2084
VIRTUAL DJ
  • mila69en
    há még jó hogy nem akarod a traktor scratch-hez hasonlítani! az profi cucc!! time-code rendszerét meg ennek inkább hagyjuk mert hulladék:)
  • Tomeeye
    Gyerekek! Látom egyre többen használják már a VDJ-t hazánkban is! Ez tök jó! Én már jó pár éve használom és ha adhatok egy tippet azoknak akik külső kontrollert keresnek hozzá: Hercules DJ Console MKII
    Miért?
    - mert ASIO hangkártya is egyben
    - mert nem csak hangkártya hanem kontroller, így lemezjátszó nélkül is letolhattok pár bulit (ellentétben a Traktor Scratch és hasonlókkal)
    - és mert Time code bakelitekkel lemezjátszón keresztül vezérelheted és külső keverőt is köthetsz rá
    A drivert mindíg frissíti a gyártó, ami ingyenesen letölthető, tehát mindíg a legújabb VDJ-vel kompatibilis az eszköz.
    Egyetlen negatívuma, hogy külsőre nem nagyon profi a kinézete, de a tudása már igen, és egyszerű a kezelhetősége.

Ja még egy tanács: ha fellépnétek az innen-onnan letöltött VDJ-vel, figyeljétek a 6 órás határt! 6 óra folyamatos használat után a program blokkolja a hangkimeneteket és olyan zajt küld rájuk, ami 2000 W-on tuti tönkrevág minden hangfalat és a közönség füleit is. Kilépés, ujraindítás és mehet az újabb 6 óra. :))
    Sok sikert!
    Tom
  • Dj Dremand
    Mindenképpen megéri,és ráadásul egy alapszintű kétcsatornás keverőt elég olcson tudsz már venni.Én is egy ilyet használok már két éve,és semmi gondom nem volt még vele.

http://djdremand.glap.hu/Magyar/Fooldal

• jzadams
    Köszi a segítséget én is ezen gondolkodom h vegyek-e egy keverőt!!!:)
  • Dj Dremand
    Ha egy kicsit költessz rá még,és veszel mellé egy keverőt,és azt kötöd a két hangkártyára,akkor mégtöbbet tudsz belölle kihozni.Annak idején én is így használtam,és csak pozítív tapasztalataim vannak róla.

http://djdremand.glap.hu/Magyar/Fooldal
  • Csucsu2030
    Bele
  • jzadams
    Sziasztok!!! Csupán egy kérdésem lenne!! Ha Két hangkártya van a gépbe akkor bele tudok hallgatni másik oldali deck-be???? Előre is köszi a segítséget!!!!
  • lezli82
    helló!visszatettem a 3.2-met,de nincs rajta ilyen opció,legalábbis én nem találtam rajta.viszont töltöttem le másikakat (4.2,5.06,5.07)az 5.07-est feltettem és annál is ugyen ez a szitu=halkan recseg vagy ingább zúg,a legjobban akkor hallható,ha a level koppig le van húzva és a lemezjátszón pedíg tekered a korongot akkor folyamatosan lehet hallani ameddíg tekered a lemezt.kivagyok tőle nagyon, a 3.2-esem ilyet nem csinált,viszont az meg szaggat,mennyi sok jó mixet tett nekem tönkre ez a jelenség.majd felteszem még a másik kettőt is és kipróbálom
  • TheRealTomy
    Hi!
    Nekem régebben volt olyan gondom, hogy a többcsatornás hangkártyánál(pl: 5.1-nél) ugye a front stereo a master, a rear a füles. Legalábbis én igy állítgattam. De a rear kimenetnek a hangzása nagyon más. Gondolom mert a hangkártyában az 5.1es hangvezérlésnél a hátsó csatornák hangjai eleve sokkal tompábbak. Nem tudom volt e másnak ilyen gondja vele. Meg a füles csatornáján hiába tekertem le mondjuk a mélyet, az csak a mastert módositja :o Ez normális? :)
    Gondolkozok azon hogy kéne 2db sima USB-s külső hangkártya, és akkor biztos sok gond megoldódik. Örülnék ha a jelenlevők közt lenne bárkinek ebben tapasztalata:) Érdekelne:)
    Előre is köszi:)
  • Csucsu2030
    Hát az, hogy jó lesz-e majd hangkártyával én nem mondom 100%-ra de én még mindig ahoz tartom magam hogy az a bűnös.
    De mivel nekem nagyon fáj a szívem egy hangkártyára, én fogok is venni (ha már a Jézuska így kibaszott velem és nem hozott a fa alá) egyet.
    És ha megveszem, akkor majd leírom tapasztalataimat, meg hogy recseg-e vagy nem. Csak azt nemtom hogy milyet vegyek,mert nagyon messzire nem akarok menni árba.
  • Csuhai G
    "rászántam magam arra hogy lecseréljem a 3.2-semet,amivel meg az volt a tré,hogy ha a lemezjátszó sebessége nem 0-án állt akkor kicsit szaggatta a zenét"

Vedd ki a keylockot (pitch alatt egy kis lakat) és mindenbizonnyal megoldódik ez a probléma.
  • lezli82
    üdv!először is kössz,hogy válaszoltál!másodszor,fingom sincs,gondolom igen,mert kész konfigot vettem és abban nem hinném hogy komolyabb hangkártya lenne.akkor ezek szerint nem én rontottam el valamit a beállításoknál,mert neked is recseg.bassza meg pedig végre rászántam magam arra hogy lecseréljem a 3.2-semet,amivel meg az volt a tré,hogy ha a lemezjátszó sebessége nem 0-án állt akkor kicsit szaggatta a zenét ,persze nem az összeset de elég sokat és ez mix közben meg trappolást eredményezettt nálam+hasonló kedves dolgokat.az 5.2 nem cincál viszont recseg király!!most akkor mit csinálljak????vennem kell egy új hangkártyát??szerinted akkor jó lesz??
  • Csucsu2030
    Hát ez egy jó kérdés. Nekem is csak ez az egy problémám van a progival. Szerintem hangkártyahiánya van és azért recseg, ugyanis én az alaplapi integrált audio-t használom és meg vagyok győződve róla hogy kevés neki.
    Te is integráltat használsz, vagy van rendes hangkártyád?
  • lezli82
    sziasztok!valaki esetleg tud valamit arról miért csinálj az 5.2-es nálam azt,hogy így serceg halkan,bármit csinálok,ha a crossfadert vagy ha csak a méllyel játszok akkor is olyan mintha egy konkrét pult lenne ami mondjuk érintkezési hibás,de ez ugye lehetetlen,mert egy programról lenne szó,nem pedig dj pultról és ez belehallatszik felvételkor is.jó lenne ha erre lenne valami megoldás,kajak örülnék neki!előre is köszönöm annak aki segíteni tud ebben!
  • Csucsu2030
    Jaja
  • Csuhai G
    Ha nem eredeti a Virtual DJ-d, akkor nem fogsz tudni regisztrálni.
  • BassKnight
    Hello All! Valaki tud segiteni mert a virtualdj.com-on nemtok regelni a license-nél valami kodot kér csak nemtom mit...a serialt amivel telepitettema progit probáltam de nemment nemfogatta el aki tud egy jo kodot az irjon vagy aki segiteni tud!Nagyon fontos PLZ!!!!!
  • Máté12
    Privát ment...
  • DDiesel
    Inkább írd le az msn címed! Majd holnap elmagyarázom!
  • Máté12
    Van, ezt, hogy érted hány csatornás? Van két hang karim (elöl, hátul). Az jó?
  • vinny
    Sziasztok!
    Valaki tudna segíteni honnét tudnék letölteni virtual dj-hez rövid videokat amit tudok video effektként használni??
    Köszi
  • DDiesel
    Van msn-ed? Ha igen akkor írd le! (privátba vagy itt amelyik jobban tetszik!)
    Hány csatornás hangkártyád van???
  • Máté12
    Nem jó :(
  • DDiesel
    Csocsi! Jó már?? Ha nem akkor írj!
  • Máté12
    Probűlkozok de nem akar működni:S
  • Máté12
    Sziasztok ujra!

Azt hogy tudom megcsinálni,hogy az egyik fülembe halaccoggyon az egyik lemez(VJD-be)
    És a felveszem a hangeröt akkor már szol a rendes hangszoroba..

Köszi elöre is a helpet!
  • Máté12
    Na sikerült minden :)
  • Xflax
    Hello és köszi.
  • Máté12
    Na a samplet-t már sikerült berakni :)

De a skin, meg az efekt az csak nem :(
  • Máté12
    Óuh... Beraktam az efektet, skint, samplert, és a VDJ nem látja :S
    Mi lehet a gond?
  • Máté12
    Ja már megvan! :)
  • Máté12
    Köszi! És még valami: a Sampler az mire jo? Tehát letöltök egy samplert berakom, és mire tudom használni?
  • Csucsu2030
    Üdv neked is! Nem tudom hogy erre gondolsz-e. Ha nem, akkor sorry!

Rákattint ballal 1x és akkor megjelenik ez a kis ablak

Amúgy én szerintem ez a BMP Editor ez Skin függő, mert én nem minden skin-nél tudtam előhozni ezt a funkciót.
    A gyári (default) skin-nél működik.
  • Csucsu2030
    Üdv!

Start Menü --> Dokumentumok\VirtualDJ\Plugins\SoundEffect\
  • Xflax
    Még egy kérdésem lenne. Azt hol tudom beállítani, hogy az egyik lejátszon a BMP fél ötemmel előbb legyen?
    Előre is köszi.
  • Máté12
    Sziasztok!

Ha leszettem egy efektet azt hova kell bemásolni? meik könyvtárba?

Köszi elöre is a helpet!!!
  • Csucsu2030
    Akkor meg szedd le a DATA-ról vagy a RAPID-ról!
  • Xflax
    Megpróbálom. az a poén, hogy az elején mikor beadja a logót nemtudok skint választani, nem adja be azt az ablakot. Azaz a progi sem tud elindúlni
  • Csucsu2030
    Itt van egy pár darab
  • Csucsu2030
    Válassz másik skin-t!