Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hassan B
Jó, jó, de azzal nem sokra megyek... 😄

][ ВАЗ ][

Ufó az Odaát nevû városkában van. Full komplett ufo család, na jó, nem full... mert valamelyik normális ember. Velük kell barátkozni és hajrá. Odaát városkának nemtom mi az angol neve :S.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Hassan B
Nem rosz... 😛

][ ВАЗ ][

Neogan
http://[email protected]/061031/Al_Bundy_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Al Bundy! Szerintetek milyen lett? Fejbõl csináltam, fáradtan, de sztem nem lett olyan rossz! A címbõl a "fel" kimaradt, a @ helyére írjátok be!

One man\'s hero, is another man\'s demon...

reménytelen
Tárgyakat nem lehet vele.
Tapétákat, parkettákat, falmintákat pedig a Homecrafter plusban lehet.
A Body shopban emberekkel kapcsolatos dolgokat lehet, például ruha, szem, haj, stb.
Hassan B
Köszi, nem szívesen használlok ilyeneket, de a kedvenc macskámat akarom visszahozni...<#szomoru1>

Jah, és álítólag van vmi "cheat" amivel lehet ufót, meg hasonlókat csinállni. Az nem tudjátok mi? (hallottam a shift+n-rõl de az nem mûkszik...)

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Ti milyen plusz kiegészítõket szedtek le a sims 2-höz(pl. tárgyak),és honnan?

A The Sims 2 Body Shopban lehet ruhákat,tárgyakat,tapétákat,parkettákat,hajakat átszínezni?Újakat is lehet készíteni?

Melyik kiegészítõ?

reménytelen
Hát most speciel nem, de ha nem riadsz vissza az ilyen dolgoktól, akkor mondjuk az unlockcareerrewards konzolparanccsal.
Hassan B
A Frankenstrátort (újraélesztõ "gép") nem tudjátok melyik karrierrel lehet megszerezni? Mert van ott egy ien ikonja ami egy 3szög benne egy szemmel, de az semmihez se tartozik...<#confused>

Hassan B
Keress hozzá egy mini image-et. ITT

sebtib
Ja és képfájlokba

AMD X2 4200+,2GB ram,NVIDA Geforce 8600GT,260GB HDD

sebtib
Ez a baj, hogy nekem nem 1 DVD van meg hanem 4 CD-én.Erre is van megoldás???

AMD X2 4200+,2GB ram,NVIDA Geforce 8600GT,260GB HDD

Devids Pro
Oks, majd beteszem
Amúgy nagyon lol ez a Sims 2 és társai. Pozitív értelemben persze<#eljen><#wink>. Ellehet szórakozni rajta, így kell a lolt érteni. Ma a csávó pályafutását egyengettem a játékban, egyetemista. Pfúúú.... elmentem ruhát vásárolni neki, mert egy szar fehér inget kapott, meg valami bõrnaci féelséget, plusz bakancsot, térdig érõt legalább<#idiota><#hehe>, mikor fiatal felnõtt lett belõle és tök röhejesen nézett ki. Szóval, harmadik, negyedik nap a játékban zsupsz be a taxiba és el a Sim Állami Egyetem Körúti boltokhoz vagy hova, ott bevásároltam pár normális ruhát neki és szépen elkezdtem csaj után kutatni. Valami Allegry izével össze is akadt és úgy tûnik, hogy szimpik egymásnak. A kapscolat 57-n áll most kettõjük között... késõ este, amolyan 11 lehetett, mikor visszavittem a koleszba, mert midnen mutatója már full alacsony volt... értelemszerûen koleszban persze meg ugyanúgy du-tán volt, mikor megérkezett (ezen változtatnijuk kellene a készítõknek, hogy ott is menjen szerintem az idõ, mikor távol van). Bár most jól jött, hogy du-tán volt, mert feltornázhattam a szükségeletit maxra, de má nem sok volt hátra az elsõ félévbõl és sokat szenvedtem vele, mire félévi vizsga után meglett a 3.2 átlag. Pl még uccsó pillanatban is a házit csináltattam vele, s épphogy beesett a félévi vizsgára. Nah, a második félév kezdete azzal telt, hogy rovarokat írtottam, ház körül dögivel vannak, aztán megelégeltem és kihívtam a rovarírtót, meg a szobalányt..... erre egy csávó jött ki ehh, pedig régen mindig csaj jött... a csávó meg du-tán 4-ig melózott, olyan koszos volt a kolesz<#hehe>. A rovarírtó lazán hazavágta a rovarokat, s miután a csávó eltakarította, elkezdte siratni a csótányokat... fürdött, utána állt és bõgött.... evett, bõgött a csótányokon, hát lol... de aztán csak abbahagyta. Meg állandóan csörög a telefon és tök sokáig, aztán felveszem és szemrehányást kapok a csávó muterjától, hogy miért nem hívta fel.... pff, mikor alig volt idõm összekaparni a 3.2 áltagot. Nah mindeg,y szakítottam is rá idõt, most meg az az Allegra is célozgatott rá, hogy kéne találkozni... ha lesz idõ, akkor. Bár most egész jól állok, már nagyjából minden megvan, a fehér csík az órai telejsítménynél maxon áll, csak még picit gyúrok a jártasságokra.... de nagyon lol... elején második félévnél volt egy kis rész a koleszban, ami tömve volt koszos tányérokkal. Simem leült holt fáradtan enni, s percenként puff, arccal belezuhant és elaludt... ott szakadtam percekig a röhögéstõl<#hehe>, nagyon állat, de aztán valahogy sikerült felébresztenem és eltakarítattnom vele a dolgokat és gyorsan elküldtem aludni.
Végezetül nemtom nálatok milyen nevek vannak a többi simnél, de itt nagyon lol...pl... Linda Szélvész, meg István Shachi vagy mi a fene...<#rolleyes><#hehe>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Jaa, igen, így utólag elkezdett derengeni valami, mikor beírtam<#hehe>, de most már legalább biztosan tudom. Thanks!<#wave>

Lentebb leírták: asszem sok fa kell a birtokra és esténként jön.... barátkozz vele, mint a többi állattal és máskor, hamer olyan 100-nál van asszem a kapcsolat, vagy 70-nél :S, akkor hagyd, hogy õ kezdeményezzen és lesz majd, hogy megszeretne harapni... és akkor hagyd.

De mondom: olvass vissza.

Kodlovag
A kerti növények az építkezés menüben vannak, nem a berendezésben.

böröczk
már csak egy kérdés, hol és hogyan lehet farkasemberrel összetalálkozni és elérni, hogy átváltoztasson? : - D

Kumiho #2179

Végülis nem lenne baj, ha elsõ helyen lennénk<#hehe>.

Hé, Mike. Nemtod hogyan lehet akertet kipofozni kényemre kedvemre? Mert anno régen vágtam, hogy hol vannak a bokrok, sövények, meg minden, de most nem nagyon jut eszembe :S.

Kodlovag
nyilvánvaló, mi történik... valaki mindig kihackel egy topikot a Sims2 elõl <#hehe>, és a Sims2 szépen egyre feljebb kerül a listában <#vigyor2>

cseri001
én se látom az Éjszakákat. pedig szerintem reggel még "megvolt" 😊

Úristen hód, fújd már ki!!!

Mike
Dáde ha kell megírhatom ennél részletesebben is

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Loool.....már meg se lepõdök<#hehe>

<#eljen>

cseri001
van bizony, csak most 5. nincs! <#vigyor2><#zavart1>

Úristen hód, fújd már ki!!!

Jójójó, tudddoooom.... csak már azt hittem, hogy november van<#hehe>.

Mike
- ágyban: válaszd a relax-et, majd kérd meg a csajt csatlakozzon
ha már jóban vagytok (best friends státus is megvan) lesz woohoo lehetõség is
- liftben: kattintás a liftre, wohoho with akárki
- kocsiban: beülsz a kocsiba, kéred hogy csatlakozzon
- fotósfülke: dettó, bemész, kéred csatlakozzon
- próbafülke: ruhapróba (try) aztán ha bentvagy a fülkében, akkor katt a csajra, és woohoo
- pezsgõfürdõ: bemászol, csajt is kéred hogy csatlakozzon, majd magadhoz öleled (cuddle) majd mehet a woohoo

sokkal kénmyelmesebb ha minden ilyen akció elõtt csoportot alkottok: group, ask join, just for fun, vagy pedig randin csinálod ezeket (ask, on date) mert akkor mindenhová követ téged, kevésbé mászkál el

Dev! ez is mehet a faq-ba ha nincs benne

Mike
minden kérdezõnek:
ha magyart akarsz:
a sims2 alap és az egyetemet kell megszerezned/megvenned magyar nyelven, a többiben alapból benne van, választható nyelvként a magyar
tehát alap és University (Egyetem) magyarul, aztán sorban a többi:
Nightlife (Éjszakák)
*Christmas Party Pack (Karácsonyi csomag)
Open for Business (Vár az üzlet)
*Family Fun Stuff (Mesés díszletek cuccok)
*Glamour Life Stuff (Csili-vili cuccok)
végül a Pets (Házikedvenc)
ezt az utolsót crackeled, és játszol
(az egyetem telepítésének a végén kiirhatja, hogy hibát észlel, nem törödsz vele nyomsz egy továbbot)

* a csillaggal jelöltek minipackok

ha angolt akarsz, akkor értelemszerüen az angolt választod, de ugyanezt kell csinálnod

installáláskor hagyd, hogy mindet külön könyvtárba tegye, ha nem a C-re akarod istallálni, akkor válaszd az egyéni telepítést és a betüjelet másra, esetleg szedd ki a Program Files részt, és mehet minden az EA GAMES-be. Fontos, hogy a program jelenleg 7,5 gigát foglal el, ehhez jön még a mentés ami 1-3 giga

fontos továbbá, hogy unistallnál leszedi a teljes mentést, tehát minden elveszik, a simek, a falu, a letöltések, minden, éppen ezért unistall elõtt a dokumentumok/ea games/the sims2 mappát másold le valahová (ezt egyébként idöközönként érdemes megtenni, esteleg tömöríteni, ezen felül ha intezíven játszol, akkor érdemes a Neighderhood mappán belüli N001-N00x** mappát is NAPONTA betömöríteni és valahová eltenni

** csak azt amelyikben játszol, a számozás aszerint van, ahoyga zt a fõképernyõn látod, tehát Veronaville a N003

Devids, ha ez így érthetõ, akkor tegyük már be a faq-ba!

Felraktam az egyetemet,müxik is már,és én Castro Nova(vagy valami ilyesmi)-vel vagyok,és van egy Heather nevû csaj,már csókolóztak is,és WooHoozni hogy lehet vele<#vigyor2>?

Kodlovag
Mi történt a bannerral? Hova lett belõle az Éjszakák kieg? Vagy csak én nem látom? Kellene hozzátenni egy Petses képet is.

Mike
még nincs, majd csak holnap

Akkor viszont nem tudsz majd játszani vele nagyvalószínûséggel 😛.

oké kössz. De ha minden más mûködik (még a BF2is) nem akarok az XP-vel szenvedni<#violent><#vigyor><#vigyor>

MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!

Hmmmmmmm.... nos, már én is várom, hogy vége szakadjon ezeknek a kérdés áradatoknak + plusz mobilomra a zsét, ami npvember elején jön, úgyhogy már azt hittem november elseje van. Tévedni emberi dolog..... akkor még krédezzetek ma ezerrel<#hehe>

Ismét van a top 10-be 6-dik hely is<#idiota><#hehe>.

THX a segítségek,október 31.-e van ma.Már megy,köszi a helpet.

THX a segítségek,október 31.-e van ma.Már megy,köszi a helpet.

Nekem sokáig Battlefield 2-vel volt gondom. Nem volt alaplap csere, hanem simán töröltem könyvtárból a játékot és utána távolítottam el a programok listájából... windows újra rakása megoldotta. Remélem azért neked siekrül máshogy is itt.

Ultra lol. Hagyd a Sims 2-t bent amíg pakolod fel a kiegészítõket és mikor ezt megkérdi legyen bent a kiegészítõ is és láss csodát! Ha nem lesz a frissített verzió a Sims 2, most patcheli, várd meg és utána játszhatsz... ha már a frissített, akkor ezt a telepítõ is megállapítja és játszhatsz....

Mivan, nem bírod már?<#hehe>

Jesszus már! Emberek november van.... vagyis ezekkel a kérdésekkel ne bombázzatok minket, de én még válaszolok azért. Neked ajánlom figyelmedbe, hogy tedd fel a többi keigészítõt is, mert szerintem magyar Sims 2 + magyar az Egyetem, végén crackeld és menni fog.

FAQ

Néven nezevõ?

Nem verseny, de jó érzés legjobb 10 között látni a topikot.

Amikor elindítom az Egyetemet,akkor betölt mindent,és akkor amikor szomszédságot lehet választani,akkor mind a 3 üres!Ez miért van?

Tehát ha csak egy valaki vérfarkassá változik,akkor vele át tudom változtatni az egész családot?<#vigyor3>

Mike
vááá, válaszoljon vlaki más 😊