32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Mike at home
    én itatok velük életelxirt, illetve ugye a gyerek nem tud, ott meg bajátszik a simPE, beírok mondjuk 20 napot a 8 helyett
  • gettobuxa
    bocsika, semmi...
  • gettobuxa
    mi az a mesh?
    néztem jó hajakat, és kell hozzá a mesh, amit le is szedtem. eddig oké. aztán le kell szedni külön a hajakat is minden színben?
  • gettobuxa

hopp, ki figyel a jobb felső sarokban? :)
  • LegionarR
    Jó is lenne...
  • Dave0092
    jahh, emg hogy leht beálitani hogy áltlátszo legyen az ablak?
    elég ha feltolom a vga driverT?
  • older
    Szijasztok,
    Megvan a Sims 2 (alapjáték) angol változata, és kéne hozzá a teljes magyarosítás, már mindenhol kerestem, de nem találom (csak max. 98%osat). Vki adjon egy linket léccy, és előre is köszi :D
  • fatima15
    köszy
  • rage at work
    Játék beállításaiban szedd ki a pipát az ablakos mód opció elől.
  • CoD23
    hali akkor 2 nap múlva jön a season ??
  • fatima15
    Hali!
    Van egy kis problémám a Sims Kertvárosi Krónikákkal!! Méghozzá az hogy elinditom és windows ablakban futtatja a játékot!! És már a telepítés után a legelső inditásnál is ablakban nyílt meg.!!
    Hogylehetne beállítani azt hogy ne windows ablakba futtassa???
    Nagyon kéne a segítség!!!
  • Dexantreal
    Nagyon jó lett a repülő, csak így tovább!
  • Dexantreal
    Thanks!
  • cseri001
    De én úgy gondoltam, hogy direkt nem adnak ki egy megjelent kiegészítőhöz egy másik komplett stuff-ot.
  • Kata
    köszönjük :)

Tudnék rakni in-game shotot is, de még nagyon nincs ott kész.
  • Gólya #23833
    ez nagyon szuper
  • Gólya #23832
    nálam inkább a pia a menő - az aging off/on azt hiszem egyszer bekavart valamibe, azóta mellőzöm (milyen szép szó: mellőzni)
    ha nagyon zavar a "művi" sim, kreálj gyereket is a felnőtt mellé - azt olyanra csinálod, amilyenre akarod (legfeljebb megmarad örök gyereknek)
  • Kata
    Renderelve így néz ki a gép egyelőre. Természetesen a játékban nem lesz ennyire élethű a tükröződés, árnyékolás a játék adta lehetőségek miatt. A modellt egy srác mahinálta, a textúrákat meg én. (katt a képre a teljes mérethez)
  • Gólya #23830
    akkor nagyon ügyesek vagytok - elismerésem
  • Kata
    Én pl. az öregedést is ki szoktam kapcsolni, nem két napig akarok játszani a simjeimmel, hogy utána meg valami gép által generált (elméletileg genetikailag örökölt) simekkel vacakoljak.
  • Gólya #23828
    nem tudom - elég láma vagyok ezekhez a dolgokhoz
  • Gólya #23827
    legfeljebb egy hónap múlva (legalábbis én) - de valami olyasmit is hallottam, hogy lehet variálni az évszakokat, tehát ez nem hiszem, hogy probléma lesz

egyébként csak írogatok, hogy mik zavarnak a játékban - ne gurulj be ennyiért (mi lesz a jövő héttől?)
  • Mike
    jővőhéten meg majd azon sírtok, hogy egynyári a gyerek
  • Mike
    még mindig lassabb mint az 1
    és a pár simnapos gyerekkor?
    így is elég hosszadalmas a játék
    bőven van idő reggel reggelizni, matatni, fürdeni, wc-zni
    jó ágy kell
  • Mike
    hát de
    minden kieg-ben vannak a meglévőket kiegészítő új cuccok, új interakciók, sok mindent közben bele-bele raknak, fejlesztenek
  • Kata
    Nem lehet valamelyik file-ban megmahinálni, hogy mondjuk ne 1 mp legyen 1 perc, hanem 2 vagy 3?
  • cseri001
    Nemcsak téged zavar. Ez már sokszor volt téma itt is szerintem... Enyhén szólva idegesítő.
  • Kata
    Én tettem fel oda screenshotot, meg nyitottam neki topikot, azt láthattad. Saját az első szögtől, ezért tart ilyen sokáig.
  • Gólya #23820
    ez most teljesen saját az első szögtől az utolsóig?
    mert én láttam - azt hiszem, az MTS2-őn már repteret
  • cseri001
    Ez jó volt. Egyetértek.
  • Gólya #23818
    másik dolog, ami még mindig zavar (talán nem csak engem):
    az valami iszonyú, hogy egy juice elfogyasztásához majd egy simórára van szüksége a simnek, egy reggeli fürdőszobai toalett kb. másfél óra, ahhoz, hogy kiérjen egy 2x2-es telken a házból az autóhoz bő negyedóra és még lehetne sorolni, mennyire irracionális az idő
    vagy az amerikaiak ezeket mind ilyen lassan csinálják? csak mi vagyunk kapkodó idegbajosok?
    egyszer kifejezetten erre figyeltem egy vasárnapi ebédnél:elég sokat szoktunk közben dumálni, s egy háromfogásos kaja így is csak fél óra
    (vendégséggel egybekötve is max egy óra)
    ha meg a reggeli készülődés ennyi ideig tartana, talán, le sem kéne feküdni (igaz, csak egy fürdőszoba van, de ennyire futotta)
  • cseri001
    Igen, valsz. az a legmunkásabb része a dolognak, az animálás. És azt végülis tipp-toppra csiszolták. Az jó lett.
  • cseri001
    Egy kiegészítőhöz még egy plusz valamit nem szoktak csinálni. De ilyen stuff-izé esetleg nem lenne hülyeség a Pets-hez.
  • Kata
    Ha már a szerkesztés témába jött: hamarosan kész leszünk a repülőgéppel. :)
  • Gólya #23814
    hja kérem, aki ért hozzá.......
    de az ilyen hozzám hasonló bénáknak marad a töltögetés, meg a remény
  • cenobite
    Pont az előbb töltöttem le olyan ruhákat, ahol ott volt a Sims2 modell mellett a foto az eredeti Gucci, Armani, Dolce Gabbana, stb modellekről.
  • Mike
    nem volt hülye kérdés? de
    még saját magad is megállapítottat mekkora marhaságot kérdeztél
    a verést ne vedd szó szerint :)
  • Mike
    nagyon sok haj animált már
    a custom cuccokra több idő jut, más a motiváció, stb
    nem tudom kik terbezik pl. a tuhákat van-e külön divattevező, megnéznek-e mindenféle katalógusokat, mi éppen a divat, stb
  • Mike
    akkor se használnám, ha nem töltenék le mellá semmit
    első dolgom volt a bodyshopban a texzúrákat átszerkezsteni
  • Mike
    miért tenné bele
    így minden félévben jön szépen a bevétel