VIRTUAL DJ

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Valaki tudna segíteni honnét tudnék letölteni virtual dj-hez rövid videokat amit tudok video effektként használni??
Köszi
Van msn-ed? Ha igen akkor írd le! (privátba vagy itt amelyik jobban tetszik!)
Hány csatornás hangkártyád van???
Máté12
Nem jó :(

Logitech G25 tulajos!!

Csocsi! Jó már?? Ha nem akkor írj!
Máté12
Probûlkozok de nem akar mûködni:S

Logitech G25 tulajos!!

Máté12
Sziasztok ujra!

Azt hogy tudom megcsinálni,hogy az egyik fülembe halaccoggyon az egyik lemez(VJD-be)
És a felveszem a hangeröt akkor már szol a rendes hangszoroba..

Köszi elöre is a helpet!

Logitech G25 tulajos!!

Máté12
Na sikerült minden :)

Logitech G25 tulajos!!

Hello és köszi.

Máté12
Na a samplet-t már sikerült berakni :)

De a skin, meg az efekt az csak nem :(

Logitech G25 tulajos!!

Máté12
Óuh... Beraktam az efektet, skint, samplert, és a VDJ nem látja :S
Mi lehet a gond?

Logitech G25 tulajos!!

Máté12
Ja már megvan! :)

Logitech G25 tulajos!!

Máté12
Köszi! És még valami: a Sampler az mire jo? Tehát letöltök egy samplert berakom, és mire tudom használni?

Logitech G25 tulajos!!

Csucsu2030
Üdv neked is! Nem tudom hogy erre gondolsz-e. Ha nem, akkor sorry!

Rákattint ballal 1x és akkor megjelenik ez a kis ablak

Amúgy én szerintem ez a BMP Editor ez Skin függõ, mert én nem minden skin-nél tudtam elõhozni ezt a funkciót.
A gyári (default) skin-nél mûködik.

Csucsu2030
Üdv!

Start Menü --> Dokumentumok\VirtualDJ\Plugins\SoundEffect\

Még egy kérdésem lenne. Azt hol tudom beállítani, hogy az egyik lejátszon a BMP fél ötemmel elõbb legyen?
Elõre is köszi.

Máté12
Sziasztok!

Ha leszettem egy efektet azt hova kell bemásolni? meik könyvtárba?

Köszi elöre is a helpet!!!

Logitech G25 tulajos!!

Csucsu2030
Akkor meg szedd le a DATA-ról vagy a RAPID-ról!

Megpróbálom. az a poén, hogy az elején mikor beadja a logót nemtudok skint választani, nem adja be azt az ablakot. Azaz a progi sem tud elindúlni

Csucsu2030
Csucsu2030
Válassz másik skin-t!

VALAKI SEGÍTSEN!
Feltettem az 5.2 õt elindítanám és azt írja ki, hogy invalid skin file...mi a probléma megoldása? elõre is köszi.

Saját mixem listen:

http://www.4shared.com/file/73279725/af2423e8/new_mix.html
telefonra kéne program
tudtok egy ingyenes oldalt
Murder3
Nem tudom ti mennyire ismeritek az fl studio nevû programot de aki ismeri sé elég profin tud benne zenét csinálni esetleg tippeket tudna nekem adni?
Én már régóta hatználom és viszonylag elég tûrhetõ cuccokat hozok össze rajta de még elég egyszerûket.
pl a mixer channelel akadnak gondjaim még meg fõleg azokkal a gombokkal amik elvannak rejtve a menük alá.

Ha valki segít nekem akkor elõre is megköszönöm.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Én is próbáltam már VDJ-ben de nem sikerült, ezért gondoltam megkérdezem.Azért kössz:D:)

Csuhai G
Üdv. Ezt nem tudja egy program sem megcsinálni. Vannak próbálkozások (pl a vocal effekt a virtual dj-ben), de ezek sajnos nagyon rosszul mûködnek, mondhatni nem érnek semmit.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Hello!
Valaki nem tudná megmondani nekem hogy hogyan lehet kiszedni egy számból a háttérzenét úgy hogy csak az ének maradjon vagy fordítva

kihasználatlanság miatt eladó egy tökéletes állapotban lévõ teljesen új (szeptemberben vásárolt) Vestax VCI-300-as Serato Itch programmal.
ára: 150.000-
Hibátlan szerkezet!

Üdv mindenkinek!

Egy oldalon olvastam, hogy egy srác azt írta a virtual dj-vel keverõvel összekötve úgy tud zenélni, mint más lejátszókkal. Kérdésem az lenne létezik ez? Sose hallottam még virtual dj-vel készített mixet ezért nem tudom elhinni. Mivel kezdõ vagyok szeretnék megtanulni én is zenélni a virtual dj-vel, csak nem tudom hol kezdjem el, mennyire bonyolult stb...
Köszi szépen..csak ne legyen vírusosXD

Csucsu2030
Hali!
Amíg nem tud neked valaki olyan oldalt ahol effekteket lehet leszendi, addig ITT VAN EGY PÁR DARAB
Ezek 'dll' meg 'ini' fájlok. Ezeket kell majd a Documentumok\VirtualDJ\Plugins\SoundEffect mappába bemásolni és ennyi.
Lehet hogy lesz közöttük olyan ami nem funkcionál de akkor is.
Majd valamelyik nap körülnézek és keresek még ehez, mert tuti van még sok csak lusta vagyok.

Lenne egy kérdésem.
Tud valaki olyan oldalt ahol effekteket lehet leszedni?
A hivatalos oldalon nemtudok leszedni.

Üdv Mindenkinek!
Nem teljesen idevágó témában a segítségeteket szeretném kérni. Traktor FinalScratch 2.0-ás software-t szeretném megszerezni. Ha valakinek meglenne, és feltöltené valahova, azt megköszönném! Van ugyanis egy példányom belõle, de sajna a zip.-ben TRAKTOR DJ Studio 3 crack-je található, ergó nem jó a serial code...:(
Ha esetleg csak serial code (5*5 karakter) akadna valakinek, azzal is beérném! A feltöltési linket, illetve a serial-t a lagoon01@citromail e-mail címre várom.
Elõre is köszi a segítséget!
Üdv minden Traktorosnak :)
Lagoon
icepick16
Sziasztok. Van egy Numark keverõm, virtual dj pro 5.2-m, Realtek ALC660 6-csatornás integrált hangkártyával. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan kell beállítani, hogy a hangfalakon halljam az aktív decket, a fülhallgatón pedig a másikat?
Hülye kérdés tudom, de nem értek hozzá. Elõre is köszönöm a segítõkész, nem leugató válaszokat

Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"

háát szerintem mi nem tudunk rá válaszolni keress egy topikot ahol ienek vannak.hátha ott tudják

TOM ez virtual forum de kérdésem Numark Cue 5.0 vonatkozik !
Igaz hogy a virtual motorjával megy csak tökéeltesebb a hangcodec benne?
Ezzel elentétben nálam ropog a összes potméter ha állitok valamit!
miért? tapasztalatok?:)<#pardon1>

Ja és a Numarkot volt szerencsém kiprobálni jó de mégis gyerekjátéknka nézz ki! Tehát maradok a Reloop Digital Jockey tökéletes mint a Vestax de mégse 130 000! Valakinek más vélemény?
5-ös van, és legújabb, szóval nagyon köszi :)
Valami egyszerû dolog nincs,ami normálisan kezel hangártyát,formátumot,mindent,van skretch és nem minden automata? Ezredik triál foson vagyok túl ma este. Leginkább elõvenném az atomixMP3-at és megbûvölném hogy ismerje meg flac-t,az lenne az igazi PC-re.
Mondjátok,hogy a VDJ játszik lossless-t,nálam nem. Tudok egy verziószámot mondani,hogy melyik is?
Csucsu2030
Ja azt elfelejtettem, hogy ez a beállítás csak az 5-ös verzió és az attól újjabb verziókra (pl. 5.2) érvényes.
Ha 5-ösnél régebbit használsz, akkor ha jól emlékszem:
C:\Program Files\VirtualDJ\lame_enc.dll az elérési út.
De ebbe nem vagyok 100%-ig biztos mert régen használtam a 4.2-est.

Csucsu2030
Rec menü --> Record Audio --> Config
Kijelölöd az mp3-at és az Encoder-hez be kell tallóznod a "lame_enc.dll" fájlt!
Elérési útja:
C:\"az adott felhasználó"\Dokumentumok\VirtualDJ\Plugins\lame_enc.dll

Embereeek, az mp3 encoder-t hogy kell beállítani? valaki segítsenmár :(
VRSDM
nemtudjátok véletlen hogy video alátétet honnan tudnék szerválni? nembaj ha 10-20perces loopokkal de 4órát ki kéne töltenem :P

u dont have to listen anybody else but me

lehet nem tudom:D:D de ezt meg sem találom

Pecspapi te részegen szoktál forumozni?<#nevetes1>visszaolvastam és nem értettem mit írtál (néha hát nem tudom azoxigent)!

Amire nem tudok értelmes választ adni abba bele se kezdek:D
Volna két kérdésem. 1: Ha jól értelmezem az angol szöveget a virtual dj honlapján , akkor lehetséges , hogy a timekod cd-t letõltvén pioneer cdj 100-al vezérelni lehet az 5.2 progit?? Ha igen hogyan??
2: Milyen codek kell ahoz, hogy az 5.2 fel tudja venni a videómixet aviba?
És még egy utolsó kérdés:)
http://www.olcsobbat.hu/szamitastechnika/laptopok/acer_aspire_5730zg_322g16mn/
ezen a Aceren amit mellé vennék ugy minden simán Dj program fut?
de lehet Fruity loops is rajta futna!<#vigyor2>
hát nem tudom nekem Numark-ott ajánlottak

Köszi Csucsu!

igaz hogy a Bcd 3000 ben szar a hang kártya?
Numark szerintem nekem is azt ajánlották akiktöl kérdeztem.ha ez a kettõ közül kell választanod