Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
mondjuk játszok vele elküldték nekem a hiányzó fájlokat
Továbbvizsgálódtam pet-kontra-pet hozzáállás ügyeben és ezek jöttek ki:
-az eltérõ faj (kuty/macs) nem alapvetõen okoz problémát
-a nagyon eltérõ személyiség annál inkább, Rák jegyüek nagy elõnyben
-a jószágok azt csinálják amihez van helyük, ami nagyon érdekes dolog, ugyanis veszekedni és marakodni bárhol tudnak viszont megfigyelésem hogy ha van elég terük akkor szivesen választanak békés játékot, fõként kergetõzést.
Ezek most Princessa (vásárolt macsek) és Baron (a kóbor kutya épp honosítás alatt) duettjébõl jött elõ. Korábban egy (csak így hívom) "elátkozott telken" amin sok akadály volt és rövid szabad helyek összemarakodtak maguknak -30-as hozzáállást, egy újonnan felépített teleken ahol (fõleg pénzhiány miatt) még sok a szabad tér máris összerohangáltak maguknak +10-es hozzáállást.
(Nemtom mennyire ismert, de mondom a pet-ek egy vágy/félelem rendszer nélküli társaságkedvelõ simbõl vannak deriválva.)
Kutyák ürítési szokásaihoz: persze nevelni kell, hogy nem csak úgy össze-vissza, de ha rávezeted õket hogy a lakáson kívül tegyék és van a telekhatár és a kerítés között legalább egy szakaszon 4 kockányi, könnyen megközelíthetõ szabad tér bármelyik oldalon akkor sansszal oda fog járni és minden kutya (hacsak nem takarod ki valamivel a szokott helyét) ugyanarra a helyre mindig. Valóban rossz hogy nincs amolyan tûzoltócsap mint a Sims:Unleashed-ben volt.
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
][ ВАЗ ][
túl sok értelme nincs, a felnõtt sim megfogja, és ész nélkül rohangál vele, és meg is halhat tõle, csak azt nem láttam hogyan mert akkor éppen mással voltam elfoglalva
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
még jó, hogy elõtte mentettem pár pillanattal
ja és olyan is volt, hogy 10-es fõzõcskével felgyújtotta a konyhát (ráadásul a mikróval)
a múltkor meg: vendéget hívott a szupersim (minden 10-es), elkészít egy adag kaját - odaégeti; csináld meg mégegyszer, mondám: másodszor is odaégeti; jó, csináljuk meg újra: nem elég, hogy odaég, még a konyhát is felgyújtotta
ezek után már csak salátát mertem csináltatni vele, mert épp nem voltam építkezõs kedvemben
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
a kenyereskosár egyébként egy antik szett része
egyébként a szemétevõt próbálta megjavítani
még jó, hogy ilyenkor nem kell új ruhát venni a szerelõnek (bár lehet, beszámítja az árba....) - úgy húzott el, mint aki rongyosbálba készül
Sims 2 University (Egyetem)
Sims 2 Nightlife (Éjszakák)
Sims 2 Christmas Party Pack (Karácsonyi csomag)
Sims 2 Open for Business (Vár az üzlet)
Sims 2 Family Fun Stuff (Mesés díszletek cuccok)
Sims 2 Glamour Life Stuff (Csili-vili cuccok)
Sims 2 Pets (Házikedvenc)
Nem tom mi lesz a végén, mert most fogom csak feltenni a Pets-et, de sztem simán menni fog.
És igen, az universitynél csak a mini image kell, crack nem.
...tudomásom szerint csak az university-nél...
][ ВАЗ ][
majd most fog meghalni, figyeljétek meg
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
(ablakban játszom a sims-szel, 1280x1024-ben)
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
][ ВАЗ ][
én eddig nem igazán gonoszkodtam a simjeimmel, azt hittem ilyenektõl simán meg lehet halni
Amiket pedig a Sims 2 beépített képkészítõ funkciójával csinálsz, azokat pedig a
C:\Documents and Settings\*felhasználóneved*\Dokumentumok\EA Games\The Sims 2\Neighborhoods\N*** (az elsõ három a beépített város, ha van utána plusz, az a saját) \Storytelling-be.
In Trance We Trust (L) GDJB (L) M.I.K.E. (L) ASOT (L) #trancefamily http://twitter.com/nojikacz