Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reménytelen
Pedig alaplapcserénél általában nem árt a Windowst újratelepíteni.
Szevasztok! Alaplapot cseréltem és asszem kissé megzakkant a Sims 2<#wow3> Ha elindítom a játékot a menüt betölti, de folyton lefagy. Ami mégfurcsább, hogy nem tudom uninstallálni és még a programok eltávoltítása sem segít.<#sir> Nem akarok XP-t újratelepíteni, mert az összes többi program mûködik... Egyéb ötlet, tanács?? Kössz

MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!

Felraktam az Universityt,de amikor elindítom akkor azt írja ki hogy:A program hibát észlelt ezért leáll.

Captain Sparrow
Hi!
Csak azt akarom kérdezni hogy az miért van hogy mindig leáll hibaüzenettel a sims hogy a program hibát észlelt....
Van mikor tök jó sokáig tudok jáccani és egyszer nemirja ki de van mikor ahogy elinditom a játékot és kinyomom az introt már akor kiirja.
A faq-ba a daemon tools cseréjét irja de nekem ugyanolyan mint volt. Vagy a gép miatt van? hogy talán kevés a ram?

Felraktam,és indítottam,és ment,nem kell crack,mini image sem.

dzsuvajoe
hogy idnitottad el?

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

sebtib
Én felraktam a Pets-et, és a másolás végén kiírja, hogy ellenõrzi a Sims 2 DVD-t, rakjam be Mit tegyek mert nem eredett a játékom.

AMD X2 4200+,2GB ram,NVIDA Geforce 8600GT,260GB HDD

Most meg megy magyarul crack nélkül!Nem tom ez miért van.

Kinek hogy indult el a sima sims 2?Nekem úgy indul hogy crack+mini image,de nem magyar!És nem lehet építeni sem!

Neogan
Hát nálam úgy van hogy a petre kattintva a menüben ott van hogy Menj egyél! Nemtom hogy ehhez kell-e gazdinak lenni vagy nem. Próbáld ki!

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Hmmm. #21585 többek között. Még ezen a lapon. <#szomoru2>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

malefic
Hi!
Megtudná valaki mondani, hogy ezt a csillió-miilió
kiegészítõt milyen sorrrendben kell felrakni?
Vagy mindegy?

Silkroad: Eldorado (Maleficius); Pacific (Maleficia); Sparta (Malefic_HUN) Tibia: Orrgyilkos Papirzsepi(Knight); Gala Gonya (Druid)

És folyamatosan kéri a crackel is az University cd-jét.Mit tegyek?Nektek mivel indult el,ja és nekem a dvds verzióból a magyar van.

Nekem a sims 2 dvds verziója van meg,ehhez csak a cds verzió mini imaget találtam,honnan szedjek dvds mini imaget?Találtam egy cracket is,amire azt írják hogy lehet építeni is,ti mit használtok?

Holnap legkésöbb töröld ezeket a "néven nevezõ" hozzászólásokat, légyszi.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

dzsuvajoe
NEm tutdok valamit ahonnan ingyé le lehet töteni ma nincs kedve m fizetni😊

reménytelen
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én azt vettem észre, hogy amikor átváltozol, akkor maximum lesz az energiád, és 1/3 az éhség (tehát farkaséhes leszel, haha). Lehet még ugatni a holdat (Howl), magadhoz rendelhetsz farkasokat (summon wolves), és van még egy úgynevezett savage opció, amivel másokat vérfarkassá változtathatsz úgy, hogy ráugrik, mintha verekedést kezdeményezne. Eddigi tapasztalataim szerint mindig a savage kezdeményezõje gyõz, és a másik fél, aki vérfarkassá változott, utána dühös lesz rá.
Hassan B
Nem az a lényeg, hanem, ho nincs 6.!<#wow3>

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Mike at home
nem azért, de ez meg kit érdekel? ez nem verseny

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
jól látod
ennyi idõ alatt meg remélhetõleg mindenkinek sikerült letöltenie, felinstallálnia, elinditania

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Jahh<#eljen><#hawaii><#idiota><#hehe><#taps>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Hassan B
Ohh! De nagy ******** ez az SG... <#idiota><#idiota><#taps>

Meeekkooorraaaa buuuuuuuugggg!!!!<#idiota><#hehe><#hehe>

Népszerû témák

1. Need For Speed: Carbon
2. KONAMI Soccer kiegészítõk
3. Football Manager
4. Gothic 3
5. Dark Messiah of Might & Magic
7. Sims 2
8. Traktor
9. AUTÓ mánia
10. World of Warcraft

5-dik és 7-dik között nincs 6-dik<#hehe>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Nemtom, nekem három kutyám és egy macskám van és mindegyik eszik, szarik, meg satöbbi. Várj, hátha majd a többiek tudnak valamit erre mondani. Mert én tanácstalan vagyok.

Hassan B
NAh, most megin van egy gondom. Befogadtam két kutyát (a macskám mellé 😛), de nem akarnak enni, és a játék meg azt írja, ho éheznek. Nem tudjátok miért?

Szerinted? Mert gondolom Mike számított rá, hogy sok warezolós kérdés lenne és inkább engedett és szabott egy határt. De nemtom, várd meg, hátha válaszol rá.

Hassan B
Télleg, hogy jött ez, ho a szabályok október végéig nem érvényesek?
<#pardon1>

Hassan B
Igen lehet. A zoom-olás az nem bizti hogy végtelen, de elég "hosszú".

A kamerát teljesen akármerre lehet forgatni,és akármennyire lehet zoomolni?Régebben a megjelenés körül valamikor megvolt,és úgy emlékszek hogy lehet.

És a vérfarkassal mit lehet csinálni?

Köszi a vérfarkas infókat

Azlért legalább valami haszna volt Mike<#eljen><#hawaii>.

Népszerû témák

1. Need For Speed: Carbon
2. Football Manager
3. KONAMI Soccer kiegészítõk
4. Gothic 3
5. Dark Messiah of Might & Magic
6. Sims 2
7. Traktor
8. World of Warcraft
9. FIFA 07
10. A Pc-s játékoknak leáldozott

<#eljen><#hehe>. Törlöd majd ezeektz a hsz-okat?<#wink>

Mike at home
élevezzétek ki ezt még ma meg holnap, de aztán...

És amikor tölti akkor is ingadozik a sebesség,nem tudja valaki miért van ez?

Pontosabban inkább teljes sebességgel jön,de NAGYON SZOKSZOR,kb. 5 másodpercenként megáll 1-2 secre.És ezért lassú!

ÁÁÁ,ma regisztráltam a wanadoo.atw.hu-ra és nagyon lassan kb. 100 kbit/seccel jön onnan minden,és a sebesség folyamatosan ingadozik,nõ és csökken is,szerintem a wanadoo.netipar.hu-ról szedd inkább,nekem is ajánlották azt az oldalt,de mivel én már régóta az atw-s wanadoot használom ezért onnan szedem most is.Most fordult velem ilyen elõ elõször hogy lassú.<#sir>

Menj abba a kritpásba, ahogy Mike, meg a többiek mondták. Nekem anno talán elsõ este már ott õgyelgett egy vámpír csaj és picit összemelegedtek, pár nap múlva ágyba kötöttek ki és huss ,megharapta. De most a családnak az öt állat mellett nem igen jut ideje bulizásra, meg plusz a két gyerek egyetemen dekkol.

Hassan B
Én meg még mindig nem láttam egy rohadt vámpírt se... Ha most találok egyet, azzal nem megharaptatom magam, hanem karóba húzom!!! <#vigyor1>

Aha :S<#hehe>.

Hassan B
Igen, ne aggódj. Ez csak a cookie-k miatt van... 😄

Jah, egy kérdés: ugye csak nekem van bejelentkezve a loginommal és nektek nem, mikor rákattintotok?<#idiota><#hehe>

Hassan B
gamez.fee.hu (www nélkül)vagy www.wanadoo.atw.hu 😊

Hát igen, a tapasztalat... 😊

N1ggA
Hát én sajnos nem akarom megvenni 50k-ért mindegyiket magyarul. A szabályok október végéig nem érvényesek (DE csak addig!) Ma még van idõm. Van olyan honlap ahol az összeset le lehet tölteni magyarul? Akár pénzért is

Spread De Love!

Sry,vegyél fel msnen,és megpróbálok segíteni.(msn címem: [email protected])

Mike
Downtownban van egy Crypto Night Club, ott éjszakánként biztos feltûnik

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

dzsuvajoe
ezen ahéten 6 jatekbol 6 nem indult el vagya gepem szar vagy en baze

dzsuvajoe
meg mindeig az egyetmeet rinyalja

dzsuvajoe
igen bocsi