Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
de a warez dolgait mindenki oldja meg magának ahogy tudja, ne itt kérdezgesse, honnét tudná leszedni
ez itt nem warez letöltési tanácsadó
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
D😄DDDD
mert akkor az nem kérdés miért jó...
ha meg arra a mellette felmenõ szürke csíkra gondolsz (ami asszem a befolyásmutató) akkor azt én is megakartam már kérdezni 😄
az amúgy csak arra jó hogy kit mire tudsz megkérni!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Spread De Love!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Többiek: csak vicceltem<#wink>#wink>. Sims 2 és társai jó játék ám<#eljen>#eljen>.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
szegény csaj 😊
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
nah szoval scináltam családot, ok utánna tettem be egy házat
beköltöztettem öket és nem tölt be <#confused>#confused>nem tudjátok hogy ez miért lehet ? <#szomoru1>#szomoru1>
De szerintem csak úgy oldható meg, hogy kiírod CD-re, vagy DVD-re és akkor ott lesz Sims 2 és társai.
Az a kérdésem hogy meg lehet-e csinálni valahogy hogy windows-reinstall után ne kelljen a simset az összes kieg-jével felrakni újra.
Elég idegesítõ hogy fél nap csak a sims telepítés, ha új a windows.
Aki tud valamit az válaszoljon!
Kösz!
][ ВАЗ ][
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
a 4 cd-t nem fogadja el.Elõre is köszi.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)