Silent Hill 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ide maild: [email protected]
Vagy ha van valami tárhely és oda felrakod az mégjobb.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Mondjuk ha az explorer nem tudja megjeleníteni akkor sok értelme van...
Visszatérve SH3 témára: nincs meg senkinek a még jóval lentebb belinkelt magyar leírás .DOC formátumban? Mert a link már nem él és nem találtam sehol.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
"2004 tavaszától lehetõség nyílik magyar ékezetes domain nevek regisztrációjára a .hu felsõ szintû domainben. Így például regisztrálható lesz az árvíztûrõ.hu domain név.
Eredetileg a világon mindenütt kizárólag a latin abc ékezet nélküli kisbetûire (a-z), továbbá a numerikus karakterekre (0-9) és a kötõjelre korlátozták a domain nevekben elfogadható karaktereket. Mintegy két évvel ezelõtt nemzetközi szabványosítási munka kezdõdött, hogy a nemzeti karakterkészletek is használhatók legyenek a domain nevekben. Az ilyen domain név nemzetközi elnevezése IDN (Internationalized Domain Name - nemzetköziesített domain név), amit a könnyebb érthetõség érdekében hazai viszonylatban ékezetes domain névnek hívunk. Annál is inkább helyes ez az elnevezés, mivel egyelõre a .hu felsõ szintû domain alatt csak a magyar ékezetes domain nevek regisztrációjára nyílik lehetõség és más nyelvekhez tartozó (pl. francia, cirill, kínai stb.) betûkészletekbõl nem lehet válogatni. Nincs azonban kizárva, hogy egy késõbbi idõpontban ilyen betûkészletek is elfogadhatóvá válnak a .hu felsõ szintû domainben.
Az új szabvány sem enged meg azonban nem alfanumerikus karaktereket (pl. %, !, $) és továbbra is csak a kisbetûk regisztrálhatók. Ennek megfelelõen a regisztráció olyan domain nevekre terjed ki, amelyekben legfeljebb a latin abc ékezet nélküli kisbetûi (a-z), a magyar ékezetes kisbetûk (á,é,í,ó,ö,õ,ú,ü,û), továbbá a numerikus karakterek (0-9) és a kötõjel szerepelnek.
Az ékezetes domain neveket lehetõvé tévõ szabványok újak. A technológia azon alapul, hogy az egyes internetes alkalmazások (pl. böngészõ, levelezõ, távoli bejelentkezõ) a nekik megadott ékezetes domain nevet átkódolják olyan formára, amelyet már a domain név rendszer is képes kezelni (az árvíztûrõ.hu domain név a domain név rendszerbe például a következõ kódolt formában kerül be: xn--rvztr-wqa0gx3bwi.hu). Amelyik alkalmazásba ezt az új technológiát még nem építették be, az nem tudja az ékezetes domain nevet kezelni, tehát abba a böngészõbe hiába ütjük be a http://www.árvíztûrõ.hu weblap nevét, a böngészõvel nem jutunk el a kívánt oldalra vagy annak a levelezõrendszernek hiába írjuk be például a helpdesk@árvíztûrõ.hu email címet, a levél nem fog célba találni. Nem igazán alkalmas az ékezetes domain név a nemzetközi használatra, mivel más országokban problémát okozhat az ékezetes magyar betûk bevitele a klaviatúráról. Éppen ezért az ékezetes neveket a hazai felhasználók körében való megjelenésre célszerû használni. Aki külföldi kommunikációt is tervez, annak ajánlott egy ékezet nélküli változatot is fenntartani globális használatra. Nincs akadálya például annak, hogy ugyanaz a weblap egy ékezetes és egy ékezet nélküli domain névvel is elérhetõ legyen, így a felhasználó bármelyik változatot gépeli be, ugyanoda jut."
Forrás: domain.hu
Van már jópár ékezetes domain név: Pl.:www.horgász.hu. www.számítástechnika.hu stb. De ahogy írják nem minden böngészõ tudja megjeleníteni, például az explorer sem.
Idõközben rájöttem, csak annyira konzolos irányítású ez az egész, hogy az options-ben nem is használtam az egeret, anélkül meg nem nagyon ment rá az extra beállításokra <#idiota>#idiota>
Azért köszönöm nélkülözhetetlen leírásod az extra beállításokhoz vezetõ rögös úton <#eljen>#eljen><#worship>#worship><#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB
A parfüm meg aszem a denevérek ellen jó de én easy-n nem találkoztam denevérekkel.
Végülis megtaláltam. Lábnyomok indultak el egy képhez csak én ott mindig átrohantam és nem vettem észre. Amikor eltûntek a képnél utána hajlandó volt eltoltni a képet és utána még 10-15 perc játék volt aztán vége.
Én elõször kinyírtam a boszorkányt majd amikor meghaltam nekiálltam végigpáróbálni a tárgyaimat használni... 😊
Nem vagyok egy nagy kalandjátékos de ez a játék qrva lineáris és elég egyértelmû benne minden szóval nekem találták ki. 😄
De pl. a parfûm megmaradt amivel nem tudom mit kellett volna csinálni.
De az uccsó szörnyit katana-val nyírtam ki így kaptam csini rucit újrakezdésnél, meg unlimited uzi-t szóval lehet még kivérengzem magam...
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
belépsz a szobába, csörög a telefon felveszed,ne felejzsd el a shotgun lõszert is felszedni, ezután visszamés a b3 szintre és ott megkeresed a titkos rekeszt amit csak akkor tudsz kinyitni ha 4 szintel elõbb felvetted a villáskulcsot a halott zombi mellõl, ha ezzel megvagy megnyomod a bal oldali képet a falon jobbról a harmadik. Na ezután már kikapcsolódik a noise effekt. De ha lusta vagy így csinálni csak simán állítsd a noise effekt opciót offra az extra options menüben😊)))))))) A leírás letölthetõ a www.kalandjátékosvagyokvazze.hu/noiseeffektoff.doc címrõl is .
PLZ<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB
Azért két kérdést felteszek hátha tud valaki segíteni:
- A gyóntatószobában tudok választani a válaszok közül, hogy megbocsátok-e vagy nem? Van ennek jelentõsége elsõ végigjátszáskor a befejezésnél? Mert én csak a megbocsátást tudtam választani.
- Ott vagyok a templomban, találtam egy DARK EYE tarok kártyát, körbementem amerre lehetett de nem tudom hogyan lehet továbbjutni. Voltam a harangtoronyban ahol csak 3 nagy kép van de ott sem tudtam semmit sem csinálni.
Ha igen jol található?
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
GameHunter
elakadtam a játékkal!
a kórházban vagyok az alagsorban, ahol ki kéne nyitnom a kemencét egy kulcsért
az ajtaján egy számzáras lakat van
fel van vésve az ajtóra négy római szám: 2,1,4,3, de hiába tekergetem a lakatot úgy nem történik semmi
Kérlek segítsetek!
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
PSN ID.: Beegabor
Hogyan rakjam le a cuccaimat?
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Vertex/Pixel shader hianya miatt nemmuxik a game. Nincs valami progi, patch ami softwaresen emulalja ezt a kartya featuret v. nincs olyan patch ami ezt leblockolja ezt a jatekban??? elore is thx, pusz
\'danja
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
1. Lehet a game hibás (másnak is volt már problémája, szedd le a dvd-s verziót).
2. Ha más játékoknál/programoknál is csinál ilyet akkor táp vagy memóriahiba.
amd 2500+, asuus gf4 Ti, 2*256DDr dualban
Mennyi ramod van és milyen videokártyád?
1. Szedd le a komlpett Acemegát és rakd fel customba. Hagyd ki az Elecardot, Morgant, lehetõleg csak a divx és hasonló codekeket rakd fel.-> felraktam minimálisban, nemjó
2. Tedd fel a KlCodec csomagot az Ace helyett, ha megvan, abban semmi sem zavarja be a gamet.-> felraktam a k-lite fullt, nemjó
3. Ne rakj fel codek csomagot, csak a szüks codekeket egyenként. /DivX, Xvid.../-> leszedtem a kódekpakkokat, a divxmaradt csak fent, nem volt jó úgy se
😞((((((((((
Ezt írja install, s crack csere után, mi a gáz emberek?