Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Mert én tegnap este kihívtam, de már nem vártam meg és még nem tudom mit akar a kutyámtól!? <#wink>#wink>
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
Telefonáláskor a szolgáltatások között megtalálod a varázsigét!
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Jön az új Sims 2 kiegészítõ!
<2006. október 20. @ 14:21 - Berkenye>2006. október 20. @ 14:21 - Berkenye>
Aki beszerzi a The Sims 2 legújabb kiegészítõjét, a Pets-t, az bizonyára felfigyel majd a csomagban található kis papírlapra, amely azt hirdeti, hogy jön a következõ 😊
Erre countdooku becenevû olvasónk hívta fel a figyelmünket, ugyanis a játék hivatalos weboldala is hirdeti már a nem túl nagy szenzációnak számító újdonságot. Egyelõre semmit nem tudni róla azon kívül, hogy készül - ezt meg ugye eddig is sejteni lehetett.
a sivatagos pályán próbálkozz
aki erõsen eltévedt az nem õ 😊
elég egy ember is
sales/basic sell
ha ez bejön lehet variálni
csak ha sok a vevõ akkor ez a mindekihez odarohanok, plusz még kasszázok is, nagyon leterhelõ
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Olvastam itt, hogy valaki farkast(?) befogadott, szelidített? Én még egyszer nem láttam... thx a segítséget!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Egy ilyen alap kérdés UFo gyerekhez elég csupán a csillagokat vizsgálni éjjel? Csak mert nekem 2 éjjelen keresztül még nem vitték el az emberem. Ja és még valami Ufo gyereke csak n♪9nek lehet, vagy lehet férfinak is?
Köszike!
tudod, sok kicsi sokra megy
nekem minden üzletnél így mûködik, s valami eszméletlen a forgalom ( s persze, jövedelmezõ az üzlet)
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Sims 2: Állati cuccok
Ezt lefogadnám 1000 túró rudiba. Hülyék, ha kihagyják a ziccert. A Maxisnál pedig már biztosan a kutya új játékait heggesztik (szeretném nem azt gondolni, hogy már készen is van).
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
GW: Dor Von Hun [HD]
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro
csak le kell raknod valahova a faluba, vagy ahova akarod és mehetsz vásárolni
Biztosan volt már errõl szó, csak ilyen késõn már nincs kedvem visszaolvasni! Tehát... Hol lehet kutyákat/állatokat vásárolni? Mert egyszerûen nem találom. Az egy dolog, hogy kutyát lehet örökbe fogadni telefonnál, de hol van ilyen kutya/macska bolt, ahol esetleg több kutya/macska van? Végignéztem az összes boltnak a leírását, de sehol nem találtam. Tudom, hogy lehet "csinálni" kutyát, csakhogy egy elmentett állást töltöttem be, és magam mellé szeretnék valami kutyust és eddig csak örökbe fogadni tudtam! Remélem, hogy érthetõ a problémám, bajom! Köszi a segítséget!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
meg az miért volt, hogy ha megpróbáltam valakire rásózni a cuccost, akkor gyakran több embernek is ajánlhattam volna, csak pont annak nem, aki nézte..
2. cuccok eladásánál meg nem elég a pénztéros, kell egy eladó is aki rajuk sózza az árut
ill. másik kérdésem, hogy annó itt a fórumon olvastam, hogy valamelyik kieg óta van olyan szakma, hogy mûvész...olyan hol lehet az ember ? mert még 1szer nem láttam se az újságban, se a számítógépben..(minden kieg fentvan a glamur lájv vagy miafene kivételével, szal bentkéne lennie Lvileg...)