Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reménytelen
Rengeteg fenyõfát telepítettem a birtokomra, így több kóbor állat jelenik meg. Esténként (kb minden 3-ik, 4-ik este) eljön egy sötét szõrû, sárgán világító szemû farkas, vele kell összebarátkozni. Köszöntsd, simogasd, adj neki jutalomfalatot, amikor lehet, játssz vele, stb. Amikor a pillanatnyi viszonyod 90 fölött van, és a tartós 70 fölött (úgy, hogy legjobb barátok vagytok), és legközelebb eljön, ne köszöntsd, hanem várd meg, hogy õ kezdeményezzen cselekedeteket! Ezek között magadra vonatkozóan lesz egy olyan, hogy "Be nibbled" (nem tudom, mi a magyar fordítás). Na, ez az, amikor megharap, tehát hagyd! Ezután minden nap este 8-kor átváltozol, és reggel 6-kor vissza.
A videót köszönjük, de azt is megköszönnénk, ha elmondanád, hogy sikerült megharaptetnod egy farkassal...

Minnél részletesebben. Köszönöm....!!!!

rage
Ez az oldal ahová tetted, nem a leggyorsabb.
3 k-val jön róla az anyag...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

reménytelen
Csináltam egy saját videót a vérfarkas átváltozásról. SPOILER!
Egyetemnél én is képzeld image-t használtam 😛, de telepítés végén, meg indításkor hibát észlelt és leállt, de angol verzió megoldotta... igen, ha magyart választasz, az lesz... minden.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Hassan B
magyar egyetemnél csak a mini image kell hozzá és már megy is 😊
(mondjuk én is szenvedtem mire rájöttem. 😊 )
És ha a telepítõben a magyart választod(angol verzióban) akkor a játékban a cuccok magyarok lesznek?

][ ВАЗ ][

Igen és a végén crackeld, mert nekem a magyar Egyetemnél leáltt, hogy hibát észlel... de én váltottam már Egyetemnél angol verzióra és a telepítõben választottam a magyart.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Hassan B
És az úgy mûködne, hogy fönn van a magyar sims és az egyetem, és arra ráteszem az Éjszakák-at meg a többit(...)?

][ ВАЗ ][

Kár<#shakehead>, pedig tök jó lenne<#eljen>. Egyébként gondolom "at" = "az" akart lenni. Simem azóta már mellesleg befejezte elsõ évét, most kezdi a másodikat és átlaga 4.0, kis zseni lesz belõle szerintem<#eljen>

Mike at home
at egyetemen nem lehet állatod

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
van

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Minek az? Angol kiegészítõknél a telepítõbe ott a magyar nyelv.

Hassan B
Sziasztok!
Én csak az szeretném megkérdezni, ho minegyik kiegészítõnek van már hivatalos magyar változata?<#fejvakaras>

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Hja és mit látok, mikor simem klotyón ül épp? Nézelõdök és egy tetkós hátú, karú csávó tök átlátszó!<#idiota><#hehe><#rolleyes><#hehe> Nem úgy, mint egy kísértet, hanem mintha egy tárgy alatt lenen vagy mi, vagy nemtom... szal picit érdekes ez a Pets<#hehe>.

Behalok, el nem hiszem! Simjeim egyetemisták és szépen haladnak... egyikkel elkezdtem az elsõ félévet és vettem egy tengeri malacot, a ztán mentettem ás most a másikkal folytatom és 13 órán belûl félévi vizsga. Gondoltam végre veszek neki is egy állatot, de nem tengeri malacot. Inkább kutyát, vagy macskát és szépen kint tartom a kolesz melletti udvaron. Beépítettem a Sim Állami Egyetemre már induláskor, mikor a két simem egyetemista lett az állatkereskedés minden féle épületét, így van állat park, kis gézengúz állat kereskedés izé, meg Bundás Barnabás barátai vagy mi. Elvittem simem a vizsga elõtt Barnabás üzletébe és tök frankón néz ki, csak egy baj van vele... nem enged állatot, kutyát, macskát venni, hanem csak ott nézi-nézi, sõt egyszer azt írta ki, hogy Browse lo, pedig full magyar a cucc, na mindegy. Hazavittem a simem, bevágtam az udvarra kutyaházat, kutya csontot, amit rághat, egy tálat és felhívom a szolgálatátásnál az állat örökbe fogadást legalább... hívnám, ha lenne, de nincs<#boxer><#falbav><#shakehead>. Pedig a szomszédságba a Szépkellemesbe van, ott engedi is, meg venni is lehet, de itt miért neeem??<#fejvakaras> Csak tengerimalac, meg az a madár van....

Mike at home
másoknak is ennyi 2 gb ram vagy egy vidkari
az 54l-val az a baj, hogy nálunk ennyi a minimálbér

Mike at home
csekély 54k ha minden kell

Dienn
Van 2 kutyam, es szeretnek kiskutyakat. Hogy lehet ravenni a kutyakat?

reménytelen
Igen, én is kiszámoltam. Ez van. Nem véletlen, hogy Magyarországon azért olyan sokan nem veszik meg az összeset eredetiben. Ennyibõl már egy jó videókártyát vagy 2 GB RAM-ot lehet venni.
N1ggA
ez így több mint 47000 Ft. Ezek komolyan gondolják?

Spread De Love!

reménytelen
Kedvezményesen sehol. Amúgy megvásárolhatók a cdgalaxisban.
N1ggA
és nem lehet valahol egybe megvenni az összeset kedvezményesen?

Spread De Love!

reménytelen
Sims 2 University (Egyetem)
Sims 2 Nightlife (Éjszakák)
Sims 2 Christmas Party Pack (Karácsonyi csomag)
Sims 2 Open for Business (Vár az üzlet)
Sims 2 Family Fun Stuff (Mesés díszletek cuccok)
Sims 2 Glamour Life Stuff (Csili-vili cuccok)
Sims 2 Pets (Házikedvenc)
Nem<#hehe>, de ha automatikus telepítést csinálsz, szal amit a telepítõ akar, akkor ott ltáhatod, hogy EA Games-n belûl ugyan, de külön mindegyik.

N1ggA
Sziasztok! Meg tudnátok mondani, hogy sorban melyik kiegészítõk jelentek meg a sims2-höz? És melyik jelent meg magyarul is?

Spread De Love!

Nem egy mappába kell õket telepíteni?<#idiota> akk valószinû hogy ezt szúrtam el...
igen a TSBin könyvtárba,de nekem a többi kiegsem mûködik ugyan ez a probléma...
A C/Program Files / EAgames/házi kedvencek/ TSBin könyvtárba másoltad be a crack -et?

Hmmmm... az a kis C betû akkor nem is C betû lenne, hanem az, hogy hím, vagy nõstény?<#idiota><#hehe> No mindegy, szét nézek ott.

Szedd le Sims 2 magyart, University és midnen kiegészítõt angolúl, de váalszd a telepítõben a magyart és végén crackeld és játszhatsz. Nekem így sikerült, de nemtom, a Pets lazán elindult volna, csak a magyar Egyetem szarakodott... mert Pets az Relodead és hát ott a crack, neked nem értem miért nem megy. Ha crackeltél a Pet-szel játsz és ne telepítsd õket egy mappába.... még ez a lényeg.

Már hívtam és ugyanúgy. Pedig látszólag semmi.

próbáltam mind 2 õvel a pets.exe elindul aztán hibát észlelt és leáll, az alapjáték meg kéri a pets cd-t
PiszkosFred
A krekkelt pets.exe-vel akarod inditani, vagy az alapjatek sims2.exe-vel?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Még mindig nem megy a Pets bemásoltam a cracket ígysem, kikapcsoltam a SafeDisc et így sem, lehet hogy a Pets verziója rossz?
Mike at home
vki másnak a kapcsolati listákában látszik

Mike at home
hívd ki a szerelõt

Én nemtom, de nekem errõl a hsz-ról eszembe jutott egy kérdés.

Hogy tudom utólag megnézni a kutyánál és macskánál, hogy hím, vagy nõstény? Asszem a kutya hím és a macska nõstény, de nemtom... mert én is szeretnék melléjük venni egy másik nemû kutyát és macskát, hogy legyen gyerekeik.

Hali!!
Lenne egy kérdésem! Nemrég kezdtem el játszani a Sims 2 Pets-el, és már van három macskám is, egy him és két nõstény, de sehogysem tudom õket megszeretettni egymással, tudnátok valamilyen tanácsot adni ez ügyben? Szeretnék kis cicákat, de gondolom ha nincs meg a kellõ pont a macskák érzelme között akkor errõl letehetek 😞
lõre is köszönöm
Ááááááááá!!!! Falra mászok ettõl a zajtól! Nem tudom mi történt, de Sims 2-ben a telken a házban, ott is egyik sarokba a fûrdõszobában, de még a konyha résznél is hallatszik egy picit, valami sistergés féle zaj van állandóan és tökre diegesítõ. Néztem mi romlott el... elromlott a mosógatógép, meg lett javítva de úgyse és már rohadtul nem bírom :S...

Mike at home
kimásolod a nagyobb package fileokat vhová
átirod mondjuk a build.package-t build.mp3-ra
winamp simán lejátsza

visszafelé inkább ne
arra külön könyvtár van fenntartva

egyébként meg le van írva a program readme-jében, olvassátok el azt is

Mike at home
te erre? szió!

Hogy gondoltad az átnevezést? :S SImán átnevezm mp 3-ra, vagy mi? Mer az nem jött össze.

Ok, akkor azokat áttanulmányozom.

Oké, thanks!<#wave>

Igen, mindenbizonnyal ez a helyzet. Tegnap bezártam simemmel a boltot, nem láttam jó ötletnek és létre hoztam egyet. Ott volt a madár, a tengerimalac, de megvenni azokat nem tudta :S, csak játszottak vele. Viszont kutyát, macskát engedett venni.

Neogan
Kotor+Sims 2
Ha ismeritek a Kotor játékokat, nézzétek meg!

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Shiwo
visszafele is müxik ? tehát fogok 1 mp3-mat, átnevezem valamelyik package-re és fellülirom a régit, akkor a játékba gond nélkül az fog szólni ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Neogan
Ha egy knowledge aspirációjú sim skilljeit kimaxolom, akkor mibõl fog aspit szerezni? Ilyenekbõl hogy stargaze, meg hasonlók? 😊

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Fido4life
szeva Mike

Mike at home
megdicsérheted/megszidhatod vmiért

egyébként az opciókban a könyvekre kattintva csomó hasznos dolgot elolvashatsz, egész használható