Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez ám az ügyes, képzett szerelõ!
a növények elõbb-utóbb elpusztulnak, csúnyák lesznek, rontják a sim környezetének minõsítését
be lehet zárni azt is
ez egészen biztos, mert nálam kerítés mögött volt a vendégek etetése, hogy be tudjam csukni, ha senki nem ér rá elhordani a szennyes edényt
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
A Family Fun Stuff-nak kéne az install kódja.Valaki plz segítsen.És még egy kérdés: hol találom a Sims 2 mentéseket?Mert kerestem ott a Documents and Settings-ben, de nem találom sehol.
A választ elõre is THX.
(mások olvasták itt-ott, tehát én is csak innen tudok róla)
a kertkaput viszont nem lehet lezárni!
és igazából jó lenne az a kis tábla, ami az 1-ben is volt (állatoknak belépni tilos!), mert ha már van néhány háziállat, akkor pont elég, nem hiányzik még kisezer kóbor jószág
mindettõl függetlenül nagyon jólesne egy havas háztetõ! (átmentem dedósba<#crazya>#crazya>)
a gaz pedig nõ - nem a növények, csak a gaz - még azon a helyen is, ahová a kutya jár
mint mondtam, nagyon tetszik neki a vámpírlét
][ ВАЗ ][
illetve csak az, hogy a háztartás tagjai, szal a kutya is be fog menni
pillanatok alatt összekoszolja a fekhelyét, nagyon hamar lesz büdös, a kertet felveri a gaz
nahát tegnap mi volt, poénból az egyik tinisrácom megkérdezte az egyik barátját bejön-e neki, mire az mondta, igen, no onnantól kezdve a barát füttyögött, meg randizni akart vele, (addig nem volt buzi, inkább azt mondanám kialakulatlan személyiség volt) léphettem ki mentés nélkül, eddig nem tudtam, hogy a kérdésekkel is vigyázni kell
ami még érdekes, hogy akárkit nem lehet a vámpirral megharapni
kár
minden ajtónál engedélyezheted/tilthatod hogy állatok bemehetnek-e rajta vagy sem.
Ez hogy? Nekem még sosem sikerült vért szívnom, nemhogy arra lenne szüksége a vámípromnak. Vámpírom meg tud harapni mást és így vámpírrá tenni, ha esetleg erre gondolnál, de ez nem szükséglete.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
majd a köv. kieg-ben
a kutya kint végzi dolgát, majd a föld beszívja, ha meg bent intézi, szidd össze
mit kell még csinálni, ha már nem látnék szívesen több állatot?
ja és egyész véletlenül havas háztetõt nem láttatok valahol? (igazán jólesne legalább egy - "fehéret" már találtam, de ha az fehér, akkor én is)
cerka gyenge, kevés a ram, a grafkártya is egy díszpéldány
sajnos ez van
vedd le a grafikát
lásd "aláírás" mér akadozik ha már 3-v tobb sim van a játékba?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
hogy mi a magyar neve, fogalmam sincs
nekem épp ma lett az elsõ vámpírom, a csaj nem nagyon volt szimpi a vámpirfickónak, de aztán a kitartás meg a love potion segített
de az istennek nem akarta a csajt megharapni, odaköltözni, ezért a nõ megkérdte, harapja már meg a tinigyerekét, aztán az megharapta az anyját. Anyukának tetszik a vámpírlét, gyerkének annyira nem (anyuka fél attól, hogy gyereke vámpirkúráló löttyöt iszik, a gyereke meg erre vágyik)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
mert a proci jobb
nekem
A64 3200+
6600GT majd 7600GT
2 giga ram
a 7600GT érezhetõen simább scrollt biztosított, kicsit finomabban ment, mint a pets óta, most újra van rángatás
lehet, hogy számít aletöltött cucc is, mert 6600GT idején olyan 700-800 mega volt, most meg 1.2 giga
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
...már bejártam az összes night club-ot de egy szájba**** vámpírt se láttam... 😄
][ ВАЗ ][
Egyedül a RAM, amibõl lehetne több, de legfeljebb elsõ 2 percben szaggatni fog a játék, aztán már kevésbé.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
XP SP2
P3 1 GHZ
GeF 3
512 MB RAM
Minden minimumon, összes kiegészítõ, valamint több mint egy gigabyte letöltött anyag fent van, s játszható.
Egy apró probléma, hogy a sok letöltött cucc miatt kb 8-10 perc, míg elindul a program 😊
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Leírnátok ho nektek mien a gép config-otok, és ehhez milyen beállítást használltok a Sims-ben?
Elõre is köszi!
][ ВАЗ ][