32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#23486 csak a kérdésről jutott eszembe -
#23485 nesztek kép :)
1600x900 -
#23484 mire gondolsz? 1024x768-ban, vagy kihúzva a desktop teljes egészére? -
#23483 nem fogok 3-4 topikot olvasgatni 1 helyett
ebbe a topikba meg már túl sok időt öltem, hogy veszni hagyjam -
#23482 bezáratom majd, ne aggódjál -
preti96 #23481 hogy lehet olyan nagyságban játszani mint Davee -
Daveee #23480 nah azért ez igaz.... -
#23479 Szerintem meg kell... :) -
#23478 Ebben a topikban bőven elfér a Stories, úgyis február 23-ig pangás van -
#23477 gondolkodtam hogy töröljem, de akkor legyen -
#23476 szerintem a sims 3-nak sem kell új topik
majd átírom ennek a címét -
Daveee #23475 jaj jovan má, maradhat, sztem senkise ugy kezte hogy már ugy születet, hogy inen meg inen lehet elszedni xy cuccokat, hagy irja, aki értelmesebb az ugyis torrentel -
Hoz_Hun #23474 Légyszi ne írd be a beszerzés helyét.
Elég ha annyit írsz neked Proper van.
Ha lehet töröltesd is a hozzászólást. -
Daveee #23473 azért ezt ne mond, márcsak hogy the sism ezis benne vana nevében :DD:D
meg az egész a sims 2 motoron van, csak ugy kivannak csonkolva a cuccok, és belett épitve a storiez life, és kész -
Coolfire #23472 Majd a Sims 3-nak.Én úgysem írok róla többet,más meg írjon oda.Annyi köze azért van,hogy sims2 alapú.Bár akkor az összes konzolverziót is ide lehetne írni.Meg ez végül is maga a Sims 2 ha nem vetted volna észre.Ha lejátszottad a sztorikat,v. szabad játékot játszol,simán átvált az alapra.Addig viszont nincs építő menü.Ennyi. -
#23471 Hát szerintem érdemes neki nyitni. Semmi köze nincs a Sims 2 -höz... -
Coolfire #23470 Minek?Elfér itt is. -
#23469 Látom többen itt beszéltek a Krónikákról. Van ám külön topicja. Itt. -
Dexantreal #23468 Oké, majd letöltöm, akkor a közel jövőben, csak most még nicns más, ami kellene; így várok. -
Daveee #23467 ugyan mint a sims 2 nek, tökre ugyanaz midnen,c sak azért nincs annxyi tárgy benne, de az ajándékok amiket kapunk a sim-ektől azok nagyon pofásak -
Dexantreal #23466 Kemény alku. Érdekesnek tűnik. Grafika az milyen? -
#23465 köszi -
Daveee #23461 reloaded -
#23460 akkor most melyik life stori magyar?
mert 3 verzio van -
#23459 itt úgy irsz ahogy akarsz, lényeg hogy megértsük
én is simán elgépelek mindent -
Daveee #23458 nem figyeltem mit irtam :D:D:D
-
Daveee #23457 közép suliba jeletnkezek :D -
#23455 Igen, a másik két rész teljesen független, önállóan játszható játék lesz. -
Coolfire #23454 Azt hiszem azok is külön-külön játékok lesznek.De lehet,hogy tévedek. -
Coolfire #23453 Ne felejtsd el,hogy ez inkább az addikt simseseknek készült,akik már mindenhova ezzel akarnak menni.:)Azért nem nagyon van olyan laptop amin a "rendes" Sims 2 az összes cuccal röccmentesen száguldozna.. -
Coolfire #23452 Meg nem a szimpla alap mert van befolyáspont/vonzalom etc...Meg az tetszik mikor mindig hozzák az ajándékokat.De szerintem ezt nagyon "kezdő" simseseknek csinálták,mert olyan mint egy tutorial(legalábbis a Rileys)rész.Már csak azok a régi-régi pici quarz sims játékok hiányoznak.:)Állítom nincs még egy ilyen játék amit szinte mindenre kiadtak. -
Coolfire #23451 Helyes,de nekem már késő..,de azért is kijátszom.Nagyon jó,hogy van sztorija is. -
#23450 Én asszem maradok akkor a sima sims sorozatnál. :) Gondolom ennek is lesznek még kiegészítői. -
Daveee #23449 igen, de leeht ugyanugy nyoni mint a sims2-ben, persze nem annyi tárggyal...
de ha kivitted, attol mgé a családdal jáchatsz, de nem nehéz, nekem 2 napja van meg, és kiis jáccotam, és kb a vincét 2 ora alatt, rileyt is kijácotam volna enyi idő alat, scak időm nemvolt rá, szval max 5 ora alatt kilehet jáccani az egészet -
#23448 Így van, adott a történet vonala, az alapján kell végigmenni, s kibontakozik egy jópofa story. Aztán, ha vége játszhatsz vele tovább szabadon. Én főleg a harmadik részére leszek kíváncsi, ahol hajótöröttek lesznek a Sim-ek egy szigeten. -
#23447 Gyakorlatilag a sima sims és a stories sorozat között az lesz a különbség, hogy a storiesban fix történetek alapján játszunk? -
Daveee #23446 a life helyett Stories-t értsetek -
Daveee #23445 most nyáron balalgási pénzből azt veszek....
2007 summer ..... The Sims Pets Life
2008 winter ..... The Sims Castaway Life -
#23444 Sims Life Stories - Pets -
#23443 8800gzx mellé nem fért volna be még egy giga ram? mert ez így pocséklás