32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Coolfire
    Ja elég jópofának tűnt,de aztán az egyik partícióm elszállt,meg most sokáig itton sem voltam,úgyhogy inkább a Seasonsra gyúro..:)
  • Coolfire
    Küldtem egy "boltit" remélem van 3MB szabad helyend a freemailen.Nekem az összes fent van peccsestől,kiegestől,stuffostól.Úgyis lesz majd a 4.-dik városrész,újra fog mindent építgetni.
  • cseri001
    Ezt a Life Stories-t próbáltad? Elütném vele az időt...
  • cseri001
    viszont lenne még valami: már régebben is próbáltam rájönni, de nem sikerült, hogy az mitől van, hogy a Sims2Pack-kal telepített cuccok, emberek, stb. downloads mappa törlés és visszarakás (játék újratelepítés)után miért nem jelennek meg a játékban?
    Annak idején kérdeztem is itt, de nem értette senki, hogy mit is akarok...
  • cseri001
    nem hagytam... csináltam másolatot. :)
  • cseri001
    szia :)
    Köszi, letöltöttem mindkettőt, holnap (ma már nem, mert mh.-en vagyok, nem tudom hazavinni) esküszöm mindkettőt kipróbálom :)
    Azzal remélem nem csinálok zűrt, ha nem csak az egyiket használom, elvégre ugyanazt csinálják.. (csak hátha az egyik jobban?)
    Registry medic-ből csak egy free trial-t találtam, de nem baj.

Azért a mentéseket nem szívesen hagynám a fenébe, én a házakkal szeretek pepecselni, és nem szeretném, ha az a sok meló kárbaveszne.
    (Amúgy abban tényleg igazad van, hogy szinte semmi problem nincs, ha semmi custom content nincs a játékben, viszont úgy szörnyen unalmasak lennének a házak, meg a simek is.)
    Most úgy kb. 700 mega volt a Downloads mappa, mielőtt leszedtem... csináltam azért másolatot... De fogok válogatni, hogy mit teszek vissza, mert ész nélkül mindent belepakoltam eddig... Nem fogja bírni a gépem, ha még egy kieg-et rápakolok...

Neked most csak az alap van fent? Te sose sajnálod az emberkéidet, meg a házaidat?
  • Coolfire
    Ez az én mániám...megunom,kitörlöm a mentés könyvtárat,és generálja újra.Ha nem sok mindent csináltál akkor ok,de ha vki. a megjelenés óta játszik vele akkor tényleg nem ajánlott.:)
  • Mike
    egyébként meg majd Rage mond valami okosat mitől lehetett neked ez, ő Windows szakértő
  • Mike
    miért kéne a mentést hagyni
    a downloads, savedsims, neighborhood mappákat nyugodtan le lehet másolni valahová
  • Mike
    már vámpíroztam, úgyhogy tudok válaszolni a kérdéseidre:

1. órára is tudsz menni, kimászik a koporsóból, aztán mondod neki, irány a suli, és akkor szépen füstölögve elcsászká a napon
    ebből az következik, hogy:
    a) mielőtt befexik a koporsóba legyen maxon mindene, mert elfüstölhet útközben, illetve amikor jön visszafelé
    b) nézd meg merre megy el, és építs neki abba a sarokba egy kis házat (pinyót) a koporsójánakm, így nem kell átsétálnia a fél telken
    fedett helyen még úgy ahogy bírják a napot, de kint a szabadban nagyon nem

2. harapás
    azt tudod mekharapni akivel 50 fölött van a tartós kapcsolatod (best friends) vigyázni kell azonban azzal, hogy az éppen NPC vámpír haverok hajlamosak mekharapni jóbarátaikat, tehát csak vigyázva amikor áthívod őket vendégségbe (nekem anyuka kölkét akarta megharapni mindig, tölthettem vissza) fontos az is, hogy aki egyszer vámpír volt, annak a börszine sápatag marad örökre (simPE sim surgery-je ellenben segíthet, ha valakit érdekel leirom, hogy használja)

3. ijesztgetés
    ijesztgetni bármikor bárkit lehet, irritate alatt van (nemtom mi ez magyarul)

4. fővámpírok
    a vámpírgróf nem tud szaporodni, ebből követketően jó eséllyel a grófnő sem

nem tudsz bemenni
    öld meg őket, és akkor lesznek újak
  • Coolfire
    Szijó!
    Vedd le az összest uninstall/manual,hagyd a pitlibe a mentést(be kell venni a leszarom tbl.-t).:))Lefuttatsz egy Registry Medicet v. Registry Mechanicet ők szépen kipucolnak mindent,majd rakd újra az egészet,mivel itt a Seasons(legalábbis p2p hálón már az olasz fent van).Most nekem is szűz telepítés várja aggódva..ehehh.:))
  • cseri001
    Igen, többször próbáltam, és mindig ugyanaz volt az eredmény...
    Registry-t meg tudtommal nem pucoltam... (most bután nézek...- mivel lehet azt, vagy milyen program használatának lehet ilyen "mellékhatása"?)
    De tudtommal semmi olyat nem használtam, amit ezt megelőzőleg még soha.

És tegnap új momentum merült fel... Már a Pets-et sem látja, nem tudtam uninstallálni sem. Viszont elindult. Teljes káosz.

Mivel jobb nem jutott az eszembe, uninstall lett a vége.. De a Pets-szel nem tudok mit kezdeni... Kitöröljem manuálisan?
    És ez a registry dolog hogy működik? Ha valamit nem uninstall-lal szedek ki, annak elvileg marad nyoma, nem?
    Tudom, enyhén szólva vagyok, de ha tudsz valami okosságot, akkor légyszi oszd meg...
    Szeretném újrarakni, mert a Season-st mindenképp meg szeretném nézni, hogy milyen... Nem lenne jó, ha emiatt nem működne rendesen.

• Dexantreal
    Siiikkeeerrrrüülllllttttt!!!! Este 8-tól toltam egészen hajnali fél 1-ig, mire végre megharapta Budot a Grófnő Carmen Collins (nevét is sikerült megjegyeznem). Gettobuxa ő rá gondoltál, hogy fiatal? Szerintem ő már nem fiatal felnőtt, hanem simán felnőtt, de nem tudom :S. Pfú mennyit szenvedtem én! Először is legalább még háromszor elkellett mennem a Crypt 'O Night Clubba, mire osonkodva bejött a csaj. Aztán rakat duma, vicc és flörtölés után meghívtam a koliba, ahol előbb nem rég szakított Jordan London (félre értés ne essék, a sim csaj, csak ilyen neve van) Buddal, mert az áthívta újdonsült másik csaját, valami Trysdane Andrews :S - akinek a tesójával összefutottam a Cryptben. Vigyorogva megjegyeztem magamnak, hogy még szerencse, hogyy az MI nem olyan fejlett, hogy Trysdane tesója lekeverjen Budnak egy pofont, mert mással kavart előtte - és most Jordan is és Trysdane is csak a barátai és Budnak is az vágya, hogy a legjobb barátjai legyenek. Na mondom felőlem.... úgyis a Grófnőre koncentráltam.
    Régen azt olvastam itt, hogy miután 100-n van a kapcsolati viszony és 50-n fölött a napi izé, akkor várni kell, hogy majd ő kezdeményezzen és, akkormegharap. Lezavartam etye-petyét, meg csomó smárolás volt és vicc mesélés, meg játék; de ő mindig párnacsatázni akart. Aztán behívtam a koli ebédlőjébe és Bud elkezdett zabálni, a csja követte. Kaja eltűnt, felálltak és, akkor megharapta!
    Most van király vámpíros koporsója Igor és Fiaitól és ott szunnyad nappal.

Kérdés: Hogyan fog így Bud nappal órára járni, vagy, ha arra nem is - eddig is kihagyta őket -, akkor a záróvizsgákra? Gyorsan átrepüli a napos részt és órán nem fogja bántani a nap? Ti mit tettek ilyenkor? Harmadév első szakaszában van azt hiszem Bud.
    Mit kell tennem, hogy Bud is megharaphasson másokat, vagy csak megijesszen? Eddig az opcióknál lopakodás, repülés meg oda menés és ugrálás volt azt hiszem, mikor vámpírrá változott. Gondolom szoros kapcsolatba kell kerülnöm a leendő áldozatokkal, de mennyire? Ugyanis Budnak a félelmei közt van, hogy elveszti a Grófnőt, mint legjobb barát és nincs kedvem dobni a kapcsolatot a vámpíroskodás miatt, mert már totál egymásba zúgtak, az eljegyzés is ott van ajánlatnál; cska még nincs kedvem eljegyeztetni őket.

Ja meg a koliban mielőtt a Grófnő megharapta Budot, oda settenkedett Katerine Kaukerhez és nem tudom, hogy miért, de a kövi pillanatban Katerine fullra oda rondított a padlóra. Megijesztette volna és ezért, vagy szimplán már mehetnékje volt Katerine-nek?

Ja és azért az tök szar, hogy mindig ugyanazok a simek vannak a kolikban. Ugyanis még ezek a simek, akik Buddal laknak egy koliban, még legelső simemmel voltak együtt - aki engem alakított - és azóta nem cserélődtek. Belehet menni úgy a koliba, hogy az ő életüket is irányítsam, ha nincs ott egy általam kreált és irányított sim?

Azt hiszem ennyi.
  • Mike at home
    verdén be kell állítani hogy a simedé, és akkor nem jön érte a kocsi
  • gettobuxa
    én még arra nem jöttem rá h kell saját verdával melóba menni... nem mintha akarnék, de próbáltam, és nem ment :)
  • Dexantreal
    Hogy kell költöztetni?

Csak vicc.
  • gettobuxa
    nyilván ha másik városba költözöl, ott nem ismersz senkit, így barátaid se lesznek egyelőre...

én azt szoktam mindig megszívni, mikor építek egy új házat, és oda költözök, h az emberkéim körbepofozzák egymást...
    1 fickóm van meg 3 csaj, nem rokoni kapcsolat, hanem mindenki mindenki szeretője. és mikor kiszállnak az új pecó előtt, ugye köszönnek egymásnak, csak ez nekik a smárolást jelenti, és aztán jön a többiek féltékenysége, meg a körbepofozkodás...
    minden költözés után egy hetem megy rá h újra mindenki mindenkivel jóba legyen...
    :)
  • Mike at home
    nem, nem :) te fogod leirni innentől kezdve
  • Neuman
    Csak annyit mondok, hogy tedd be a Faq-ba, akkor legközelebb nem kell leírnod 1001-szer is. :)

Köszi!
  • Mike at home
    most mér mindegy

saját hely keresése
    költözés

legközelebb vki megkérdi TE FOGOD neki leirni
  • Mike at home
    illetve angolul írom, mert úgy tudom fejből

a) számítógép - find own place tehát egyik simmel leülsz, aztán amikor megkérdi ki menjen vele, mindkit átteszel, jön a taxi család el
    b) településképernyő - move, van rá kólön ikon az emberkéknél
    a berendezési tárgyakat eladja ebben az esetben, a kapcsolatok megmaradnak, tehát a házon move, ekkor a család felkerül a listára és be lehet költöztetni egy másik házba

és most el ne kezd, hogy "látod lehetet volna egyből ezt irni" mert megverlek :)
  • Neuman
    magyar
  • Mike at home
    na jólvan
    nem kell berakni a házat a listába

magyarul vagy angolul irjam, mid van, angolul tudsz?
  • Neuman
    Szoktam használni keresőt akármennyire is hihetettlen és akkor szoktam csak a fórumozókhoz fordulni, ha nem találok a gondomra megoldást!

Most is ez történt.
  • Neuman
    Még annyi hogy: Megnyitottunk Vár az üzlet résszel játszok.

A település nézetben találtam olyat amivel át lehet rakni a saládom, de akkor azt írja elveszik minden rokonság egyebek.
    Van erre megoldás?

Be lehetne rakni a Faq-ba is, elvégre azért van.
  • Mike at home
    bonyolilt nem irom le, már 1000x le lett irva

szerinted fent a szöveg dísznek van?

"Mielőtt bármit kérdezel, használd a lap alján lévő keresőt,"
  • Neuman
    Nem erre voltam kíváncsi, de azért köszi a semmit!

Tudom mi az a kereső.
  • Mike at home
    lap alján a kereső
  • Neuman
    Valaki leírná hogy kell költöztetni?
    Köszönöm!
  • Dexantreal
    Ok. Szegény Bud az elmúlt két nap kiruccanása miatt picit fáradtabb lett, de betettem koliba eszpresszo kávét és tökre feltuningolta este 8-kor a felére lecsökkent fáradságát, szóval megyek vele megint a Cryptbe, hátha ott lesz és én nekem is tervben van, hogy másokat is vámpírrá változtatok Buddal.
  • gettobuxa
    alapból :)
    hát igen, ki kell fogni h összefuss vele :)
    én multkor rávettem h harapjon meg mégegy csini buxát, ugyhogy már két szép vámpírlány is van a környéken :))
  • Dexantreal
    Letöltött cucc, vagy alap? Amúgy majd csak ráakadok :S már, ha alap... de thanks!
  • gettobuxa
    van fiatal vámpírcsaj is :)
    és egész jól is néz ki!
  • gettobuxa
    van fiatal vámpírcsaj is :)
  • Dexantreal
    práti=párti
  • Dexantreal
    Buzulni? Kérem alássan, Bud csaj práti és, amikor ott nyomultam régebben a simemmel, akkor is csajt fogott ki, aki vámpír volt. Valami grófnő izé volt a neve :S. Szal semmi buzulás.
  • Japep
    Ja, kössz!
    Már megnéztem...
  • Mike at home
    lehet
    ott kell kolbászolni sajna, amig fővámpirúr meg nem jelenik
    sajnos Bud kénytelen lesz egy kicsit buzulni, bár ha elég türelmes vagy akkor nem kell
  • Mike at home
    mivan? milyen kis medence van? akkorát építesz amekkorát akarsz
  • Mike at home
    ahonnét jólesik