32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#23442 mi jön nyáron? -
#23441 már nem látszik -
#23440 megkérek mindenkit, a megfelelő keretek között spojlerkedjen
lásd makrók -
Daveee #23439 igen :D
egyszer élünk :D
várom a pets-edet, az nyáron jön...
amugy azt az észrevételt, tettem hogy nem akad, mivelc ska 1 rész, de a sims 2 azon van vagy 5 rész, és néha nagyon akad, pedig jo gépem van, 1 g ram, 8800gtx... 3200 as proci -
#23438 biztos ami biztos, mind2 sims topicba benyomtad ? :P -
Daveee #23437 Nah Skacok, 100 %-ra kinyomtam, alant a vélemény:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na hát kijátszottam! képzeljétek el, nagyon megható , és fordulatos a vége, ugye 3 000 000 simelone, feleség minden, fasza héz, 2500 as fizetés, és egyszercsak az a feladat hogy csaillag elsés, ketten, nézük a csillagot, és egyszer csak a feleségembe belecsap egy kurva nagy űrszonda, jön a kaszás, és rimánkodni kell neki!
Az az alku, hogy lemodnok földömröl, midenn vagyonomrol, házamrol, és én igent nyomtam [ egyébként igen-t is kell....] és milesz? berak a család tároloba, és 3 000 000 pénz heyett, sak 35 000 van :P
hét igen, fordulatos kis game volt ezis :D
nekem nagyon tetszett, remélem az állatos és a hajö töröttes is lesz iyen vagy még jobb! -
Coolfire #23436 Mivel laptop verzió,azért indul izomból ablakban,de belül már fullscreent,felbontást és frissítési frekit is lehet állítani., -
Coolfire #23435 Pölö így:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mondjuk nem tudom menyire lineáris a játékmenet,mert kaptam Agorától apróbb ajándékokat,estére Mickey miatt összebalhétunk és mindenféle tehénnek el lett hordva. -
Coolfire #23434 Ez nem volt szép dolog-igaza van Rage-nek-,valóban keretes spoilert kellett volna használnod,mert lelőtted a poént.Minden játéktopikban ez van.Itt eddig csak azért nem kellett,mert mindenki úgy csinálta ahogy akarta.Ergo:a Vincentét hanyagold légyszíves. -
#23433 Légy elnézőbb vele, terhes. -
#23432 Szegénykém! És ki a papa? -
#23431 Azért, használhatnál Spoilert is, ha már mindenkinek leírod, hogy ér véget a játék. -
Daveee #23430
ENYHÉN KOSZOS TŰZHELY :d -
Daveee #23429
LOL, NEM KEVÉS MANYJA VAN EMBERÜNKNEK, ÉS CSAK 1 PERCE KEZTEM EL WINCENT TÖRTÉNETÉT :D -
Daveee #23427 lol ez nagyon jó rész :D a ruhás az nagynjo :D kiderül vmi majd meglátod :D
én ot tartok már hogy terhes vagyok! -
#23426 mennyi letöltött cuccod van?
egyébként meg nekem tökmindegy, hogy full képernyőn futtatjátok vagy ablakban
mindenki eldönti maga, ahogy neki tetszik
szal örülnék ha túllépnénk ezen a témán
én voltam a hülye hogy felhoztam -
Coolfire #23425 Szerintem is jópofa.Addig míg vissza nem megyek(hétfő)ezt fogom nyomni..a motorja sims 2,de ez nem Maxis,hanem Aspyr termék.
-
#23424 nekem a töltés kb 20 mp-ig tart ennyi ideig meg felesleges netezni! -
#23423 mit nem értetek?
tölt a program
indításkor amíg eljutsz a házadik az több perc
ezalatt bőven lehet itt sg-zni, vagy képet szerkeszteni egyszerübb szerkesztővel, stb
persze most még szokatlan, de hamar meg lehet szokni :) -
#23422 ok akkor én is törlöm kösszi -
Daveee #23421 nem jo verziot szettem le, hanem a wanadoorol elszetema reloaded es verziot, és azmár jovolt, és magyar is..... -
#23420 nekem is az a baj hogy kb 6-7% ig felteszi aztán inditom de nem jó!
mit csináltál hogy elindult? -
Hoz_Hun #23419 Ezt a töltögetést én sem értem? Ha játszok akkor nem szoktam mellette netezni meg olvasgatni. Max elinditok egy letöltést, de az kit zavar a háttérben. Ha épp ingatlanon mászkálok ki-be, az meg fél perc addig iszok egy pohár vizet.
Engem speciel jobban zavarna, ha ablakban futna. -
Code92 #23418 thx -
#23417 nem kell -
Code92 #23416 hy annyit szeretnék kérdezni h. ehhez a sims life storys hoz kell az alap sims 2 vagy megy anélkül is??? -
#23415 te egy végtelenül türelmes meber lehetsz :) -
#23414 Milyen töltögetés? Az a pá rmásodperc semmi. Próbáltad volna a Call of Juarezt! :) -
#23413 na most ezzel aztán újat mondtál :)
na és ha nem lehet srollozni? kit zavar
az hogy mellette tudok futtatni még ezt-azt az bekompenzál mindent -
rage at work #23412 nem menő ? ok :))
Amúgy ha nincs full screenben, egérrel nem lehet scrollozni
A játék beállításánál ki kell szedni a pipát az ablakos mód elől. -
Daveee #23411 hogy lehet full képernyőn nyomni? -
Crazy Mate #23410 Tehát akkor külön játék?Nem a Sims 2 kiegészítője? -
#23409 ma már nem menő full képernyőn játszani
én pl. a sims töltögetése közben simán netezek -
#23408 Jópofa a honlapja is (pl érdemes megnézni a naplót), és közben
az is kiderült, hogy ehhez is lehet letölteni cuccokat.
Legalább is hivatalosakat, legális sorozatszámmal.
Sims Life Stories -
#23407 Szerintem jópofa ez a Life Stories
Kinézetében pont olyan, mint a Sims 2, különbség, hogy itt ablakban indul el gyárilag, bár át lehet tenni teljes képernyőre.
De nem rossz, hogy van egy adott alaptörténet, amivel sodródik a főszereplő, fejezetekre bontva kell teljesíteni a különböző kis feladatokat, vagy vágyakat, s aztán a megírt forgatókönyv alapján történnek az események, melyek a készítők szerint elég pergők, váratlanok, s itt-ott fordulatosak is lesznek.
Majd meglátjuk, hogy milyen lesz a sztori (kettő van, egymástól függetlenek, plusz egy szabadjáték mód is) elkezdtem vele játszogatni, szerintem jópofa. -
Daveee #23406 szedd el aztán emgtod :D_
-
Crazy Mate #23405 Ebben a Life Stories-ben mi van? -
Daveee #23404 megvana krünikák, nagyon kasza -
Dexantreal #23403 Én meg maradok a Sims 2 és társainál :P. Majd adjatok infokat a játékról és, akkor talán én is beszerzem és feltelepítem. -
#23402 kíváncsivá tettél, asszem felteszem :D