32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Devids Pro
    házikedvencek
  • cenobite
    Sziasztok!

Telepítettem a játékot és néhány kiegészítőt a következő sorrendben: Alapjáték--->Éjszakák---->Vár az üzlet--->Mesés Díszletek--->Házikedvenc.
    Így a desktop-on van 5 indítóikon. Kérdésem, hogy melyikkel indítsam a játékot, hogy minden kiegészítő használható legyen?

Előre is köszönöm a választ!
  • Dexantreal
    Ja és tegyek be képeket? Annyi van, hogy hűűű néznétek. Mármint Sims 2, mielőtt még valaki azt hinné, hogy a 3
  • perko
    Köszi a segítséget mindjárt kipróbálom.

Kiakadt a space a gépeden?
  • Mike at home
    [elfexik az asztalon és ráborul a billentyűzetre]

[bekapcsol a központi számítógép]
    aproblémamegoldásaakövetkező:ctrl-shift-cmajdazittmegjelenőablakbabirni:moveobjectsonígymárkilehettörölnimoveobjectontkülönkellirninemegybe.utánahamegvanmoveobejctsoff
    hanemjóakkoramoveobject-tetnemkelltöbbeszsámbanirni

kéremkapcsoljaki
  • perko
    Egy kis segítség kéne.

Alap Sims 2-ben beraktam egy darts táblát. Eleinte játszottak vele, de egy idő óta, ha odaküldöm a simet játszani, elfogadja az utasítást de megáll a vonal meg a tábla között és nem csinál semmit. Ha el akarom a táblát távolítani azt írja ki, hogy használatban lévő tárgyat nem lehet eltávolítani. Akkor is ezt írja ha senki nem használja.
    Van valami megoldás vagy ez bug? Kerestem a fórumba, hogy járt-e valaki már így, de nem találtam beírást. Úgy nézem a FAQ-ban sincs erről semmi.
    Úgy rémlik, mintha a Sims 1-ben lett volna erre valami megoldás.
  • Mike at home
    letöltések:
    savedsims
    downloads

mentés:
    neighborhood

egyébként pedig javaslom a sims hivatalos weboldalon a faq, fórum (bbs) olvasgatását
  • Neuman
    Átnyaltam, de nem találom a könyvtárban, épp ezért kérdeztem hátha leírja valaki részletesebben.
  • Mike at home
    nem kell átnyalni mindent, elég a mait átnézni
  • Coolfire
    Ez tényleg felesleges volt...
  • Coolfire
    Most jöttem rá,hogy van egy walktrough videó is.Nem is rossz.Főleg amikor a kívánságkút zsét ad..:)Tényleg-ezt előre ki merem jelenteni-ez lesz az eddigi legjobb kieg.
  • Neuman
    Néha van kedvem néha nincs ma pl nincs!

De egy 25000 hozzászólásból álló fórumon nem szoktam keresgélni. :)

Ha azt megmondod hogy hol találom a mentésemet akkor a többire rájövök.
  • Mike at home
    látom nem sokat változtál tegnap óta
    olvasni pl. nem tudsz

egyszerübb mindent azonnal megkérdezni, mint
    a) magadtól rájönni
    b) kicsit keresgélni a neten meg utánaolvasni
    ugye?

:(
  • Neuman
    Leszedtem a Giga Packot, benne volt az összes rész+még falak arcok egyéb kiegészítők.

Van kettő cd aminek a címe a Csilli villi cuccok és a Mesés díszletek.
    Miket rak a játékba és hova telepítsem, gondolom a Sims 2 könyvtárba.

A játék hova menti a játékállásomat?

• Mike
    ja igaz, woohoo megy csak a try baby nem
  • Mike
    nincs olyan hogy elkorcsosítás
    a nyelv változik
    a magyar nyelv a sajátunk, úgy változtatjuk, formáljuk ahogy csak akarjuk mert a mienk
  • Devids Pro
    ugyanúgy bepakolja őket a downloads-ba .package-ként
  • Dexantreal
    Aha, ok. Pedig etye-petye volt vele. Ja és lentebb leírt bő válaszod végére most válaszolnék: nincs kedvem kinyírni a simeket, akkor már inkább maradnak ők.

Na, de látod? Még egy dolog, amit javíthatnának majd a Sims 3-ban.
  • Neoncsoves
    és ingyen le lehet őket szedni
  • Neoncsoves
    mi az oldal címe ahol fizetős cumók vannak, linket plz htx
  • cseri001
    de ez nem jó. elkorcsosítjuk szép magyar anyanyelvünket.
    on: mit csinál a padlókkal meg a tapétákkal? tudom, maradjak már...
  • Mike
    meg minden másról

pl. én nagyon sokszor felcserélek betüket
    az otthoni slimen meg mindig melléütök
  • cseri001
    egy kis off:
    az ember milyen gyorsan leszokik fórumozás közben a nagybetűk használatáról!
  • cseri001
    na ez a másik ami miatt nem tettem fel annak idején.. akkor valamelyik hozzászólásban olvastam, hogy valaki feltette az Éjszakákat, és a házaspárjainak legalább a fele kitalálta, hogy ők bizony utálják egymást... a vonzódási mutatók szerint. :))
    gondoltam, ez nem hiányzik nekem. :)
    meg már a gépem se nagyon bírná már asszem, ha háromnál több kieg.-et tuszkolnék rá...
  • cseri001
    igen, az embereket. azt is átmásoltam tegnap máshová, mielőtt ráküldtem az atomot.
    de a sims2pack-os tapétákkal meg padlókkal mi a frászt csinál telepítéskor? hova rakja vajon?
  • cseri001
    nekem is, meg a ruhák, meg a bútorok, meg a ...
    tehát majdnem minden, amit le lehet tölteni, és szép, vagy hasznos, vagy praktikus, vagy ...
    most legutóbb szőnyegeket töltöttem egy csomót. egy egyszerű színösszeállítású szobát is egyedivé lehet tenni egy jó kis szőnyeggel..
    jó a custom content, csak tudni kell válogatni (ami persze nem kis feladat, mert hamar belejön az ember abba, hogy minden, ami megtetszik neki, már húzza is lefelé...)
  • Mike
    meg most új skint is akarok :)
    de az nem lesz egyszerű
  • Mike
    nem fogsz szaporodni jó eséllyel, a gróffal sem lehetett etyepetézni
    anyuka ki is tette a szűrét
  • Mike
    pedig a randirendszer fontos
  • Mike
    mert azt a savedsims könyvtárba teszi
  • Mike
    nekem kb. másfél giga, és nem elég :)))
    új mániám a hajak
  • Dexantreal
    Neuman: aha, abban, de, ha fent van az összes, akkor tök mindegy, mert csak bemész a Belvárosba és a Crypt 'O Night Clubba.

Neoncsöves: nyugodtan. Jómagam már régóta tervezem... csak, ugye eddig a Grófnő nem harapta meg Budot, de most majd.... a koliból vámpírtanya lesz, vagy pedig csak úgy felszedek Buddal pár szexi csajt, akiből vámpírt avanzsálok.
  • Neuman
    Ez melyik részben van az Éjszakák?
  • Neoncsoves
    mily ihlet, nővérem ma jön haza ajánlom neki hogy haraptassa meg egyik simjét egy vámpírral és építsen vámpírtanyát AGHAHHAHAA
  • Dexantreal
    Nagyon thanks!

Ezt a szaporodást nem értem :S... azt akarod mondani, hogy maradjon így a kapcsi és ne jegyezze el vele magát Bud? Hajtson a fiatal csajokra és velük építsen egy vámpír tanyát, vagy mi? :S
  • Coolfire
    Hogy kéne belenézni,mert állandóan crc-t jelez,hogy valóban érdemes-e várni.Nem tudja vki?
  • Coolfire
    A franc belesik megáll 77.2 %-nál...most ne egyen az ideg,bár szerintem fake,de fér még a 30 GB-ba.:)
  • Gólya #23731
    hajajj...
    megint láttam egy videót az évszakokról - komolyan át kell vizsgálnom a downloads-mappát

de amit eddig láttam, az nagyon tetszik
  • Coolfire
    Minden fent van.Nem tudom tán még a tárgyak felét sem láttam.:)Na ezért nem kell nekem plusz cucc a downloadba,elég a gyári.
  • cseri001
    köszi :)
    Minden kis izéstuff is fent van? Nem gagyik?
    Lehet, hogy hülyeség, de én már az Éjszakákat is igencsak átgondoltam és először fel se akartam tenni, merthogy milyen hülyeség már, hogy vámpírok szaladgálnak... de aztán végül azért nem tettem fel, mert akkor még minden eredetiben volt, csak az nem.., és nem is akartam vele szenvedni. (Mert régen értettem még valamennyire ezeket a démontúlszos meg ilyesmi dolgokat, de manapság már síkhülye vagyok hozzá..., elfelejtettem, hogy mit-hogy kell.. és net nélkül ilyesmibe nem is akarok belekezdeni)
    Szóval, száz szónak is egy a vége... nekem már a karácsonyos stuff pack is sok volt, de mikor kijött ez a hepifemilifunizé, vagy mi, akkor dobtam egy hátast. De tudom, hogy ezzel sok gyerek is játszik... de azért jó, hogy nem kötelező! :)))