32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Mike at home
    vagy 2008 vége
    de az már majdnem 2009
  • Mike at home
    hát igen, nem vagyok rá vevő
    lehet hogy túl komolyan veszem a topikot? :)
  • Mike at home
    most is lehet pajeszt változtani
  • Mike at home
    és valahogy meg kéen oldani, hogy legyen olyan térkép ahol nem kell minden falusival játszani, hanem legyen mondjuk egy család a többikeet meg nem piszkálom, maradjon a régi is, de legyen ilyen lehetőség is
  • Mike at home
    miért ne lehetne grafikailag fejleszteni
    nagyits be, láthatod hogy néz ki a kezük
    bőven lehetne még a simek modelljén finomírani
    meg mondjuk lehetne külön ruhadarabok, cipő, zokni, poló, gatya (fehérnemüt csak azért nem írok mert ugye az amcsik rettenetesen prűfek, egyből pedofiliát kiáltana minimum fél tucat szenátor) szall kb. olyan grafikai előrepélésre számítok, mint az 1 után a 2
    mag talán sikerül végre valós 3D-t megalkotni, tehát nem egy rácsszerkezet szerint teheted le a bútorokat, hanem szabadon forgatva (persze "mágneses" tulajdonsággal, giondoljatok itt étkezőasztalra és a székekre)

több most hirtelen nem jut eszembe
  • Mike at home
    anno azért kaptam meg a jogot, mert bezárták a másik sims 2 topikomat ami az installálás, töltögetés helyett a sims-es élményekkel foglalkozott volna, azzal a kitétellel hogy töörljem ebből az install, letöltés témájában érkező hsz-eket

biztos volt olyan amikor nem voltam objektiv

a hsz-edet meg azért töröltem, mert nem szeretnék itt flémet, veszekedést
  • rage
    Az az "ilyen hamar" az kb 2009-re lesz értendő, míg azt is lehetett olvasni már, hogy a Sims 2-höz 7 kiegészítőt és 7 fun stuffot terveznek kiadni a legvégéig. Emellé jön a 3 Life Stories darab.

Talán ennyi elég lesz.
  • Gólya #23519
    mindenkinek vannak rossz napjai - néha a tisztelt tagok közt is van, aki olyan, mint a pokróc
  • Kata
    Olykor öntörvényű vagy, és nem vagy vevő semmilyen humorra, poénkodásra, de amennyit én ide írok, engem nem zavar, részemről maradhatsz. :)
  • Kata
    Miben lesz más, több a Sims3, és miért öli meg vele ilyen hamar a Sims2 sorozatot az EA?
  • Daveee
    :D

ha finomabbak lennének a mozgások, meg azért feltaláná magukat, hogy ha egy 4 személyes asztalon van egy tányér és 4-5 en lennénk, akkor
    azt a tányért tegey el elöször onann, és csak ugy teritsen, mrt integet öszevissza meg god damn ezek mert nemtud vele mit csinálni...
    meg az ember kreálás is lehet kicsit részletesebb, pls lásd godfather...
    sims 2 ből vették az ötletet, csak átfejlesztették, mitn pl lehet pajesztváltozatni, stb stb...
  • Coolfire
    Na az lesz még "robbantó" game.Alig várom.
  • Coolfire
    Hát kórházat meg ilyesmit én is hiányoltam.De ez nem SimCity.Én a kajakihordót üldözöm percekg,amire át tudom venni a megrendelést.
  • rotator
    Gondolom, a teljes valósághűséget tűzték ki célul és valószínűleg (még) nem procedurális lesz, mint a Spore.
  • Daveee
    hát azért lehet még a grafikán javitani, de az étvágy megjön amikor kinagyitom a palacsintát vgay akármi kaját, azért 2004 be készült... és nagyon jo a graff... nekem ami nem teccik, azhogy nem taláékonyak, és nem foyamatos a mozgás... teszem azt, jön egy vendég, rákatintok hogy üdvözölje, elindul, de a vendég pofátlan és bejön a házba csak ugy, de a simem nem ott köszönti aohl épp találkozik vele, hanem ott ahol eredetileg állt, mármint oda megy, ahova kiadtam neki elöször a parancsot, nahmeg egykét dolog.. korház, temetések, rendes szomszédok, különleges tárgyak, és azért süriteni bele a nyaralásokat állatokat, mert 10000000000000 % ra modnom nektek hogy amint kin az évszakok rá 1 honapra jön a hir, hogy készitik a vakáciot... azután meg a makin magic-et....
  • Gólya #23511
    nekem spec. semmi bajom, de ha ennyire érdekel, szavaztasd meg a T. közönséget - nem hinném, hogy mást mondanának

a topikot pedig nemigen fedi homály, mert annyira azért nem rossz a Sims2
    az természetes, hogy az új mindig érdekesebb, de már csak nosztalgiából is vissza-visszanéz az ember néha a régi dolgokra (bár a Sims1 és a Sims2 között van akkora különbség, hogy az ember utóbbit részesíti előnyben)
    de hogy a 3-ra mit fognak kitalálni? kinyúl és pacsit ad?
  • Coolfire
    Mondjuk a 2 közben elővenni az elsőt elég durva,ezt tapasztaltam.A Sims 3-ban nem tudom még hová tudják spirázni a dolgokat.Grafikailag szinte már lehetetlen újítani,úgyhogy lövésem sincs mi lesz benne más.
  • Coolfire
    Most őszinte legyek?Kicsit meglepődtem,amikor a témaindító Amiga helyett-meg is kérte a hg jogot-te lettél.Volt amikor nem voltál egészen objektív,de amúgy semmi bajom a ténykedéseddel.Pölö a mai nap mikor megkérdeztem Daveee-t,hogy tényleg ilyen szar a hlyesírása v. direkt csinálja.Ezt kapcsiból törölted,pedig vicc volt.És az alanya sem vette komolyan.De én nem pályázom hg posztra,csak vicc volt az is.Nem lenne rá időm,amúgy rég az enyémek lennének a sims topikok(hú de nagy arcom van).:)))
  • Daveee
    én aztán nem :D
    van külön polc az egész SIMS 2 sorozatomnak, lemezre nyomtatva, borito csinálva szval oyan mint az eredet stb...
    és amint befejezik, és hallom hogy kb 1 hét és jön a sims 3, akkor valszeg egész sims 2 törlöma gépemről és elfeljtem, disz a polcon :D
  • Coolfire
    Hát az lett a sorsa az elsőnek is.Az újdonság varázsa.:)Elnyelni nem fogja,mert biztos lesz pár emberke aki még a 2-nél fog tartani.
  • Mike at home
    ennyire szar voltam? szóljatok ha valami nem tetszik, nyugodtan
  • Mike at home
    akkor ezt majd elnyeli a feledés homálya
  • Gólya #23504
    keresd vissza az eredeti oldalon
  • rotator
    Ha akkora előrelépés lesz a Sims 3 a 2-höz képest, mint a 2 az 1-hez viszonyítva, akkor semmi keresnivalója nem lesz itt.
  • Coolfire
    Amúgy a Sims 3 topik hg-ja én leszek..
  • Coolfire
    A nyalizás csúnya dolog...
  • Coolfire
    Értelmetlen dolog lenne akkor is.Ezzel az erővel a Sims topikra megkértem volna anno a hg jogot és az lett volna a Sims 2.De nem tettem,mert semmi köze a 2 résznek egymáshoz,ugyanúgy ahogy szvsz szerint a Sims 3-nak sem lesz ehhez.Ez kábé olyan mintha az összes Quakenak,Tomb Raidernek etc... egy topikja lenne.Mekkora kavarodás lenne ott.
  • gettobuxa
    sziasztok
    http://paysites.mustbedestroyed.org/booty/
    tudja valaki ezek közül melyiket érdemes leszedni? ugye ahol van jpg fájl is, ott könnyű eldönteni :)
    nekem csak tapéta, padló, meg bútorok kellenének, ruha meg smink, ilyesmi nem...
    valaki felrakta/ismeri ezeket?
  • Dexantreal
    Nem szóltak semmi különöset ehh... na nem baj.
  • Mike at home
    Rage 23485 csak neked :)
  • Dexantreal
    Helyes és továbbra is te leszel a házigazda Beszóltam a The Sims Life Stories topikba, hogy itt is simán elférne, megyek megnézem; hogy mit válaszoltak rá.
  • Mike at home
    tessék wide-ban már nem látszik a cipője, egyébként is felesleges ekkora felület
  • Mike at home
    aha, majd figyeljél 2008-ban
    ez topik egy mozdulattal Sims 3 topikká alakul át :)
  • kopaszrobert
    csak nem néztem körbe:D
  • rotator
    Szerinted? :)
  • kopaszrobert
    Sims Life Storiesnek van magyar verziója?
  • urbijoe
    a life stori-ban hogy tud két ember játszani ?
    lehet külön profilt csinállni?
  • Coolfire
    Igaz azt írtam,hogy nem fogok a sztoriról írni,de ez nagyon tetszett:))
  • Coolfire
    Az nem fog összejönni.Mármint a Sims 3 topik bezáratása.
  • Coolfire
    Azért annak kell majd új topik.Ezzel az erővel a Sims topikot is folytathattuk volna,