VIRTUAL DJ
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivel sok panasz volt a Data-ra, ezért itt van ez.
RAPIDSHARE >>> Atomix productions - Virtual DJ 5.2 PRO <<< RAPIDSHARE
Ez ugyanaz mint a #1492-es, vagyis Sorozatszám van hozzá!
Amúgy ma reggel megnéztem a Data-s linkemet és nálam mûködik.
és melyk érné meg jobban BCD 3000 vagy a Numark total control!<#hawaii>#hawaii>
Ja igen Egy uj linket kérhetünk a 5.2 es hez:) valaki visza töltené!
u dont have to listen anybody else but me
A másik, én nem tudtam az 5.0 dj-vel képet és hangot rögzíteni a saját recorderével csak waw,vagy mp3 -at rögzítene. Most én vok. a béna, vagy a technika nem tudja a videómixet rögzíteni??
http://steflion.wix.com/studio
nem hallottál még még a hangfal hangszín szabályozásról? ez úgy mûködik hogy a hangot nem csak hallod hanem látod is ahogy jön a hangfalból és ezt lehet szabályozni, piros kék sárga stb.. és ezek variációja paint-ben kell a hangokat kitölteni színnel!!<#idiota>#idiota>
a mikrofont én sem értem<#fejvakaras>#fejvakaras> anélkül is mûködik<#bohoc>#bohoc>
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
http://steflion.wix.com/studio
létezik olyan program ami a hangfalhoz készít hangszínt szabályzót rá kell dugni a hangfalat a gépre el kell indítani a programot és asszem mikrofon is kell hozzá
Effekteket lehet letölteni a programhoz? Vagy csak a beépítettek vannak benne.
...::::::...
Az 1. deck-em máshogy szól mint a 2.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
(a linkért köszönet Csucsunak)
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Érdekelne a program de mindenhol csak shareware verziókat talákok.
nincs egy freeware verzió belõle?
elõre is köszi
Flac formátumot játszanék valamivel,állítólag a VDJ képes erre. Nálam 5.0 van,de nem látja. A PCDJ DEX-nek sikerült,de ennek valamiért a dupla hangkártyával van baja. Szóval egy programnévvel sokat segítenétek,ami ismer Flacet,egérrel lehet a hanghullámot bûvölni mint VDJnél és a kártyákkal is koma.
miért van hogyha a bal csatornáról szól a zene, és húzom a crossfade-t akkor elkezd ide oda változni az ütem? míg ha a jobbról szól akkor nem?
két hangkártyás rendszerrel van megoldva.
u dont have to listen anybody else but me
vagy Pro dj??
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
itt megtalálod, hello
Ha véletlenül megvan valakinek ez Mix Lab 3.1 skin azt belinkelhetné nekem!
Köszönöm! ;) :)
Hands Up // Jumpstyle // Hardstyle 4Ever!!!
http://www.headhunterz.nl/
Nem tudomma jd megcsinálom de nicns idõm sajna most köszi midnent azért hello :)
Sajna nem ismerem a programot, így többet nem tudok segíteni.
Ugyan az a baja mikor tekerem a potit akkor recseg kicsit ne mvészesen de recseg és minden virtual dj a traktor dj nem recseg és más sem csak a virtual... :/ nem vágom mi lehet. Most veszek herkules mk2 dj konzolt midi keverõ vagy mi. Azzal akarom használni de azzal is fog recsegni valszeg szal muszály lesz traktorral vagy más keverõ progival szenvednem pedig a virtual a legjobb :/ a kinézete legalábbis nagyon megfogott.
Más ötletetek nicns? mert csak a virtuallal recseg.
Elõre is köszi a válaszokat sziasztok
Atomix productions - Virtual DJ 5.2 PRO
Serial van hozzá, úgyhogy nem kell parázni. <#vigyor>#vigyor>
Üdv!
Használta már valaki a VDJ Hálózati szinkronizációs funkcióját?
mit tud ez pontosan?
Automatikusan ugyan arra állítja a BPM-et? ez ok, de olyat is tud, hogy ráállítja az én lejátszómat a másik beatjére? ez is megoldható vele?
Írja le aki már próbálkozott vele, köszi!
Üdv
Csontikka
Több mindentõl: Lehet a hangkari a bûnös, lehet az egered, mert pl. a rádiós egerek zavarhatják a kártyát, de a vezetékes optikai egérnél is elõfordulhat ez a jelenség, Milyen hangkártyád van??? Egész olcsón lehet bontókban SB hangkarit kapni használtan.
http://www.headhunterz.nl/
A hangkártya szar vagy mi meg hogy? senki nem tud semmit?