32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Dexantreal #23688 Buddal nyomulok az egyetemen és elhatráoztam ,hogy ő lesz a koli vámpírja. Elmentem délután Crypt 'O Night Clubba, mert emlékeim szerint ott lehet felcsípni a vámpír/drakula csajt. Ott dekkoltam este 8-ig, 9-ig, csak Bud már lefáradt és elmentem. Aztán másnap 20:00 körül mentem és ott virrasztottam reggel 6-ig, de sehol se volt vámpír/drakula csaj.
Hogyan lehet rábírni a játékot, hogy oda vigye, vagy két esténél többet kell ott tölteni? Plusz az egyetemistáknak lehet vámpír/drakula csajuk, vagy csak a felnőtt simnek? Erre nem emlékszem, bár azt hiszem, mikor először kipróbáltam, akkor is egyetemre járt a simem és neki második alkalomra ott volt és megfűzte a csajt, amaz meg megharapta. -
#23686 Kössz!
De én nem arra a kis medencére, hanem a kinti, óriás úszómedencére gondolok. -
#23685 berakod a fal mellő a kandallót és lesz kémény
a medencét is megtalád az építő mód utolsó ikonjánál -
#23684 Hello!
Ha én építem a házat. akkor hogyan lehet kéményt/kandallót és kintre medencét csinálni??? -
gettobuxa #23683 pl ezt ird be: sims 1 downloads
ezt is kidobja találatnak, itt van elég cucc:
http://www.thesimsresource.com/downloads/free/sims1/ -
nenus #23682 de mit írjak be?
-
#23681 le is tölthetsz -
#23680 google -
gettobuxa #23679 jah, meló...
amúgy tudok majd az egyedi városrészbe automata családokat pakolni, vagy nekem kell majd minden házba családot tervezni? -
nenus #23678 ne kérdezd meg, honnét tudnád a programot letölteni!
Ez nem az leszz amit én akarok!
Sziasztok!! A sims 1-hez honnan tudok (ha lehet) kiegészítőket leszedni (pl:embert ruhát stb.)Segítsetek légyszi!!!!! -
Dexantreal #23677 Csak úgy mondtam.... nem értek hozzá és próbáltam tippet adni. -
#23676 dehogy kell újratelepíteni -
Dexantreal #23675 Végső megoldás (nem, nem a halál ->Aliens)windows újra telepítés. Ez tényleg egyedi eset :S. -
#23674 fogalmam nincs
megpróbáltad többszöri reset után is?
esetleg nem pucoltattál időközben vmivel registry-t? -
#23673 hát azzal indítottam... de attól még kiírta, hogy időközben uninstalláltam az Egyetemet, pedig nem is... aztán jött a tortúra, amit leírtam....
és most -hiába van újratelepítve az Egyetem- mégsem "látja" a játékban, nem elérhető...
egyáltalán miez az egész, hogy kitalálja, hogy leszedtem valamit, amikor pedig érintetlenül ott van a gépen.
azon a meghajtón, ahol a sims van, még csak nem is babrálok soha semmit... úgy vigyázok rá, mint a kutya a csontjára, erre tessék! -
#23672 akkor mi a gond? pets-szel indítsd -
#23671 mondtam én, hogy nem -
#23670 Kiraktam a linkeket.
Amúgy nem tűntem el ;) -
#23669 hi
van erre valami ésszerű magyarázat? :
Kb. egy hónapja játszottam utoljára a Sims2-vel, tegnap megint szerettem volna. Ez a helyes kifejezés, ugyanis indításnál kiírta, hogy időközben én uninstalláltam az Egyetemet. Na, mondom, az jó, mert én nem is tudok róla! (Aszongya, lépjek ki, és installáljam újra, különben elvesznek a diákjaim stb.)
Annyira nem értek ahhoz, hogy ilyenkor mit és honnan kell kimásolni, és igazság szerint annyira nem sajnáltam volna, hogy elveszik minden egyetemvárosbéli mentés, dehát azért mégis...)
Úgyhogy inkább kiléptem, és újraraktam az Egyetemet. A végén persze frissíteni akart, és rájött, hogy hoppá, a Sims2 alapjáték sincs telepítve (?!?!) - milyen érdekes pár perccel előtte meg simán elindult ... (akkor hogy lehet, hogy aztán nem találja???)
Eztán fogtam, és kimásoltam mindent ami fontos lehet, és (uninstall nélkül) újraraktam az alapot is.
Indítás után (most ugye már friss az az alap és az Egyetem is) sehol nincs az Egyetemváros... (az ikonja a faluképernyőn nem választható, mintha fent sem lenne a gépen az Egyetem)
Ja, a Pets van még fent, azzal az ikonnal gond nélkül indult minden alkalommal, az Egyetem "újra"rakása után magyarul...
Szóval erre van valami magyarázat?
-
Gólya #23668 a faq-ból nem tűnik ki -
Dexantreal #23667 Hajrá... és én meg néztem a harmadik negyedig, vagyis fél 04:30-ig NBA All-Star mérkőzést és nem aludhatok. Vagy te is suli/meló helyről írtad? -
Dexantreal #23666 lol -
Dexantreal #23665 Na látod, ezért mondom, hogy Sims 2 és társai rulz! A Krónikák meg a másik az nem érdekel, megvagyok nélküle is. Ezzel meg nem kell szenvednem, nemm töltöttem le és csak olvasom a ti véleményeteket... megmenekültem egy bugos cucctól. -
#23664 nem tűnt sehova szerintem
pénteken még megvolt :) -
gettobuxa #23663 raktam pár új képet a galériámba, ha valakit érdekel...
most elkezdtem építeni egy saját városrészt, saját belvárossal...
eddig 2 ház van kész, meg 1 pláza a belvárban... el leszek egy ideig :) -
Gólya #23662 Mike, hová tűnt Devids? tudsz róla? -
Gólya #23661
talán próbáld ki a motherlodot is
ja és simoleon -
#23660 1000 -
davec007 #23659 Nem tudom tudtok e róla de most nagy felfedezést teszek a szemetekbe! XDXD Íme:
kaching = 10.000 szimuleum -
#23658 nem -
#23657 gratulálok, kitartó vagy -
#23656 nem, sztem!!! -
#23655 Tényleg elveszik az összes ismerősöm, ha másik házba költözök? -
#23654 kössz de már nem érdekes, mert már le töröltem -
#23653 Opciók - ablakos mód elől szedd ki a pipát. -
#23652 A Kertvárosi Krónikák nálunk beakadt.
Kb 10. fejezet, második sztori (Vincent)
Azt kéri a program, hívjuk újra randira Naomit, majd csináljunk neki, s együnk együtt spagettit.
A spagetti készítés megvolt, most ezt kéri a program: "túrj bele"
Vagyis, hogy egyenek együtt. Mindezt hiába teszik, a vágyak nem változtak. Most minden délután öt órakor jelzi a program, hogy hívjuk át Naomit (akkor is jelzi, ha éppen Naomi már nálunk van), ez az egyik vágy is, míg a fő cél a spagettievés. Tehetünk bármit, ez a kettő nem változik, hiába hívjuk át a csajt, s eszünk együtt spagettit...
Ilyenkor mi van? Uninstall ?
Jópofa lenne ez a játék, de ez így túlságosan lineáris, meg bugos is. -
#23651 hát már körbe néztem és nem találtam semmi hasonlót ami fullscreen-re hasonlítana felrakom a max felbontásra és még akkor is ott a tálca meg az "x" gomb...
Te azért lehecc bunkó mert te vagy a házigazda? -
#23650 talán az opciókban kéne körbenézni -
#23649 és hol lehet be állítani hogy teljes képernyős legyen a gamma? mármint olyan értelemben hogy a tálca meg ezek ne láccódjanak mert nem lehet mozgatnia képet így egérrel... (ez a kertvárosi krónikák) -
#23648 -A kert városi krónikákkal ki lehetne egészíteni a faqot
-Itt egy kis segítség pár darab serial:
2FWE-7VJC-YSJM-WYSJ-RRLD
AGPX-MGNZ-7SAR-27SA-VRLD
AMR9-ZSM9-Y7AR-ZY7A-VRLD
SWS2-58D2-XWAG-MXWA-LRLD
S92S-58KG-34JN-334J-SRLD