Spyware támadás!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha az ad-aware-t futtatod, és törlöd, amit talált, majd a countert futtatod valószínûleg lesz olyan amit az ad-aware nem talált meg, és ez fordítva is igaz.
/Tapaztalataim szerint/
Azért tettem fel az alábbi kérdéseimet, mert a skacok hangoztatták, hogy náluk a találat bármelyikkel 0 a felsorolt weblapok látogatása után.
Így azt gondoltam, estleg valamit nem jól állítok be.
Megpróbáltam beállításokat változtatni, az ajánlataik szerint. Igaz nem mindent, de így is talált mind a kettõ prg spyware-t, annak ellenére, hogy a CounterSpy figyelõ módban van.
Oda akartam kilyukadni, hogy elég abszurd, ha egy spyware prg-ot figyelõ módba állítok akkor Õ saját mga is találjon behatolót.
MIÉRT VAN EZ??
Én vok béna?
Üdv. KO
Aki embert öl az gyilkos, aki tömegeket az hadvezér.
Tévedsz.
Az elsõ 5-öt töröltem, utána futtattam az ad-aware-t.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Nem a képlopóval van a probléma. 😊
Te vettél VIP jogot 200 kb-os jpg-t tölthetsz fel, én csak 20 kb-os képet.
Én az 1.0.29-es CounterSpyt próbálom.
David Coulthard !
*Az IE-ben be lehet állítani a cookie kezelést:Eszközök - Internetbeállítások - Adatvédelem - Speciális. (Nálam rákérdezésre van állítva)*
Ezt megcsináltam.
Mást nem. 😞
Teszt felállás:
-Vírus irtó: Nod32 /nem fixes, legfrisebb adatbázis, (1.1485)/
-Counterspy 1.0.29 figyel
- tûzfal: Outpost Firewall Pro v 2.0.226.2921 (290)
Meglátogattam az általam ajánlott weblpokat.
Eredmény:
[/img]
Természetesen cookie tiltása választva.
Ezt töröltem, majd lefuttattam az ad-aware-t:
Remélem érthetõ. 😞
Nem tudom hol a hiba. 😞
Üdv. KO
ON
Fortuna fortes adiuvat.
BitDefender, Panda, Kaspersky, TrendMicro, Symantec megy így. A Bit és a Panda jó, a TrendMicro sok fals pozitívat ad. A Kaspyt képtelenség futtatni, akárhogy állítod a zónákat (trusted-ban sem megy).
Fortuna fortes adiuvat.
Köszi, hogy benéztetek! 😊
Akkor most én csinálok egy plus próbát, és megírom az eredményt 😊
Üdv. KO
Nagyon jó program. Én ezt a file-t használom (ezt ajánlja a legtöbb anti add- és antispyware fórum):HOSTS
Fortuna fortes adiuvat.
És az ismeretlen SpyStopper állandó védelme tökéletesen mûködött - ellenõrzéskor Semmi.
Nálam nem történt semmi, legalábbis egy cookie se került a gépre.
Ui:
1 Az IE-ben be lehet állítani a cookie kezelést:Eszközök - Internetbeállítások - Adatvédelem - Speciális. (Nálam rákérdezésre van állítva)
2 Lehet használni valamilyen módosított hosts fájlt (így ezek az oldalak, ha akarnak se tudnak ilyet a gépre rakni... (Én ezt használom:
Bluetack Hosts fájl
(A hosts fájl használata esetén a szolgáltatásoknál a dns-ügyfelet le kell állítani és az indítás módját kézire kell változtatni, különben lelassítja a gépet, amúgy ennek a használatával jóval gyorsabb a böngészés.)
Innen egybként egy hosts manager program is letölthetõ.
3 Nem kötelezõ rendszergazdai jogokkal netezni:
Biztonságos böngészés rendszergazdaként is
Stb.
Csinálj egy próbát!
Hagyd a CunterSpy-t figyelõ módban, majd nézz be IE-vel
IDE
IDE
majd IDE
végül pedig IDE
Aztán futtasd le a
1.Cunterspy-t, és utána
2. Ad-Aware SE Personal-t.
Mi lett az eredmény?
Nálam ez lett:
nem tud valaki vmi tippet??? lelassult valamiért a net: kb.15-el tölti a dolgokat, a szokásos 40-60 helyett!!!!Már vagy 1 hete! Futtattam egy netkapcsolat tesztelõt(többször is) és azt írta ki hogy kb. 120kbit/s a sebesség ezelõtt ez miindig több száz volt, sõt, néha még a 700-at is elérte!!!! Tegnap nézegettem a szolgáltató weblapját, és a díjcsomagoknál látom hogy nekem tul.képpen 128kbit/s a maxom. De akkor miért volt ezelõtt sokkal gyorsabb, ha már évelejétõl megvan a net??HEEEELP!!
elsõ update után sikeresen elment a netem, majd letöröltem, urána nyomtam egy restartot, és visszajött...
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
sry 😊)))
2. Install WindowsDefender.msi.
3. (Start -> Run...) net localgroup Users /delete
Ez a megoldás. Igy telepítsd.
http://href.hu/x/1abl
valami ötlet?
Fortuna fortes adiuvat.
"nem lesz ez így jó? 😊"
nem akartam a végére kérdõjelet tenni 😄
Elõbb telepíteni kell az Ewidot, reboot, és utána visszakapcsolás után törni?
Vagy rögtön, telepítésnél a crackelt fájlok kibontása és cseréje után telepíteni?
Lehet, hogy hülye kérdés-please, don't leave me in the dark...
Fortuna fortes adiuvat.
Parancsolj.
Nekem ez sajnos szempont.
A CounterSpy pedig már nagyon megterheli(NOD32, Outpost, DiamondProcessG, WinDef mellé).
Fortuna fortes adiuvat.
Oké, de a #605-ben nem az õ eredményét mutatod! 😞
A ma esti utolsó keresés végeredménye.Egyébként 5390 Ft-ba kerül ez a program.Ewido
A legjobb felállás(szerintem): EGY db realtime (mondjuk Win Def), mellette SpyBot, Lavasoft Ad-Aware, Ewido, CounterSpy, és néha meglepõ módon sokat talál a Yahoo Antispy. A SpySweeper még kiváló, de szinte lehetetlen törni, nagyon jók a fejlesztzõik. A kód 2-3 napon belül blacklistás.
Ha egyszerre többet futtatsz realtime-ban, belassul a rendszer. Ez tuti.
Fortuna fortes adiuvat.
nem lesz ez így jó? 😊
Ui:A tipped is köztük van...
"aggressive advertising, false positives work as goad to purchase; free scanner uses out of date ref database..."
Spyware Doctor, Spy Sweeper, Counterspy, Windows Defender ezek a biztosak, minden tényleges képrogramot megtalálnak és nem adnak téves találatot!
Ez szerintem rossz.
Majd megpróbálom!
Fortuna fortes adiuvat.
Valaki elmagyarázza, hogy sikerült feltörni?
Ki kell cserélni az *exe-file-okat? Vagy hova kell a reg kiterjesztést másolni?
Kérlek, segítsetek! Álatlában ezeket megoldom, de ez kifogott rajtam!
Fortuna fortes adiuvat.