlovag
Hát, mese nincs, szobakutya lesz belõle.

ja és persze, még nincs eldöntve, hogy õ megy majd, vagy hozzá jön a leendõ párja
bár nem tudom, lehet, külön hálóhely kell nekik?

van kisebb kosár, de ez kényelmesebb, s ha megoldható, miért ne?
különben is - hogy néz az ki, hogy Irielle (a kutya) kint alszik a szabad ég alatt egy fedetlen kosárban?
mi lesz vele, ha jön a köv. kieg.?
szegény bõrig ázik<#wink>

Kodlovag
Mindig a legutolsó kiegészítõt futtasd, csak azt lehet.

még jó, hogy nem részleteztem a saját véleményem ........

Kodlovag
Csak azt tudnám, miért kel egy ilyen kis kutyának ekkora marha nagy ház? Tényleg, van egyáltalán kisebb ház?

a korábbi tájékoztatás mintha nem fedné teljesen a valót
tehát konkrétan: eddigi tapasztalat alapján akkor látható ez a kis jel, amikor az állat saját elhatározásból csinál bármit is, ha a sim "utasítja", akkor nem látom - de mintha megdõlni látszana ez
tehát valószínûleg más magyarázata lehet?

ericsson ga628
amikor elinditom a sima sims 2-öt akkor ezt a hiba üzenetet dobja ki:
you are running the wrong version of The Sims 2. Please run instead

Most mit csináljak?<#falbav>

Konfigom: KórQuad 83992E 512 GHz, 87GB (8.6Ghz) QDR RAM, BlackHoleForce 98000 GX2, 80 TB vinyó,trendy ájPod, mindez anyuapu pénzéből. Konfigom csak menőzés céljából van kiírva :)

végül is, én csináltam <#wave>

Sipocz
(A jobboldali kép igazi paparazzi munka, gratula!)

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Sipocz
Szasz Gólya! Mizujs?
A háziállat nem elsõdlegesen "munkásember" kell hogy legyen, ez nem Alaszka vagy a sarkvidék és nem is egy kínai étterem😊)! A legfontosabb -mint egyébként az egész SIM-univerzumban (akár 1. akár 2.) a szocializálás és a társas kapcsolatok. Mit érdekel engem hogy hány karrier melyik fokának milyen megfeleltetésén izél a pet!, az a fontos hogy az ember-sim és a pet-sim kölcsönösen szociális társakat és (fõleg) barátokat leljenek egymásban és vmi "eszméletlen jól" érezzék magukat. Eddig ez be is gyött😊!

nem is kell fikázni, játszani kell vele
<#wink>

Sipocz
Az aspirációs jutalomtárgyak között megjelent "pet-kezelõ" használatánok pontos szabályairól írhatnátok valamit. Ha jól értettem akkor a használata a többi tárgyéhoz hasonlóan gold ill. platinum mod-hoz kötött, namost akkor kinek a mod-jához mert az állat nálam mindig zöld mod-ban létezik, igaz erõsen zöld,de csak zöld😊?

Sipocz
Halihó!
A jószágok ikonjának bal alsó sarkában megjelenõ és eltûnõ jelzés mirõl ad tájékoztatást?

Most nemazé hogy fikázzam a pets-et de... kicsit kevésnek tartom ezt a 3 féle állást az állatoknak... 5 nap alatt sztár lett a kutyámból, cheat nélkül :s

Mike
szerinted honnét tudnánk? magadnak kell rájönnöd
ha sikerült, majd ird le hogyan

erre vki tud választ?

Igen van. Egyik simemmel fel is szedtem egyet. A letartoztatás alatt ismerkedtem meg vele aztán rendszeressen felhívtam csajt. Ha megkérdezem mi a munkája, megmondja; betõrõ vagyok.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Mike
nálatok van a faluban olyan sim, akinek betörõ a foglalkozása? mert nálam egy sincs, nincs is betörés, betörõt utoljára az alapjáték idején láttam

Parancsot adsz. Ha kellõen belenevelted akkor több opció is van a rámorgástól kezdve a megkergetésig.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nekem csak az fura, hogy nem tudom rendesen irányítani. Totál kaotikus életritmusban él. Este felkel, jár-kel és istenigazából nehéz befolyásolni.
Legalább a sétáltatástól javul a szimem kondíciója.

Mike
hogy lehet vkire a kutyát ráuszítani?

Jaj, ahhahaha, nekem jöt a faszi felrugta a kukát a kutya meg elkapta... hahahaha
Ennek ellenére visszajár a faszi kukát felrugni. Pedig kétszer össze is vertem. Még a lakásba is bejött zongorázni. Kutyát rendszeressen ráuszítom.
Na meg jött a betörõ. A kutya lazán végigaluda az eseményt. Arra sem ébredt fel, hogy megszólalt a riasztó. A rendõrt meg öszeverte a betörõ és lelépet. Na szép.

Mike
nekem pl. ez a Pets kevés
valahogy többet vártam

Cairass
Akkor másképp fogalmazok!
Nincs kézzelfogható hatással a simek életére, mint pl.: az egyetem! Aminek elvégzése közben/után emlékek, karrier kívánság, vágyak számának bõvülése, életcél változtatás formában hatást gyakorol a simekre!

Ha úgy vesszük, akkor az állat annyi hatást gyakorol a simekre, mint mondjuk a tv nézés, tanulás, munka stb!
De lehet, hogy tévedek, mert csupán néhány órát játszottam vele!

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

Cairass
Nekem csak egy komplett szomszédságom tünt el anno...<#falbav>
Amúgy nagyon korrekt kieg lett! Utsó foltig meg tudtam csinálni az újfundlandi kutyámat! Ezért elismerés az EA-nak!

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

Amiga
Az állatok megjelenése abszolút hatással van a simekre. Pl.:

- az állatok is dolgozhatnak, vagyis kenyérkeresõk lehetnek
- amikor a sim az állattal foglalkozik, akkor a fun és a társasági értéke is nõ
- a sim aspirációs vágyainak jó része az állataihoz kötött, vagyis kibõvültek a lehetõségek, hogy a simet platinába juttasd (aztán inni kell egy életelixírt és máris nem buktad a karrieredet)
- nem utolsósorban a Sims-el játszók számára is nagy öröm az állatkák megjelenése.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Mike
hát nemtom, így is van hogy eltünnek dolgok
pl. ház

Cairass
De ezt meg lehetne oldani úgyis, hogy egyszerûen eltünnek az adott dolgok! (pl sims1) Így is logikus lenne, nem

Mike
talán azért, mert így a mentésekbe olyan dolgok is bekerülnek, amik az adott kieg nélkül értelmezhetetlenek
logikus, nem?

Mike
hozzám farkas jár, mert mindig kapja a minuszokat, mert attól fél, hogy farkast lát, ehhez képest meg lazán simogatja, meg minap arrafelé járt egy macsek azt meg simán ölelgette, érdekes
hülye kutyám meg még a postást sem harapta meg

ericsson ga628
Köszi

Cairass

ericsson ga628
Valaki meg tudná mondani a Pets serial kódját?
köszi

"Gyakorlatilag az állatok megjelenése nincs semmilyen hatással a simekre, viszont az "állatozás" ideje alatt a sim változik(öregszik, karrier, stb)!"

Ezt nem értem. Nincs semmi hatással a szimszre? Meg hogy öregszik? vagy miii?

Üdvözölni kell õket, meg barátkozni, akkor visszajár és ha elégé szeret meg te is õt magadhoz veheted. - A leírás szerint.

Saját tapasztalat csak annyi, hogy egy kis korcs kóbor kutya naponta többször megjelenik, pedig sem nem üdvözölöm, sem nem barátkozok vele. Viszont kinnt van a másik kutya rágója és kajája is az udvaron és rendszeressen bekajál és játszik a játékkal, míg a másik kutya alszik.

Shiwo
mittomén.. gondolom barátkozni köll a blökivel, oszt beszokik..vagy csald be a házba, oszt zárd be 😄 amúgy nekem úgy tünt, hogy világít a szeme..ha újra látom, lefényképezem..

(jaamúgy sivatagos pályán tünt fel...)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Okés....szerintem felfogom tenni :s.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Cairass
Kösz, rájöttem! (amolyan "vérpistikéssen")

Cairass
Mondjuk tény, hogy a mentésedet b***hatod pets uninstall után, de hogy már elõtte is?<#eplus2>
Valaki magyarázza el, hogy miért változtatnak a mentési mechanizmuson?
Gyakorlatilag az állatok megjelenése nincs semmilyen hatással a simekre, viszont az "állatozás" ideje alatt a sim változik(öregszik, karrier, stb)! Ez kib***ás a játékosokkal!

Mike
aki ezt komolyan veszi, részvétem irányában
egyébként is vérpistikék nem olvasnak csak kérdeznek, ne aggódj