Silent Hill 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

stone
Balee, szerintem neked ez kell itt minden van ami Silent Hill-el kapcsolatos:Silent Hill fan site

BaLeeX
Végigjátszásra gondoltam persze. Kösz elõre is.

Ide maild: [email protected]

Vagy ha van valami tárhely és oda felrakod az mégjobb.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Evin
ide volt válasz-#658

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Evin
Nem végigjátszás? Mert nekem csak az van. Kell? Holnapra tudom csak hozni.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

BaLeeX
Ja thx én azt hittem még csak tervezik.
Mondjuk ha az explorer nem tudja megjeleníteni akkor sok értelme van...

Visszatérve SH3 témára: nincs meg senkinek a még jóval lentebb belinkelt magyar leírás .DOC formátumban? Mert a link már nem él és nem találtam sehol.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Szivesen<#nevetes1>

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

stone
OFF:
"2004 tavaszától lehetõség nyílik magyar ékezetes domain nevek regisztrációjára a .hu felsõ szintû domainben. Így például regisztrálható lesz az árvíztûrõ.hu domain név.

Eredetileg a világon mindenütt kizárólag a latin abc ékezet nélküli kisbetûire (a-z), továbbá a numerikus karakterekre (0-9) és a kötõjelre korlátozták a domain nevekben elfogadható karaktereket. Mintegy két évvel ezelõtt nemzetközi szabványosítási munka kezdõdött, hogy a nemzeti karakterkészletek is használhatók legyenek a domain nevekben. Az ilyen domain név nemzetközi elnevezése IDN (Internationalized Domain Name - nemzetköziesített domain név), amit a könnyebb érthetõség érdekében hazai viszonylatban ékezetes domain névnek hívunk. Annál is inkább helyes ez az elnevezés, mivel egyelõre a .hu felsõ szintû domain alatt csak a magyar ékezetes domain nevek regisztrációjára nyílik lehetõség és más nyelvekhez tartozó (pl. francia, cirill, kínai stb.) betûkészletekbõl nem lehet válogatni. Nincs azonban kizárva, hogy egy késõbbi idõpontban ilyen betûkészletek is elfogadhatóvá válnak a .hu felsõ szintû domainben.

Az új szabvány sem enged meg azonban nem alfanumerikus karaktereket (pl. %, !, $) és továbbra is csak a kisbetûk regisztrálhatók. Ennek megfelelõen a regisztráció olyan domain nevekre terjed ki, amelyekben legfeljebb a latin abc ékezet nélküli kisbetûi (a-z), a magyar ékezetes kisbetûk (á,é,í,ó,ö,õ,ú,ü,û), továbbá a numerikus karakterek (0-9) és a kötõjel szerepelnek.

Az ékezetes domain neveket lehetõvé tévõ szabványok újak. A technológia azon alapul, hogy az egyes internetes alkalmazások (pl. böngészõ, levelezõ, távoli bejelentkezõ) a nekik megadott ékezetes domain nevet átkódolják olyan formára, amelyet már a domain név rendszer is képes kezelni (az árvíztûrõ.hu domain név a domain név rendszerbe például a következõ kódolt formában kerül be: xn--rvztr-wqa0gx3bwi.hu). Amelyik alkalmazásba ezt az új technológiát még nem építették be, az nem tudja az ékezetes domain nevet kezelni, tehát abba a böngészõbe hiába ütjük be a http://www.árvíztûrõ.hu weblap nevét, a böngészõvel nem jutunk el a kívánt oldalra vagy annak a levelezõrendszernek hiába írjuk be például a helpdesk@árvíztûrõ.hu email címet, a levél nem fog célba találni. Nem igazán alkalmas az ékezetes domain név a nemzetközi használatra, mivel más országokban problémát okozhat az ékezetes magyar betûk bevitele a klaviatúráról. Éppen ezért az ékezetes neveket a hazai felhasználók körében való megjelenésre célszerû használni. Aki külföldi kommunikációt is tervez, annak ajánlott egy ékezet nélküli változatot is fenntartani globális használatra. Nincs akadálya például annak, hogy ugyanaz a weblap egy ékezetes és egy ékezet nélküli domain névvel is elérhetõ legyen, így a felhasználó bármelyik változatot gépeli be, ugyanoda jut."

Forrás: domain.hu

Van már jópár ékezetes domain név: Pl.:www.horgász.hu. www.számítástechnika.hu stb. De ahogy írják nem minden böngészõ tudja megjeleníteni, például az explorer sem.

Stranger
<#mf1>

Idõközben rájöttem, csak annyira konzolos irányítású ez az egész, hogy az options-ben nem is használtam az egeret, anélkül meg nem nagyon ment rá az extra beállításokra <#idiota>

Azért köszönöm nélkülözhetetlen leírásod az extra beállításokhoz vezetõ rögös úton <#eljen><#worship><#eljen><#worship>

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

BaLeeX
Sztem meg magyarországon még nincsenek. Ha igen akkor mondj egyet. <#vigyor2>

stone
Egyébként vannak ékezetes url címek<#vigyor2>

stone
Ha túl könnyüek a feladványok akkor told végig hard-on, aszem ott nehezebbek. Mostmár nekem is beugrott, tényleg van ilyen lépkedõ lábnyom, elõször én is átmentem rajta.
A parfüm meg aszem a denevérek ellen jó de én easy-n nem találkoztam denevérekkel.

BaLeeX
Nem jó az URL amit adtál meg sztem elírtad mert ékezetes URL címek még nincsenek. <#idiota> <#vigyor5>

BaLeeX
Thx.
Végülis megtaláltam. Lábnyomok indultak el egy képhez csak én ott mindig átrohantam és nem vettem észre. Amikor eltûntek a képnél utána hajlandó volt eltoltni a képet és utána még 10-15 perc játék volt aztán vége.

Én elõször kinyírtam a boszorkányt majd amikor meghaltam nekiálltam végigpáróbálni a tárgyaimat használni... 😊

Nem vagyok egy nagy kalandjátékos de ez a játék qrva lineáris és elég egyértelmû benne minden szóval nekem találták ki. 😄

De pl. a parfûm megmaradt amivel nem tudom mit kellett volna csinálni.

De az uccsó szörnyit katana-val nyírtam ki így kaptam csini rucit újrakezdésnél, meg unlimited uzi-t szóval lehet még kivérengzem magam...

stone
lol<#banplz>

Meg ne haragudj,csak már fáradt vagyok 😊)

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

Az extra options menüt keresd, kikapcsolni meg úgy lehet hogy: végigmész a 2 szinten a c5-.ös ajtóig a kód 6355 majd az animáció után
belépsz a szobába, csörög a telefon felveszed,ne felejzsd el a shotgun lõszert is felszedni, ezután visszamés a b3 szintre és ott megkeresed a titkos rekeszt amit csak akkor tudsz kinyitni ha 4 szintel elõbb felvetted a villáskulcsot a halott zombi mellõl, ha ezzel megvagy megnyomod a bal oldali képet a falon jobbról a harmadik. Na ezután már kikapcsolódik a noise effekt. De ha lusta vagy így csinálni csak simán állítsd a noise effekt opciót offra az extra options menüben😊)))))))) A leírás letölthetõ a www.kalandjátékosvagyokvazze.hu/noiseeffektoff.doc címrõl is .

Stranger
Sziasztok! Most lett végre olyan videókártyám amivel már tudok is játszani. Egy gond van, nagyon idegesít ez a noise effect, de sehol sem találom hogy hol lehet kikapcsolni. Nekem a DVD-s verzió van meg, nem tudom számít-e valamit.

PLZ<#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

stone
Mellesleg én nem tudok angolul és végignyomtam így is úgyhogy nem olyan nehéz, bár a végén nem nagyon tudtam mit csinálni a boszorkány csajnál mert mindig meghaltam, nade nem akarom lelõni a poént, majd ha ott jársz segítek.

stone
Még lesz vagy 4 tarott kártya ami majd egy ajtónál lehet behasználni, nem emlékszem már annyira hogy merre lehet továbbjutni de nézd a térképet és megtalálod, ha meg még nincs meg akkor keresd valamelyik falon, valami irka-firka rajz lesz.

BaLeeX
Megvan valakinek az a magyar végigjátszás .DOC-ban ami lejjebb be van linkelve? Az a link már nem mûködik sajnos és én a magyarítás miatt még csak most kezdtem el játszani vele.

Azért két kérdést felteszek hátha tud valaki segíteni:
- A gyóntatószobában tudok választani a válaszok közül, hogy megbocsátok-e vagy nem? Van ennek jelentõsége elsõ végigjátszáskor a befejezésnél? Mert én csak a megbocsátást tudtam választani.
- Ott vagyok a templomban, találtam egy DARK EYE tarok kártyát, körbementem amerre lehetett de nem tudom hogyan lehet továbbjutni. Voltam a harangtoronyban ahol csak 3 nagy kép van de ott sem tudtam semmit sem csinálni.

3P
jol=hol

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

3P
Létezik nude patch a játékhoz?

Ha igen jol található?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

stone
Van miostmár magyarosítás a Silent Hill 3-hoz, innen tölthetitek:
GameHunter

hykao
Banner:
most már sikerült!
Sziasztok!
elakadtam a játékkal!
a kórházban vagyok az alagsorban, ahol ki kéne nyitnom a kemencét egy kulcsért
az ajtaján egy számzáras lakat van
fel van vésve az ajtóra négy római szám: 2,1,4,3, de hiába tekergetem a lakatot úgy nem történik semmi
Kérlek segítsetek!
ajaj rossz topikot hoztam fel.. ez jobbnak tunik
Aquli
köszi

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Seth
Ha van fennt magyarosítás akkor szedd le, mert az bug-zik ennél a résznél és nem tudsz lepakolni. Ha nincsen akkor pedig még nem találtál meg valamit ami esetleg majd odalent kéne..

PSN ID.: Beegabor

Aquli
Szeretnék kérdezni valami a Silent Hill 2-vel kapcsolatban, bocs de nem akartam annak a topicját is megkeresni. A lake view hotelben vagyok, és ahhoz, hogy felmenjek a liftn, elméletileg le kéne raknom a cuccaimat a szekrénybe. De odamegyek a szekrényhez, nyomogatom a space-t, semmi.
Hogyan rakjam le a cuccaimat?

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

grebber
Van már ehhez magyarosítás???

Next PC upgrade: 2022

Hali punc!k, megdobhatnatok egy kis segitseggel.
Vertex/Pixel shader hianya miatt nemmuxik a game. Nincs valami progi, patch ami softwaresen emulalja ezt a kartya featuret v. nincs olyan patch ami ezt leblockolja ezt a jatekban??? elore is thx, pusz

\'danja

FRenkie
Nem tudja valami a warezcenternél, hog mit kell elküldeni sms-ben és milyen számra, mert az az info oldal sose jön be ahol ez levan írva. Westelrõl!!

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

nem fagy az ki, csak a k* anyjukat a kiadónak, vagy 1 percig kell nézegetni azt a szarságot, de utána továbbmegy.én is nyomkodtam már mindent, alt+x, alt+tab, alt+f4, ctrl+del...vagy harmadik resetre jöttem rá hogy továbbmenne, mert pont akkora sikerült alt+tabbal visszamennek feladatkezelõbe mikor továbbment az introvideó, és még hallottam a zenéjét. egyébként van egy skip bill, és talán a middle mouse button is az, talán azzal gyorsabban továbbléptetheted meg az introvideót is, de nem bizti teljesen, mert elég hamar letöröltem

nehogy leszedd!úgyis letörlöd! összegzem a játékot: irányítás:szar!bill+egyér, gamepaddal még szarabb!grafika:nem lenne rossz, de vhogy ha egy hosszabb folyosón/ sikátorban mész a távolodó dolgok szétfolynak, homályosak.sztori: nem tudom, töröltem. semmiképpen nem ajánlom, én is nagy boldogan töltöttem az 5 cd-t, és igazi csalódás

stone
Pl. Warez Center Online, én onnan szedtem le.

FRenkie
kössz, a dvd-verzió milyen sms-weben van fent?

stone
Az nem codec probléma.
1. Lehet a game hibás (másnak is volt már problémája, szedd le a dvd-s verziót).
2. Ha más játékoknál/programoknál is csinál ilyet akkor táp vagy memóriahiba.

FRenkie
De igen, annál a résznél.

FRenkie
Nem fagy ki, hanem kilép a játékból.
amd 2500+, asuus gf4 Ti, 2*256DDr dualban

stone
Csak hogy pontosítsunk, ott fagy ki a game ahol ezt írja: Some parts of this game may be considered violent of cruel?

Mennyi ramod van és milyen videokártyád?

FRenkie
NEM MEGY!! már kb 10 féle kódekvariációt próbáltam meg, és 3szor ujraraktam, de nem megy.

FRenkie
Úgy nem müxik. 5cédés verzió deviance crackel.

stone
Próbáld még ki úgy hogy semmit nem raksz fel és írd le hogy úgy müxik e. Egyébként dvd-s verzió a game? Eredeti? Vagy nodvd crack-es?

FRenkie
#509:
1. Szedd le a komlpett Acemegát és rakd fel customba. Hagyd ki az Elecardot, Morgant, lehetõleg csak a divx és hasonló codekeket rakd fel.-> felraktam minimálisban, nemjó

2. Tedd fel a KlCodec csomagot az Ace helyett, ha megvan, abban semmi sem zavarja be a gamet.-> felraktam a k-lite fullt, nemjó

3. Ne rakj fel codek csomagot, csak a szüks codekeket egyenként. /DivX, Xvid.../-> leszedtem a kódekpakkokat, a divxmaradt csak fent, nem volt jó úgy se
😞((((((((((

stone

FRenkie
Na elindultd de a figyelmezetetõnél nekem is szar. Az ace packot milyen sémában kell felnyomni?

FRenkie
Nehogy azt mndjátok hogy nincs megfelelõen isntallálva:/

FRenkie
"The game is not installed properly"
Ezt írja install, s crack csere után, mi a gáz emberek?

stone
Köszi