Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fravik
sziasztok! azt szeretném megtudni, hogy hogyan kell szaporítani a kutyákat/macskákat!? Nem nagyon akarnak közeledni egymáshoz, mégcsak nem is barátok...gondolom ilyenkor még nem lehet... Tudom, hogy a játékban ír valamit ezzel kapcsolatban, de nem igazán értem, hogy mit akar! Valaki el tudná magyarázni, hogy hogy lesznek kismacskáim a játékban?! Nem látok semmi olyasmi parancsot, ami ezt jelentené! elõre is köszi 😊

MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional

PiszkosFred
Ertem, koszonom.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Devids Pro
mind1 milyen sorrendben rakod fel, csak mindig a legutoljára megjelentet indísd el
PiszkosFred
Reg jartam mar a Sims 2 kornyeken, ezert lenne egy gyors kerdesem. Install soran szamit hogy milyen sorrendben rakom fel a kiegeket? Vagyis ragaszkodni kell a megjelenesi sorrendhez, ha tobbet is felrakok az alapjatekra, vagy nem, es barhogy kovethetik egymast, nem lesz gond? Koszi elore is.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Mike at home
benne van

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Üdv! Azt szeretném kérdezni,hogy a Pets kiegészítõben van alapból magyar nyelv,vagy külön HUN verzió van? Szal ha letöltök egy SIMS 2 - Petset külföldi oldalról,akkor ott be tudom állítani a magyar nyelvet? (Asszem nightlife-ban bennvolt alapból a magyar nyelv)
Mike at home
biztos hogy lehet nyitni ilyen boltot is

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

De nem rossz kiegészítõ ez így sem.Az alap megvan,majd jöek hozzá a finomítások.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Lehet,azt viszont nem tudom,hogy kutyát,macskát hogy lehet.Sõt a nyakörves polcot sem találtam meg.

Nem,ugyanis az a Sims 2-höz tartozik valamennyire.

Jah..ezt már én is említettem.Egy-két stuff van talonban az állatoknak.Jobban kellett volna koppintani az Unleashedet.Valóban a kiállítás/díjak hiányoznak a kertecske is a zöldségekel,amit el lehete adni ugye..meg a nyulak vakondok etc..

Cairass
Arra gondoltál?
Mert én tegnap este kihívtam, de már nem vártam meg és még nem tudom mit akar a kutyámtól!? <#wink>

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

köszi

Cairass
Van!
Telefonáláskor a szolgáltatások között megtalálod a varázsigét!

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

hy azt szeretném kérdezni hogy a sims1 be volt olyan hogy állatidomító itt nincs? itt csak te tudsz az álattal foglalkozni?

TopGun
Hi! allatkereskedest lehet nyitni?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Jön az új Sims 2 kiegészítõ!
<2006. október 20. @ 14:21 - Berkenye>
Aki beszerzi a The Sims 2 legújabb kiegészítõjét, a Pets-t, az bizonyára felfigyel majd a csomagban található kis papírlapra, amely azt hirdeti, hogy jön a következõ 😊

Erre countdooku becenevû olvasónk hívta fel a figyelmünket, ugyanis a játék hivatalos weboldala is hirdeti már a nem túl nagy szenzációnak számító újdonságot. Egyelõre semmit nem tudni róla azon kívül, hogy készül - ezt meg ugye eddig is sejteni lehetett.

Mike at home
ufo gyereke lehet ufo nõnek és normál férfinak
a sivatagos pályán próbálkozz

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nem tévedt el
aki erõsen eltévedt az nem õ 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
kreálhatsz utólag is magadnak állatot, nem kell hozzá gazda,és aztán beteszed a házhoz

Mike at home
de
elég egy ember is

sales/basic sell
ha ez bejön lehet variálni
csak ha sok a vevõ akkor ez a mindekihez odarohanok, plusz még kasszázok is, nagyon leterhelõ

TopGun
Ertem es ez mikor jelenik meg? van valami hir rola?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

KeKKSZike
Azt szeretném kérdezni, hogy kutyákat/macskákat lehet vinni kiállításra? Vagy vmi ilyesmi? Sims1-be lehetett kiállításra vinni, serlegeket nyerni! Thx a segítséget!
Olvastam itt, hogy valaki farkast(?) befogadott, szelidített? Én még egyszer nem láttam... thx a segítséget!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Sziasztok!
Egy ilyen alap kérdés UFo gyerekhez elég csupán a csillagokat vizsgálni éjjel? Csak mert nekem 2 éjjelen keresztül még nem vitték el az emberem. Ja és még valami Ufo gyereke csak n♪9nek lehet, vagy lehet férfinak is?
Köszike!

ha olcsóbbra veszed az árakat, sokkal jobban jársz
tudod, sok kicsi sokra megy
nekem minden üzletnél így mûködik, s valami eszméletlen a forgalom ( s persze, jövedelmezõ az üzlet)

Firerock
nektek hány gigát foglal a sims az összes kieg. el 1ütt?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
a többi kieg. nmem kell hozzá csak az alapgame?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Tartom és emelem még 1000 túró-rudival. <#wave>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Amiga
Nem rossz játék ez a Pets... Nézegetem az állatokat, és szerintem döbbenetesen jók az animációk. Hogy miért nincsen több tárgy, az nyilvánvaló. Szerintem magyarul a következõ mini kiegészítõt így fordítják majd:

Sims 2: Állati cuccok

Ezt lefogadnám 1000 túró rudiba. Hülyék, ha kihagyják a ziccert. A Maxisnál pedig már biztosan a kutya új játékait heggesztik (szeretném nem azt gondolni, hogy már készen is van).

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Elég az alap gém, de ha a többi is meg van akkor azoknak a lehetõségeit kombinálva több a funkció.

GW: Dor Von Hun [HD]

Hogy ha szeretnek jatszani evel a Sims2 petsel akkor kell nekem az elöbbi kiegészitök vagy csak eleg az alap game meg a pets kieg?

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Shiwo
ok, köf 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
próbálkoztam azzal is..az 1ik vásárlónál sikert értem el, de az se vette meg 😞

Kodlovag
Mûvész akkor lehet a sim, ha elvégezte az egyetemet.

Kodlovag
Amíg nincs túl sok vásárló, addig megoldható. Csak össze-vissza kell rohangálni azzal az emberrel. Nehéz ügy. Eladni úgy tudsz, hogy rákattintasz arra a simre, aki néz valamit. Van egy Sales menü, és azon belül legfeljebb 4 opció attól függõen, milyen eladói medálja van a simnek. Ha nincs medálja, csak a Basic Sell-t tudja. Ahhoz, hogy egy sim megvegyen valamit (feltesszük hogy van rá pénze), legalább egyszer egy sikeres Sales akció kell. Ha a vásárló sim már összeszedett 1-2 arany csillagot, akkor lehet, hogy magától is megveszi. Vagy ha olcsóra árazod a cuccokat, akkor is elképzelhetõ, hogy nem kell rájuk sózni (ezt még nem próbáltam).

Miért?

->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro

Erõsen eltévedtél<#idiota><#hehe><#banplz><#lama><#taps><#hehe>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Amiga
Ez a kutya a sírba visz. :-)

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

NEm tudja valaki hogy hol lehet letölteni a FAce FActory 2-t?

->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro

a lot-bin-ben vannak különbözõ telkek - köztük azt hiszem, a legelsõ (amit én is bepakoltam) állatkereskedés
csak le kell raknod valahova a faluba, vagy ahova akarod és mehetsz vásárolni

KeKKSZike
Sziasztok!

Biztosan volt már errõl szó, csak ilyen késõn már nincs kedvem visszaolvasni! Tehát... Hol lehet kutyákat/állatokat vásárolni? Mert egyszerûen nem találom. Az egy dolog, hogy kutyát lehet örökbe fogadni telefonnál, de hol van ilyen kutya/macska bolt, ahol esetleg több kutya/macska van? Végignéztem az összes boltnak a leírását, de sehol nem találtam. Tudom, hogy lehet "csinálni" kutyát, csakhogy egy elmentett állást töltöttem be, és magam mellé szeretnék valami kutyust és eddig csak örökbe fogadni tudtam! Remélem, hogy érthetõ a problémám, bajom! Köszi a segítséget!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Shiwo
szal akkor a 2. az megoldhatatlan 1 emberrel ?
meg az miért volt, hogy ha megpróbáltam valakire rásózni a cuccost, akkor gyakran több embernek is ajánlhattam volna, csak pont annak nem, aki nézte..

Mike at home
1. nem csak egyszer fizetnek, hanem óránként, lényeg minél tovább maradjanak
2. cuccok eladásánál meg nem elég a pénztéros, kell egy eladó is aki rajuk sózza az árut

Shiwo
próbálkozom az üzleti élettel a gémben...csak nem akar összejönni...otthon próbáltam elõször játéktermet nyitni..jöttek is az emberek, jáccottak is, a bejárat elötti pénzfaló-masinát használták is, de így is édeskevés pénz jött be...a játékok használatáért meg már 1 petákot nem fizettek...oszt átalakítottam az egészet bolttá..betettem minden szart eladni a növénytõl a tévéig, fel is cimkéztem, emberkém beállítottam a pénztárhoz, de basztak vásárolni bármit is..mikor a vevõjelölt feje fölött a zöld izé majdnem megtelt, mindig kimentek a fenébe..mit ronottam L ? mit kéne csinálnom, hogy menjen a biznisz ? (karim megnyerõ, barátságos, stb. 4-es karizmával...)

ill. másik kérdésem, hogy annó itt a fórumon olvastam, hogy valamelyik kieg óta van olyan szakma, hogy mûvész...olyan hol lehet az ember ? mert még 1szer nem láttam se az újságban, se a számítógépben..(minden kieg fentvan a glamur lájv vagy miafene kivételével, szal bentkéne lennie Lvileg...)

Rage47
ez naon ott van!😄