32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#23768 házikedvencek -
#23767 Sziasztok!
Telepítettem a játékot és néhány kiegészítőt a következő sorrendben: Alapjáték--->Éjszakák---->Vár az üzlet--->Mesés Díszletek--->Házikedvenc.
Így a desktop-on van 5 indítóikon. Kérdésem, hogy melyikkel indítsam a játékot, hogy minden kiegészítő használható legyen?
Előre is köszönöm a választ!
-
Dexantreal #23766 Ja és tegyek be képeket? Annyi van, hogy hűűű néznétek. Mármint Sims 2, mielőtt még valaki azt hinné, hogy a 3 -
perko #23765 Köszi a segítséget mindjárt kipróbálom.
Kiakadt a space a gépeden? -
#23764 [elfexik az asztalon és ráborul a billentyűzetre]
[bekapcsol a központi számítógép]
aproblémamegoldásaakövetkező:ctrl-shift-cmajdazittmegjelenőablakbabirni:moveobjectsonígymárkilehettörölnimoveobjectontkülönkellirninemegybe.utánahamegvanmoveobejctsoff
hanemjóakkoramoveobject-tetnemkelltöbbeszsámbanirni
kéremkapcsoljaki
-
perko #23763 Egy kis segítség kéne.
Alap Sims 2-ben beraktam egy darts táblát. Eleinte játszottak vele, de egy idő óta, ha odaküldöm a simet játszani, elfogadja az utasítást de megáll a vonal meg a tábla között és nem csinál semmit. Ha el akarom a táblát távolítani azt írja ki, hogy használatban lévő tárgyat nem lehet eltávolítani. Akkor is ezt írja ha senki nem használja.
Van valami megoldás vagy ez bug? Kerestem a fórumba, hogy járt-e valaki már így, de nem találtam beírást. Úgy nézem a FAQ-ban sincs erről semmi.
Úgy rémlik, mintha a Sims 1-ben lett volna erre valami megoldás. -
#23762 letöltések:
savedsims
downloads
mentés:
neighborhood
egyébként pedig javaslom a sims hivatalos weboldalon a faq, fórum (bbs) olvasgatását -
#23761 Átnyaltam, de nem találom a könyvtárban, épp ezért kérdeztem hátha leírja valaki részletesebben. -
#23760 nem kell átnyalni mindent, elég a mait átnézni -
Coolfire #23759 Ez tényleg felesleges volt... -
Coolfire #23758 Most jöttem rá,hogy van egy walktrough videó is.Nem is rossz.Főleg amikor a kívánságkút zsét ad..:)Tényleg-ezt előre ki merem jelenteni-ez lesz az eddigi legjobb kieg. -
#23757 Néha van kedvem néha nincs ma pl nincs!
De egy 25000 hozzászólásból álló fórumon nem szoktam keresgélni. :)
Ha azt megmondod hogy hol találom a mentésemet akkor a többire rájövök. -
#23756 látom nem sokat változtál tegnap óta
olvasni pl. nem tudsz
egyszerübb mindent azonnal megkérdezni, mint
a) magadtól rájönni
b) kicsit keresgélni a neten meg utánaolvasni
ugye?
:( -
#23755 Leszedtem a Giga Packot, benne volt az összes rész+még falak arcok egyéb kiegészítők.
Van kettő cd aminek a címe a Csilli villi cuccok és a Mesés díszletek.
Miket rak a játékba és hova telepítsem, gondolom a Sims 2 könyvtárba.
A játék hova menti a játékállásomat?
-
#23754 ja igaz, woohoo megy csak a try baby nem -
#23753 nincs olyan hogy elkorcsosítás
a nyelv változik
a magyar nyelv a sajátunk, úgy változtatjuk, formáljuk ahogy csak akarjuk mert a mienk -
#23752 ugyanúgy bepakolja őket a downloads-ba .package-ként -
Dexantreal #23751 Aha, ok. Pedig etye-petye volt vele. Ja és lentebb leírt bő válaszod végére most válaszolnék: nincs kedvem kinyírni a simeket, akkor már inkább maradnak ők.
Na, de látod? Még egy dolog, amit javíthatnának majd a Sims 3-ban. -
Neoncsoves #23750 és ingyen le lehet őket szedni -
Neoncsoves #23749 mi az oldal címe ahol fizetős cumók vannak, linket plz htx -
#23748 de ez nem jó. elkorcsosítjuk szép magyar anyanyelvünket.
on: mit csinál a padlókkal meg a tapétákkal? tudom, maradjak már... -
#23747 meg minden másról
pl. én nagyon sokszor felcserélek betüket
az otthoni slimen meg mindig melléütök -
#23746 egy kis off:
az ember milyen gyorsan leszokik fórumozás közben a nagybetűk használatáról! -
#23745 na ez a másik ami miatt nem tettem fel annak idején.. akkor valamelyik hozzászólásban olvastam, hogy valaki feltette az Éjszakákat, és a házaspárjainak legalább a fele kitalálta, hogy ők bizony utálják egymást... a vonzódási mutatók szerint. :))
gondoltam, ez nem hiányzik nekem. :)
meg már a gépem se nagyon bírná már asszem, ha háromnál több kieg.-et tuszkolnék rá... -
#23744 igen, az embereket. azt is átmásoltam tegnap máshová, mielőtt ráküldtem az atomot.
de a sims2pack-os tapétákkal meg padlókkal mi a frászt csinál telepítéskor? hova rakja vajon?
-
#23743 nekem is, meg a ruhák, meg a bútorok, meg a ...
tehát majdnem minden, amit le lehet tölteni, és szép, vagy hasznos, vagy praktikus, vagy ...
most legutóbb szőnyegeket töltöttem egy csomót. egy egyszerű színösszeállítású szobát is egyedivé lehet tenni egy jó kis szőnyeggel..
jó a custom content, csak tudni kell válogatni (ami persze nem kis feladat, mert hamar belejön az ember abba, hogy minden, ami megtetszik neki, már húzza is lefelé...) -
#23742 meg most új skint is akarok :)
de az nem lesz egyszerű -
#23741 nem fogsz szaporodni jó eséllyel, a gróffal sem lehetett etyepetézni
anyuka ki is tette a szűrét -
#23740 pedig a randirendszer fontos -
#23739 mert azt a savedsims könyvtárba teszi -
#23738 nekem kb. másfél giga, és nem elég :)))
új mániám a hajak -
Dexantreal #23737 Neuman: aha, abban, de, ha fent van az összes, akkor tök mindegy, mert csak bemész a Belvárosba és a Crypt 'O Night Clubba.
Neoncsöves: nyugodtan. Jómagam már régóta tervezem... csak, ugye eddig a Grófnő nem harapta meg Budot, de most majd.... a koliból vámpírtanya lesz, vagy pedig csak úgy felszedek Buddal pár szexi csajt, akiből vámpírt avanzsálok. -
#23736 Ez melyik részben van az Éjszakák? -
Neoncsoves #23735 mily ihlet, nővérem ma jön haza ajánlom neki hogy haraptassa meg egyik simjét egy vámpírral és építsen vámpírtanyát AGHAHHAHAA -
Dexantreal #23734 Nagyon thanks!
Ezt a szaporodást nem értem :S... azt akarod mondani, hogy maradjon így a kapcsi és ne jegyezze el vele magát Bud? Hajtson a fiatal csajokra és velük építsen egy vámpír tanyát, vagy mi? :S -
Coolfire #23733 Hogy kéne belenézni,mert állandóan crc-t jelez,hogy valóban érdemes-e várni.Nem tudja vki? -
Coolfire #23732 A franc belesik megáll 77.2 %-nál...most ne egyen az ideg,bár szerintem fake,de fér még a 30 GB-ba.:) -
Gólya #23731 hajajj...
megint láttam egy videót az évszakokról - komolyan át kell vizsgálnom a downloads-mappát
de amit eddig láttam, az nagyon tetszik -
Coolfire #23730 Minden fent van.Nem tudom tán még a tárgyak felét sem láttam.:)Na ezért nem kell nekem plusz cucc a downloadba,elég a gyári. -
#23729 köszi :)
Minden kis izéstuff is fent van? Nem gagyik?
Lehet, hogy hülyeség, de én már az Éjszakákat is igencsak átgondoltam és először fel se akartam tenni, merthogy milyen hülyeség már, hogy vámpírok szaladgálnak... de aztán végül azért nem tettem fel, mert akkor még minden eredetiben volt, csak az nem.., és nem is akartam vele szenvedni. (Mert régen értettem még valamennyire ezeket a démontúlszos meg ilyesmi dolgokat, de manapság már síkhülye vagyok hozzá..., elfelejtettem, hogy mit-hogy kell.. és net nélkül ilyesmibe nem is akarok belekezdeni)
Szóval, száz szónak is egy a vége... nekem már a karácsonyos stuff pack is sok volt, de mikor kijött ez a hepifemilifunizé, vagy mi, akkor dobtam egy hátast. De tudom, hogy ezzel sok gyerek is játszik... de azért jó, hogy nem kötelező! :)))