Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez a link is jó!

dzsuvajoe
Vmi baj van a letöltéssel linkelj léci mégegyet amugy meg mar volt fönt de azota ujra vot rakva a winfos

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

Shiwo
nekem is volt 1 simem, aki egész addig nem gyújtotta fel a sütõt, amig nem tettem fölé tûzjelzõt..utána vagy 6szor egymás után...végül betettem egy plafonra szerelhetõ tûzoltó-készüléket, azóta megint nem okozott tüzet...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
nehezen akarnak kipurcanni, az egyszer biztos..

Shiwo
hol találni vámpírt ? hol lehet magad megharaptatni ?

Shiwo
várd meg amíg bemegy a macsek, oszt bezárod és nem tud kimenni 😊 munkába elmegy, akkor Lvileg nem zavarja a zárt ajtó

Shiwo
én tettem az udvarra fát, azóta gyakrabban végzi el ott a dolgát..amúgy meg ha elviszed sétálni, akkor is elvégzi a kis és nagydolgát

trogerzsiger
én egyszer letöröltem a simset és utána visszaraktam és vmiért nem rakott fel egy csomó fájlt. kölcsön adtam a barátomnak és nála is ezvolt és a nõvérem gépén szintén ez volt szerintetek miért van ez?

mondjuk játszok vele elküldték nekem a hiányzó fájlokat

Sipocz
Hali!
Továbbvizsgálódtam pet-kontra-pet hozzáállás ügyeben és ezek jöttek ki:
-az eltérõ faj (kuty/macs) nem alapvetõen okoz problémát
-a nagyon eltérõ személyiség annál inkább, Rák jegyüek nagy elõnyben
-a jószágok azt csinálják amihez van helyük, ami nagyon érdekes dolog, ugyanis veszekedni és marakodni bárhol tudnak viszont megfigyelésem hogy ha van elég terük akkor szivesen választanak békés játékot, fõként kergetõzést.
Ezek most Princessa (vásárolt macsek) és Baron (a kóbor kutya épp honosítás alatt) duettjébõl jött elõ. Korábban egy (csak így hívom) "elátkozott telken" amin sok akadály volt és rövid szabad helyek összemarakodtak maguknak -30-as hozzáállást, egy újonnan felépített teleken ahol (fõleg pénzhiány miatt) még sok a szabad tér máris összerohangáltak maguknak +10-es hozzáállást.
(Nemtom mennyire ismert, de mondom a pet-ek egy vágy/félelem rendszer nélküli társaságkedvelõ simbõl vannak deriválva.)
Kutyák ürítési szokásaihoz: persze nevelni kell, hogy nem csak úgy össze-vissza, de ha rávezeted õket hogy a lakáson kívül tegyék és van a telekhatár és a kerítés között legalább egy szakaszon 4 kockányi, könnyen megközelíthetõ szabad tér bármelyik oldalon akkor sansszal oda fog járni és minden kutya (hacsak nem takarod ki valamivel a szokott helyét) ugyanarra a helyre mindig. Valóban rossz hogy nincs amolyan tûzoltócsap mint a Sims:Unleashed-ben volt.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Hassan B
Én nem crackeltem mégis ment, de lehet neked van igazad... 😊

][ ВАЗ ][

Hassan B
Õõõõ...nem volt fenn régebben is a játék?

][ ВАЗ ][

trogerzsiger
szedd le innen a cracketcracket

dzsuvajoe
Felarkom a magyar sims2-ot es amikor el akarom inditani azt keri h rakjam be a sims 2 egyetemet!

Hassan B
Na ezt most mégegyszer, mert nem értettem. Ha elmagyarázod érhetõen megpróbálok segíteni...<#confused>

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

de akkor mégis mire jó?

dzsuvajoe
Help! Az mért van h felrakom a magyar sims2-t es amikor elinditom azt kéri h nezem meg meg van a az university ill hbenet van e? Ez mért van?

Mike
az enyém flambirozás közben gyulladt fel

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
egyik hivatalos letölthetõ tárgy
túl sok értelme nincs, a felnõtt sim megfogja, és ész nélkül rohangál vele, és meg is halhat tõle, csak azt nem láttam hogyan mert akkor éppen mással voltam elfoglalva

Én beszereltem pár sprinkler rózsát. Hip-hop eloltja a tüzet, még a simet is alig viseli meg a dolog. Teljessen autómatikus érdemes azt használni.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

??

nekem viszont még az elején meghalt egy kismamám, mert mire kitálalta a reggelit, éhenhalt (fõ, hogy a családnak legyen kaja!)
még jó, hogy elõtte mentettem pár pillanattal
ja és olyan is volt, hogy 10-es fõzõcskével felgyújtotta a konyhát (ráadásul a mikróval)
a múltkor meg: vendéget hívott a szupersim (minden 10-es), elkészít egy adag kaját - odaégeti; csináld meg mégegyszer, mondám: másodszor is odaégeti; jó, csináljuk meg újra: nem elég, hogy odaég, még a konyhát is felgyújtotta
ezek után már csak salátát mertem csináltatni vele, mert épp nem voltam építkezõs kedvemben

olló???

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Mike
nálatok mûködik még az az olló? nálam már nem, megfogja, aztán a program reseteli a simet, vagyis olló eltûnik, sim vigyázban áll

semmi különös, csak úgy 1000 file körül vannak ..... s egyelõre remekül

a kenyereskosár egyébként egy antik szett része

a 220
egyébként a szemétevõt próbálta megjavítani
még jó, hogy ilyenkor nem kell új ruhát venni a szerelõnek (bár lehet, beszámítja az árba....) - úgy húzott el, mint aki rongyosbálba készül

Mike
mi történt vele?

jaja, néhányat ...........

Mike
de már nem akarom, mert végre van egy irányítható vámpírom

Ja. Bocs. <#idiota>

Mike
a medencét nem akartam

reménytelen
Most egyszerûen megölheted. Két szó: Napra vele! (hihetetlen gyorsan beadja a kulcsot, még akkor is ha mindene tele volt)

Na bezzeg az enyémek meghalnak, legalább is ha életben akarom tartani õket. Megölni még nem próbáltam, de simán éhenhalatnám, semmi gond. Vagy irány a medence létra ki, aztán blugy-blugy.

Hassan B
Itt a sorrend:

Sims 2 University (Egyetem)
Sims 2 Nightlife (Éjszakák)
Sims 2 Christmas Party Pack (Karácsonyi csomag)
Sims 2 Open for Business (Vár az üzlet)
Sims 2 Family Fun Stuff (Mesés díszletek cuccok)
Sims 2 Glamour Life Stuff (Csili-vili cuccok)
Sims 2 Pets (Házikedvenc)

Nem tom mi lesz a végén, mert most fogom csak feltenni a Pets-et, de sztem simán menni fog.

És igen, az universitynél csak a mini image kell, crack nem.

...tudomásom szerint csak az university-nél...

Csak az universitynél kell mini imaget használni,vagy az összes kiegészítõ ilyen?

xD

Mike
most már nem akarom
majd most fog meghalni, figyeljétek meg

Fel akarom tenni a többi kiegészítõt is,és akkor felrakom mindet,és amit utoljára raktam föl azt crackelem?Meg van szabva a felrakási sorrend?Ha csak az Universityt rakom fel akkor felrakom a sima Sims 2-t+Universityt és nem crackelek semmit csak használom az Universityhez a mini imaget?

VP mód on<#idiota><#hehe>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

reménytelen
Ha esetleg még mindig meg akarod ölni, küldd ki a napra. <#vigyor1>
Mike
nálam ez van, hogy alt+printscreen, így csak az aktuális ablakot menti el, aztán kattintok a tálcán a paint-re, beillezstés, kép mentése

(ablakban játszom a sims-szel, 1280x1024-ben)

Mekkora lol<#hehe>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Hassan B
De fog menni, csak használni kell egy mini image-et. De ha felteszed a többi kiegészítõt is akkor nincs semmi gáz... (ha mégis akkor szólj 😄)

Mike
Van egy sim csajszim, akit ki akartam nyirni, állandóan zabáltattam, tök kövér lett, semmi baja, na akkor romlott kaját evett állandóan, attól hányt ugyan, de más baja nem lett, akkor kiirta, hogy megbetegedett a romlott ételtõl, de pihenéssel meggyógyulhat, elküldtem tornázni, tovább ette a romlott kaját, minden wc-t összehányt, de semmi. no akkor átprogramoztam amikor pirosban volt, sajtos szenya életcélja lett, úgy ment át platinába mintha húznák, ebbõl vettem egy feltöltõ gépet, beküldtem zölden (tehát arany alatt) mindene lement nullára, de nem halt meg, kis pihenés és romlott kaja után beküldtem újra, akkor sem halt meg. Nulla szerelési tudással megjavította a mosogatógépet a tv-t, nem halt meg. Nulla fõzési tudással fõzött, nem gyújtotta fel a konyhát. (Bezzeg a gyereke!) Na mondom ilyen nincs. Feladtam. Elment vett magának ruhát, új frizurát csinálatatott, smink, egész helyes lett, vettem neki kondigépet, leadta a felesleget, és õ lett a vámpirnõ. akinek még tetszik is ez, és szerencsére ebben az állapotban már más is érdekli a magoláson kivül.

én eddig nem igazán gonoszkodtam a simjeimmel, azt hittem ilyenektõl simán meg lehet halni

Nekem megvan az angol verzió,de sajnos csak angol és spanyol nyelv van benne,és azt írtad hogy angolban válasszam a magyar nyelvet.Csak a magyar tudom most leszedni,mert az smsweben csak a magyar van,ha azt teszem fel akkor az nem fog menni?

reménytelen
A vágólapra. Úgyhogy Ctrl + V -vel beillesztheted egy képszerkesztõ programba.
Amiket pedig a Sims 2 beépített képkészítõ funkciójával csinálsz, azokat pedig a
C:\Documents and Settings\*felhasználóneved*\Dokumentumok\EA Games\The Sims 2\Neighborhoods\N*** (az elsõ három a beépített város, ha van utána plusz, az a saját) \Storytelling-be.
Denisse91
Amit print screenel csinálok képeket a simsbe, azokat hova teszi be?

In Trance We Trust (L) GDJB (L) M.I.K.E. (L) ASOT (L) #trancefamily http://twitter.com/nojikacz

Mike
hát ezt meg mi rázta meg?

Mike
a sims1-ben igen, most már sajnos nem

reménytelen
Letöltöttél plusz tárgyakat? Mert az a kenyereskosár nem ismerõs (bár lehet, hogy még nem tapasztaltam ki teljesen a kiegészítõket...).