Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
no comment? tudod hányan háynszor teszik fel ugyanazokat a kérdéseket, mert még arra is lusták, hogy az oldalon kicsit visszaolvassanak?
nem baj, november 1-tõl visszaáll a régi rend

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Frankó kis hegyi házikó<#eljen>. Jah és szép.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

így milyen?
(tudom, havas......)

cseri001
Oké, köszi. Nézegettem a FAQ-ot, de nem jöttem rá, hogy nem gond-e, ha nem sorrendben telepíti fel a kieg.-eket, fõleg ha a nyelvvel is lehet gond. De a puding próbája az evés.. majd kiderül. 😊 <#whatever>
(Ha véletlenül felmegy a Pets, akkor magyar lesz, de aztán az Univ meg nem..... akkor tényleg foltos lesz. 😊 Mindegy, csak mûködjön! 😄
Eddig is angol volt, úgy szoktam már meg, de ha van rá lehetõség, akkor megnézném magyarul...
Barátnõmnek meg egyelõre megkegyelmezek...<#vigyor5>

Úristen hód, fújd már ki!!!

Shiwo
mi megoldottunk az angol/magyar kérdést...barátnõmnél angolul tettük fel, nálam magyarul.. amúgy telepítésnél szokott lenni kavarás, még sorrendbe is, legalábbis nekem annó szarakodott valami, amikor leellenõrizte a meglévõ patchet vagy kieget vagy mit..és pont az volt a jó megoldás, hogy nem sorrendbe telepítettem..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Szerintem te ma bal lábbal keltél fel<#idiota><#hehe>. Egyébként azért akarja sok ember magyarul, mert magyar és magyarul minden élvezetesebb érthetõ módon. Bár valóban a játék nem igényel akkora angol tudást, de mégis sokkal frankóbb az egész magyarul.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Háhh 😛. Ha ez idegesít akkor no comment. Rohadt rég jártam a topikba és gondoltam ennyitõl senki nem kapja fel a vizet, hogy egy tök ártalmatlan kérdést felteszek. De tévedtem.

Mindenesetre thanks a választ!<#wave> 😛

Igen trükközni kell vele. El kell menni a boltba és megvenni az eredetit! Nem bonyolult, de "sajnos" elég trükkös.

MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!

Mike
de azt sem értem, ha ez ekkora gondot okoz, miért nem teszitek fel angolul, legalább nõne a szókincsetek, meg a barátnõtök szókincse is, meg jóanyátoké, mert már ilyet is láttam, mert ugye pl. a chemistry vagy a streak nincs ám benne mondjuk az angol-magyar középszótárban, de a nem sokkal vastagabb Oxford egynyelvüben meg igen

Mike
ez is le van ugyan írva a faq-ban, de nem baj, persze hogy kell trükközni, de ha nem akarsz nem trükközöl, max imitt-amott angol lesz

a bnõdet meg ne nyird ki, jobb élve, bár ki tudja, te ismered... <#vigyor3>

Mike
látod, te pl. számomra sokkal idegesítõbb vagy Gyurkánál
számolok is most szépen, kiengedem a gõzt

olvasgassál már kicsit vissza, keress rá kulcsszavakra a lenti keresõkben, mert nem igaz hogy ezt szinte naponta meg kell kérdezni
meg próbáld már felfogni mit is irtam, magyarul irtam, nem hottentottául,

és tudod, nem, nem áll le, csak egyszerübb azt mondani, tegye fel mindet, minthogy hosszasan magayarázkodni, és tudod mit, ha magyar akarsz akkor a sims2 alap és az univból van nemzeti verzió, a többiben meg alapból benne van a maygar, iagaz ezt tegnap vagy tegnapelõtt irta valaki, de téged ne zavarjon, kérdezd csak meg...
szal tedd fel az egészet, a pets-et is, és crackeld, ha neked ez nem tetszik akkor elmész a boltba és megveszed eredetiben, akkor nem kell crackelni

egyzserüen semminek nem tudtok utánanézni, egyszerübb megkérdezni

Mike
másrészrõl meg nem kérdezett semmit, és ez jó <#smile>

cseri001
És az nem gáz, ha az angol cd-s eredetire felteszem a Pets-et (ha sikerül) és aztán arra teszem fel az eredeti Egyetemet -asszem magyar??? (ha barátnõm megtalálja a második cd-jét valahol...-khhmm, kinyírjam?(<#szomoru1><#vigyor3>

Fog ez így mûködni, vagy trükközni kell vele -ha igen, akkor hogy lehet megoldani, hogy menjen??? 😊
<#integet2>

Úristen hód, fújd már ki!!!

Nah, eddig letöltöttem a következõket: University, Business, Csilivili cuccok, Karácsonyi csomag, meg... meg asszem ennyi és még vissza van1-2 kiegészítõ talán :S, nemtom, gõzöm sincs mennyi van. Most egy nagy kérdés elõtt állok:

Jó-e az, ha magyar Sims 2 + angol kiegészítõk és bennük a telepítõben választom a magyart?

Mert ugye lentebb írtátok, hogy nem jó a magyar Sims 2 + magyar kiegészítõk, mert leáll és a végén lehet csak crackelni, de az nekem nem kóser.

Ezzel csak leégette magát<#hehe>.

Mike at home
azt hitte ettõl õ most nagyon vagány

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

reménytelen
Itt van a töltõképernyõ is, hogy meglegyen a teljes "család":

Szerintem a Sims 2-vel kreatív, türelmes és nyugodt emberek játszanak! A 12éves Gyurinak meg üzenem, hogy változzon át whiskeyvé!

MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!

Szerintem is tiszta pug a pets, nekem már nincs alomtálcám, mert beleragadnak a macsekok és elviszik õket. Amúgy semeddig nem tart újra örökbefogadni azt az állatot amit elvettek tõled, bármilyen okból.Wesker24-nek üzentem fõleg ,kár volt törölni mert egy telefonnal vissza/örökbe fogadhattad volna.amúgy nem rossz szerintem, csak elég nehéz pároztatni a jószágokat :S
Igen, de így írni le? Akkor a válasz is olyan, amilyen az õ véleménye.

Mike at home
itt nem osztunk
a véleményét meg hagy irja le, kit zavar

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
szia 12 éves Gyuri! 😊

PiszkosFred
Ne reagalj az ilyen kommentre. Majd jon Mike, es torli (meg ezt is pls, a reakciot is, es ujra beke lesz)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Nah, új megközelítés: potnosabban a régi, vagyis angol sims 2 plusz angol egyetem satöbbi-satöbbi-satöbbi és így jó lesz majd. Most töltöm a cuccokat szépen le.

ez egy kalap szar! hülye minden fiú aki ezzel játszik! olyan mintha barbibabázna!!!!

PiszkosFred
Elvileg igen, irta valaki, hogy valamelyik kieg ota nincs kulon nemzeti verzio, hanem egyben van az egesz, egy kiadas alatt. Nekem legalabbis csak az alapjatek eredeti (angol), es egy kieg (univ), a tobbi "kolcsonben van" nalam ;], es midnig ajanlotta a magyar verziot installnal, amig at nem allitottam a USre a regionalis akarmiket a winben.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Magyar Sims 2 õre lehet Angol Pets et felrakni?Remélem így talán a problémám is megoldódik...
xDDDdd gyökér vevõ = megverni

TopGun
Igen, de en az uzletbe szeretnek kulonfele macsekot, kutyat betenni eladhatot es sehogy sem megy! madarat azt hiszem mar tudtam betenni egyszer egy masikat ha jol emlekszem, mert h**lye vevo elengedte a bentlevot 😞

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Mike
fogalmam sincs hogy kell, lehet, hogfy ha veszel otthonra kalitot, akkor vehetsz bele madarat

Mike
nem tud

TopGun
Hi! A nyakorves polcot en mar reg megtalaltam, csak nem tudok betenni eladhato allatokat sehogysem, a masik szomorusagom, hogy nem lehet pl. horcsogot, egeret, stb. kisallatot venni 😞(

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Nem megy a Sims2, akár hányszor feltelepítem mikor betöltené a várost megfagy. Nem tudom mennyire lehet win hiba de a processzort is máshogy ismeri fel...
A Magyar DVD -s sims2 vel van a gond, az Angol cd-s el semmi gond nem volt...
Nem tudott senki válaszolni,most sem tud?
Mike
nálam hibával leáll
és begyárt olyan cyan szinü semmit sem lehet vele kezdeni kockát, mint anno egyszer mikor eltünette a program az egyik házam

wesker24
neked is köszi <#worship><#worship>
wesker24
neked is köszi<#worship><#worship>
wesker24
kösz szépen <#worship><#worship>majd ki is próbálom mert a játékot töröltem de az elmentésrõl idõközben csináltam biztonsági másolatot igy tehát nincs veszve semmi tehát semmi gond sincs legközelebb remélem nem lesz ilyen bug !!
Kodlovag
Hogyhogy nem mûködik? Ahogy olvasgattam a hozzászólásokat, másoknak mûködött.

reménytelen
Állat irányítása manuálisan: BoolProp controlPets on
Mike
általában minden bugra / nagy gebaszra van vmi cheat
remélhetõleg nem mentettél miután elvitték
és így a maxmotives cheat fel tudja nyomni az értékeit (mindenkiét felnyomja fullra a telken)

ja látom, már mindegy
gondolkodni kell, nem dühöngeni
itt a net, könyörgöm, tessék használni

wesker24
Esküszöm az agyamat eldobom emiatt a ki******* játék miatt !!! <#falbav><#falbav><#falbav>

Ilyen se volt még velem !!!

Csináltam egy jó kis rotweilert egész jó lett szereztem is neki munkát nehéz munkával el is érte a maximumot rendõrkutya lett belõle. Igen ám de az egyik nap ugy jött haza a munkából hogy az éhség szint totál lent volt (pedig mindig kapott enni sohasem éhezett) azt hittem hogy majd el megy kajálni de nem igy történt ahelyett hogy elment volna kajálni inkább ott ült egy helyben és nyüszögött a kaja miatt hogy éhes amikor ott volt töle pár méterre a kajás tálja(teli volt).
Azt is megpróbáltam hogy adok neki egy pár jutalomfalatkát de hiába mentem rá többször is a Jutalomfalatka parancsra egyszerûen nem hajtotta végre és innentõl kezdve egyik parancsot se akarta elfogadni.

Mivel a kutya valamilyen okból nem akart menni kajálni valami játékhiba miatt és én meg nem tudtam irányitani ezért jött az állatvédõ és elvitte a kutyusomat <#rinya><#rinya>

Ja és a legnagyobb baj az hogy pont akkor mentettem mikor éhesen megérkezett mivel akkor léptették elõ rendõrkutyává !!!

Na mondom ez szép egy játékhiba miatt elvitték a kutyámat aztán úgy felhúztam magam hogy töröltem az egészet !!!!

Volt már valakinek ilyen problémája ??? Most már késõ megkérdeznem de ebben az esetben lehetett volna valamit csinálni ???

Szerintem a Petsben az egyik legnagyobb baklövés az hogy nem lehet irányitani a kutyát !!!<#gun><#gun>
Jahh oké.

kolosszális!!!!!!!!!!!!!<#integet2>

Mike
alap 12, 4 kieg darabja 8, 3 minpack darabja 4

56 k? :S...

Mike
hát, a sims2 most jár 56k-nál
szép összeg

Hja, ha mind sorba felpakolni és uccsót crackelni akkor jólvan. De nem tudtam, hogy télleg így kell, mivel még így soha nem csináltam 😛. De thanks helpet mindenkitõl!<#wave> Bár..... lehet, hogy megkérem szüleim, hogy vegyék meg. Mert úgyis engedélyezték a Battlefield 2142-t, de hát az léggé pocséknak ígérkezik és inkább helyette megpróbálom megfûzni õket ezzel.

Mike
van magyar alap és van magyar egyetem külön
azokat kell feltenni, meg az összaes kieget szépen sorban, majd az utolsót crack-elni

nincs okoskodás, nincs kérdés, csináld így, és kész

Mike
pedig jobban tennéd

Nekem a miniimage segített.

Amit ma megtehetsz, azt holnap is megteheted.