961
-
#761 hát valami ilyesmi :D -
#760 Én megszóltam volna rendőrségnek, mert ez a személy még nem vitte végig a SH3-at :D -
#759 személyes ok? pokolra jutottál volna ha nem teszed?? -
#758 Igen azt tudom, PS1-es időkben annak a demojával játszottunk a haverommal, de nem túl sokat.. Amugy az egész játékot személyes okból vittem végig..:) -
#757 Akkor nem érezted annyira Harry (Heather apja) halálának súlyát,aki az első rész főszereplője volt :( -
#756 Hát én sajna nem...:( A Happy Birthday-es rész muris volt.. -
#755 legjobb rész szerintem. az első résszel egy kerek történetet alkot,aki azt nem játszotta az bizony sokminden apróságról lemarad. -
#754 öö..háát érdekes, tömören kifejezve -
#753 Grat!!
És milyen volt? -
#752 VÉGIGVITTEM A JÁTÉKOT ! :) -
#751 SH1 bevezető filmjében, Silent Hill OST - 01.Silent Hill.A másik zenénél véletlenül nem a 3.-ban mennek visszafelé Heather-el??Nem rémlik, hogy a 4-be lenne ilyen autós visszamenetel.Bár már régen játszottam azzal. -
#750 Tujda valaki hogy mi a zene címe ami a silent hill 1 bevezető filmjében is szól, meg a 4ben is benne van amikor a csajnak meghal az apja és a nyomozóval visszamegy a városba. -
#749 Nem tud senkise segíteni ? :S -
#748 -
#747 Boldog Szülinapot ! :) -
#746 Viszont most szükségem léenn egy kis segítségre... A korházban van 1 zárt ajtó, a második emeleten amin nem tom hogy kéne átmenni.. Kaptam egy kódot a végigjátszásban de az se segít.. Előre is kösz ! -
#745 Ejj, az kellemetlen :S -
#744 Azért lustultam el, mert elveszítettem a mentéseket... -
#743 és próbálod ? -
#742 Még nem -
#741 te már végigvitted ? -
#740 Hajrá! -
#739 Most tartok a Brooklynes Heaven korházban..:) -
#738 Már nem kell, találtam, amúgy meg PS2-n nyomom.. Eléggé kikészít :S -
#737 Minek az? Esetleg magyarul jácd, így jobb. -
#736 Igen, de a 4.... az nekem sok.. -
#735 TUdtok adni egy végigjátszást ? -
#734 és nagyon elvont, vagy azért megmarad emberi szinten ? :D -
#733 De az ááám... -
#732 Amúgy nagyon parás a játék ? :D -
#731 Főcím (?) Zene -
#730 jaja azt olvastam 4-et asszem.. -
#729 End-eket több féleképpen! -
#728 Sziasztok.. Asszem leszedem a játékot.. Miféle extrákat lehet előhozni ? -
#727 Nincs mit. -
Gyusz #726 Már megvolt az egyszeri alkalom. Köszi a segítséget. -
#725 Ha már 1x végignyomtad a játékot, akkor igen.
Ha ez az első alkalom akkor vmi nincs rendben... -
Gyusz #724 Az normális, hogy az extra new game-et elindítva rögtön a bevásárlóközpontból indulok és nincs előtte a vidámparkban lévő álombeli mászkálás? -
#723 Hi! nem tudna vki egy jó magyar végigjátszást? Az plíz linkelje be vagy küldje el a [email protected] -ra. kösz -
#722 bocs, félreolvastam...nyáron lesz teljes