961
-
Digidroid #681 Próbáld meg a 347 és a 351-es hozzászólásban leírtakat (nálam működött) teljes egészében hibamentesen végig tudtam vinni a játékot. -
#680 Üdv!
Olvasgattam a fórumot mielőtt írtam volna.Nálam az a probléma,hogy rögtön a Konami logó után kidob az asztalra bármit is teszek ellene.Kipróbáltam egy csomó codec variációt de semmi eredmény.A PES3-nál (szintén Konami és szinén a logó után kivág.)ua. a probléma!!
Szal már azt is próbáltam hogy leszedtem minden codec-et,az eredmény megint csak a fent leírt lett.
Akkor most mi a teendő?
Kérem segítsen valaki! -
#679 nem is fog menni,mert az mx440-et nem támogatja,szal fölösleges próbálkozni vele.... -
#678 Hello lenne egy kis problémám a játék elinditásával, mégpedig az hogy amikor elinditom rögtön kirja hogy a játékhoz 32mb-os vagy jobb video kártya kell. Namármost nem értem hogy a Gef4mx440 64mb-os kártyámmal mért nem megy a moka? -
#677 okés,köszi,meg fogom nézni ;) -
#676 www.free-codecs.com/download/Tsunami_Codec_Pack.htm
Ez egy codec csomag, vagyis egy rakat codec van benne, és mint írtam az Elecardot nem kell felpakolni belőle. -
#675 Jah,kérlek addj már1 linet,ahonnan ezt a codeket le tudnám tölteni,mert sehol sem találom -
#674 Hát,köszi.
Még ma megpróbálom,és jelenkezek,hogy sikerült-e -
#673 először is szedd le a gépedről a mostani codec-eket, ha pl van ace megapakkkkod, stb.
tsunamit rakd fel, Elecard codecs nélkül, asszem ha csak simán indítod az installját, akkor nem kell az előzetes uninstall, a lényeg, hogy az elecard ne legyen fenn.
ha még van probléma, nyugodtan használd a google-t :)
"silent hill 3" video problem codec tsunami
:) -
#672 Oké,köszi!!
De akkor most melyik codeket tegyem föl?
És csak felteszem,és jó lesz?
-
#671 hi, szedd le az összes codec-et, és a tsunami filter pack-ot pakold fel. na most 1 codec-kel akad össze, ezt kinyomozhatod google-lel, már nem emlékszem a nevére, vmi enhancement v. ilyesmi mintha lett volna benne, mindenesetre nem egy alap codec.
utána menni fog jól, legalábbis nekem tsunamival ment jól, de lehet, h pl. k-lite is OK -
#670 Nekem is ez volt, nem jöttem rá miért:( -
#669 Hello all.
Valaki tudna nekem segíteni? :(
Feltettem a játékot,minden jó,de amikor elindítom,akkor azt első VIDEO-t(INTROt) furán játsza le,ami még a Főmenü előtt van.
Teljesen akad az egész,de nagyon..
Valaki tudja mi lehet a baja??
Please... -
#668 Játszd végig magyarul(www.gemehunter.hu), akkor nem hiszem, hogy nehezebb fokozaton is elakadnál. Én már beterveztem a magyar végigjátszást, de eddig nem sikerült időt szakítanom rá. -
#667 Játszd végig magyarul(www.gemehunter.hu), akkor nem hiszem, hogy nehezebb fokozaton is elakadnál. Én már beterveztem a magyar végigjátszást, de eddig nem sikerült időt szakítanom rá. -
#666 Kár, hogy csak easy-re érvényes pont arra voltam kíváncsi milyen elétérések vannak nehezebb fokozaton. :)
Amúgy easyben elég egyértelmű és lineáris volt a játékmenet mivel ha megtaláltál valamit azt az esetek 90%-ban rögtön tudtad hol kell használni szóval nem volt nehéz még nekem sem pedig nem vagyok nagy kalandjáték guru. -
#665 Köszi szépen! -
SG #664 De vigyázat ez csak az ízi fokozatra érvényes, a normálon és a hardon sok eltérés van ! -
#663 Vagyis SG raktam. -
#662 Felraktam ide, vagy nézz szét a silenhill.hu-n. -
#661 Balee, szerintem neked ez kell itt minden van ami Silent Hill-el kapcsolatos:Silent Hill fan site -
#660 Végigjátszásra gondoltam persze. Kösz előre is.
Ide maild: [email protected]
Vagy ha van valami tárhely és oda felrakod az mégjobb. -
#659 ide volt válasz-#658 -
#658 Nem végigjátszás? Mert nekem csak az van. Kell? Holnapra tudom csak hozni. -
#657 Ja thx én azt hittem még csak tervezik.
Mondjuk ha az explorer nem tudja megjeleníteni akkor sok értelme van...
Visszatérve SH3 témára: nincs meg senkinek a még jóval lentebb belinkelt magyar leírás .DOC formátumban? Mert a link már nem él és nem találtam sehol. -
SG #656 Szivesen -
#655 OFF:
"2004 tavaszától lehetőség nyílik magyar ékezetes domain nevek regisztrációjára a .hu felső szintű domainben. Így például regisztrálható lesz az árvíztűrő.hu domain név.
Eredetileg a világon mindenütt kizárólag a latin abc ékezet nélküli kisbetűire (a-z), továbbá a numerikus karakterekre (0-9) és a kötőjelre korlátozták a domain nevekben elfogadható karaktereket. Mintegy két évvel ezelőtt nemzetközi szabványosítási munka kezdődött, hogy a nemzeti karakterkészletek is használhatók legyenek a domain nevekben. Az ilyen domain név nemzetközi elnevezése IDN (Internationalized Domain Name - nemzetköziesített domain név), amit a könnyebb érthetőség érdekében hazai viszonylatban ékezetes domain névnek hívunk. Annál is inkább helyes ez az elnevezés, mivel egyelőre a .hu felső szintű domain alatt csak a magyar ékezetes domain nevek regisztrációjára nyílik lehetőség és más nyelvekhez tartozó (pl. francia, cirill, kínai stb.) betűkészletekből nem lehet válogatni. Nincs azonban kizárva, hogy egy későbbi időpontban ilyen betűkészletek is elfogadhatóvá válnak a .hu felső szintű domainben.
Az új szabvány sem enged meg azonban nem alfanumerikus karaktereket (pl. %, !, $) és továbbra is csak a kisbetűk regisztrálhatók. Ennek megfelelően a regisztráció olyan domain nevekre terjed ki, amelyekben legfeljebb a latin abc ékezet nélküli kisbetűi (a-z), a magyar ékezetes kisbetűk (á,é,í,ó,ö,ő,ú,ü,ű), továbbá a numerikus karakterek (0-9) és a kötőjel szerepelnek.
Az ékezetes domain neveket lehetővé tévő szabványok újak. A technológia azon alapul, hogy az egyes internetes alkalmazások (pl. böngésző, levelező, távoli bejelentkező) a nekik megadott ékezetes domain nevet átkódolják olyan formára, amelyet már a domain név rendszer is képes kezelni (az árvíztűrő.hu domain név a domain név rendszerbe például a következő kódolt formában kerül be: xn--rvztr-wqa0gx3bwi.hu). Amelyik alkalmazásba ezt az új technológiát még nem építették be, az nem tudja az ékezetes domain nevet kezelni, tehát abba a böngészőbe hiába ütjük be a http://www.árvíztűrő.hu weblap nevét, a böngészővel nem jutunk el a kívánt oldalra vagy annak a levelezőrendszernek hiába írjuk be például a helpdesk@árvíztűrő.hu email címet, a levél nem fog célba találni. Nem igazán alkalmas az ékezetes domain név a nemzetközi használatra, mivel más országokban problémát okozhat az ékezetes magyar betűk bevitele a klaviatúráról. Éppen ezért az ékezetes neveket a hazai felhasználók körében való megjelenésre célszerű használni. Aki külföldi kommunikációt is tervez, annak ajánlott egy ékezet nélküli változatot is fenntartani globális használatra. Nincs akadálya például annak, hogy ugyanaz a weblap egy ékezetes és egy ékezet nélküli domain névvel is elérhető legyen, így a felhasználó bármelyik változatot gépeli be, ugyanoda jut."
Forrás: domain.hu
Van már jópár ékezetes domain név: Pl.:www.horgász.hu. www.számítástechnika.hu stb. De ahogy írják nem minden böngésző tudja megjeleníteni, például az explorer sem.
-
Időközben rájöttem, csak annyira konzolos irányítású ez az egész, hogy az options-ben nem is használtam az egeret, anélkül meg nem nagyon ment rá az extra beállításokra
Azért köszönöm nélkülözhetetlen leírásod az extra beállításokhoz vezető rögös úton -
#653 Sztem meg magyarországon még nincsenek. Ha igen akkor mondj egyet. -
#652 Egyébként vannak ékezetes url címek -
#651 Ha túl könnyüek a feladványok akkor told végig hard-on, aszem ott nehezebbek. Mostmár nekem is beugrott, tényleg van ilyen lépkedő lábnyom, először én is átmentem rajta.
A parfüm meg aszem a denevérek ellen jó de én easy-n nem találkoztam denevérekkel. -
#650 Nem jó az URL amit adtál meg sztem elírtad mert ékezetes URL címek még nincsenek. -
#649 Thx.
Végülis megtaláltam. Lábnyomok indultak el egy képhez csak én ott mindig átrohantam és nem vettem észre. Amikor eltűntek a képnél utána hajlandó volt eltoltni a képet és utána még 10-15 perc játék volt aztán vége.
Én először kinyírtam a boszorkányt majd amikor meghaltam nekiálltam végigpáróbálni a tárgyaimat használni... :)
Nem vagyok egy nagy kalandjátékos de ez a játék qrva lineáris és elég egyértelmű benne minden szóval nekem találták ki. :D
De pl. a parfűm megmaradt amivel nem tudom mit kellett volna csinálni.
De az uccsó szörnyit katana-val nyírtam ki így kaptam csini rucit újrakezdésnél, meg unlimited uzi-t szóval lehet még kivérengzem magam... -
#648 lol -
SG #647 Meg ne haragudj,csak már fáradt vagyok :)) -
SG #646 Az extra options menüt keresd, kikapcsolni meg úgy lehet hogy: végigmész a 2 szinten a c5-.ös ajtóig a kód 6355 majd az animáció után
belépsz a szobába, csörög a telefon felveszed,ne felejzsd el a shotgun lőszert is felszedni, ezután visszamés a b3 szintre és ott megkeresed a titkos rekeszt amit csak akkor tudsz kinyitni ha 4 szintel előbb felvetted a villáskulcsot a halott zombi mellől, ha ezzel megvagy megnyomod a bal oldali képet a falon jobbról a harmadik. Na ezután már kikapcsolódik a noise effekt. De ha lusta vagy így csinálni csak simán állítsd a noise effekt opciót offra az extra options menüben:))))))))) A leírás letölthető a www.kalandjátékosvagyokvazze.hu/noiseeffektoff.doc címről is . -
#645 Sziasztok! Most lett végre olyan videókártyám amivel már tudok is játszani. Egy gond van, nagyon idegesít ez a noise effect, de sehol sem találom hogy hol lehet kikapcsolni. Nekem a DVD-s verzió van meg, nem tudom számít-e valamit.
PLZ -
#644 Mellesleg én nem tudok angolul és végignyomtam így is úgyhogy nem olyan nehéz, bár a végén nem nagyon tudtam mit csinálni a boszorkány csajnál mert mindig meghaltam, nade nem akarom lelőni a poént, majd ha ott jársz segítek. -
#643 Még lesz vagy 4 tarott kártya ami majd egy ajtónál lehet behasználni, nem emlékszem már annyira hogy merre lehet továbbjutni de nézd a térképet és megtalálod, ha meg még nincs meg akkor keresd valamelyik falon, valami irka-firka rajz lesz. -
#642 Megvan valakinek az a magyar végigjátszás .DOC-ban ami lejjebb be van linkelve? Az a link már nem működik sajnos és én a magyarítás miatt még csak most kezdtem el játszani vele.
Azért két kérdést felteszek hátha tud valaki segíteni:
- A gyóntatószobában tudok választani a válaszok közül, hogy megbocsátok-e vagy nem? Van ennek jelentősége első végigjátszáskor a befejezésnél? Mert én csak a megbocsátást tudtam választani.
- Ott vagyok a templomban, találtam egy DARK EYE tarok kártyát, körbementem amerre lehetett de nem tudom hogyan lehet továbbjutni. Voltam a harangtoronyban ahol csak 3 nagy kép van de ott sem tudtam semmit sem csinálni.