Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindegy, én közbe is megtettem.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Mike at home
akarod csinálni?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nem emlékszem egyébként mikor fenyegetõztem, vagy mikor mondtam bárkire is azt, hogy bunkó

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
de, nyilváníthat elnézõ rokonszenvet
tegnap volt is rá példa 😊

egyébként sajnos van elég bajom (szal ma egy kicsit stresszes vagyok)
márészrõl ha ráhagyta volna a dolgot, és nem kéri ki magának, akkor én sem szóltam volna bele
törölnöm kellett volna? lehetett volna azt is alapból

Mike at home
az élet sem tökéletes
nekem meg soxor az a bajom, hogy mindenki mindig oda van egymásért, soha nem veszekednek, pl. két fiútestvér sem verexik

Sipocz
Érdekes lehet ez a "házigazdai/moderátori" szerepkör nemde? Csak az a kérdés hogy tudsz-é azonosulni a jelzett szerepkörrel vagy nem. Pl. ilyesmi hogy Aki ide beirt valamit 1* nem kellene-é valami féle jószándéku türelemmel "megajándékozni", vagy csak azért feleslegesen nem dorongolni mert "volt pofája egy gyik-ot feltenni" vagy nem kellene-é mondjuk "agyonhallgatni" a warezt vagy az esetleges "cikizõs és nem a témába vágó" hsz.-eket, meg fenyegetõzés és lebunkózás helyett a házigazda nem nyílvánithat elnézõ rokonszenvet vagy vmi. türelmet 1-1 vendége iránt eseleg nem tételenként megvizsgálni egyfajta "megmondom a tutit kényszer alatt" az utolsó még nem olvasott jegyzéseket és az újonnan érkezõhöz "összbenyomások alapján" (v)iszonyulni? Érdekesek ezek a dolgok és valamiképpen ott legbelül kellene eldölnie, hmm...

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Mike at home
en meg nem
szal ha tudsz helyesen is irni, nagy betuk nelkul, akkor tedd ugy, mert ez nem a gumiszoba

ez lenne a keresem

Mike at home
nincs és nem is lesz, használj hozzá image-t

Mike at home
erdekes, hogy van amikor elmulik!

cseri001
szivesen...

Úristen hód, fújd már ki!!!

Mike at home
közben nem kell crackelni, csak a végén

Mike at home
a Pets óta nincs patch
szóval jelenleg nem kell letölteni hozzá semmit

Mike at home
majd ha megtanulsz irni

OKé, kössz! Délelõtt fél 12 van. Lusta és álmos vagyok még a FAQ böngészéséhez<#nyes>

MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!

cseri001
A gyerek legyen A+ (5-ös) a családnak ne legyenek kifizetetlen számlái és lehetõség szerint az egyik szülõ (jó ha a tájékozottabb dumás az iskola, munka, pénz tárgykörben és feltétlen kell a min. 5 szintü cooking) szabadnapján a lakást megfelelõ állapotba hozzuk (ne legyenek mosatlan edények szanaszét, meg bevetetlen ágyak... stb.) és felhívjuk olyan max. du. 16 óraig a Headmaster (Iskolaigazgató) elnevezésü muksót, és elkezdõdhet a nyam-nyam-nyalizás (hagy tanulja a gyerek az érvényesülés ezen válfaját is), az igazgató 3 nevesített tárgykörben vizslatja a dolgokat és van még nem nevesitett tárgykör (eleddig 1-re jöttem rá ez a szervírozott kávé) ezen tárgykörök összesítésében kell elérni 90 pontot; az elsõ a környezett, ahhoz hogy tagja legyél az elitnek úgy is kell kinézned, ajánlj szórakoztatást a dirinek és vezesd végig a ház legszebb részein (a kert is a ház része!!), ha beléptek egy helyiségbe mondd neki hogy nézzen körül, jó esetben összeszedsz 20-40 pontot és a végén mondd neki end tour, eddigre legyen kész a finom és tartalmas vacsora (pulyka, sertéssült, rákbecsinált javallt) a szórakoztatás folytatásaként hívd meg a pasast vacsizni (ha minden ok. ez a dolog 40-60 pont), mire a vacsi véget ér szerviroztass egy simmel kávét (ez önmagában 10 pont fixen), közben az a sim aki a már említett tárgykörökben beszéd-járatos dumálgasson a smooze topic alatt (ez kb. 10-30 pont) ahogy megvan a 90 pont ne kockáztass hagyd abba, kicsi hatásszünet után a diri üdvözöl a fedélzeten és másnap a gyerek már magániskolába jár...
A FAQ-ból szedtem...

Tegnap én is bejuttattam egy kölyköt. De csak egy szülõje van. Azért úgy kicsit nehezebb, de meg lehet oldani... A fõzést pld. elkezdte még azelõtt, hogy megérkezett volna a diri, és mikor végeztek a háznézegetéssel, gyorsan befejezte a fõzést. És a gyerek is fõzheti a kávét, meg szóval tarthatja (habár az kockázatos kicsit).

Sok szerencsét!

<#kacsint><#eljen> Köszi<#kacsint> Tudja valaki, hogy lehetne magániskolába "deportálni" a simeket??

Kodlovag
Nini! Ezt a házat még én építettem valamikor réges régen. Jó ez a téli verzió. Nem lehetne megcsinálni valahogy, hogy a hóseprésnek ne ilyen cikkcakkos széle legyen? (például terrain painttel) Akkor tökéletes lenne.

Sipocz
Dehogynem, jut bõven szidalom és dícséret mindkét egyénnek! A neveltetési "jegyzõkönyv" alapján mindkét jószág "roppant játékos kedvü és nem viseltetik ellenségesen mások irányába", de ez a valós történéseket nem igazán befolyásolja.
Ami még ezeken túl érdekesnek tûnik a játékban: megvan mind a 4 kieg. és igen szépen müxik a teljesség. Ugyanakkor mindig az az érzésem hogy a legfrissebbként felrakot mod valahogy ránehezül a többire és kevésbé érvényesülnek a korábbi kieg.-ek dolgai a játékban. pl.: amióta fennt ûl a Pets azóta a wants/fears rendszerben KO.-val vezetnek az erre a körre érvényes kívánságok(ált. 6-ból 3) és félelmek (ált. 3-ból 1).

cseri001
az is... érnek meglepetések... <#vigyor5>
akkora pofont kapott a simem, hogy csuda 😊 nem figyeltem eléggé, és véletlenül rossz csókformát választottam. <#zavart2><#vigyor3> még csak ismerkednek, én meg lesmároltattam vele a csajt. 😊

Jót nevettem Walter és Pimpõke sztoriján, szerintem engem kifejezetten szórakoztatna, ha nekem lenne ilyen a játékban... Én nem szeretem, amikor minden idilli és mindenki szeret mindenkit, de tudom, ez ízlés dolga. Nem lehet "megszidni õket", amikor bántják egymást, és ezzel kicsit nevelni?

Pingu, a legegyszerûbb dolog megszabadulni a szellemektõl, töröld ki a sírköveket, mint bármilyen más bútordarabot. Vagy ha van olyan kieged a játékon, amiben a simeknek inventoryjuk van, pakold be a sírkövet az inventoryba (hátizsákba), és így is véget vetettél a szellemjárásnak.

Sipocz
A kóborok "befogásához" (érdemes lehet és most meg is fogom egy másik simcsaládnál kísérelni) szerintem rendelkezned kell a pet-léthez szükséges rekvizitumokkal (legalább egy heverõpárna, kaja, kaparófa, gumicsont). Nálam ezek megvannak és jönnek is a kóborló lelkek, igénybeveszik ezeket aztán általában az a vége hogy összebalhéznak Walterrel, néha már Walter gyõz ellenük, de aztán megjelenik Pimpõke és kinyílvánítja a hatalmát amire Walter elbújdokol az utca túloldalán a többi jószág meg elhagyja a fedélzetet, aztán Pimpõke felmászik a kaparófás magaslesre és elégedetten szemlélõdik körbe😊.

Hiába, kutya és macska egymást nem komálja. Nyugodj bele. Szerintem hajlottak affelé a készítõk, hogy picit realisztikus legyen az áltoknál is, vagy rendesen és most Walter és Pimpõke totál megfelelnek ennek. De nem tudom, ez csak az én véleményem. Jómagam tegnap tettem fel nosztalgiából az egész cuccot és még csak a családom házának építésénél tartok.

A család persze kint dekkol a járdán és vár, hogy mehessenek. Néztem 1-2 percig a simeket, majd pause és építkezésbe fogtam. De a játék bevezetõjébe a Házi Keddvencnél azt írta, hogy kóbor állatok is vannak. Ez alatt az 1-2 perc alatt még nem láttam. No persze azért, mert 1-2 perc volt... de remélem utána majd jönnek, ha már kész a ház és játszok.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Ok-ok.

Sipocz
Hali!
Skacok! adjatok tanácsot erre a gondra:
Az az alap hogy van egy jól szituált és faluszerte közkedvelt családom. A simek vágyai között szerepelt macsek és blöki installálás, ez meg is történt. Nem szokásom belenyúlni a gama véletlenszerüségeibe ezért mindkét jószág beszerzésénél meghagytam a "generált" személyiségjegyeket. Sajnos a blöki (egy marcona doberman) amellett, hogy barátságos erõsen agresszív is és valahol itt kezdõdött a két "családtag" konfliktusa, amely jelenleg ott tart hogy az egyébként szolid és mélázókedvü macsek már -70-re útálja a kutyát. Természetesen nincs a közöstéri létezésüknek olyan apró röccenése ami ne torkollana "ányázós interakcióba". Úgy gondolom mindennel el vannak látva ki-ki izlése és faja szerint, szükségleteik folyamatosan "kellemes" kategóriában, minden más simmel (nem csak a családban, de a nagyszámú baráti körben is) kapcsolatuk felhõtlen és baráti, de egymással kiállhatatlanok, összebalhéznak ágyon (mindkettõnek kényelmes helye lehetne😊), etetõtálkán (mindig feltöltött kettõ van a telken), egyszerûen ha 4 lépésnél közelebb kerülnek egymáshoz kitör rajtuk az "ideg". Nem szeretném egyiket sem elkergetni, -adni, -pusztítani de érzékelem hogy a -100-as hozzáállás kialakulása elõtt valamit tenni kellene. (Ja! és ráadásul az álmatag mûvészlélek macsek, Pimpõke az "erõember", ha az õrkutyák gyöngye Walter már nagyon a bögyében van, azaz feszt, akkor kikergeti a telekrõl az útca túloldalára😊).)

mint mondtam, nem az enyém az eredeti - tehát a jó ízlésem azt mondja: nem
(csak játszottam egy kicsit)

rTp
nincs most kedvem végigolvasni, annyit kérdeznék, hogy van e olyan crack már hozzá (az alap sims2höz) amitöl rendesen megy? Kössz.

|_O_|

na jó, megbocsátok

és köszi😊

S a halál szele fújj a sápadt zafír égen túl.

Bocsánat<#sir> Többé nem fordul elõ!

köszi csa mondom hogy diszgráfiás vagyok igy ha lehet ne gunyolodj

Jah tényleg. Sejtettem, hogy egy harmadik bill lenyomása is kell hozzá. Thanks!<#wave>

Gyocsika
+ C

Ja és konzolt mivel is kell elõ hívni? Controll, shift meg még valami, de nem emlékszem már :S. Csak a cheat miatt kellene.

Nah, felpakoltam a magyar Sims 2-t, a magyar Egyetemet és a többi kiegészítõt és a végén crackeltem, meg közbe is, ahol kellett és megy!<#eljen><#hawaii> Ezer thanks Mike!<#eljen><#worship><#worship><#hawaii> Pfúú, de rég nem Sims 2-tem már. Nah de most ezerrel durr bele<#hehe>. Nagyon kíváncsi vagyok a Házi Kedvencre.

VAN! A Magyar helyesírási lexikon<#nyes>

köszi!

Gyocsika
van egy pár patchItt

Sziasztok!

Egy ismerõsöm kislánya rá van kattanva a játékra, csak sajnos nincs netjük. Ezért nekem kellene begyûjteni a javításokat és egyéb apróságokat.
Léteznek a játékhoz hivatalos patch-ek? Vagy egyéb kiegészítések? Illetve a kiegészítõkhöz vannak "okosságok"?
Az összes kiegészítést megkapta a kislány magyar nyelvû változatban. De a lemezekhez javításokat ugyebár nem adnak😞(

Elõre is köszi a segítséget!

Thanks!<#wave> Egyébként nem tudom miért nem tudok ott rákattintani és miért nincs banner :S.

rage
http://sims2faq.atw.hu/
link

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Valaki be tudná linkelni nekem a FAQ oldalát? Mert nem hozza be a bannert ehh, csak az alatta lévõ szöveget és ott nem tudok valamiért rákattintani a szövegre :S.

Ja és igazjág szerint az eredeti Garfield narancssárga fekete csikokkal halványrozsaszin orral😊

Hali!

Szelem Problémám Van. A Szelemek Miat Nem Tud A Család Aludni, És Mindig Halálra Rémülnek. Tudd Vallaki Segiteni? Egyáltalán Van Erre Megoldás?<#kerdes><#nemtudom><#conf>

Nem baj, de akkoris szép és szabadalmaztasd a télies ötleted szerintem. Töltsd fel valahova.

Az igaz, de, ha a szlenget kivesszük, mármint nem nézzük most azt, akkoris nagyjából érthetõ.

Ok, álljon vissza és legalább minden oké lesz. Amúgy meg sry 😛.

Mike
fura lesz az angol után a magyar

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
hát éppen hogy igényel, mert szlenget használ

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

azt hittem, ismerõsebb lesz

nem az enyém, csak téliesítettem