Silent Hill 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
Amúgy nekem ezt a részt sikerült csak végigjátszás nélkül végigvinnem😊
PSN ID.: Beegabor
Fákjúal!
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
#663-as hozzászólás!
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
#663-as hozzászólás!
Ugyan abban a szobában, az ágyon van egy könyv, abban van a kombináció!
Jimi Hendrix
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Endure, in enduring grows strong...
(össz játékidõ 4 és fél óra)
a játékidõ nagyon rövid volt, de ami ebben az idõben volt benne, az valmai isteni volt. a történet mindenképpen elsõ osztály.
a puzzle részek sokkal nehezebbek voltak az elsözõ részhez képest, de sokkal logikátlanabbak is sajnos. 😞
(gondolok a fényképezõgépre pl)
a játék legnagyobb meglepetése nekem a vége volt. az valami akkor csattanó volt számomra, h az hihetetlen!
szerintem ez is kötelezõ darab, akárcsak a többi!
már alig várom, h visszahozza haverom az sh4-es dvdmet! 😊
thx a tippet
ezért vicces a vége (NO spoiler), amikor a szokásos módszerekkel kutatsz, holott mégis csak elvár valami invenciót részedrõl. (hasonló feladványok jöhettek volna hamarabb is a játékban...)
amúgy a Jákob lajtorjája c. filmet mindenkinek javaslom, aki ezt a gamét, sorozatot komálja, látványvilágilag, ötletekben, stb. sokat merítettek belõle.
mellesleg valami irtó nem logikus hely volt. mert ha az emlékeim nem csaltak, ahová kellett menni, addig oda nem engedett be, most meg hirtelen igen... <_<
szal vicces...
a wc-re már nem emlékszem, de ha nagyon elakadtál, google, "silent hill 3 walkthrough" és kész 😊
(ez a wc nem a játék legelején van)
ha továbbmegyek akkor ott van az az üzlet, ahol felvettem a kevlart és a fogast. és ott semmi.
csak gondoltam ez a WC a megoldás, mert itt volt olyan ajtó mikor bekopogtam akkor visszakopogtak, de mikor kinyílt nem volt bent senki.
szal ott vagyok.
Lenne 1 kérdésem!
Tom láma vagyok, de negyed óra után sikerült elakadnom. Ott vagyok, h felvettem a fogast és a kevlart, és most nem tudom, h merre tovább. A WC? Na ott semmit sem tudtam csinálni.
Na, írjatok le lécci mindnent, mert lehet elhagytam valamit (bár erre elég kicsi az esély).
Thx a segítséget elõre is!
Izgatott vagyok mint az állat...
Izgatott vagyok mint az állat...
Olvasgattam a fórumot mielõtt írtam volna.Nálam az a probléma,hogy rögtön a Konami logó után kidob az asztalra bármit is teszek ellene.Kipróbáltam egy csomó codec variációt de semmi eredmény.A PES3-nál (szintén Konami és szinén a logó után kivág.)ua. a probléma!!
Szal már azt is próbáltam hogy leszedtem minden codec-et,az eredmény megint csak a fent leírt lett.
Akkor most mi a teendõ?
Kérem segítsen valaki!<#falbav>#falbav>
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...
Ez egy codec csomag, vagyis egy rakat codec van benne, és mint írtam az Elecardot nem kell felpakolni belõle.
Glory, Glory Man. United!
Még ma megpróbálom,és jelenkezek,hogy sikerült-e <#wink>#wink>
tsunamit rakd fel, Elecard codecs nélkül, asszem ha csak simán indítod az installját, akkor nem kell az elõzetes uninstall, a lényeg, hogy az elecard ne legyen fenn.
ha még van probléma, nyugodtan használd a google-t 😊
"silent hill 3" video problem codec tsunami
😊
De akkor most melyik codeket tegyem föl?<#confused>#confused>
És csak felteszem,és jó lesz?
<#conf>#conf>
utána menni fog jól, legalábbis nekem tsunamival ment jól, de lehet, h pl. k-lite is OK
Valaki tudna nekem segíteni? 😞
Feltettem a játékot,minden jó,de amikor elindítom,akkor azt elsõ VIDEO-t(INTROt) furán játsza le,ami még a Fõmenü elõtt van.
Teljesen akad az egész,de nagyon..<#szomoru1>#szomoru1>
Valaki tudja mi lehet a baja??<#confused>#confused>
Please...
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Amúgy easyben elég egyértelmû és lineáris volt a játékmenet mivel ha megtaláltál valamit azt az esetek 90%-ban rögtön tudtad hol kell használni szóval nem volt nehéz még nekem sem pedig nem vagyok nagy kalandjáték guru. <#vigyor3>#vigyor3>
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr