Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem éppen. Ha sima Sims 2 (angol) + University -> így teszed fel, akkor minden oké. Csak most gondoltam, legyen mindkettõ magyar, hát nemtom. Asszem majd du-tán leszedem a magyar Sims 2 mellé az angol Universityt és ott kiválasztom a magyart benne és úgy fel. Hátha.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

én még nagyon az elején szereztem meg a game-t
az nagyon gáz nekem megkelet veni eredetibe hogy menejn mert nem müködöt az egyetem a legeröseb védetséget élvezi szerintem
<#eljen>lol<#hehe>. Hogy csináltad?

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Leszedtem a Sims 2 Hungarian DVD-t,meg a Sims 2 Egyetem Alcohol clone-t és simán fel is ment mindkettõ telepítése. Egyetemet már nem akarta patchelni, merthogy Sims 2 már a frissített verzió és ekkor kiírta, hogy a Sims 2 Egyetem hibát észlelt és leállt. Elindítom, úgy szintén. Cracket nem leltem, de szerintem nem is kell. Mi a gáz? Mert addig nem akarom a többit is leszedni, míg ezzel nem végeztem. Most nincsenek fenn a gépen, mer uninstall lett.

Mike at home
a teleknagyobbító sajna nem igazán mûködik 😞

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

rage
"Nem jössz úszni, mama ?
Olyan jó a szobában a víz" - kérdi Béla

"Ha nem, akkor átúszom a szomszédhoz "

"Megharapom, hátha belefullad, s lesz egy normális gazdám helyette"
-gondolja Wolfie

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

PiszkosFred
Akkor lenne tökéletes, ha a konyhaszekrény alatt "láttnánk" Ubul "földetérését" egy PAFF felirat képében 😄

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Garfield, de igazság szerint Garfieldnek halvány szürke csíkjai voltak, és közepes-narancs színû a szõre😄 De nem kötök belé, mert a kép magáért beszél

reménytelen
A Sims 2: Pets új lehetõségeket tárt elém. Például ezt:

Nagy, kövér, szõrös, narancssárga, falánk és szereti a bútorokat karmolászni. Na ki lehet ez?
Gyocsika
Nem lehet például kutyásrendõrenek lenni olyan munkahelynincs csak külön külön eggyüütt a kutyával nem lehet dolgozni?

hát az hogy járják a házat és megijesztik a a simeket és felzergatják az alvokat

S a halál szele fújj a sápadt zafír égen túl.

Neogan
Értem, köszi.

One man\'s hero, is another man\'s demon...

neogan, az alapjátékban nincs Életcél, csak a kiegekben.

én meg azt nem bírom elviselni, hogy ha egy házat (telket) más helyre rakok a faluban, a helye egész megváltozik (pl. ahol korábban szép dombos volt a hely, ott - ha már volt rajta telek - teljesen sík lett)

Nem kell sry,töröld ki õket nyugodtan,és sajnálom hogy ilyen fölösleges mondatokat írtam be ide.

Neogan
Tud vki segíteni? 😞 #21285

Mike
ez nagyon furcsa egyébként, mert ha saját kezüleg ások le, nincs víz, de ha kész házat teszek le, akkor van
nem igaz, hogy erre nem tudtak odafigyelni

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Kodlovag
Robotgyártás terén még csak a játékrobotokig jutottam. De kipróbálom a következõ simmel. Ez a mostani, az ikrek egyike, híres szakács akar lenni.

Kodlovag
Szerintem ezeket nem lehet megcsinálni. A pincébõl is csak úgy szedheted ki a vizet, hogy magasabbra rakod a telket.

Mike
figyelj, és olyan kis akármirõl nem tudsz, ami arra jó, hogy az egész házat cakk-pakk odébb lehessen tenni, pár kockával? (nem a faluképernyõn, hanem a telken, építõ módban) meg jó lenne vmi olyan is, ami kiszedi a pinyóból a vizet

Mike
sentrybot a megoldás, jaessica Ebadi meg örülhet ha nem jön érte a kaszás

Mike
Ice találkozott egy macskával az egyik közterületen, akivel összebarátkozott. Néha eszébe jut, hogy megsimogatná a macskát, de hogy fogom megtalálni?

Kodlovag
Van nálam egy kóbor macska, az a Sake nevezetû barna macsek. Már nem tudom hányszor zavartam el, csupa mínuszban vagyok vele. Mégis mindig visszajár, és megeszi a kutya elõl a kaját. A kutya is utálja. Jól össze is verekedtek, és lenyomta a kutyát. Na szép.

A kutya azt is nyugisan végignézte, ahogy jött a betörõ. Betörõ elverte a rendõrt, és lelépett egy zongorával. Ha az a Jessica Ebadi nevû nõszemély megy betörni, az mindig elveri a rendõröket. Márpedig mostanában csak az megy. Habár általában nem visz el semmit, mert a riasztó elveszi a kedvét. Most mégis a vadiúj zongorám bánta.

Mike
olvasd el a programon belüli tippeket (opciókon belül a könyvek)

Mike
hát nemtom, nekem a Pets óta a 7600GT-is beberöccen (elõtte azért nem) (A64 3200+ 2 giga ram)
és ami még furcsább, swappel is a kis drága 870 megát, 100 mega szabad fizika memória van, 1,2 giga cache mellett
ez normális memóriakezelés? szerintem nem
mondjum az 1 giga cache sokat segít, ki-be lépés után, vagy ide-oda utazgatásokkor

Mike
a bénázásokat akkor is ki fogom törölni, sry

Mike
de szuper, örök hálám üldözzön tégedet! <#worship><#worship><#worship><#worship><#smile>

Neogan
Hogyan lehet megnézni hogy mi a sim életcélja? Valaki mondta egyszer hogy az aspi méterre kell kattintani, de akkor csak a tipp jön be hogy maxoljam ki mert akkor megkapom a platinum moodot. Van egyáltalán életcél az alapban?

Shiwo
a többi sims-hez is vannak ilyen "unlock" dolgok ? ill. hova kell beírni majd a kódot ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
"
annyit tudok hogy egy világító zemû farkasnak kell megharapnia a simet, de sehogy sem tudom rávenni, pedíg az ismerettségük 100-100on van mindkét vonal!"

nem lehet, hogy ez a baj, és inkább ellenségesnek kéne lennie ,hogy megharapjon ?

Shiwo
nekem meg csak 256 mega ramom van, 1.2-es cerkával és radeon 9600-tal, szépen megy(igaz, nem fullon, de pl. fény bevan kapcsolva) és csak a töltögetés marha lassu..ill. ha baromi sok helyen jártam és/vagy családkreálás volt ,akkor lassabb, de egy restart azon segít 😊

Én rendesen belinkeltem a képeket,meg minden,de csak az elsõ mondatot írta be amit írtam...Velem ilyen még sosem történt.

Kodlovag
A modthesims2 oldalon láttam egy kis progit, amivel lotokat lehet megnagyobbítani. Na meg is kerestem Lot Expander

Mike at home
minek erölködni?

gamefaqs mindenben segít! (de tényleg)

Sims2 pets kódok

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
az, hogy magyarnyelvü kiadáshoz magyar boritó dukál, ha már pénzt adsz érte, szerintem ez a minimum

Mike at home
hat ja
van egy 4 szintes házam de átláthatatlan, asszem költözés lesz egy nagyobba

Mike at home
ilyet máskor így:

Crazy Mate #21274
itt nézzétek meg a képeket

EA forum

rage
Az elsõ felszabadított bónusz:
Világoszöld bunda kutyáknak
Kódja : ZZZ11ZZZHQ1AQ91ZB1A

Ilyen kódokat ti is írhatnátok, ha másikat találtok!

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

És itt van a zöld szemû farkas:

És itt egy kis leírás németül:

Találtam róla képet:

Van farkasember a Sims 2 Petsben?És az milyen?Mit lehet csinálni?Jobb mint a vámpír?

Akkor mi a különbség az eredeti angol verzió és a magyar boltokban kapható magyarosított verzió közt?
Azon kívûl, hogy az egyiknek "Pets" a neve a másiknál pedig az "Állatok" címet kapta.

És a többi kiegészítõ is megjelent magyarosított címmel.

PiszkosFred
Codecek esetleg? De ez csak tipp...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Akkor senkinek sincs semmi ötlete?<#szomoru1>
doxadmin
Nem értem pár ember felfogását! Ha az alap sims 2-t magyarul adták ki, akkor a kiegészítõket is lefordítják!

Jól is néznénk ki hogy az alap játék magyar a kiegek meg angolul vannak!

Amúgy valaki nem tudja véletlenül hogy hogy lehet léterhozni farkasembert a sims2 pets-ben???

annyit tudok hogy egy világító zemû farkasnak kell megharapnia a simet, de sehogy sem tudom rávenni, pedíg az ismerettségük 100-100on van mindkét vonal!

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Gyocsika
Magyar lesz!

Cairass
Tudom, hogy nem sokra elég, de nekem nem az a célom, hogy akadjon!
Plussz cuccokat nem szoktam használni.
A legnagyobb családom ha jól emlékszem 8 fõs volt, de csak nagyon ritkán akadt. Más a helyzet 3 szintes ház esetén... 😞

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy a magyar nyelvû Sims 2-re ha felteszem a pets kiegészítõt akkor az magyarul vagy angolul fog mûködni? Vagy a teljes magyar verziót kell hozzá beszerezni?

Elõre is köszi!

Mike at home
mi a problémád vele?