32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Dexantreal
    Mennyi idő Sims 2 és társaiban, amíg gyerek születik, vagy legalábbis megnövekszik a sim anyuka hasa a Gyereknemzés akció után? Ugyanis én most az új sim családdal akcióztam és nem történt semmi.... mégegyszer másnap akció és úgyse láttam semmi nagy változást :S. Esetleg, mintha éhesebb lett volna a sima anyuka... esetleg :S. Csak semmi szöveget nem írt ki, meg hasonló, hanem az akciózás alatt szikrák, meg minden izé pattogottt a takaró alatt, de hát az eddig is volt.
  • gettobuxa
    na én le is szedtem mindent a paysites.mustbedestroyed-ról :)
    kb 4,5 giga lett a vége, és nem is indul a játék...
    törölni kellett elég sokmindent, fél gigás downloads könyvtárral indul csak... nektek mennyi lehet max?
  • Code92
    démon túlszba mountold és onnan instaláld nah így menni fog.
  • rage
    A FAQ-t olvasgasd, abban minden benne van.
  • Richardix
    nem indul az alap játék pls help. mielőtt kérdeznétek letöltött játékról van szó.
  • Gólya #23561
    neked nem muszály elolvasni, te fizetőképes vagy
  • Mike
    ???
  • Mike
    igazság az, hogy az alapban lehetett a bokorba pisilni 10-es outgoinggal, aztán ezt vmiért kivették

pedig szándékosan odatettem egy bokrot, munkábamenet letudandó
    másik beteges mániám, hogy a gyerköcöket elküldöm a buszig majd ott még játszanak egy kicsit a hordozható játékgépükkel úgy 45-50-ig
  • Gólya #23558
    halkan jegyezném meg, hogy az Index of /booty folyamatosan frissül
  • Gólya #23557
    jó, de a simek a WC-re járnak (meg én nem is szeretném, ha ilyen "amerre állok ...." stílust vennének fel)
    szerintem ez eszébe juthatott volna a Maxisnak, amikor megcsinálták a Pets-t (ehhez nem kellene várni a Sims3-ra)
  • Mike
    van olyan fa amit le lehet pisilni, de csak ember által :)
  • Mike
    enyém meg postaláda mellé megy, ott meg ottmarad a tócsa, azt meg mindig fel kell mosni
  • Gólya #23554
    oké, csak mint írtam, az enyémeknek még nem kellett ilyesmi miatt külön szólni - ha éhesek voltak ettek, ha álmosak mentek a vackukra stb.
    a gazt én is utálom - jó lenne egy olyan fa, mint az 1-ben volt, kifejezetten kutyák számára
    az meg még jobb, mikor mondjuk a kertben levő jacuzzi mellé teszi tiszteletét a kis drága - a jacuzziban meg ott ül a vendégsereg
  • Coolfire
    Oxy nem nyalizol...na.:)
  • Coolfire
    Ja Dr.Jekyll és Mr Hyde..:))
  • Coolfire
    Ha fullos a parancsokból,mindent megtesz parancsszóra:eszik,alszik,kimegy,végzi a kis/nagydolgot etc..Csak az a baj,ha fűre csinálja(az enyém oda szokta)állandóan begazosodik.
  • Gólya #23550
    így van, ebben egyetértek
    sőt - azt hiszem, már volt is erről szó - nekem ez a bajom a nettel: írom, írom a magamét, s szerintem nem jön át pl. olyan, hogy most a mondanivalómhoz vágtam egy grimaszt, vagy épp a hangsúly volt olyan, amiből következtetni lehet arra, hogy amit írsz/mondasz, végül is mi akart lenni (rakhatok utána kisezer smileyt)
    ha meg "hivataloskodik" az ember, az már megint nem olyan
    mindegy, tulajdonképpen aki akar, az élő fába is beleköt, aki meg nem, az nem
  • Gólya #23549
    egészségedre
    de szerintem először az "alap"dolgokat kell megtanítani nekik - tudod, mint a gyerekeknél - persze ez nem jelenti azt, hogy így kell csinálni, csak nálam ez valahogy természetes volt, hogy előbb a "szobatisztaság", aztán a többi
  • Mike
    talán pont amiatt :)

másrészről emberek simán egy szón is meg tudnak sértődni
  • Dexantreal
    Ja, szóljatok, ha kell pár kép róluk. A kutya a vízeletében és az ott pancsoló gyerekek eset is megvan.
  • Dexantreal
    Coolfire no comment :P. Nem nyalizok és kész.

Nekem vagy még nincs ilyen parancs, vagy majd késöbb lesz, ha már megtanult egy-kettőt, de majd megnézem és thanks!

Amúgy nagyon lol... egyik éjjel oda csinált a kutya a kertben a számítógép mellé, mert az nem fért be a házba. Másnap család ébredezik, jön a busz, gyerekek kelnek, anyuka meg ott álldogál a gép mellett. Gyerekek előbb éppen frankón pancsoltak a khm....vízeletben, aztán erre a kutya oda megy, se szó se beszéd, hátra vágja magát és elkezd ő is ott fürdeni lol.

Amúgy Bundyékat elkészítettem Sims 2-ben én is. Valaki emlékezetem szerint már szúrt be róluk egy képet, hogy megkreálta őket. Most én is és élet rajz és minden van. Al híres szakács akar lenni, Peg meg azt szeretné, ha 3 gyereke lediplomázna. Na, megnézem, hogy Kelly mikor fogja letenni a diplomát. Bud és Kelly meg még kicsik és 3/4 az átlaguk a suliban... majd elkanászodnak ők az egyetemen.
  • Dexantreal
    Thanks!

Jaja, ezeket tudom és pl elkezdtem tanítani a tetszhalott parancsot neki. Egész jól halad vele. Meg időközben kizavartam a kertbe, kapott egy házat, mellé tálkát és azt a játék csontot, aztán kész és nem pattogott.Meg csak azért "szenvedett" szerintem, mert nem tudta eldönteni, hogy a dolgát bent, vagy kint végezze, de most már mindig kint végzi.
  • Gólya #23544
    az állatok ezt elvégzik maguk
    viszont nevelni tudod - megdicsérheted, ha a házon kívül végzi dolgát, összeszidhatod, ha a házban követi el ugyanezt
    elvileg nem hülye (csak még keveset tud), tehát ha folyamatosan kapja ezeket a nevelő célzatú dolgokat, előbb-utóbb szépen megszokja, hol is a helye
    mondjuk azt nem tudom, a tied miért "szenved", az enyémek még eddig mindig elintézték önállóan - nem kellett küldeni őket; amit Coolfire írt, hogy van ilyen parancs, pontosan ezért még nem is figyeltem (nem volt rá szükség)
  • Coolfire
    Hát igen...anno még az egyes topikban mondtad,hogy "szarrá" játszod az elsőt,majd a másodikat csak akkor,ha eléggé kiforrott és sok kieg lesz hozzá(ha jól emlékszem).Akkor a Sims 3 topikban kb. 2011-ben üdvözölhetünk?:))
  • Coolfire
    Persze lepriviztük,meg megbeszéltük a modikkal is,úgyhogy copyrightelve van.:)
  • Coolfire
    Ahhoz képest,hogy gumista is vagy,nem gondoltam volna hogy itt a topikban ilyen komolyra veszed a figurát.Igaz a kettő nem összekeverendő.
  • Coolfire
    Akkor az ánuszrózsa nyelvvel való tisztogatása.Így szebb?:))))
  • Coolfire
    Parancsok betanításával meg tudod oldani(melyik azt nem tudom),de utána lesz olyan,hogy "menj végezd a dolgod"!.
  • Coolfire
    Ahogy lentebb írtam néha igen..
  • Coolfire
    Meg az irányított kariddal szomszédolni úgy,hogy ők legyenek gépi karik.Ezt már évek óta ígérik.Szerintem ilyen graf. tökéletesen elég,ez is fingatja sok emberke gépét.Ezek a külön rucik jók,de akkor legyenek mondjuk fuxok,piercingek,tetkók etc..oké ez csak a sim.Sőt ezekhez olyasmi tervező progi mint a CAP és a CAS.Mekkora király lenne vmi.egyedi tetkó v. egy brillgyűrű megtervezése..:)Meg tényleg SimCity-síthetnék pölö lehetne mentőt hívni,mert vki. rosszul lett a családban pölö az asszony méhenkívülis,a gyerek vakbeles,a manusnak meg hererákja van s menne kemóra..:))Na jó ennyi elég volt,még reggel van..:)
  • Coolfire
    Biztos van,senki sem tökéletes,mindenki "emberből" van.
  • Coolfire
    Oxy...megértettem.Eddig ugyanis ez rejtély volt számomra.Abban igazad van,hogy a warez,flém és a virtuális bunyó nem kell ide.Nemsokára ui úgyis törölgetned kell majd mint a gép.Még jó,hogy ezt nem fogom látni,csak majd a tömény játéktapasztalatokat..:))
  • Mike at home
    én meg igen

megnéztem a 2 után az 1-et, hét vmi förtelem hogy néz ki
  • Dexantreal
    Én fogok játszani Sims 2 éstársaival, meg a Sims 3 és vélhetően társaival is majd. Szerintem. Nem fogom félre dobni a Sims 2-t és társait, ha kijön a három.
  • Kata
    Egyetértek. Szerintem is jobb lenne, ha hagynának évekig végre egy szériát, esetleges feljavításokkal, patchekkel ahogy fejlődik a programozói tudomány.
    De rá lehetne menni sok ilyen finomításra, apróságra, amitől még életszerűbb/szagúbb lehetne a játék. A kiegészítők és ötletek pedig jöhetnének a végtelenségig.
    De szerintem kissé hülyeség, hogy az ember megvesz egy szériát, aztán két év után dobja félre, mert kijön egy új, fejlettebb, szebb sorozat. Lehet, hogy én már nem fogok áttérni a sims3-ra, ahhoz nagyon-nagyon jónak kellene lennie...
    Valahol itt kezdem megérteni, hogy mindenki szarik a legitimitásra, és miért nem veszi meg kemény pénzekért a szoftvereket.
  • Shiwo
    hát...sztem sims 3-ba betehetnék, hogy más alakjuk legyen a simeknek..mert okés ,hogy van ebben is elhízott, de az egy egyszerű sörhasú..had legyenek már a karik alkatra a kicsi, zömök Danny DeVito-n keresztül az izomtorony Bob Sapp-en át a gebe Marilyn Manson alkatig mindenfélék..

grafikailag bőven van még hova fejlődniük..(Singles ha másban nem is,de grafban sztem übereli..)

játéktechnikailag is igazán lehetne alapból benne több dolog..pl. hiányolom, hogy simjeim nem tudnak együtt zuhanyozni...okés, gyerekeknek is szól, de akkor miért nem tesznek bele vmi gyerekzárat..(meg ha gyerekeknek szól, akkor ennyi erővel miért lehet kinyiratni a simseket...)

alapvető hülyeségeket is kivehetnék pl. hogy ne vigye be folyton a házba a csekket, miért nem lehet 1ből befizetni..vagy hogy a 10 fizikumu emberke (tán még akkor is ha rendőr) csak sikoltozik mint a hülye, ha jön a betörő..egyáltalán kutya elriasztja ? vagy csak akkor, ha véremgző vérebet nevelünk belőle ? vagy ha valamit leakarok tetetni a simssel, akkor had határozzam már meg, hogy hova tegye le..

szal bőven van még mit kihozni ebből a játékból, csak az a baj, hogy a készítőken nem az motiválja, hogy minél többet kihozzanak belőle, hanem az, hogy minél több pénzt szerezzenek a különböző kiegek (rókabőrök) kiadásával...
  • rage
    Meg amennyit csúszik
    :-)
  • Dexantreal
    Előre letárgyaltátok már Mike-al?.
  • Dexantreal
    Nem nyaliztam, csak véleményt nyílvánítottam :P. Ha az neked nyalizás....
  • Dexantreal
    Valaki elmondaná, hogy az állatot hol lehet mégis a dolgára küdelni, hogy potyogtasson, meg ilyesmi? Ugyanis erre még nem tudtam rájönni. A kutyának már nagyon szarhatnékja van, de nem akar menni sehova, csak járkál fel-alá. Megmosdatni megmosdattam a kádban jobb híján, kaját is adtam neki, van ilyen alvó vacokja, de ez nem sikerül...

Szóval ötleteket pls.