2084
VIRTUAL DJ
-
hunorzz #1644 senki nem fog reagálni??? -
hunorzz #1643 Sziasztok! Gondoltam kiírom újra ...
Nemrég vettem egy Hercules Rmx consol - t amihez kaptam egy virtual dj programot. Az a kérdésem lenne, hogy hogyan tudom beállítani azt a programon belül, hogy bele tudjak hallgatni a következő trackbe és ez ne menjen ki az erősítőbe(magyarul csak én halljam).
Előre is köszönöm ha valaki válaszolna([email protected]) -
kishercegbecy #1642 Sziasztok!! Egy vendég dj. re lenne szükségem az oldalamhoz!! Aki csinálna egy jó mixet amit persze kiteszünk!! Ha te is szeretnéd közzé tenni kérjük jelentkezz. www.kishercegbecy.fw.hu weboldalon. Tölthettek zenét is ugyan onnan. Már csak azért megéri. Véleményeteket kifejthetitek ott a vendégkönyvben. Minden óhajt sóhajt oda írjatok. Előre is köszi! Ja és éljen a VDJ!!!!!!!!!!!!!!!!! -
hunorzz #1641 Sziasztok!
Nemrég vettem egy Hercules Rmx consol - t amihez kaptam egy virtual dj programot. Az a kérdésem lenne, hogy hogyan tudom beállítani azt a programon belül, hogy bele tudjak hallgatni a következő trackbe és ez ne menjen ki az erősítőbe(magyarul csak én halljam).
Előre is köszönöm ha valaki válaszolna([email protected])
-
vizipipa19 #1640 Nem akarok senkit se megbántani, de sztem sokkal komolyabb progik is vannak e téren mint a virtual dj. Én előszeretettel ajánlom mondjuk az image line deckadance-t, vagy az NI Traktor dj t!!!! -
habizti #1639 Sziasztok!
Letöltöttem az 5.2 verziót és a skineket. Az a baj,hogy hiába másolom be a skineket nem látja aprogram. Mi lehet a baj?
Üdv: -
flangerx #1638 hello mindenki!!! a minap letoltotem a tractor dj pro demojat es megtetszet a program!ha esetleg valakinek meglenne a teljes progi es betudna linkelni vagy valami azt nagyon megkoszonem!!! tudom hogy ez a tema nem vag ide mert ez virtualdj forum de en mar evek ota virtualdj hasznalok!Viszont van vele egy problemam a felvet mixek olyanok mintha elcsuszot volna a pitch control valamint a szam nem ugy hangzik a vdjbe mint mondjuk a winapban!mar mindent beallitast kibrobaltam es semmi siker.A tractoral csak 1napot bohockodtam de mar is stabilabnak tunt nekem mint a vdj es nem hallotam a pitch elcsuszast! -
DJtunklee #1637 Hájtok! Mért van az, h ha kilépek a vdj ből eltünnek a cue-k?????????????? -
DJtunklee #1636 CSUCSU: Igen feltelepítettem, ez egy nem hivatalos verzió és tényleg többet tud, mint az 5.2. pl: sokkkkkkal több sampler, effect, skin meg ilyenek. -
#1635 Powered by Virtual DJ 5.2 -
#1634 Headhuntez, Brian M, Crixus, Blutonium Boy, Hardstyle Mafia, Max B. Grant, Zany, Audio Damage on http://www.riccardog.fw.hu/ -
#1633 Helló!
Szerintem megtaláltam a megoldást.Szerintem az a probléma hogy én Windows Simplicity -Op rencert használok.És ez nem kompatibilis.Mivel a Tulajdonságok-->Kompatibilitás Nincs ott a simplicity tehát nem tudja futtatni.Ha tudna suerezni valki nekem egy olyan VDJ ami megy simplicity-n azt megköszönném. -
#1632 Helló!
És nincs más megoldás hogy ne kelljen "winreinstall"-t csinálni? -
#1631 winreinstall -
#1630 Sziaszok!
Hát én már nem tudom mivan.Vagy az én gépem nem jó vagy a programok.Letöltöttem az 5.2 -est nem ment.Aztán láttam hogy le lehet tölteni a 6.0 -át.De az sem ment.Akkor leszettem más Atomixet az se ment.Pedig régen minden ment.Valami tanácsot tudnátok mondani? -
#1629 helló!
az hogy lehet, hogy nekem volt egy windows xp-m tökéletesen ment a virtual dj, aztán telepítettem egy vistát, ott már kezdődött a probléma... recsegett a poti olykor vontatottan szolt a zene stb stb.. csomó idegesítő dolog, de hogy tudjam élvezni a "mixelést" újra feltelepítettem az xp-t, de nemjártam sikerrel mert itt is előfordultak a vistás bajok, mi lehet a probléma?! mielöbbi segítségeteket várom!! elöre is köszönöm a válaszokat! -
#1628 Üdv!
Ez mitől 6.0 ?
Mivel tud többet mint az 5.2 ? (mivel hogy hivatalosan még el se kezdték a 6.0-t) és itt nem a skinek-re meg a plugin cuccokra gondolok.
A fájlméretből adódóan biztos tud valamit, mert a telepítő 205 MB-os.
Ezt onnan tudom hogy leszedtem még a múlt héten de nem raktam fel és mivel te már így reklámozod ezért gondolom ki is próbáltad.
Ha lehetne egy pár infót róla! Köszi! -
Maffia91 #1627 sziasztok srácok!
Olyan problémám lenne, hogy egyik pillanatról a másikra az automixnél ha bekapcsolom akkor nem áll meg középen a csúszka!
Ezt hol tom beállítani?
Köszi! -
DJtunklee #1626 Van hozzá soksok addons! -
DJtunklee #1625 Itt a borító kép: -
DJtunklee #1624 Hájtok! Ha valakit érdekel a Virtual DJ 6.0-ás verziója (By: NewStar) az szóljon és ha megadja az e-mailjét akkor elküldöm!
Úgyhogy az 5.2-nek,jöhet a 6.0! -
#1623 Jah, a spoiler kimaradt!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szpójler -
#1622 WBBS-UCHF-UBBLG -
#1621 5W87-Z6PY-6HMLC -
tizie #1620 hali!
azt szeretném kérdezni, h nincs-e valakinek serialja?
ha van akk. leírnátok?
THX -
#1619 Na akkor -
#1618 Na megoldottam a dokumantumokból kellett kitörölni a régebbi verzió fájlait. -
#1617 Sziasztok!
1. Innen a [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1060688069&no=1534]#1534[/URL]-ről szedtétek le vagy egy másik oldalról?
2. Mit használtok? XP vagy Vista (vagy esetleg Windows 7 ßeta)?
3. Volt-e az fent az 5.2-es előtt egy másik verzió és ha igen, akkor le lett-e törölve rendesen?
Valahogy csak sikerül megoldani! Kitartás! -
#1616 Sajnos nálam is pont ez a helyzet!Talán Csucsu vagy valaki más tud segíteni. -
#1615 Sziasztok 5.2-t feltettem elindítom alap skinnel,"installation Error" mi a gond? -
tonyqa23 #1614 nekem is azt csinálja.az alaplapi hangkártyát,meg egy másik 5.1es hangkártyát használok,ami szintén olcsó kategóriás,ugyh tutii az a baja neki:)) -
kareel #1613 Sziasztok!Az a problémám,hogy a VDJ használata közben a potik,és csúszkák mixelés közben sercegő hangot adnak ki magukból.Arra gondoltam egy esetleges hangkártya csere megoldaná a problémát?! -
Tomeeye #1612 Hi! Hát figyu én is próbáltam már a final scratch-et, de sztem nem egy nagy szám. A VDJ ugyanazt tudja timecode-ban. A traktor scratch meg csak annyiban különbözik, hogy újabb traktort adnak hozzá és a Native Instruments saját gyártmánya, már kihagyták a buliból a Stantont.
Egyébként egyik sem rossz megoldás, sőt akkor már említhetjük a Numarkot is, ami VDJ bázisra épül. Mind ugyanazt tudja lényegében, a VDJ oldalán megnézhetsz egy jó kis scratch videót ha nem hiszed, hogy jó a timecode rendszere. Nekem még semmi bajom nem volt vele soha.
Viszont ha árban összehasonlítod a termékeket, akkor ár/érték megoldásban még mindíg a Herkules és a VDj a legjobb. És ha azt mondod gagyi az MKII, akkor már itt a Hercules DJ Console RMX, Ausztriában már kapható, teljesen új design, fém borítás, nagyon jól néz ki.
Nem azt állítom hogy a VDJ a legjobb a világon, csak segíteni akartam azoknak akiknek nincs 200 ezer Ft-ja egy csak timecode megoldást kínáló eszközt megvenni, amihez ugye még meg kell venni a lemezjátszókat és a keverőt is, mert azok nélkül nem használható. Ennyi. -
#1611 Kösz hogy feltöltötted!!! -
#1610 Hali!
Itt a http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/Download+Button.gif -
#1609 Sziasztok!!
Nekem kellene az a lame_enc.dll-es kis fájl a VirtualDJ-hez, mert nincs meg nekem, elveszett vagy lehet nem is volt meg. Fontos lenne mert szeretnék mp3-ba menti a zenéket, szóval aki eltudná nekem valahogy juttatni (pl. data.hu) azt nagyon megköszönném!! -
drsky #1608 http://xat.com/FreshLemon Sziasztok : Az alábbi link egy progressive house rádióval összekombinált chat. A zene Techno.Fm- ről szól egész nap. A chat mottója "aki szeret chatelni aki szereti a progressive house zenét vagy a kettőt együtt az térjen be ide" . Link a chathez : http://xat.com/FreshLemon (Fogyasszátok egészséggel!)Jah és ami nagyon fontos! Nem kell meglepődni ha nem találtok sok embert a chaten, vagy egyáltalán senkit. Ez egy új chat, de reményeim szerint be fog indulni. Zenével kapcsolatos nézeteiteket, itt könnyen megoszthatjátok egymással. És tervezem egy vállalkozó szellemű Dj-el a kapcsolatfelvételt aki szívesen nyomná online a zenéjét. Itt megoldható lenne ez is. http://xat.com/FreshLemon -
#1607 Itt most arról van szó, hogy te olyanokat írsz aminek nem ebbe a topicba volna a helye, hanem a riváliséba a Traktor DJ-ébe, mert szerintem ott kéne fikázni ami a témával kapcsolatos! (-1 pont)
Viszont legalább őszinte vagy meg szépen fogalmazol. (+1 pont) -
#1606 mivan rosszat mondtam?:D tapasztalatból mondom, hogy kaka a timecode rendszere:) final-scratc-hez meg nem szabad hasonlítani az felső kategóriás cucc ezt is tapasztalatból mondom:) -