2084
VIRTUAL DJ
-
Xflax #1564 VALAKI SEGÍTSEN!
Feltettem az 5.2 őt elindítanám és azt írja ki, hogy invalid skin file...mi a probléma megoldása? előre is köszi. -
walenta #1563 Saját mixem listen:
http://www.4shared.com/file/73279725/af2423e8/new_mix.html
-
dave2009 #1562 telefonra kéne program
tudtok egy ingyenes oldalt -
#1561 Nem tudom ti mennyire ismeritek az fl studio nevű programot de aki ismeri sé elég profin tud benne zenét csinálni esetleg tippeket tudna nekem adni?
Én már régóta hatználom és viszonylag elég tűrhető cuccokat hozok össze rajta de még elég egyszerűket.
pl a mixer channelel akadnak gondjaim még meg főleg azokkal a gombokkal amik elvannak rejtve a menük alá.
Ha valki segít nekem akkor előre is megköszönöm. -
koricapito #1560 Én is próbáltam már VDJ-ben de nem sikerült, ezért gondoltam megkérdezem.Azért kössz:D:) -
#1559 Üdv. Ezt nem tudja egy program sem megcsinálni. Vannak próbálkozások (pl a vocal effekt a virtual dj-ben), de ezek sajnos nagyon rosszul működnek, mondhatni nem érnek semmit. -
koricapito #1558 Hello!
Valaki nem tudná megmondani nekem hogy hogyan lehet kiszedni egy számból a háttérzenét úgy hogy csak az ének maradjon vagy fordítva -
camaro79 #1557 kihasználatlanság miatt eladó egy tökéletes állapotban lévő teljesen új (szeptemberben vásárolt) Vestax VCI-300-as Serato Itch programmal.
ára: 150.000-
Hibátlan szerkezet! -
Carrol #1556 Üdv mindenkinek!
Egy oldalon olvastam, hogy egy srác azt írta a virtual dj-vel keverővel összekötve úgy tud zenélni, mint más lejátszókkal. Kérdésem az lenne létezik ez? Sose hallottam még virtual dj-vel készített mixet ezért nem tudom elhinni. Mivel kezdő vagyok szeretnék megtanulni én is zenélni a virtual dj-vel, csak nem tudom hol kezdjem el, mennyire bonyolult stb... -
Xflax #1555 Köszi szépen..csak ne legyen vírusosXD -
#1554 Hali!
Amíg nem tud neked valaki olyan oldalt ahol effekteket lehet leszendi, addig ITT VAN EGY PÁR DARAB
Ezek 'dll' meg 'ini' fájlok. Ezeket kell majd a Documentumok\VirtualDJ\Plugins\SoundEffect mappába bemásolni és ennyi.
Lehet hogy lesz közöttük olyan ami nem funkcionál de akkor is.
Majd valamelyik nap körülnézek és keresek még ehez, mert tuti van még sok csak lusta vagyok. -
Xflax #1553 Lenne egy kérdésem.
Tud valaki olyan oldalt ahol effekteket lehet leszedni?
A hivatalos oldalon nemtudok leszedni. -
Dj Lagoon #1552 Üdv Mindenkinek!
Nem teljesen idevágó témában a segítségeteket szeretném kérni. Traktor FinalScratch 2.0-ás software-t szeretném megszerezni. Ha valakinek meglenne, és feltöltené valahova, azt megköszönném! Van ugyanis egy példányom belőle, de sajna a zip.-ben TRAKTOR DJ Studio 3 crack-je található, ergó nem jó a serial code...:(
Ha esetleg csak serial code (5*5 karakter) akadna valakinek, azzal is beérném! A feltöltési linket, illetve a serial-t a lagoon01@citromail e-mail címre várom.
Előre is köszi a segítséget!
Üdv minden Traktorosnak :)
Lagoon -
#1551 Sziasztok. Van egy Numark keverőm, virtual dj pro 5.2-m, Realtek ALC660 6-csatornás integrált hangkártyával. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan kell beállítani, hogy a hangfalakon halljam az aktív decket, a fülhallgatón pedig a másikat?
Hülye kérdés tudom, de nem értek hozzá. Előre is köszönöm a segítőkész, nem leugató válaszokat -
pecspapi #1550 háát szerintem mi nem tudunk rá válaszolni keress egy topikot ahol ienek vannak.hátha ott tudják -
DJ CONUS #1549 TOM ez virtual forum de kérdésem Numark Cue 5.0 vonatkozik !
Igaz hogy a virtual motorjával megy csak tökéeltesebb a hangcodec benne?
Ezzel elentétben nálam ropog a összes potméter ha állitok valamit!
miért? tapasztalatok?:)
Ja és a Numarkot volt szerencsém kiprobálni jó de mégis gyerekjátéknka nézz ki! Tehát maradok a Reloop Digital Jockey tökéletes mint a Vestax de mégse 130 000! Valakinek más vélemény? -
PK Jimbo #1548 5-ös van, és legújabb, szóval nagyon köszi :) -
miasz #1547 Valami egyszerű dolog nincs,ami normálisan kezel hangártyát,formátumot,mindent,van skretch és nem minden automata? Ezredik triál foson vagyok túl ma este. Leginkább elővenném az atomixMP3-at és megbűvölném hogy ismerje meg flac-t,az lenne az igazi PC-re. -
miasz #1546 Mondjátok,hogy a VDJ játszik lossless-t,nálam nem. Tudok egy verziószámot mondani,hogy melyik is? -
#1545 Ja azt elfelejtettem, hogy ez a beállítás csak az 5-ös verzió és az attól újjabb verziókra (pl. 5.2) érvényes.
Ha 5-ösnél régebbit használsz, akkor ha jól emlékszem:
C:\Program Files\VirtualDJ\lame_enc.dll az elérési út.
De ebbe nem vagyok 100%-ig biztos mert régen használtam a 4.2-est. -
#1544 Rec menü --> Record Audio --> Config
Kijelölöd az mp3-at és az Encoder-hez be kell tallóznod a "lame_enc.dll" fájlt!
Elérési útja:
C:\"az adott felhasználó"\Dokumentumok\VirtualDJ\Plugins\lame_enc.dll -
PK Jimbo #1543 Embereeek, az mp3 encoder-t hogy kell beállítani? valaki segítsenmár :( -
#1542 nemtudjátok véletlen hogy video alátétet honnan tudnék szerválni? nembaj ha 10-20perces loopokkal de 4órát ki kéne töltenem :P -
pecspapi #1541 lehet nem tudom:D:D de ezt meg sem találom -
DJ CONUS #1540 Pecspapi te részegen szoktál forumozni?visszaolvastam és nem értettem mit írtál (néha hát nem tudom azoxigent)!
Amire nem tudok értelmes választ adni abba bele se kezdek:D -
hexan #1539 Volna két kérdésem. 1: Ha jól értelmezem az angol szöveget a virtual dj honlapján , akkor lehetséges , hogy a timekod cd-t letőltvén pioneer cdj 100-al vezérelni lehet az 5.2 progit?? Ha igen hogyan??
2: Milyen codek kell ahoz, hogy az 5.2 fel tudja venni a videómixet aviba? -
DJ CONUS #1538 És még egy utolsó kérdés:)
http://www.olcsobbat.hu/szamitastechnika/laptopok/acer_aspire_5730zg_322g16mn/
ezen a Aceren amit mellé vennék ugy minden simán Dj program fut?
de lehet Fruity loops is rajta futna! -
pecspapi #1537 hát nem tudom nekem Numark-ott ajánlottak
-
DJ CONUS #1536 Köszi Csucsu!
igaz hogy a Bcd 3000 ben szar a hang kártya? -
pecspapi #1535 Numark szerintem nekem is azt ajánlották akiktöl kérdeztem.ha ez a kettő közül kell választanod -
#1534 Üdv mindenkinek!
Mivel sok panasz volt a Data-ra, ezért itt van ez.
RAPIDSHARE >>> Atomix productions - Virtual DJ 5.2 PRO <<< RAPIDSHARE
Ez ugyanaz mint a #1492-es, vagyis Sorozatszám van hozzá!
Amúgy ma reggel megnéztem a Data-s linkemet és nálam működik. -
DJ CONUS #1533 Régen jártam erre! Kérdésem rövid,milyen külsö konzolt használtok a virtualhoz?
és melyk érné meg jobban BCD 3000 vagy a Numark total control!
Ja igen Egy uj linket kérhetünk a 5.2 es hez:) valaki visza töltené! -
#1532 elektrotechnikai suliba járok és építettem már ilyet, erősítő kimenetére rádugni, aztán villognak a lámpák frekvenciák szerint más színben, hangerő szerint más erővel. -
pecspapi #1531 köszi ez lesz az.de akkor mien program kell hozzá??mert én még nem hallotam de mindegy egyébként mert elvittem apám munkatársához ö megcsinálja nekem -
hexan #1530 Nem sikerűlt letőltenem a data.hu-ról a 5.2 virtualdj-t. Esetleg valaki segítene, hol találom meg??
A másik, én nem tudtam az 5.0 dj-vel képet és hangot rögzíteni a saját recorderével csak waw,vagy mp3 -at rögzítene. Most én vok. a béna, vagy a technika nem tudja a videómixet rögzíteni?? -
#1529 Hát.....erre nem is gondoltam... -
#1528 most miért kell így lehúzni?
nem hallottál még még a hangfal hangszín szabályozásról? ez úgy működik hogy a hangot nem csak hallod hanem látod is ahogy jön a hangfalból és ezt lehet szabályozni, piros kék sárga stb.. és ezek variációja paint-ben kell a hangokat kitölteni színnel!!
a mikrofont én sem értem anélkül is működik -
#1527 Kedves "pecspapi"! -Igen, ez valóban egy "nagy hadi kérdés" ,mivel se füle se farka, teljesen értelmetlen baromságot beszélsz...Egyrészt nem a hangfalat hangszínezzük hanem a hangokat amit lejátszunk az erősítőn keresztül. A hangfalat soha nem dugjuk rá a gépre -hacsak nem aktív monitorsugárzókról van szó- de, (szerintem te még olyat soha nem láttál, pláne nem hallottál) azokban ugye eleve be van építve a végfokozat. Mivel a PC hangkártyájából kijövő alacsony szintü jelet fel kell erősíteni akkorára, hogy az, a hangszóróban megszólalhasson.- ...és hogy a mikrofon az mi a fenét kerés itt, annak aztán végképp semmi értelme sincs. Szerintem nem ártana hogy legalább a hangtachnikai alapismereteket elsajátítsd , mielőtt marhaságokat beírkálsz ebbe a fórumba -
pecspapi #1526 na egy hadi kérdés lesz most számotokra.
létezik olyan program ami a hangfalhoz készít hangszínt szabályzót rá kell dugni a hangfalat a gépre el kell indítani a programot és asszem mikrofon is kell hozzá -
#1525 Zeneszerkesztőknek