VIRTUAL DJ

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bpm studio én ezt használtam jo sokáig. semi különleges nincs benne. be kell álitani a progin belül és kész.

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

DjTsabee
<#vigyor2> úgy látom,barátias hangulat alakult ki itt a fórumon...
na szóval az lenne a kérdésem,hogy nem-e tudtok valami aránylag ÚJ keverõ progit(persze a virtualon kívül),ami elég jó,és lehet 2 hangkarival keverõhöz használni??? :) tudom,h nem teljesen ide tartozna,de hátha ismertek párat... nagyon köszi elõre is...

Igen bõ a szókincsed...
Akárcsak a zenei ízlésed<#hehe>
Szánalmas vagy.
Lúzer....

Odanézz,ideges a kis TGMT palánta<#nevetes1>
Áruld már el,Báránytól már a menõ káromkodásokat is megtanultad?
Mitõl lennék én az év lúzere?
Fejtsd már ki bõvebben légyszíves,már ha tudsz egy 5 szónál hosszabb mondatot is írni.Látom,a hozzászólásaiddal belopod jópár emberke szívébe magad,a hihetetlenül jó mixeidrõl meg ne is beszéljünk<#gun>
Tomtom11 indulhatnál az év lúzerje díjjáért. Hidd el megnyernéd.<#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1> ui: arcocska.

A Google csodákra képes,mi Igi?<#hehe>
Hallotad már,hogy állítólag Bárány Attila klónozásához keresnek önként jelentkezõket?Te lehetnél az elsõ BárányklónDJ<#buck>
Már ne is haragudj,de a fórumod egy vicc,le akarod másolni a Zaj fórumát?
Nem utánzol te senkit,mi?Csak épp nincs semmi önálló gondolatod.
Mekkora egy gerinctelen alak vagy...
Zenélgess otthon magadnak,bár ha az a mazochista célod,hogy minden héten kiröhögtesd magad a neten a hülye kis trendi TGMT mixeiddel(amikben megjegyzem tavaly is rég lejárt zenéket játszol),meg kapd a sok fikázást,akkor hajrá!<#mf1>
A vistát alapból nem ajánlám, ha nem feltétlenül szükséges. Egyébként jól sejted, elõbb a windowsban kell beállítani a dolgot. Gyakorlatilag ki kell választani, hogy melyik eszköz legyen a bemenet. Feltehetõen ez most a belsõ mikrofon.
Sziasztok!

Még mindig segítségre lenne szükségem. Adott a laptopom: Acer 5920G és az alaplapi hangkártya. Van a másik hangkártyám az M-Audio Fast Track USB. + Numark Totall kontrol. Nos beállítottam szinte mindent a Virtualban. Müxik is minden kivéve egy dolgot. Nem tudom a mikrofont hozzátenni a VDJ-hez. Az alaplapi kártyába tolom be a 3,5-ös jackel rendelkezõ philips mikrofont.
Kérdés: Hol tudom beállítani a mikrofont a vdj-ben?
2, Az a fura még, hogy úgy hallom, hogy a laptop mikrofonja, ami beépített az szól. Na de ezeknek nem ugyanúgy kellene mûködniük? ( gondolok arra, hogy alapból szól a laptop hangszórója, de ha csatlakoztatom a hangfalat, akkor az fog tovább szólni, nem a laptop. Vista rendszer van fent. Lehet hogy vmit a windowsban kellene állítani elõször??
pl: Taylor, Newik

Csuhai G
Nos hát akkor mást is megemlíthetnél.. :D

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Képzeld igen

Csuhai G
Lemezlovasok -> Hazai DJ-k -> Bárány Attila.
Mást is ismersz azért magyar DJ-k közül? :D

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Szasztok! Ha van valakinek eladó Numark Dj IO hangkártyája szivesen átvenném!
A hangkártyám: egy M-Audio Fast Track USB.
Még vmi ötlet?<#circling>
Továbbra is eladó egy Vestax VCI-100 gyári állapotban! Csak most, csak itt 90.000! :) (150k a zajban)
Riccardo G
:P :D

http://www.headhunterz.nl/

Normális hangkártya. A normális kategóra 20000-tõl indul és nem sound blaster.
Smithie
1363-as tomtom11 1359-re ment a válasz...<#crazya>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Smithie
Talán nem rád tartozik,de elárulom,a szolnoki bázisban rendszeresen zenélek,és én sem kérkedek ezzel,nem ma kezdtem a szakmát,nem is szándékom senkinek se bizonyitani.A vélemény nyilvánitás pedig mindenkinek szabad joga...

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Hi All!
Nekem olyan gondom van, hogy a VDJ-hez hozzáraktam a Numark Total Kontrollt. Minden jól megy kivéve egy dolog. Ha a jogtárcsát használom, akkor recseg egy kicsit a hang. Ezt hogyan tudnám orvosolni?
Elõre is köszi!
Csá!
Magammal biztosan,neked se ártana kicsit magadba révedned.
Nem tudom,valóban komolyan gondolod-e a "zenélést"
(amit általában zenekarok szoktad mûvelni,de ez most mindegy is,úgysem érted meg,mert majd szétdurran biztos az agyad,amikor ezt olvasod,és úgy nehéz értelmezni),mert attól hogy van egy rahedli mp3 a gépeden,és otthon szórakoztatod magad,addig nincs is ezzel semmi gond.De hogy te is,mint töb bezer "DJ" palánta,Hamvai-Bárány klón akarsz lenni,már megbocsáss,de enyhén szólva röhejes,fõleg,ha igencsak kezdõ szinten mûveled,és ezt még mások tudtára is hozod.OK,valahol el kell kezdeni,én se voltam egybõl profi(most se vagyok az),de ez a baj,hogy nem vagy tisztában magaddal,a felvétéleid minõségével sem,úgyhogy feltételezem,hogy a hallásod is egy nagy nulla.Ha meg hallod,hogy szarul szól,minek töltöd fel egyálatlán?A saját munkáidra sem vagy igényes?
Mellesleg hozzászólásaid olvasva ajánlom figyelmedbe:
http://mek.oszk.hu/01500/01547/index.phtml
A magyar helyesírás szabályai<#crazya>
Baz... ki te mível vagy tisztába??

Nekem csak a za bajom,hogy már lassan mindenki DJ-nek hívja magát,aki letölt 500 GB mp3-at,és megtanulja nyomkodni a sync gombot a Virtual DJ-n.Ennyi erõvel én profi rally-s vagyok,mert szoktam a gépen játszani?
Amíg otthon bohóckodik vele,addig nincs gond,akkor kezdõdik amikor teleszemeteli vele a net-et,és elhiszi magáról,hogy õ mekkorát alkotott(persze,azt tölt fel,és azt ír amit akar)
De akkor vállalja az ezzel járó kellemetlenségeket,kritikákat is.
Igi a szakma alapjaival sincs tisztában,lehet,hogy megtanulja,de addig tök felesleges hetenként "mix"eket gyártani,amiket se felvenni,se összekeverni nem tud rendesen.Az idegbajos visszaszólásaival pedig nem csak ezen a fórumon idegesített fel jópár embert,akik hosszú évek óta minden hétvégén sok ember elõtt mutatják meg(élõben) mit tudnak,és nem otthon a szobában nyomkodják a gombokat.Nem tiszteletet várok,ez már a mai fiatalokban sajna nincs,de jó lenne ha tisztáben lenne mindenki magával,és az imádott példaképeivel...
Smithie
Olaszország?:D Elvéreztek... A hands up még talán...<#vigyor2>

Üdv valaki eltudná nekem magyarázni hogy virtual dj-be ez a fejhalgatós dolg hogyan müködik normálisan és hogy lehet beálítani elõre is köszi

Riccardo G
nah majd az enyém! ;)

hungaro
fel se éri azt asztalt...

Hivatás az Életért!

Riccardo G
:D

mila69en

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Riccardo G
engem meg a hands up, olaszország, és a barátnõm éltet (L)!!!!!!!!!!

Nagyon szépen köszönöm... És valóban nem azért rakom fel a mixeimet, hogy reklámozzam magam. Sose fogadnék el pénzt érte és van is állásom. Nem a pénzért nem a hírnévért csínálom ezt az egészet. Csupán a zene szeretetéért a zene egyedûl az ami éltet engem és minden utat végígviszek és minden akadályt legyõzök azért, hogy megtanúljak zenélni. Mert egyedûl a zene az ami éltet engem. És szerintem is van fejlõdés és mások szerint is ahoz képest ahogy kezdtem...

Smithie
Én speciel nem csipem Hamvait,Bárányt,se a többi tgmt lemezlovast,de azért ez már durva hogy igy leugattok egy kezdõ emberkét aki lehet nem önajnározás céljából rakja fel a mixeit...Nekem John Aquaviva-nál kezdödik és ér véget a zene,de én ettöl még leszedtem,és leszedem a mixeit,nem estem hanyatt tõle,de fejlõdöképesnek tünik Igi.<#eljen>

Ez a baj mo-n hogy nem az van hogy örülünk ha valaki próbálkozik hanem mégjobban a padló alá döngöljük,szomorú...

Hölgyeim és uraim!
Eladó egy vestax vci-100!
Gyári állapot, januárban vásárolt, jövõ év januárig garanciális!
Használható pc-vel és mac-el, vagyis windows-al és osx-el is! Kompatibilis szinte az összes dj programmal:
Virtual DJ, Traktor, Mixvibes, DjDecks, stb...
Budaörsön egyeztetés után kipróbálható!
Irányár: 100.000HUF
Utolsó üzenetem storno,megy egy hangkarival Ricardo G köszönöm mégegyszer!
Elõször is köszönöm a tanácsokat,a mastert lejjebb vettem,viszont nekem egy hangkártyával nem megy a dolog,csak az egyik oldalon jön ki hang!
Rendben...

Igi,vazze,tudod hány ilyen "DJ" palántával találkoztam már?
Nagyon sokkal.
Eláruljam,hányból lett DJ?
Egybõl sem!
Csak tudod,õk legalább nem hirdetik,sztárolják magukat a neten(bár te is inkább csak kiröhögteted magad)
Húzd meg magad,mixelgess otthon,szerintem senki nem kiváncsi rád!
Ilyen TGMT DJ-bõl minden faluban van legalább 5<#gun>
Már ne is haragudj,de nevetséges,amit mûvelsz a zenével,DJ szakmával foglalkozó fórumokon.Nem veszed észre magad?
Látod,ez az elszomorító!
Sziasztok!

Új mix a weblapomon Dj igi THIS IS House címmel. Letöltés elõtt frisítsétek a weblapot. Itt tölthetõ le: http://djigi.extra.hu/ A track lista és a borító a track3 menûpont alatt található. Várom a véleményeket. Újjítsáok folytak a webalpon ezért frissítsétek mindegyik menûpontot:kezdõlap,kapcsolat,top10 stb...

Riccardo G
ha egy 5.1-es hangkarid van benne, akkor nemtudom miért kell két hangkártyáról nyomatni! az alaplapit letiltani, és az 5.1esrõl tolni 4.1ben! és probléma megoldva! régen amikor nekem is két hangkártyáról ment, ez volt 2 napig :D nálam is jelentkezett a probléma!

Talán vedd halkabbra a mastert! Minden láncszemen kerülni kell a túlvezérlést! A berecsegés azt jelentheti, hogy az egyik szakaszban (ez lehet a behringer egyik mûveleti erõsítõje is)túlcsordulás van.

www.music-all.mindenkilapja.hu
ha esetleg valakit érdekel,zenével és hifivel kapcsolatos!Induló oldal!
Nem demó.És szerintem a hangkártya sem egy régi darab.Már megpróbáltam másik hangkártyával és ugyanazt csinálta feltehetõleg összeakad,de mivel lehet ezt kiküszöbölni,esetleg egy másik változattal?
hungaro
10kg-os kalapács??<#vigyor4><#crazya>

Hivatás az Életért!

nikeman
demó? am lehet latency, de új vdj nálam se szerette a régi hangkártyát, aztán már nem is tom hogyan de elmúlt

nikeman

Hello sziasztok!
Lenne egy kis gondom a virtual dj vel,2 hangkártya van a gépemben
egy alaplapi,és egy pci,ezek egy behringer keverõre vannak rákötve,és
az a problémám hogy bizonyos idõközönként a pci hangkártya berecseg,majd abbamarad,és ez rögzítésnél elég kellemetlen!Segítségeteket elõre is köszönöm!gépem:AMD PHENON 9500 QUAD CORE,2GB RAM,REALTEK HD AUDIO,ÉS EGY PCI-OS GENIUS 5.1 ES HANGKÁRTYA
nikeman
igen és semmi köze az alap trance-hez

nikeman

Riccardo G
Hát fiam a Hands Up az kérlek szépen hivatalosan Commerical Trance! ;)

nikeman
holmá?:D a hands up az a DANCE-nek egyik alfaja

nikeman

Smithie
Az fasza,nekem is csak azzal volt gondom amit belinkeltél,a crazy borisos cucc volt nuke...