Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy történt, hogy szelíd nõstényünknél a hozzáállás a másikhoz lement -70/-70 alá. Innen kezdve vége volt minden önálló pozitív interakció lehetõségének. Ha a hím esetleg mégiscsak játszani akart volna (ezért mindig megdícsértem, úgyhogy néha próbálkozott), a nõstény már nem volt hajlandó játszani, és erre is a mínuszok jöttek. Ha a nõstény próbálkozott volna, a hím oda se bagózott rá. Evett, aludt, rágta a csontját, nem zavartatta magát a másiktól. Bezzeg fordítva! Ha a hímnek bekattant valami (amikor az összes mutatója erõsen zöldben volt, és semmi kényszere nem volt), akkor Challenge! És a nõstény akármit is csinált éppen, abbahagyta, hogy a hím jól lemoroghassa. És ezt egymás után többször, aztán megint. Villámgyorsan meglett a -100/-100. A dolog odáig romlott, hogy már az egyébként barátságos nõstény is morogni kezdett a másikra. Végül teljesen elfajultak a dolgok. A hím állandóan Challenget nyomatott, nem hagyta se enni, se aludni a nõstényt. Az éhsége lement 10%-ra, a fáradtsága 0%-ra. Kénytelen voltam az éjszaka közepén felkelteni a simet, hogy lefoglaljam a hímet, nehogy már a nõstény megdögöljön.
Másnap megpróbáltam a hímet eladni. Áthívtam az egyik havert, hogy vegye meg a kutyát. Ott egyedül lesz, nem lesznek ilyen gondok. Gondoltam, biztos megveszi. Jó kutya, tud 4 parancsot, okos, karrier csúcsán van, már egy csomó mindenre meg van nevelve. De nem tudom, mennyibe kerülhet egy kutya. A haver simnek §17000 van kp, és azt mondta, nincs rá pénze. Kénytelen voltam örökbe adni. Eljött érte egy rendõr, és elvitte. A sim megsiratta, és máris azon gondolkozik, hogy vesz egy újabb dobermant, hogy szegény kutya ne maradjon egyedül. De többet agresszív kutyát soha.
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
(ha útálod a cheat-es megoldásokat akkor persze nem jó amit mondok😊)
Én az otthonvaló pet-eket kénytelen voltam összebékíteni egymással mert már -70 és -80 körül voltak prompt/lifetime egyaránt. Erre használtam, persze csak átmenetileg a "boolprop controlpets on/off" cheatet nagyon jó eredménnyel. A folyamatos "play" illetve csak a kutymorgó esetében kb. +20-as hozzáállás elérése után a "sniff" interakcióval elértem kb. 3 simnap alatt a +50 körüli hozzáállást. Még most is veszekszenek olykor, de legalább nem verekszenek állandóan. Sajnos a pet által kezdeményezett szociális magatartásban a személyisége dominál bármiféle neveltetés felett, ha agresszív akkor szokathatod mindenféle játékos és barátságos magatartásra rá sem hederít.
Más: mindenkinek aki szereti a sok akcióval és babrás nevelgetéssel együttjáró pet-tartást annak javallom a buta-hiperaktív-koszfészek tipusu jószágokat, igazi kihívást jelentenek😊)!
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
A pet-játékszerek romlanak, avulnak vagy sem?
Történt, hogy a macsek majd' frászt kapott a rettentõ karmolhatnéktól, de ezzel együtt nem használta az installált kaparófát addig amig egy újat nem vettem neki, az játékegerével is ugyanígy van ott meg az használt hogy az újonnan vett egeret nem a "fûre" hanem egy "padlólapra" raktam le (ugyanis ha "fûre" raktam elõbb-utóbb nem foglalkozott vele). Sem a kaparófán sem a gumijátékokon az elhasználódás nem látszik úgy mint az volt a Sims:Unleashed-ben ezért gondoltam kezdetben hogy egy "örökéletü" holmi.
][ ВАЗ ][
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Eljegyzést nem ajánl fel, ha már eljegyezték egymást, nyilván; házasságot is csak akkor, ha már beköltözött, mert diák nem házasodhat.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Keresgélj, hátha... <#email>#email>
Sok szerencsét! <#wave>#wave>
Úristen hód, fújd már ki!!!
][ ВАЗ ][
Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!
][ ВАЗ ][
(egyébként érthetõ, ha nem akarjátok, mert ennyi erõvel a lap aljáig érhetne a fejléc...)
][ ВАЗ ][
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!
Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
eddig sem emeltünk ki egy sims-es oldalt sem
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
][ ВАЗ ][
NOVEMBER VAN!
Egyébként nem tennéd be majd ezeket a cuccaimat ien másodlagos Gy.I.K.-nak? Mert a másik oldal is naon jó, de ien leírás nem sok van...
][ ВАЗ ][
még csak az hiányozna!
][ ВАЗ ][