Silent Hill 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

uv
a minimum vidokártya GeForce FX5200, alatta el sem indul

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

dinomano
Ugye egy 633 MHZ-s Celerongyú PC-re; Geforce 2-vel(32mega) ne is probalkozzak a gém megszerzesevel? Nyomta vki min. config alatt a gémet? :-O Anno a Silent Hill1 PS-en nagyon tetszett; és ugy hallottam h. a 3.rész a folytatasa az elsö sztorijanak; azért érdekel...gépfejlesztés viszont kilöve 1elöre... :-/

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

ffxi
Sirály!!! Erre vártam.

Fákjúal!

uv

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

ffxi
THX!

Fákjúal!

Seth
ITT van magyar végigjátszás.
Amúgy nekem ezt a részt sikerült csak végigjátszás nélkül végigvinnem😊

PSN ID.: Beegabor

ffxi
Lééccí!!!

Fákjúal!

ffxi
Help! A metrónál elakadtam. Oda mentem, ahová a csaj mondott magába a "Berger utca 3. perondon", de nem történik semmi. Ennek a másik oldalán, pedig lelökött a sínre vmi. THX!

Fákjúal!

Atisz
Ki lehet kapcsolni az options-ben (noise effect). Érdemes, mert a játék grafikája gyönyörû és így pompázik teljes fényében. A szemcsés kép tényleg hangulatos, de visszavesz a grafika szépségébõl és úgy néz ki mintha DX 7 alatt menne a program...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Nekem már nincs föltelepítve a program, ezért nem tudom pontosan megmondani, hogy hol, de a menüben ki lehet kapcsolni. Csak nem érdemes, mert - szerintem - az is hozzátartozik a játék feeling-jéhez (szépenjólmagyarul 😊)

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Amiga
Szerintem sehol.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Harly18
Nem tudja valaki, hogy hol lehet kikapcsolni, hogy a kép ne legyen szemcsés?

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Csak ismételni tudom önmagam: <#whatever>

#663-as hozzászólás!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

halió!!!!!!! szerintem király a game de végigjátszást nem tudtok mondani honnan tölthetném le?????
Olvass vissza!!!

#663-as hozzászólás!

Van valakinek magyar vegigjatszasa?

Ha a kártyás ajtóról van szó:

Ugyan abban a szobában, az ágyon van egy könyv, abban van a kombináció!

Hi valak tud segiteni abban hogy az utolso ajtot a foelenseghez hogyan kell kinyitni?milyen kombinanaciokat kell csinalni?elore is koszi.

Jimi Hendrix

Sadun Tryst
hm. az nem lenne rossz. megköszönném ha elküldenéd priviben, vagy ahogy akarod. 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

sajoati
és a silent hillbe autózás legendás videó! (amúgy minden részbõl megvannak a videók kivágva, van vhol egy linkem is, ha érdekel. kb 2 giga cucc)

Endure, in enduring grows strong...

Sadun Tryst
Nah. Végigvittem ma a játékot! 😊
(össz játékidõ 4 és fél óra)
a játékidõ nagyon rövid volt, de ami ebben az idõben volt benne, az valmai isteni volt. a történet mindenképpen elsõ osztály.
a puzzle részek sokkal nehezebbek voltak az elsözõ részhez képest, de sokkal logikátlanabbak is sajnos. 😞
(gondolok a fényképezõgépre pl)
a játék legnagyobb meglepetése nekem a vége volt. az valami akkor csattanó volt számomra, h az hihetetlen!
szerintem ez is kötelezõ darab, akárcsak a többi!

már alig várom, h visszahozza haverom az sh4-es dvdmet! 😊

Sadun Tryst
hm. asszem akkor a filmre rá is állítottam a keresõdroidokat 😊
thx a tippet

sajoati
jah, hát ez olyan, mint az iq-tesztek: nem 100%-ig azt méri, hogy milyen okos vagy, hanem hogy milyen jól tudod használni a rendszert.
ezért vicces a vége (NO spoiler), amikor a szokásos módszerekkel kutatsz, holott mégis csak elvár valami invenciót részedrõl. (hasonló feladványok jöhettek volna hamarabb is a játékban...)

amúgy a Jákob lajtorjája c. filmet mindenkinek javaslom, aki ezt a gamét, sorozatot komálja, látványvilágilag, ötletekben, stb. sokat merítettek belõle.

Sadun Tryst
ehh. thx, de azért csak kiszendvetem magamtól is. 😊
mellesleg valami irtó nem logikus hely volt. mert ha az emlékeim nem csaltak, ahová kellett menni, addig oda nem engedett be, most meg hirtelen igen... <_<
szal vicces...

torrente
Jó ez a játék, de kizárólag ps2-õn! Micsoda stresszben voltam, míg végigtoltam...

sajoati
sh sorozat ilyen szempontból pirmitív: nem tudsz semmit kihagyni, amitõl ne tudnád az adott pályát befejezni, idõre se nagyon mennek a dolgok (ahol meg igen, ott meghalsz, ha nem vagy elég gyors), vagyis a mapot nézve mindig ki lehet okoskodni, h hol nem járt az ember, és némi pixelvadászatot követõen ált. megvan a megoldás

a wc-re már nem emlékszem, de ha nagyon elakadtál, google, "silent hill 3 walkthrough" és kész 😊

Sadun Tryst
be van deszkázva.
(ez a wc nem a játék legelején van)
ha továbbmegyek akkor ott van az az üzlet, ahol felvettem a kevlart és a fogast. és ott semmi.
csak gondoltam ez a WC a megoldás, mert itt volt olyan ajtó mikor bekopogtam akkor visszakopogtak, de mikor kinyílt nem volt bent senki.
szal ott vagyok.

torrente
Nem tudsz kimászni az ablakon?

Sadun Tryst
Hi all!

Lenne 1 kérdésem!
Tom láma vagyok, de negyed óra után sikerült elakadnom. Ott vagyok, h felvettem a fogast és a kevlart, és most nem tudom, h merre tovább. A WC? Na ott semmit sem tudtam csinálni.
Na, írjatok le lécci mindnent, mert lehet elhagytam valamit (bár erre elég kicsi az esély).
Thx a segítséget elõre is!

Ja egyébként az egyik fórumban olvasottak alapján nálam valószinüleg az ASUS Digital VCR kavart be, de ezt már csak utólag tudtam meg. Ha neked ez fent van akkor elég ha csak ezt a progit uninstallálod, és menni kell a játéknak.

Izgatott vagyok mint az állat...

Próbáld meg a 347 és a 351-es hozzászólásban leírtakat (nálam mûködött) teljes egészében hibamentesen végig tudtam vinni a játékot.

Izgatott vagyok mint az állat...

lybrahu
Üdv!
Olvasgattam a fórumot mielõtt írtam volna.Nálam az a probléma,hogy rögtön a Konami logó után kidob az asztalra bármit is teszek ellene.Kipróbáltam egy csomó codec variációt de semmi eredmény.A PES3-nál (szintén Konami és szinén a logó után kivág.)ua. a probléma!!
Szal már azt is próbáltam hogy leszedtem minden codec-et,az eredmény megint csak a fent leírt lett.
Akkor most mi a teendõ?
Kérem segítsen valaki!<#falbav>

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

báttyó02
nem is fog menni,mert az mx440-et nem támogatja,szal fölösleges próbálkozni vele....

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

windrunner
Hello lenne egy kis problémám a játék elinditásával, mégpedig az hogy amikor elinditom rögtön kirja hogy a játékhoz 32mb-os vagy jobb video kártya kell. Namármost nem értem hogy a Gef4mx440 64mb-os kártyámmal mért nem megy a moka?

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

Rash87
okés,köszi,meg fogom nézni 😉

Glory, Glory Man. United!

sajoati
www.free-codecs.com/download/Tsunami_Codec_Pack.htm

Ez egy codec csomag, vagyis egy rakat codec van benne, és mint írtam az Elecardot nem kell felpakolni belõle.

Rash87
Jah,kérlek addj már1 linet,ahonnan ezt a codeket le tudnám tölteni,mert sehol sem találom <#nemtudom>

Rash87
Hát,köszi.
Még ma megpróbálom,és jelenkezek,hogy sikerült-e <#wink>

sajoati
elõször is szedd le a gépedrõl a mostani codec-eket, ha pl van ace megapakkkkod, stb.

tsunamit rakd fel, Elecard codecs nélkül, asszem ha csak simán indítod az installját, akkor nem kell az elõzetes uninstall, a lényeg, hogy az elecard ne legyen fenn.

ha még van probléma, nyugodtan használd a google-t 😊

"silent hill 3" video problem codec tsunami

😊

Rash87
Oké,köszi!!

De akkor most melyik codeket tegyem föl?<#confused>

És csak felteszem,és jó lesz?

<#conf>

sajoati
hi, szedd le az összes codec-et, és a tsunami filter pack-ot pakold fel. na most 1 codec-kel akad össze, ezt kinyomozhatod google-lel, már nem emlékszem a nevére, vmi enhancement v. ilyesmi mintha lett volna benne, mindenesetre nem egy alap codec.
utána menni fog jól, legalábbis nekem tsunamival ment jól, de lehet, h pl. k-lite is OK

stone
Nekem is ez volt, nem jöttem rá miért😞

Rash87
Hello all.

Valaki tudna nekem segíteni? 😞

Feltettem a játékot,minden jó,de amikor elindítom,akkor azt elsõ VIDEO-t(INTROt) furán játsza le,ami még a Fõmenü elõtt van.
Teljesen akad az egész,de nagyon..<#szomoru1>

Valaki tudja mi lehet a baja??<#confused>
Please...

Evin
Játszd végig magyarul(www.gemehunter.hu), akkor nem hiszem, hogy nehezebb fokozaton is elakadnál. Én már beterveztem a magyar végigjátszást, de eddig nem sikerült idõt szakítanom rá.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Evin
Játszd végig magyarul(www.gemehunter.hu), akkor nem hiszem, hogy nehezebb fokozaton is elakadnál. Én már beterveztem a magyar végigjátszást, de eddig nem sikerült idõt szakítanom rá.

BaLeeX
Kár, hogy csak easy-re érvényes pont arra voltam kíváncsi milyen elétérések vannak nehezebb fokozaton. 😊
Amúgy easyben elég egyértelmû és lineáris volt a játékmenet mivel ha megtaláltál valamit azt az esetek 90%-ban rögtön tudtad hol kell használni szóval nem volt nehéz még nekem sem pedig nem vagyok nagy kalandjáték guru. <#vigyor3>

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

BaLeeX
Köszi szépen!

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

De vigyázat ez csak az ízi fokozatra érvényes, a normálon és a hardon sok eltérés van !

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

Evin
Vagyis SG raktam.

Evin
Felraktam ide, vagy nézz szét a silenhill.hu-n.