32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#23808 gondolom az animálás nagy meló volt
majd lesznek még cuccok, nem kell aggódni
a pets egyébként tényleg vérszegény -
#23807 Ja! És a kert néha úgy néz ki, mint egy aknamező, a sok kikapart lyuktól. :D -
#23806 Nekem tetszik a pets kiegészítő, mondjuk alapból kutyabolond vagyok. :)
Csináltam is rögtön 2 staffi kutyust. Ahogy beköltöztem a házba, rögtön szétrágták az RC autót, egy széket, kiborították a kukát, odapisáltak mindenhova. Szóval tök élethű!
De maga a kutyakészítés rész is nagyon jó lett. Szóval nekem tetszik, színesíti a játékot.
[Belegondol mi lesz, ha lesz még gyerek is... Ajajjj] -
Coolfire #23805 A hivatalos oldalon pölö.Quicktime kell hozzá. -
Dexantreal #23804 Neten kerezstül nehéz lesz... és nem hülye :P, csak kérdeztem egyet és kész... hurrogjál le majd mást is, ne csak engem :P. -
Dexantreal #23803 Jó, sry, csak még reggel volt és nem pislogtam ki az álmosságot teljesen. Hol lehet megnézni? :S -
Gólya #23802 egyetértek - de mint írtam, azért azokra is kell gondolni, akik nem akarnak/tudnak máshonnan szerezni/csinálni cuccokat - csak ez a cserelehetőség érdekelne
s ha már figyelik, akkor ........???????
miért van az, hogy a mások által készített cucc jobban néz ki? (bár ugye ezeknek is megvannak a maguk hátrányai: nem mozdul a haj, belóg a bútor ide-oda, egymásba lehet rakni kód nélkül is stb., stb.) -
#23801 Majd csak ma fogok registry-t pucoválni, mert haza kell vinnem a programot. Otthon nincs net (tudom, őskor ).
Aztán lehet, hogy felpakolom.
Köszi a progit! :) -
#23800 Igen, az nagyon tetszett nekem is. Annak örültem a legjobban, meg a Hot Date-nek :) -
Coolfire #23799 Egyébként üzembe tudtad helyezni a Simset?Segített amit küldtem? -
Coolfire #23798 Pölö az első sorozatban nekem az Unleashed tetszett a legjobban. -
Coolfire #23797 Ezt mondom én is,nagyon hamar összedobták...pár cucc az állatoknak,és több semmi.De az tény,hogy az állatok terén profi munkát végeztek. -
#23796 Hát nem is tudom. Meglehet. Nem akarok "csúnya" lenni, de a Pets egy kissé nekem is elhamarkodottnak tűnik... (Itt meg kell jegyeznem, hogy azért így is egész jól lemásolták az állatkák viselkedésbeli jellemzőit.:)
De azon kívül, hogy állatot lehet tartani, semmi a világon nincs benne... semmi extra.
(És itt sajnos megint fel kell hoznom az egyes szériában a hasonszőrű kieget, az Unleashed-et.. alap lett volna nálam, ha én vagyok a fejlesztő, hogy legalább azokat a dolgokat beleteszem a kettesbe, ami az egyben benne volt.. na mindegy..)
Így is el tudták adni, mert a jónép megveszi, mert KUTA van benne.
Sorry, ha valakinek belegázoltam lelke virágoskertjébe.
-
#23795 figyelik -
#23794 padlók, tapéták, ruhák tonnaszám van feleslegesek, amik egyáltalán nem tetszenek, soha nem is fogom használni -
Coolfire #23793
Mondjuk a Pets-nél nem volt ilyen hírverés hónapokkal a megjelenés előtt.Ott akkor nagyon titokban tartottak mindent.Az a sanda gyanúm,hogy a Seasons már hamarabb megvolt mint a Pets,csak nem bírták a fanok nyomását..:) -
#23792 Én sem szeretem előre tudni, hogy egy-egy kieg. milyen meglepetéseket tartogat. Ha mindent előre megmutatnak, hogy mi fog történni, ha ezt vagy azt csinálod, akkor mi lesz benne a meglepetés? Így az EA megfoszt minket a felfedezés örömétől. Legutóbb a Pets-szel is az volt a bajom, hogy minden fontos momentumot az előzetes játékinfókban kitálaltak.
Mondjuk őket is meg lehet érteni.. valamivel el kell adni a gémet...
De ezt a videót nem fogom megnézni, az fix.
Én még emlékszem arra az időre, mikor a barátnőmmel a megjelenés napján szaladtunk megvenni a Hot Date-et, mert már égtünk a vágytól, hogy kiházasítsuk szegényes agglegénysorából azt a bizonyos Michael Bachelor-t. Mert mindössze annyit tudtunk az egészről, hogy randizni lehet, meg házasodni, stb. de részleteket nem igazán... És hazafelé tartva az úton nyálcsorgatva néztük a cd borító hátoldalán azt a pár képet, hogy deeejóóó, étterem is lesz , meg downtown stb.
Na hát ez a feeling a Sims2-vel kapcsolatban nekem még eddig soha nem jött össze.
Vagy az én készülékemben van a hiba? -
Gólya #23791 nekem főleg a festékekkel, padlókkal van bajom (de ezt írtam is), mert rengeteg szinte teljesen hasonló van - max. annyi a különbség, hogy az egyiken egy virág van, a másikon meg kettő
mondjuk én a Maxis helyében figyelgetném azokat, amiket a többiek csinálnak, ennek megfelelően kicsit lehetne csökkenteni ezeknek a számát (vagy tényleg egy selejtezési lehetőséget adnának - ha valakinek jobban tetszik az, amit a többi kreátor csinál, akkor csereberélhessen, akinek meg jó az alapkészlet, az használhassa azokat)
álom, álom, édes álom ....... (biztos nem egyszerű megcsinálni - ha nem lehetetlen) -
#23790 ??? -
#23789 figyelj, ne mesélj el már mindent előre, nem akarom tudni -
Coolfire #23788 Nem,mert-jó szokásom szerint-görcsölök a p2p-vel.Ott 2 1.26GB és egy 1.27GB.-s van. -
Coolfire #23787 Jók lesznek azok a "felesleges gyári szar"-ok.Már vagy 10-szer megnéztem a videót,király a kívnságkút(remélem úgy működik majd mint a dzssin).:))Szegény fickó a videóban 2000 aspi pontot vesztett,mert fát kellett ültetnie. -
#23786 nemtökmindegy? 1 giga mondjuk -
Coolfire #23785 Legalább azt tudnám mekkora lesz a játék mérete.Nincs erről infója vkinek? -
#23784 lesz, tudom :)
jaja, sok felesleges gyári szar -
Gólya #23783 hajajj Mike, lesz dolgod megint
más: nagyon tudnám értékelni, ha legalább már a Sims3 úgy készülne, hogy az alapcuccokból lehessen kiszedegetni dolgokat - igazából nem értek ehhez a részéhez, lehet nem megoldható, de azért jó lenne
most ezzel az új kieggel megint jön egy vagon új cucc .....
jó, tudom, nem mindenki töltöget hozzá plusz dolgokat, de szerintem akkor is túlzás pl. a rengeteg festék, padló
na mindegy, ez csak az én véleményem -
#23782 nem lesz
hülye kérdésekért innentől verés jár -
Coolfire #23781 A franc ebbe a várakozásba...csak kiképzek egy egyetemistát..:)Bár biztos oda is fog hatni az időjárás(remélem). -
Coolfire #23780 Ugyanolyan rendszerrel megy majd,mint a meghívás.Egyik oldalon a tárgyak,a másik oldalon az alanyok.És a plusz jelecskével szinte bárbit ajándékozhatol,nem úgy mint az 1-ben. -
Coolfire #23779 Give giftet írtam..eheh.nézd meg a walktrogh videót,abban minden fontosabb újítás benne va. -
Dexantreal #23778 Az jó lesz, thanks! Ugye lesz magyar verzió is a Seasons? Nem szeretném, ha szakítanának a hagyományokkal és kihagynák ebből a részből a magyart. Csak, mert azt írtad Give Off. -
#23777 Köszönöm! -
Coolfire #23776 Majd a Seasonban lesz mr Give Gift opció. -
#23775 dolgozzá a zinformációért :))) -
Dexantreal #23774 Ja igen én is válaszoltam volna, csak elfelejtettem nagy vámpírkodási élményem leírása közben. Egyébként pl simán lehetne kertben fürdetni slaggal, vagy ilyesmi... amúgy se szokták a kutyákat a valóságban se a kádban fürdetni.... vagy igen? :S Nem volt mé kutyám. Szóval ez is lehetne a Sims 3-ban. Ja, meg azt nagyon remélem, hogy nem fogják kivenni az eddigi meglévő dolgokat, amik a Sims 2-ben vannak, mert ez így ahogy van, nagyon jó, scka mégjobbá lehetne tenni; de kivenni őket nem kéne. Pl ne vegyék ki ezt vámpír murit és így midnent. -
Dexantreal #23773 Loooool nagyon nagy ez a vámpírkodás. Régen az a sim, aki engem alakított, csak picit volt vámpír, de Bud szerintem végig az marad.
Szerelmes a Grófnőbe, meg még egy csajba, akit megharapott és ő is vámpír, aztán mivel ugye a szükségletei nappa lbefagyasztódnak és éjjel is lassan csökken, ezért midennhova eljárogatok vele, ha nincs épp lecke írás, vagy skillek fejlesztése. Álomrandit zavart le Trysdane Andrews csajjal, akit megharapott és cserébe hozott neki csak úgy egy távcsövet - a legjobbat - és rózsát amin frankó versike van. Kérdés: én is tudok neki adni valami tárgyat és rózsát? Jó lenne.
Aztán a Grófnőt áthívtam és etye-petyéztek, mire meglett a három etye-petyés vágya és befolyási szintje nőtt. Most már Nyájas Irányító és lett rakat befolyás pontja, vagy mi. A Grófnő az etye-petye után kikászálódott az ágyból, mint Bud és elindult. Visszaakartam hívni, hogy viccet meséljen Bud, vagy nem tudom már és nem jött, mert megkereste Katerina Kaukert - akit egyébként a korábbi befolyási pontokból simán megharaptathattam volna vele, de nem tettem - és megharapta. Most, akkor Katerina míg be nem vesz ellenszérumot, addig vámpír lesz és miután Bud kijárta az egyetemet - végzős -, s bejövök egy másik simmel, vámpír marad Katerina? Ugyanis az király lenne, mert nem kéne a Crypt 'O Night Clubban várnőm csomót a Grófnőre.
Végezetül a befolyási pontokat arra használtam fel, hogy Viktor Tan megírja a félévi házi dogáját Budnak, aki épp most kezdte az utolsó év első félévét. Így félévi házi doga letudva. Azt hittem amúgy, hogy Viktor Tan majd a felénél abba hagyja, vagy elején és esetleg pont a végén, mert ugye szükségletei lecsökkennek, de nem: megírta. Nem semmi volt nézni, hogy más készíti el Bud helyett.
Aztán még annyi ,hogy Jordan London sim csaj most már csak barát, szóval a kapscolatoknál azt mutatja, de ugyanúgy ott van a smaci, flört meg midnen és miután már nem lett dühös Budra, simán smaciztak is, annak ellenére, hogy a Grófnővel épp ott enyelgett közben. Hogy is van ez, akkor? Csak, akkor pofozza fel, ha szerelmes is belé? Egyébként a félelmei között volt egy időben az, hogy ne harapja meg Jordan Londont... nem is tettem. Egyrészt, mert én se akartam, hogy megharapja, mert első csaj volt Budnak és milyen lenne már, másrészt meg.... na mindegy ,elfelejtettem ezt :S. .. talán a másrészt az, hogy ugye félelmei között ott volt. Utána meg már eltűnt a félelmei közül ez a dolog. Miért? Mert a kapcsolat listán lejjebb csökkent pl a barátsági szint, vagy feljebb?
Ja és Mike nem építettem semmi fedélt a koli elé. Azt azonban megnéztem, hogy merre sétál el órára. Csak úgy emlékeztem ,hogy a másik irányba is szokott, na midnegy :S. Szóval egyszerűen oda reptettem Budot a végére és ott leállítottam a jtáékot, kiválasztottam az órára/záróvizsgára menést és elment viszonylag picit lecsökken szükségletekkel. Az viszont lol, hogy eddig talán egyszer sikerült úgy eltalálnom a koporsóba fekvést, hogy ne keljen fel utána rögtön, mert nem álmos. Olyankor meg 7-kor kell a nap a játékban és besüt és ő persze parázik meg minden... de azt hiszem már ezt is sikerült belőnöm úgy, hogy pont, akkor menjen a koporsóba :S.
Na, ennyi a beszámolóm egyenlőre. -
#23772 A kádra klikk és ott van a kutya fürdetése opció. -
#23771 Hogyan lehet a kutyát megfürdetni? Mert nem találok olyan akciót. Vagy venni kellene nekik valamit? Bár néztem, de csak ilyen etetőtálkákat, játékokat, kutyaólat, ilyesmit lehet. Szegénykéim már olyan büdösek, hogy ihaj. Amerre járnak zöld kondenzcsíkot húznak. :D -
#23770 Köszi, már készítem is a kis Stafford-omat! :) -
perko #23769 Sikerült az akció. A többesszám volt a jó.
Mégegyszer kösz.
Egyébként értettem a vicced, csak így egy kicsit nehezen olvasható.