Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
talán az alapjátéknak elég volt
játszál már olyan telken, amin legalább 10-en vannak
töltsél le úgy 1 gigányi cuccot mellé
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
most meg az a bajom, hogy meglévõ házat miért nem lehet nagyobb telekre tenni? arról nem beszélve, hogy ha elköltözöm, az otthoni 10-es üzletnek is fuccs
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
S a halál szele fújj a sápadt zafír égen túl.
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
A trükk a következõ: nem szabad folyamatosan beszéltetni õket, hanem egymás után négyszer kell Átadni az üzleti fogást Folytatással, úgy, hogy mindig gyorsan kiikszeled az elõzõ Átadást, jöhet a Folytatás rögtön. Négy ilyen után megtelik a kémcsõ, és 1-2 percbe került az egész! (Ezt most furán fogalmaztam meg, de aki kipróbálja, látni fogja. Vagy nektek nincs ilyen kémcsõ-nem-telik-meg problémátok?...) " Glora2 #19918
mintha ez sikerülne is, de sehol egy üzenet, vagy vmi, hogy átadtam-e
honnét lehet azt tudni, megkapta-e az alany?
alapból kikapcsolja
Képeken láttam hogy az aspiration meter mellett balra van 1 másik mérõ az mi?
One man\'s hero, is another man\'s demon...
pedig közepes szintû gépem van
756ram
128videókártya
sorolhatnám
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Hogy lehet diplomaosztás után fotóztatni? Vagy az csak egy promo kép volt az EA részérõl?
Arra volnék kíváncsi hogy a Pets-ben lehet-e egyedi blökit "gyártani"?És miképpen?
THX
A Magyar DVD -s sims2 vel van a gond, az Angol cd-s el semmi gond nem volt...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Nightlife=Éjszakák
Open for busines=Vár az üzlet
Akkor valami Csillivilli cukkok meg karácsonyos
Pets=Házikedvenc
Lehet h kihagytam valamit!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Nem tud valaki segiteni, szelemek járják simjeim házát és a gyerekek nem tudják kialudni magukat. Lehet ez ellen teni valamit?
S a halál szele fújj a sápadt zafír égen túl.
Régen telepítettem már és elfelejtettem mi is a teendõ: CD-s angol sims2 + magyar cd-s kieg (Nightlife)... Sikerült feltenni, de a nightlife nem indul el. megjelenik a kép középen majd eltûnik, de utána semmi sem történik.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Gólya hozza a gyereket, a rák meg elviszi? ^^
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
:-)
Ha Molyneux írta volna a játékot, tuti lenne benne ilyen
:)
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
De egyik nagy hiánya a sims2nek (sztem) hogy nincs se ORVOS se ÁLLATORVOS... ha ezek lennének lehetnének különbözõ betegséget.. rák, stb... meg kórház is lehetne benne... ezt hiányolom a sims2bõl.. na meg több állatcuccot
(Sipocz vagyok csak a bitorlom egy kicsit Gólya reg.-jét:))
Volt egy kis kellemetlensége az egyik jószágomnak, vízbe hempergett és megfázott. Nem igazán láttam a betegség tüneteit a blökin, de a családtag simeknél megjelent egy vágy miszerint szeretnének "kezelést adni" a beteg kutyának. Sem a Pets-cel jöt cuccokban (buy mód és comm.lotok) sem interakciókban nem látom ennek a gyógyításnak a lehetõségét. Mi a teendõ? Honnan tudok eszközt beszerezni a pet meggyógyításához? (Legjobb emlékeim szerint a Sims:Unleashed-ben a petshop-okban volt direkt erre a célra megvehetõ cumó.)
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
kiír vmit a telepítésnél(cry)
mingyárt berkok képet
csak az is szarakszik
MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional
kérdések:
- mitõl függ, hogy mennyi pénzt kapok óránként a simektõl ? volt hogy 40-et kaptam, volt hogy 20-at (utóbbit késöbb, mikor fejlesztettem a termen, szal nem értem..), lehet-e tenni vmit, hogy többet kapjak ?
- ilyen üzletbe az emberkémnek nem sok dolga van (mondhatni semmi :), de így hogy tok pedál-medált szerezni ?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional