32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Code92 #23606 leszedtem az éjszakák kieg.et és annyit akarok kérdezni h. milyen patch et kell még beszerválnom ahhoz h. működjön a nem eredeti alap sims 2 vel??? -
Daveee #23605 ps2n is -
#23604 The Sims 2: Pets
ez ps2-n is magyar vagy csak pc-n? -
gettobuxa #23603 nekem is tul nagy virágoskertem van, nem győzi a kertész...
én újra szoktam építeni ha már sok elszáradt növény van...
de nem gond, szeretek a kerttel babrálni -
#23602 Ez nekem is gondot okoz néha, ha szép kertet építek. Valahol találtam "műanyag" növényeket, amik ugyanúgy néznek ki, mint a növények, csak épp nem kell öket öntözni meg gyomlálni. Letöltöttem, de nekem mintha nem működnének... -
Dexantreal #23601 Törzskönyvezni? Eleve fajból választottam ki, amit a gép betett így a játékba, nem ilyen keverék kutya. Csak elfelejtettem. -
#23600 le kell törzskönyvezni, és akkor már elérhető lesz a kreátorban -
Dexantreal #23599 Hogayn lehet a kutya fajtáját utólag megnézni? :S Vennék neki egy nőstényt, mert hím van, de hát elfelejtettem a fajtáját :S. Lentebb kérdeztem, csak azt hiszem nem kaptam arra választ. -
#23598 Építettem egy hatalmas csodás kertet, de a kertész nagyon lassan halad, így az egész elszáradt és tele van gyommal, van valami cheat vagy valami módszer, hogy a kertész gyorsabban dolgozzon, vagy ne száradjanak el a növények? -
Dexantreal #23597 Végre megszülettek a babák! Ikrek lettek!
Előtte meg egy tűzvész végig söpört a családon és majdnem oda égett a csávó és a kutya, a csaj oltotta el őket. -
Dexantreal #23596 Hol tudom utólag megnézni, hogy a kutya milyen fajta lett? Vennék egy ugyan olyan fajtát, mint ami msot van és nőstényt, hogy hátha lesznek kis kutyák.
-
#23595 magas kreativitás kell hozzá
meg talán sztár barátok
veszel nyakláncokat és gyémánt gyűrűket és azokat add ajándékba a sztáronak, így gyorsan össze lehet velük barátkozni -
#23594 Tudom nem nagyon ide ilik, de lenne egy kérdésem a Sims-el kapcsolatban. A SIMS topicjában nagyon ritkán írnak és nekem pedig elég sürös lenne a kérdés. Talán valaki tudja:
Superstarba nem tudok tovább jutni a reklám zenénél. Nem teccik annak a simnek. Pedig a használatiútasitás szerint ez következik. Mit kell most csinálni? -
#23593 Áhh, addig próbálkoznak, amíg egyszer csak bejön nekik. -
#23592 akkor aztán nem játszanánk vele
remélem pont a sims online bukása miatt nem lépik ezt meg -
Dexantreal #23591 Na ja, sajnos. -
#23590 Biztos lehetsz benne, hogy ha a Sims 3 valaha is online lesz, akkor az is előfizetős lesz. Ezzel lehet folyamatosan nagyot kaszálni. -
Dexantreal #23589 Jah, akkor nem kell. Meg aztán Sims 2 és társai rulz, meg majd Sims 3! -
#23588 előfizetős, online -
Dexantreal #23587 Egész jó ez. Megjelent már? Ugyanis erre nem siekrült rájönnöm, meg warezon se láttam :S. -
Dexantreal #23586 Tudom, mint mindenki jó haverja. Majd utána nézek :P. -
#23585 google a te barátos -
Dexantreal #23584 Próbálkozni mindig lehet. Amúgy mi az a second life? :S Nem vágyom erre, nekem tökéletesen jó a géppel is, csak mekkora poén lenne már Sims-t multiban tolni. -
#23583 már próbálták
ott a second life ha erre vágysz -
Dexantreal #23582 Oké és mégegyszer nagyon thanks! Ma is fogok játszani vele és, akkor majd megnézem.
Azért az lol, hogy leokádja magát, miután sikeres volt a gyerek gyártás.... az életben nem teljesen így van szerintem.
Meg így Sims 3-ról eszembe jutott, hogy a készítők megpróbálkozhatnának egy rendes Sims multival. Nem tudom milyen lett az a kísérlet, amit így piacra dobtak, de azért a mai technikával simán összelehetne hozni. Pl, mint a Wow. Lennének Sims karakterek és egy nagy város, vagy több. Aztán ott élnének és irányítanánk őket, ismerkedhetnének és közben cseveghetnének a kari userek és ugyanúgy lenne minden, mint így simán a játékban. Például... de még ezernyi megoldás van egy jó multihoz, csak most így hírtelen ez jutott eszembe. -
#23581 enyém cc másfél giga
a hajnál és a sminknél szaggat is rendesen -
Gólya #23580 valamiféle kis csilingelés
a rakétának semmi köze hozzá, azzal nem kell foglalkoznod - ez jóval utána van (már ha van)
egyébként nem hinném, hogy egy nap számítana, ha sikerrel jártak, akkor a kb. egy nap elteltével a csajszinak úgyis kezd nőni a pocakja, sőt ha szerencsétlen, akkor - ha mondjuk este foglalkoztak gyerekgyártással - már másnap reggeli után rohan a WC-re, vagy legalábbis feltűnő hányinger kínozza
-
Dexantreal #23579 tudod=tudom
Sry, csak félre írtam. -
Dexantreal #23578 Csak most se tudod milyen hangot kéne figyelnem igazából :S. A "tűzijáték" végén a rakéták durrogását, vagy valami mást? Ha mást, akkor pontosan mit is? Mintha ugyanis hallotam volna valamit :S... valami kis zenélés, vagy mi a fene volt, de semmi egyéb. A 24 plusz, vagy mínusz iksz óra meg még nem telt le, szóval nem tudom, hogy sikerrel járt-e. Csak azért próbálkozok ennyit, mert a simnek az az álma, hogy három gyereke lediplomázzon és van neki kettő, akik most mentek egyetemre. -
Gólya #23577 a manó se tudja
hallottam már 2 gigás könyvtárról is, amivel simán töltött percek alatt (valószínűleg gépfüggő), nekem most kb. 400 mega van, s nyugodtan szaladgálhatok, míg betölt (a simkreáló meg még lassabban - azalatt még csucsulni is lehet) -
Gólya #23576 jaja, érdemes a végén "fülelni", mint a tapsi, mert ha nincs csilingelés, nincs baba sem, s ha nagyon kell, legfeljebb visszazavarod őket az ágyba (ez pl. egy családcentrikusnál nem is nagyon okoz problémát)
viszont nekem volt olyan simem, akinek semmi gondja nem volt az első időszakban sem (igaz, a többi bepótolta a rosszulléteket) -
Gólya #23575 nincs mit - úgy látszik, vagy nem akarnak, vagy nem tudnak most belekavarni (ami persze nekünk csakis jó lehet)
viszont ezek szerint érdemes ránézni két-három naponként -
#23574 Köcce! :) -
Dexantreal #23573 Oké, thanks infot! Már rég növekednie kellett volna, akkor a hasának, szóval nem jött össze. Sebaj, még próbálkozok. -
Richardix #23572 új probléma:
Sims 2-re tegnap felraktam az éjszakák kiegészítőt. Elindult.
ma felraktam még az egyetemet és a Megnyitottunk vár az üzletet és nem tom sehogy elindítani. pls help me
-
#23571 Ha elmulasztottad volna a hangoicskát:
26 óra elteltével növekszik meg a hasa. Addig csak összehányja a vécét. Újabb 26 óra múlva még nagyobb lesz a hasa, és találd ki hány óra múlva (igen, 26) megszületik a baba.
Érdekes, hogy 26, és nem 24. (Lehet, hogy rosszul emlékszek, és 22. Az biztos, hogy 2 különbség van a 24-hez képest) -
#23570 Nekem kb 1GB a Download könyvtáram. De olyat se csinálnék soha, hogy csak úgy beömlesztek ennyit egyszerre. Mert mi van akkor, ha az egyik rossz, vagy összeakad egy másikkal, és amiatt nem indul el? Hibás következtetést vonhatsz le, hogy csak fél gigás könyvtár megengedett. Pedig elég lenne csak azt az 1,2,...10 db-ot törölni, ami problémás.
Mondok példát. Vannak olyan cuccok, amikből csak egy lehet benn, különben döglik a játék. Ilyen pl az eredeti bőrszínek felülírása. Minden bőrszínhez csak egyet rakhatsz be. Egyenként az összes fájl jó, de együtt nem mennek.
De egyébként is azt vettem észre, hogy minél több a letöltött cuccom, természetesebben annál lassabban indul a játék, és egyre jobban akadotik is. 4.5 gigával ki se merném próbálni, mert 10 perc alatt se indulna el.
Igenis neki kell állni válogatni. Jóból is megárthat a sok. -
Dexantreal #23569 Olyan... hmmm... áhh nem tudom. Mindenesetre látszik ,hogy rég Sims 2-tem, mert eddig "porosodott" a vinyón. Na majd kitapasztalom ezt, de thanks! Max lesz egy egész gyerek falka. -
gettobuxa #23568 ja, ok :)
szóval nektek mekkora max downloads könyvtárral indul még a játék? :) -
#23567 van egy kis printyiprünty hangeffekt ha összejött a gyerek