32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#23848 én itatok velük életelxirt, illetve ugye a gyerek nem tud, ott meg bajátszik a simPE, beírok mondjuk 20 napot a 8 helyett -
gettobuxa #23847 bocsika, semmi... -
gettobuxa #23846 mi az a mesh?
néztem jó hajakat, és kell hozzá a mesh, amit le is szedtem. eddig oké. aztán le kell szedni külön a hajakat is minden színben? -
gettobuxa #23845
hopp, ki figyel a jobb felső sarokban? :) -
#23844 Jó is lenne... -
Dave0092 #23843 jahh, emg hogy leht beálitani hogy áltlátszo legyen az ablak?
elég ha feltolom a vga driverT? -
older #23842 Szijasztok,
Megvan a Sims 2 (alapjáték) angol változata, és kéne hozzá a teljes magyarosítás, már mindenhol kerestem, de nem találom (csak max. 98%osat). Vki adjon egy linket léccy, és előre is köszi :D -
fatima15 #23841 köszy
-
rage at work #23840 Játék beállításaiban szedd ki a pipát az ablakos mód opció elől. -
#23839 hali akkor 2 nap múlva jön a season ?? -
fatima15 #23838 Hali!
Van egy kis problémám a Sims Kertvárosi Krónikákkal!! Méghozzá az hogy elinditom és windows ablakban futtatja a játékot!! És már a telepítés után a legelső inditásnál is ablakban nyílt meg.!!
Hogylehetne beállítani azt hogy ne windows ablakba futtassa???
Nagyon kéne a segítség!!! -
Dexantreal #23837 Nagyon jó lett a repülő, csak így tovább! -
Dexantreal #23836 Thanks! -
#23835 De én úgy gondoltam, hogy direkt nem adnak ki egy megjelent kiegészítőhöz egy másik komplett stuff-ot. -
#23834 köszönjük :)
Tudnék rakni in-game shotot is, de még nagyon nincs ott kész. -
Gólya #23833 ez nagyon szuper -
Gólya #23832 nálam inkább a pia a menő - az aging off/on azt hiszem egyszer bekavart valamibe, azóta mellőzöm (milyen szép szó: mellőzni)
ha nagyon zavar a "művi" sim, kreálj gyereket is a felnőtt mellé - azt olyanra csinálod, amilyenre akarod (legfeljebb megmarad örök gyereknek) -
#23831 Renderelve így néz ki a gép egyelőre. Természetesen a játékban nem lesz ennyire élethű a tükröződés, árnyékolás a játék adta lehetőségek miatt. A modellt egy srác mahinálta, a textúrákat meg én. (katt a képre a teljes mérethez)
-
Gólya #23830 akkor nagyon ügyesek vagytok - elismerésem -
#23829 Én pl. az öregedést is ki szoktam kapcsolni, nem két napig akarok játszani a simjeimmel, hogy utána meg valami gép által generált (elméletileg genetikailag örökölt) simekkel vacakoljak. -
Gólya #23828 nem tudom - elég láma vagyok ezekhez a dolgokhoz -
Gólya #23827 legfeljebb egy hónap múlva (legalábbis én) - de valami olyasmit is hallottam, hogy lehet variálni az évszakokat, tehát ez nem hiszem, hogy probléma lesz
egyébként csak írogatok, hogy mik zavarnak a játékban - ne gurulj be ennyiért (mi lesz a jövő héttől?) -
#23826 jővőhéten meg majd azon sírtok, hogy egynyári a gyerek -
#23825 még mindig lassabb mint az 1
és a pár simnapos gyerekkor?
így is elég hosszadalmas a játék
bőven van idő reggel reggelizni, matatni, fürdeni, wc-zni
jó ágy kell -
#23824 hát de
minden kieg-ben vannak a meglévőket kiegészítő új cuccok, új interakciók, sok mindent közben bele-bele raknak, fejlesztenek -
#23823 Nem lehet valamelyik file-ban megmahinálni, hogy mondjuk ne 1 mp legyen 1 perc, hanem 2 vagy 3? -
#23822 Nemcsak téged zavar. Ez már sokszor volt téma itt is szerintem... Enyhén szólva idegesítő. -
#23821 Én tettem fel oda screenshotot, meg nyitottam neki topikot, azt láthattad. Saját az első szögtől, ezért tart ilyen sokáig. -
Gólya #23820 ez most teljesen saját az első szögtől az utolsóig?
mert én láttam - azt hiszem, az MTS2-őn már repteret -
#23819 Ez jó volt. Egyetértek. -
Gólya #23818 másik dolog, ami még mindig zavar (talán nem csak engem):
az valami iszonyú, hogy egy juice elfogyasztásához majd egy simórára van szüksége a simnek, egy reggeli fürdőszobai toalett kb. másfél óra, ahhoz, hogy kiérjen egy 2x2-es telken a házból az autóhoz bő negyedóra és még lehetne sorolni, mennyire irracionális az idő
vagy az amerikaiak ezeket mind ilyen lassan csinálják? csak mi vagyunk kapkodó idegbajosok?
egyszer kifejezetten erre figyeltem egy vasárnapi ebédnél:elég sokat szoktunk közben dumálni, s egy háromfogásos kaja így is csak fél óra
(vendégséggel egybekötve is max egy óra)
ha meg a reggeli készülődés ennyi ideig tartana, talán, le sem kéne feküdni (igaz, csak egy fürdőszoba van, de ennyire futotta) -
#23817 Igen, valsz. az a legmunkásabb része a dolognak, az animálás. És azt végülis tipp-toppra csiszolták. Az jó lett. -
#23816 Egy kiegészítőhöz még egy plusz valamit nem szoktak csinálni. De ilyen stuff-izé esetleg nem lenne hülyeség a Pets-hez. -
#23815 Ha már a szerkesztés témába jött: hamarosan kész leszünk a repülőgéppel. :) -
Gólya #23814 hja kérem, aki ért hozzá.......
de az ilyen hozzám hasonló bénáknak marad a töltögetés, meg a remény -
#23813 Pont az előbb töltöttem le olyan ruhákat, ahol ott volt a Sims2 modell mellett a foto az eredeti Gucci, Armani, Dolce Gabbana, stb modellekről. -
#23812 nem volt hülye kérdés? de
még saját magad is megállapítottat mekkora marhaságot kérdeztél
a verést ne vedd szó szerint :) -
#23811 nagyon sok haj animált már
a custom cuccokra több idő jut, más a motiváció, stb
nem tudom kik terbezik pl. a tuhákat van-e külön divattevező, megnéznek-e mindenféle katalógusokat, mi éppen a divat, stb -
#23810 akkor se használnám, ha nem töltenék le mellá semmit
első dolgom volt a bodyshopban a texzúrákat átszerkezsteni -
#23809 miért tenné bele
így minden félévben jön szépen a bevétel