1294
Spyware telepedett a gépemre
-
Heavy knight #734 hello
Nekem is akadnak folyamatosan gondjaim spywareekkel...
Használom is az Spd tört verzióját,bárhasznát nemigen láttam eddig.
Nah mind1,miért ne kapcsolja(/uk) be az auto updatet?
spybot-ot leszedtem nemrég,azzal sikerült leradírozni a gépről elég sok mindent:D
-
#733 Minden emberkének és más élőlénynek tudom ajánlani a Ca Etrust Pest patrol antispyware-t. Minden van benne: állandó védelem meg minden!!!
Egyszóval szupi!!!
Tört működő verzió letöltési link -
#732 Valaki esetleg tudna mondani egy olyan jo antispyware-t mondani amiben van jelszavas proxy szerveren keresztul torteno frissites. -
#731 Igen,csak az auto updatet ne pipáld be. -
#730 A Spyware Doctor törve is működik? -
cooldoc #729 Van. Csak telebassza a rendszert napi 6-10 System Restore Point-tal (jó sok Megabyte!) Az új Beta bug-ja ez... -
#728 A Windows Defender-be van állandó védelem??? -
#727 nah ezt kérdeztem korábban,hogy ha fenn van Outpost (AntiSpyware-el benne),akko minek még+ a CounterSpy?? -
lord nihilus #726 köszi szépen ! A S&D kiírtotta...lol
közeben 4 spy ellenes cucc volt fenn, mind csődöt mondott -
lord nihilus #725 tűzfalak közül milyen az a Jetico? még nem hallottam ilyenről -
#724 gamerman01 !
Biztonsági kérdésekben nagyon megoszlanak a vélemények.
Mindenki másra esküszik. mindnkinek más jön be. Tippeket, tanácsokat lehet adni, de a végső döntés a tied.
Néhány támpont a választáshoz:
Kémprogram-irtók tesztje
Tűzfal teszt- klikk -> view results
Vírusirtók tesztjét itt találsz
Ha ezekből ösze állítasz egy pl. egy ilyet:
NOD 32
Outpost 3.5
CounterSpy,
akkor már nagy megelepetés nem érhet.
Üdv. KO -
cooldoc #723 Itt a link, a "Tutorial"-ben qrva sok, hasznos infó van.
De portokról is, hackerek lelplezéséről, eltávolításról, alapdolgokról.
A URL a következő:
Itt -
#722 Hijackthis log?
Spybot - Search & Destroy 1.4 -
lord nihilus #721 Helló!
Szükségem lenne egy kis segítségre, tanácsra.
Aminap beszoptam (nemtomhogy) egy furcsa spyware-program szerűséget, nemtom h pontosan mi az. Mindig ha netre csatizok elkezd letölteni a gép egy "accesweb.exe" fájlt, majd ezután megindítja az IE-t akár több ablakban is (amúgy közben Firefoxot használok). Ha letörlöm újra letölti, ha lelépek netről azonban képes az a valami megnyitni az IE-t ugyanúgy. Elősször ha jólláttam valami spanyol lapot próbál megynyitni.
Segítsetek nekem, őre is köszi. -
#720 Akkor anyag fogadásra készen állok!! -
cooldoc #719 Igen, de elég barátságtalan a
kezelőfelülete. Nehezen frissít...viszont a CWS-öt jó hatásfokkal ismeri fel. Van aki szereti (én nehézkesnek tartom) a Tea-Timer funkciót.
Jó magyrnyelvű leírást találsz róla a jox.hu-n.
A support-fórum: Itt -
#718 Akkor másik kérdés a Spybot jó? -
cooldoc #717 Hosszú... Én is jó ideje képződöm, főleg a tényleg kiváló külföldi fórumoldalakon. Ha tudsz angolul, küldök anyagot. -
#716 Ez a spyware írtó milyen: eTrust® PestPatrol® Anti-Spyware
Trheli a memót és egyáltalán jó? -
cooldoc #715 Igen, bár a Support szerint elég rég volt frissítve...
Használd mellé a Spywareblatert, a kettő kiegészíti egymást! -
#714 Én most a Spyware Guardot az AVG Free Edition Antivirust és a Windows tűzfalat használom.
a kérdés: Jó ez a Spyware Guard??? -
cooldoc #713 Well done - de még ez sem teljes biztonság.
Már beszoptam egy - két makacs spyware-t, pedig igen komoly védelmem van.
Mondjuk CoolWebSearch-öt nem kapsz. Két hete irtottam ki egy ilyen rohadékot, 5 órás melóval. -
#712 jah ,mwegjegyzésként : firefox-ot használok,nem IEt -
#711 de az Outpostban azt mondod van AntiSpyware is,akkor azt nem kell külön,nem ? -
cooldoc #710 Kell a törés vmihez, itzt segítenek. rakd fel az Outpostot + NOD32 (antivirus) + online guardnak a WinPatrol-t. Ezz egy ütős kis rendszer, és nem kajál sok RAM-ot.
A NOD Kernel kb. 7-15 Mega, az Outpost 10-30 Mega (ha az összes modul fut), és a WinPatrol kb. 2-3 Mega. -
#709 -
cooldoc #708 Hajrá Milan! -
#707 aha, ok köszi a segitséget -
cooldoc #706 Ebbe' nincs:)
Azt külön rakjá' fel...
Általába' az integrált védelmi rendszerek nem taatalmaznak víruskillert. -
#705 virusirtó is van ebbe? -
cooldoc #704 Ezt javaslom...Nagyon komoly progi. A legjobb a Look 'n' Stop mellett. -
#703 vagyis ? -
cooldoc #702 Outpostban a következő modulok vannak:
1.Hirdetésvédelem
2.Aktív tartalmak szűrése
3.Anti-Spyware
4.Melléklet-elkülönítő
5.Támadásészlelés
6.Tartalomszűrés
7. DNS-gyorsítótár -
cooldoc #701 All rite, no harm done! -
#700 1ébként van a ZoneAlarm-nak egy olyan verzája,ami 1ben antiSpyware és AntiVirus is (amellett persze,hogy tűzfal)...szóval igy megsporolnék TÖBB progi felrakaását,ami gondolom még jobban le is terheli a memót.
...szóval mit gondoltok erről ? -
#699 Ok elhiszem, nem kell győzködni! Én csak kíváncsiságból tettem fel, kb két-három napig ment...biztos igazad van, hogy nem a legjobb, én csak azt mondom, amit láttam.
Egyébként tévedsz, írom a HOST file-ba az URL ip-ket, ahogy kell, a levelezőm sem outlook, hanem firefox és nem explorert használok, hanem mozillát... -
cooldoc #698 Higgyél nekem. Egyirányú, és NEM hatékony. Rejtett folyamtokról, rootkitekről, copycatről, szálinjekcióról hallottál? Nézz utána, én nem koptatom a billentyűt tovább , hisz nem tisztem meggyőzni Téged.
Azt csinálsz, amit akarsz.
Majd gondolj ránk, ha vmi finom kis trójai, vagy ne adj' ég egy CWS megfertőz!
Na az - GÁZ!
Feltételezem bővített HOSTS-file-t nem használsz, NETBIOS-forgalmat nem tiltod, Outlook a leveleződ, és Intenet Explorer a browser. Én is így kezdtem!
Minden jót! -
#697 Nem is tudod mennyi mindent kiengedett. -
#696 hát nem tudom...nekem bármilyen tevékenység volt, ami kifelé irányult a netre, azt mindig csak akkor hajtotta végre, ha engedélyeztem, egyébként letiltotta. -
cooldoc #695 Felejtsd el. Csak befelé véd, kifelé nem. Első dolog, hogy kikapcsold - szerrintem.