Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
TSData/res/sound

az itt található package fileokat vhová kimásolod, és átnevezed mp3-ra

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
😊

van elõgyártott házak között egy park, és jónéhány bolt is

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
illetve de: meg kell venni a vackát, és aztán már lehet bele venni madarat/malacot, a malac mellett a gyerek nem tud aludni!

rage
Elõször veszel egy ketrecet.
Azt nem boltban, hanem az elérhetõ tárgyak közül
Majd utána élõ módban a ketrecre kattintasz, s megtöltöd madárral 😊

Gondolom, a tengerimalacnál ugyanez a helyzet.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Sims 2 Egyetemben lévõ zenéket.... leginkább a rocksulisat meglehet hallgatni valahogy? Pl valamelyik mappába benne vannak mp3 formába, vagy esetleg összevannak gyûjtve ezek valahol neten és lelehet tölteni? :S

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Szegény kutyus, remélem nem fázik meg ott<#hehe>. Mondjuk nem hinném. De gõzöm sincs miért alszik a tied ott, enyém meg az elõszobába egy-két méterre az alvóhelyétõl... pff. Egyébként vettem egy egyiptomi Mau-t vagy mit :S.... szal macsekot és elején a kutya ikonjánál volt egy C féle betû, most már a macskánál is.... mit jelent? :S

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Nah:

- magyar sims - csak eltévedek még ebben a Petsben
- elolvastam a bevezetõt, de siettem vele, mivel tegnap olyan éjfél körül lestem meg.... na jó, picit elõbb és még akartam házat építeni
- erre a bolt dologra nem emlékszem, de akkor ez lesz, hogy létre hozok. Bár ma nyitottam simemmel egy álalt kereskedõ boltot, de nemtom mi lesz ebbõl. Majd kiderül.

U.i.: közben a kutya szépen elkezdett ott enni, ahol kell, rágcsálni a csontját meg minden.

Shiwo
nálam is az 1ik blöki inkább alszik a bejárat küszöbén (kívül), mintsem az ágyán vagy a kutyaházba...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Mike at home
aki nem tudja hol kell venni állatokat:
1. milyen nnyelvü a sims-etek?
1a. magyar?
1aa. elolvastátok a bevezetõ szöveget
1aaa. igen
1aab. nem (akkor az van benne, hogy le kell tenni egy parkot meg egy boltot)
nos

ugyanakkor azt én sem tudom, hogy lehet venni madarat vagy tengerimalacot

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ja, meg bant is adnak érte

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

rage
Szerintem, meg a reklámokat törlik itt.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Egyébként nagyon nem értem ezt a pets dolgot: a kutyának bent van egy nagy piros kis heverõje, tálkája, rágó csontja, kint a legjobb kutyaház.... erre mit csinál? Alszik a szülõk szobájába, pitizik jutalom falatokért és pihen a piros heverõje elõtt.... de miért? Meg telefonban most már van örökbe fogadás állatnál, meg állatkiképzõ, de csak kutya, macska és kis kutya van, pedig a gyerek sim szeretne mittoménmilyen madár fajt... és boltot se nagyon látok a listán, mikor kocsival menne el a felnõtt sim, hogy vegyen állatot :S. Elõbb megkéne venni mindegyiknek a maga saját kis kellékét és akkor lenne a telefonban?

Passz :S.

Mike at home
az nem csak egy desing-u telefon? :o

Mike at home
a hibaüzenetet zárjátok be, és tegyétek fel a többit is, majd a pets után crack és fut szépen

Mike at home
óóó, nekem az ilyenekkel nincs bajom, mert õk legalább nem kérdeznek! 😊
amikor számolni szoktam az akkor van, amikor megkérdik harmadszor kérdik meg aznap, hogy tegyék fel magyarul a simset, meg majd magyar lesz-e
ez sokkal jobban idegesítõ

Mike at home
ez jó, én ugyanis mindig a #21373-ra gondoltam, mig az általatok emlitett 12 éves Gyurkának elnéztem ezt a beszólását (meg is indokolva, miért)

most már csak az a kérdés, kedves Sipöcz kolléga mire gondolt?
(mondjuk elég homályos volt amit irt) 😊

De van Relodead féle Pets és abba crack.

rage
Daemon Tools-ban a Safedisk emulációt kapcsold ki.

Felraktam a Pets et de a program hibát észlelt ezért leált.Elolvastam a FAQ ot ott az volt hogy vagy Daemon 3V.37 es verziót vagy Alcohol 120% ot használjak de a probléma továbbra is fent áll,lehet még valamit csinálni vagy hagyjam az egészet a fenébe?<#rinya>
wesker24
Csináltam egy képet szerintem nagyon jó <#hehe><#hehe>

Jah, idõközbe kitapasztaltam. Tök rég játszottam Sims 2-vel és most feledtem 1-2 dolgot. Thanks!<#wave>

Shiwo
zárd be az ajtót..ajtón hozd ki a menüt és lesz olyan, hogy csak a háztartásbeliek mehessenek be..és akkor idegen blökik nem fognak..vagy tilts ki minden állatot, ha az jobb neked..

LOL Banner

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

közben rájöttek, hogy a lemezen is van crack könyvtár. azzal majd menni fog, gondolom...

köszi!

Gyocsika
igen nyugodtan itt a crack

Bocsi!

csak egy rövid és gyors kérdésem lenne:
A pets-hez is kell crack? Mert a neten nem találtam. Illetve, hogy lehet-e a pets-et telepíteni rögtön a sims 2 alapjáték után?
Kihagyva az összes többi kiegészítõt.

Elõre is köszi a segítséget!

Ja és, hogy kell állatot venni? :S Még nem ismerem ki magam annyira a Pets-ben.

Hehh de lol ez a Pets. Kész végre a ház, bemegy a család, kis srác kint játszik testvérével, oda üget egy Sudárka nevû kutyus. Kis srác játszik vele, a játék közben tanáscot ad, hogy szidhatom, vagy dícsérhetem is az állatot, mondom jól van. Nagyban játszok tovább, erre mit látok? Az a lököt kutya berohant a házba és szét rágta a kis srác ágyát. A faterjával elkergettem a francba. De attól tartok még betéved... pedig riasztó is van. Apropó riasztó. Mi ez az új falra tehetõ telefon, ami enyhe szédülést okozhat, meg nemtom micsodát és ilyen maghasadásos izé? Tényleg igaz, amit ott leírtak, hogy árthat a simnek?

Persze hogy tudnak és még ajtót is nyitnak maguknak 😊

GW: Dor Von Hun [HD]

A többségük tud.
Ja a Sims 2-ben? Ott is.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Denisse91
Az állatok tudnak a lépcsõn menni?

In Trance We Trust (L) GDJB (L) M.I.K.E. (L) ASOT (L) #trancefamily http://twitter.com/nojikacz

Az ismerõsömnek olyan gondja van, hogy a magyar sims2 feltette a hozzá tartozó update-et és a patch-t. ezek után a játék nem indult. kéri az egyetem lemezt. ha beteszi akkor angolul elindul a játék a magyar helyett😞(
leszedte és feltette az egyetemet is aminek a végén a játék ellenõriz valamit. és hibát talál valami spanyol nyelvû szöveggel. és kilép a telepítésbõl.

van valakinek ötlete vagy telepítési "forgatókönyve"?

elõre is köszi!

Neked is thanks!<#wave>

Ok, megpróbálom.

Shiwo
esetleg töröld ki a gyorsítótárat, a sütiket meg az ilyesmit, hátha segít..

PiszkosFred
Lehet azóta frissült a banner, vagy megsérült a flash pluginja a böngészõdnek, vagy bármi ilyesmi. Nem tudom sajnos, de ha felraksz egy v9es flashplayert, azzal elvileg mennie kellene. En FF-t hasznalok, folyamatosan frissítve a szükséges pluginokat, ritkán van ilyen gondom. Ha van, ez meg szokta oldani.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Értem és thanks!<#wave> De hogy tudom frissíteni?<#fejvakaras> Egyébként pár napja még behozta a banner képét, szal nem értem, hogy most meg miért nem :S.

PiszkosFred
Frissítsd a flashplayert, a böngészõdnek megfelelõen, valószínû hogy az lesz a gond.

mi van emberek, front jön?

abban igaza van a Sipinek, hogy van bizony olyan Sims-fórum, ahol messze más a légkör (általában akkor szoktam priviben ajánlani, ha valaki már nagyon padlón van itt és mégsem boldogul)
de hát ez van: egyik fórum ilyen, a másik olyan
nem irigylem egyik házigazdáját sem, a moderátorokat sem - azt hiszem, olyan úgysem lesz (nem is lehet), hogy mindenkinek jó legyen, mindenki megelégedett legyen (ebben benne van az is, hogy mindenkinek vannak rossz napjai, órái)
szerintem próbáljuk meg elviselni egymást olyannak, amilyen, legfeljebb ha valaki rossz passzban van, ne üljön a gép elé (vagy legalább tartózkodjon a társalgástól)

na végre, valaki felismerte!<#integet2>
van még pár kép róla a galériában
ja és nem a havat seperték ilyen cikkcakkosan - pillanatnyilag ez volt szimpatikus
<#wave>

Azért valóban vannak páran, akik nem teszik meg. Ezt látva gondolom azt gondolták, hogy nah most már senki se fog segíteni és hát arról nem tehet, hogy olyanokba botlott bele elsõ tapasztalatai során, akik nem segítõkészek.

Egyébként miért nem hozza be nekem a banner képét? :S Az bezavar, ha eddig fent volt ace mega code pack 5 és most már nincs?

Én attól szoktam a falra mászni amikor valaki segítséget kér és vagy õ vagy valami okostojás rögtön benyögi: "nem fog segíteni senki. Az sg-n nem segítenek."

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Kodlovag
Az a baj az ilyen (#21339) hozzászólókkal, hogy valaki mindig felkapja miattuk a vizet, aztán jön az összezördülés a moddal. És a dolog még 1 nappal késõbb sem cseng le teljesen, mint pl most is. A tisztelt hozzászóló meg soha nem néz vissza a topikba, fõleg nem azért, hogy elolvassa a válaszokat, és érdemi vitát folytasson. Másrészt az egészet kitörölni sem jó, mert lecsengése a dolognak akkor is van, és a topikot olvasók fele nem fogja érteni, mirõl beszélnek a többiek, akiknek volt szerencséjük a törlés elõtt olvasni az eredeti beszólást.
Szóval szerintem a jó megoldás nem törölni, nem visszaszólni, türelem / 10-ig számolni / tudomást sem venni róla. Kinek hogy könnyebb, vérmérséklete szerint.

Már így is túl sok szót vesztegettünk az ügyre.

PiszkosFred
Az emberi lustaság határtalan, ennyi. Mindenki elvárja, hogy más oldja meg a dolgait. Ez nem gond, ez nem bunkóság, ez bizonyos "emberi" tulajdonság. Mikor belépsz a topikba, nyitó oldalon csak a banner látszik, és alatta a soksok segítség, és annak a linkje. De azonnal megy mindenki tovább, pagedown/görgõ, és ahelyett hogy a guglival megtalálná fél perc alatt, vagy a FAQ-t olvasná el szintén 2 perc alatt, inkább kérdez egyet, majd bezárja a fórumot, és várja, hogy majd valaki válaszoljon neki. Ez szép és jó, de ha visszanézzük a kommenteket, az elmúlt 100 kommentben legalább ötször lett kitárgyalva akár a magyar+angol sims telepítés, akár az ebbõl fakadó problémák... Na de mind1, ez ellen semmit nem tudsz tenni, ez ilyen lesz egy év múlva is ;] Vagy türelmesen válaszolgatsz, vagy törlöd és msgbe "benyögsz" neki egy FAQ szócskát, esetleg linkkel együtt. Az elsõ esetleg töménytelen offtopikhoz vezet - akár csak ez a kommentem ;] - a másik gyors és fájdalommentes, és a topik is megmarad a simsnek. De mind1, még Don Quixotenek is több esélye van a szélmalmok ellen, mint ezt a "lustaságot" megállítani... ;]

Jah, hogy õ róla. Az ilyenekkel nem kell foglalkozni, vagy leoltod aztán csendben marad.

Sipocz
Nem, nem! mint eseti vendég még elvagyok, a moderátorság az munka. Sajnos a türelmetlenség az SG fórumok sajátossága, mint nem reg. nézelõdõ az SG után olykor elcsodálkozom a kisforgalmu fansite-ok fórumainak szinte családias légkörén, de lehet hogy ez a nagybani forgalom hatása és talán a nem egyértelmü site elkötelezettség hiánya (hiszen csak úgy ha nem közvetlen témalinken gyön a tag hanem csak bele-belenéz egy menõbb témába és éreztetni akarja a nagyszerûségét mint #21339-es beszólónk😊).

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Szerintem jó házigazda vagy és nem bunkóztál le még senkit.

Kirõl beszéltek?<#fejvakaras><#dumcsi>