Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
talán maradjunk annyiban hogy akad, okés? 512 mb memória semmire sem elég a sims2-nek
talán az alapjátéknak elég volt
játszál már olyan telken, amin legalább 10-en vannak
töltsél le úgy 1 gigányi cuccot mellé

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
mégis mûködik

most meg az a bajom, hogy meglévõ házat miért nem lehet nagyobb telekre tenni? arról nem beszélve, hogy ha elköltözöm, az otthoni 10-es üzletnek is fuccs

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Neogan
El kell adni az urnát asszem.

One man\'s hero, is another man\'s demon...

A szelemjárásra senki nem tud megoldást?

S a halál szele fújj a sápadt zafír égen túl.

Cairass
Talán frissíts driverket, optimalizálj, futtass registry cleaneres progikat, stb, mert nekem nem akad, pedig én 512mb rammal, 64mb-os vid.karival akadásmentessen tolom!

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

Mike at home
"Egyébként trükkös dolog ez az átadás. Ugyanis ha ráklikkelsz a tanítványra és elkezded átadni valamelyik fajta üzleti fogást, és folymaatosan beszélgetnek, akkor a sötétkék kémcsõ a feje felett - nálam legalábbis - egyáltalán nem telik. Beszélhetnek ketten a végtelenségig, nem telik meg a kémcsõ.
A trükk a következõ: nem szabad folyamatosan beszéltetni õket, hanem egymás után négyszer kell Átadni az üzleti fogást Folytatással, úgy, hogy mindig gyorsan kiikszeled az elõzõ Átadást, jöhet a Folytatás rögtön. Négy ilyen után megtelik a kémcsõ, és 1-2 percbe került az egész! (Ezt most furán fogalmaztam meg, de aki kipróbálja, látni fogja. Vagy nektek nincs ilyen kémcsõ-nem-telik-meg problémátok?...) " Glora2 #19918

mintha ez sikerülne is, de sehol egy üzenet, vagy vmi, hogy átadtam-e
honnét lehet azt tudni, megkapta-e az alany?

Mike at home
be kell kapcsolni a custom object-eket a options-ben
alapból kikapcsolja

Mike at home
azzal tudsz rávenni embereket dolgokra

Mike at home
az üzleti perk-eket hogy lehet átadni? egyszerüen nem tanulja meg

Miért van az, hogy a régebbi letöltött tárgyaim nem látszanak a Pets-ben és hogyan lehet megcsinálni, hogy láthatóak legyenek? Valaki segítsen! köszi
Neogan
Hát egen a gamma elég optimalizálatlan :(
Képeken láttam hogy az aspiration meter mellett balra van 1 másik mérõ az mi?

Firerock
nagyon akadozik a Sims
pedig közepes szintû gépem van
756ram
128videókártya
sorolhatnám

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Mike at home
Hát mit mondjak, az egyetem egy rémálom! Bár az utolsó év már tetszett, mert akkor mindeki mindekivel kavart, és izgalmas volt egymás elõl bujkálni :)

Hogy lehet diplomaosztás után fotóztatni? Vagy az csak egy promo kép volt az EA részérõl?

Neogan
Sorry, ennyire én sem értek hozzá <#shakehead>

Bocs!Megtaláltam...tárgytalan<#vigyor3>

Hello
Arra volnék kíváncsi hogy a Pets-ben lehet-e egyedi blökit "gyártani"?És miképpen?

THX

Nem tudom mennyire lehet win hiba de a processzort is máshogy ismeri fel...
A Magyar DVD -s sims2 vel van a gond, az Angol cd-s el semmi gond nem volt...
Neogan
Nem hinném, hogy Win hiba lenne, de megeshet. Próbálj meg egy régebbi drivert, mondjuk azt ami nem sokkal jelent meg a játék után.

rage

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Tudja valaki a Sims 2 cd kulcs kódját,mert megvan a telepítõ cd-je,csak elvesztettem a kódot!

Elméletileg a legújabb driver van, a Windows hibája nem lehet?
Neogan
Driver sztem. Próbáld meg egy másikkal.

Nem megy a Sims2, akár hányszor feltelepítem mikor betöltené a várost megfagy mit tegyek?
Gyocsika
University=Egyetem
Nightlife=Éjszakák
Open for busines=Vár az üzlet
Akkor valami Csillivilli cukkok meg karácsonyos
Pets=Házikedvenc
Lehet h kihagytam valamit!

Én még kezdõ vagyok a Sims 2 terén,valaki el tudná mondani hogy melyik kiegészítõi jelentek meg a sims 2-nek?

Nah, hála nagy muternek, tölthetek!<#eljen>. Lekapom majd ismét szép sorjába Sims 2-t és társait<#eljen><#hawaii>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Hali!

Nem tud valaki segiteni, szelemek járják simjeim házát és a gyerekek nem tudják kialudni magukat. Lehet ez ellen teni valamit?

S a halál szele fújj a sápadt zafír égen túl.

bazza
Hi all!
Régen telepítettem már és elfelejtettem mi is a teendõ: CD-s angol sims2 + magyar cd-s kieg (Nightlife)... Sikerült feltenni, de a nightlife nem indul el. megjelenik a kép középen majd eltûnik, de utána semmi sem történik.

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gólya hozza a gyereket, a rák meg elviszi? ^^

PiszkosFred
Orvost hiányolsz a Sims2bõl, és pont a rákot hozod fel példának, szép kombináció ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

aha :) sztem alapdolgok hiányoznak még a simsbõl :(

rage
Ja, pl mindenki összehányná a lakást...
:-)

Ha Molyneux írta volna a játékot, tuti lenne benne ilyen
:)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Õszintén: nem tudom
De egyik nagy hiánya a sims2nek (sztem) hogy nincs se ORVOS se ÁLLATORVOS... ha ezek lennének lehetnének különbözõ betegséget.. rák, stb... meg kórház is lehetne benne... ezt hiányolom a sims2bõl.. na meg több állatcuccot

Halihó!
(Sipocz vagyok csak a bitorlom egy kicsit Gólya reg.-jét:))
Volt egy kis kellemetlensége az egyik jószágomnak, vízbe hempergett és megfázott. Nem igazán láttam a betegség tüneteit a blökin, de a családtag simeknél megjelent egy vágy miszerint szeretnének "kezelést adni" a beteg kutyának. Sem a Pets-cel jöt cuccokban (buy mód és comm.lotok) sem interakciókban nem látom ennek a gyógyításnak a lehetõségét. Mi a teendõ? Honnan tudok eszközt beszerezni a pet meggyógyításához? (Legjobb emlékeim szerint a Sims:Unleashed-ben a petshop-okban volt direkt erre a célra megvehetõ cumó.)

rage

Neogan
Tudnál adni linket?

rage
Nem, használd a reloaded féle cracket a Pets-hez, és már mûködik is.

Neogan
Help! Ha alap dvd-s Sims 2-re teszem fel a Petset, ahhoz kell mini image? Mert nem találtam a FAQ-ban, csak az alap, Nightlife meg University imaget :(

Firerock
Daemon Tools...

bon
Írd ki újra

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Firerock
vki plz help

Firerock

Firerock
hááá basszus
kiír vmit a telepítésnél(cry)
mingyárt berkok képet
csak az is szarakszik

rage
A FAQ tud adni neked, csak ugye rá kéne kattintani felül a Leggyakrabban elõforduló kérdésekre.

fravik
ahogy mondod!

MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional

Firerock
vki tudna adni 1 serialt az Éjszakákhoz?

Gyocsika
Az alap sims 2 nem de asszem az university igen de az üzletes az tuti de igy ha játszok vele mindne magyar szóval erre telepithetem a petset és crakkelhetem is és ugye mindig az utólsót kell indítani!!

Shiwo
visszatértem a játéktermes otthoni üzlethez..
kérdések:
- mitõl függ, hogy mennyi pénzt kapok óránként a simektõl ? volt hogy 40-et kaptam, volt hogy 20-at (utóbbit késöbb, mikor fejlesztettem a termen, szal nem értem..), lehet-e tenni vmit, hogy többet kapjak ?
- ilyen üzletbe az emberkémnek nem sok dolga van (mondhatni semmi :), de így hogy tok pedál-medált szerezni ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

fravik
hali! sztem felrakhatod! már csak az a kérdés, hogy az alap sims és a 2 kieg magyar-e!!? mert ha magyar, akkor ugyan úgy a telepítés után is magyar lesz (mivel a pets-et is fel lehet magyarul telepíteni), viszont ha a többi nem magyar, akkor is nagyrészt magyar lesz, de lesznek benne angol "foltok"! én is így kezdtem!!

MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional

Gyocsika
Hali nekem ugy van hogy fenn van ugyebár az alap sims2 és mellé az univeersity és utána vár az üzlet most ezután feltelepithetem a pets et vagy nem és magyar lesz ha felrakom? Vagy valammelyiket le kell szednem és utána felrakni? valaki segítsen köszi!!!!