2084
VIRTUAL DJ
  • pecspapi
    erre még nem jöttem én rá.eggyik virtuaal dj oldalon láttam skin-t meg mindneféléket jóó pénzértS:S
  • Doog
    Hello!

Effekteket lehet letölteni a programhoz? Vagy csak a beépítettek vannak benne.
  • Xflax
    Nincs olyan gomb amivel mindkét deck (vagy hogy hívják) beállításait resetelhetem?
    Az 1. deck-em máshogy szól mint a 2.
  • Csuhai G
    Az általam linkelt is olyan, de azért thx :)
  • pecspapi
    enyéméhez van kod éés örökös.ha érdekel valakit feltöltöm és belinkelem
  • Csuhai G
    Freeware verzió sajnos nincs, de innen letöltheted a legújabb teljes verziót.
    (a linkért köszönet Csucsunak)
  • Xflax
    Hi all.
    Érdekelne a program de mindenhol csak shareware verziókat talákok.
    nincs egy freeware verzió belőle?
    előre is köszi
  • pecspapi
    nem tudom de nekem is csinálta már de abba hagyta
  • Csuhai G
    Cue-val bejelölheted, hogy indításkor honnan induljon a szám.
  • miasz
    Üdv!
    Flac formátumot játszanék valamivel,állítólag a VDJ képes erre. Nálam 5.0 van,de nem látja. A PCDJ DEX-nek sikerült,de ennek valamiért a dupla hangkártyával van baja. Szóval egy programnévvel sokat segítenétek,ami ismer Flacet,egérrel lehet a hanghullámot bűvölni mint VDJnél és a kártyákkal is koma.
  • lezli82
    helló urak!azt szeretném kérdezni,hogy én a 3.2-t használom,tudom rége,de megszerettem és az volna a gond,hogy miért tördeli a zenét ha a lemezjátszó sebessége nem a 0-n áll???nem mindegyik track-el csinállja,de amilyikkel igen annál néha elég csúnyán lehet hallani.van erre megoldás????
  • VRSDM
    és a cue-val mit lehet csinálni?
  • PK Jimbo
    Nekemis a manuális MP3 encoder beállítás kéne, el tudná valaki magyarázni? Vagy msn-em [email protected]
  • pecspapi
    akkor sajna nem tudom.csaka virtual dj-t futtasd és úgy próbáld meg.ha úgy sem jó akkor sajna nem tudom
  • VRSDM
    rendes gépen. nem elhanyagolt gépen.
  • pecspapi
    gépen van, vagy a rendes gépen?ha gépen van vagy túl sok program fut,hangkártya,nincsen jóban a VirtualDJ a hangkártyával
  • VRSDM
    egy kérdésem van.

miért van hogyha a bal csatornáról szól a zene, és húzom a crossfade-t akkor elkezd ide oda változni az ütem? míg ha a jobbról szól akkor nem?

két hangkártyás rendszerrel van megoldva.
  • pecspapi
    háát a virtual dj-t próbáltad máár??
    vagy Pro dj??
  • miasz
    Tudtok ajánlani megbízható programot,ami játszik losslesst és frankón felismer 2. hangkártyát (elvileg a pcdjex ilyen de szart se lát)? Ha esetleg össze lehet kötni külső lejátszóval,azt hogy kell kivitelezni? Az egyik helyen olvastam olyan programról,aminél ez nem igényel külön hardwert...ez nem tűnik túl reálisnak. Van ilyen?
  • pecspapi
    máár keztem ideges lenniD:D:
  • kretyás
    ja bocsi lejejb olvastam látom :} thx
  • kretyás
    miért van az, hogy amikor tekerem a basszust emg a mid-et RECSEG ez a szar??? mit kellene csinálni h ne? :\
  • pecspapi
    kihal vaagy mi lesz??
  • petertaylor
    http://www.4shared.com/dir/3641438/946f618b/SKINS.html

itt megtalálod, hello
  • pecspapi
    háát nekem meegvolt de sajna nincsen.haa eszembejutt kitöl szereztem meg akkor belinkelem
  • Riccardo G
    Hello all!
    Ha véletlenül megvan valakinek ez Mix Lab 3.1 skin azt belinkelhetné nekem!
    Köszönöm! ;) :)

Hands Up // Jumpstyle // Hardstyle 4Ever!!!
  • szekyke
    hello lenne egy kérdésem bár nem ide tartozik de azért meg kérdem hogy lehet azt meg oldani hogy a bcd3000nél ne kelljen kétszer nyomni a gombot traktor 3.4-t használok elöre is köszi a válszt
  • djAndrew
    Értem köszi nem nagyon találtam csak 1-2 dolgot tudsz állítani de ugyan azt csinálja ha tekerem a potit és döng a house zene akkor ritmusra recseg mintha túl lenne húzv a basszus pl akár melyik potit tekered nem normálisan megy a zene, hanem a ritmusra kcisit recseg :/ sazr valami nagyon lehet csak újra kéne dobni a hangkari programot vagy a winfost?

Nem tudomma jd megcsinálom de nicns időm sajna most köszi midnent azért hello :)
  • salsoul
    Hát ha csak a virtuálnál van ilyen gond akkor a programon belül valahol a hangkártya környékén nem stimmel valami buffer ill. latency beállítás.
    Sajna nem ismerem a programot, így többet nem tudok segíteni.
  • djAndrew
    Hello köszi olvasgattam de nem nagon tudtam belőle kiszedni mi is a baj próbálgattam hogy kihúztam minden sazrt csak a gép maradt az is egy aljzatba.

Ugyan az a baja mikor tekerem a potit akkor recseg kicsit ne mvészesen de recseg és minden virtual dj a traktor dj nem recseg és más sem csak a virtual... :/ nem vágom mi lehet. Most veszek herkules mk2 dj konzolt midi keverő vagy mi. Azzal akarom használni de azzal is fog recsegni valszeg szal muszály lesz traktorral vagy más keverő progival szenvednem pedig a virtual a legjobb :/ a kinézete legalábbis nagyon megfogott.

Más ötletetek nicns? mert csak a virtuallal recseg.

Előre is köszi a válaszokat sziasztok
  • Riccardo G
    köszönöm szépen ;)
  • pecspapi
    na ezt letöltöm én is.köszi
  • Csucsu2030
    Üdv!

Atomix productions - Virtual DJ 5.2 PRO

Serial van hozzá, úgyhogy nem kell parázni.

Üdv!
  • Csontikka
    Sziasztok!

Használta már valaki a VDJ Hálózati szinkronizációs funkcióját?

mit tud ez pontosan?

Automatikusan ugyan arra állítja a BPM-et? ez ok, de olyat is tud, hogy ráállítja az én lejátszómat a másik beatjére? ez is megoldható vele?

Írja le aki már próbálkozott vele, köszi!

Üdv
    Csontikka
  • salsoul
    A jelenséget földhuroknak (ground loop) hívják.

tt minden le van írva amit tudni kell
  • papanel
    Mit használsz a Virtual-hoz: keverőt, vagy valamelyik ASIO drivert (BCD3000, VCI-100, stb..)??
    Több mindentől: Lehet a hangkari a bűnös, lehet az egered, mert pl. a rádiós egerek zavarhatják a kártyát, de a vezetékes optikai egérnél is előfordulhat ez a jelenség, Milyen hangkártyád van??? Egész olcsón lehet bontókban SB hangkarit kapni használtan.
  • djAndrew
    szia köszi akkor lehet uj hangkarit kéne venni vagy várjam meg míg meg érkezik a konzol és csak akkor vegyek ha azzal is recseg?
  • Riccardo G
    nem tud valaki nekem belinkelni egy virtual dj 5.x lehetőleg 5.2 VÍRUSMENTES full változatot? mert 5.2-t lehetetlen szinte leszedni vírusmentesen! KÖSZI
  • pecspapi
    ööö a számítógépen vagy az asztali keverőn recseg???ha aszámítógépen lehet a hangkártya neem bírja
  • djAndrew
    aham az a baj hogy necces ha buliban pl elkezd recsegni mert lehet a felvételbe nincs benne de élőbe necces :( nem tudtok ajánlani valamit? vagy egyáltalán mitől van? mert most veszek konzolt és vdj vel akarom használni de lehet kénytelen leszek traktorozni... :(

A hangkártya szar vagy mi meg hogy? senki nem tud semmit?