961
  • ffxi
    Érdekességből.
  • Atisz #720
    Minek szinkron? A hangok ebben a részben talán a legjobbak...
  • ffxi
    NEM BÉTÁS!
  • uv
    VAN
  • ffxi
    Nemtom nem követem a hreket, de van már nem bétás verzió szinkronból? Ha nincs akkor mikorra várható?
  • dinomano
    oké, köszi infot; mindegy... Mar akkor kimenö config volt gépem, mikor vettem(2003 körül); beinveszt inkabb egy PS2-be; vadizsir gépet kellene vennem; 50-60alatt semmikepp sem usznam meg...
  • Atisz #715
    GeForce 3 Ti 200 az alap kártya amivel elindul. Sztem a 633 Mhz is kevés lenne...
  • dinomano
    aham...lehet h. elöbb invesztalok penzt egy PS2-be, mint barmilyen tekintetben fejlesztem pc-t... :-/
  • ffxi
    Csak FX5200 kéne!! 4-5 ezer plussz kevés RAM.
  • dinomano
    oh, akkor gépfejlesztes és Silent Hill3 kilöve... :-/
  • uv
    a minimum vidokártya GeForce FX5200, alatta el sem indul
  • dinomano
    Ugye egy 633 MHZ-s Celerongyú PC-re; Geforce 2-vel(32mega) ne is probalkozzak a gém megszerzesevel? Nyomta vki min. config alatt a gémet? :-O Anno a Silent Hill1 PS-en nagyon tetszett; és ugy hallottam h. a 3.rész a folytatasa az elsö sztorijanak; azért érdekel...gépfejlesztés viszont kilöve 1elöre... :-/
  • ffxi
    Sirály!!! Erre vártam.
  • uv
    SH3 szinkron (béta) letölthető
  • ffxi
    THX!
  • Seth
    ITT van magyar végigjátszás.
    Amúgy nekem ezt a részt sikerült csak végigjátszás nélkül végigvinnem:)
  • ffxi
    Lééccí!!!
  • ffxi
    Help! A metrónál elakadtam. Oda mentem, ahová a csaj mondott magába a "Berger utca 3. perondon", de nem történik semmi. Ennek a másik oldalán, pedig lelökött a sínre vmi. THX!
  • Atisz #703
    Ki lehet kapcsolni az options-ben (noise effect). Érdemes, mert a játék grafikája gyönyörű és így pompázik teljes fényében. A szemcsés kép tényleg hangulatos, de visszavesz a grafika szépségéből és úgy néz ki mintha DX 7 alatt menne a program...
  • Gary
    Nekem már nincs föltelepítve a program, ezért nem tudom pontosan megmondani, hogy hol, de a menüben ki lehet kapcsolni. Csak nem érdemes, mert - szerintem - az is hozzátartozik a játék feeling-jéhez (szépenjólmagyarul :))
  • Amiga
    Szerintem sehol.
  • Harly18
    Nem tudja valaki, hogy hol lehet kikapcsolni, hogy a kép ne legyen szemcsés?
  • Gary
    Csak ismételni tudom önmagam:

#663-as hozzászólás!
  • evil 007
    halió!!!!!!! szerintem király a game de végigjátszást nem tudtok mondani honnan tölthetném le?????
  • Gary
    Olvass vissza!!!

#663-as hozzászólás!
  • livin
    Van valakinek magyar vegigjatszasa?
  • Gary
    Ha a kártyás ajtóról van szó:

Ugyan abban a szobában, az ágyon van egy könyv, abban van a kombináció!
  • Alblink
    Hi valak tud segiteni abban hogy az utolso ajtot a foelenseghez hogyan kell kinyitni?milyen kombinanaciokat kell csinalni?elore is koszi.
  • Sadun Tryst
    hm. az nem lenne rossz. megköszönném ha elküldenéd priviben, vagy ahogy akarod. :)
  • sajoati
    és a silent hillbe autózás legendás videó! (amúgy minden részből megvannak a videók kivágva, van vhol egy linkem is, ha érdekel. kb 2 giga cucc)
  • Sadun Tryst
    Nah. Végigvittem ma a játékot! :)
    (össz játékidő 4 és fél óra)
    a játékidő nagyon rövid volt, de ami ebben az időben volt benne, az valmai isteni volt. a történet mindenképpen első osztály.
    a puzzle részek sokkal nehezebbek voltak az elsöző részhez képest, de sokkal logikátlanabbak is sajnos. :(
    (gondolok a fényképezőgépre pl)
    a játék legnagyobb meglepetése nekem a vége volt. az valami akkor csattanó volt számomra, h az hihetetlen!
    szerintem ez is kötelező darab, akárcsak a többi!

már alig várom, h visszahozza haverom az sh4-es dvdmet! :)
  • Sadun Tryst
    hm. asszem akkor a filmre rá is állítottam a keresődroidokat :)
    thx a tippet
  • sajoati
    jah, hát ez olyan, mint az iq-tesztek: nem 100%-ig azt méri, hogy milyen okos vagy, hanem hogy milyen jól tudod használni a rendszert.
    ezért vicces a vége (NO spoiler), amikor a szokásos módszerekkel kutatsz, holott mégis csak elvár valami invenciót részedről. (hasonló feladványok jöhettek volna hamarabb is a játékban...)

amúgy a Jákob lajtorjája c. filmet mindenkinek javaslom, aki ezt a gamét, sorozatot komálja, látványvilágilag, ötletekben, stb. sokat merítettek belőle.
  • Sadun Tryst
    ehh. thx, de azért csak kiszendvetem magamtól is. :)
    mellesleg valami irtó nem logikus hely volt. mert ha az emlékeim nem csaltak, ahová kellett menni, addig oda nem engedett be, most meg hirtelen igen... <_<
    szal vicces...
  • torrente
    Jó ez a játék, de kizárólag ps2-őn! Micsoda stresszben voltam, míg végigtoltam...
  • sajoati
    sh sorozat ilyen szempontból pirmitív: nem tudsz semmit kihagyni, amitől ne tudnád az adott pályát befejezni, időre se nagyon mennek a dolgok (ahol meg igen, ott meghalsz, ha nem vagy elég gyors), vagyis a mapot nézve mindig ki lehet okoskodni, h hol nem járt az ember, és némi pixelvadászatot követően ált. megvan a megoldás

a wc-re már nem emlékszem, de ha nagyon elakadtál, google, "silent hill 3 walkthrough" és kész :)
  • Sadun Tryst
    be van deszkázva.
    (ez a wc nem a játék legelején van)
    ha továbbmegyek akkor ott van az az üzlet, ahol felvettem a kevlart és a fogast. és ott semmi.
    csak gondoltam ez a WC a megoldás, mert itt volt olyan ajtó mikor bekopogtam akkor visszakopogtak, de mikor kinyílt nem volt bent senki.
    szal ott vagyok.
  • torrente
    Nem tudsz kimászni az ablakon?
  • Sadun Tryst
    Hi all!

Lenne 1 kérdésem!
    Tom láma vagyok, de negyed óra után sikerült elakadnom. Ott vagyok, h felvettem a fogast és a kevlart, és most nem tudom, h merre tovább. A WC? Na ott semmit sem tudtam csinálni.
    Na, írjatok le lécci mindnent, mert lehet elhagytam valamit (bár erre elég kicsi az esély).
    Thx a segítséget előre is!
  • Digidroid
    Ja egyébként az egyik fórumban olvasottak alapján nálam valószinüleg az ASUS Digital VCR kavart be, de ezt már csak utólag tudtam meg. Ha neked ez fent van akkor elég ha csak ezt a progit uninstallálod, és menni kell a játéknak.