1294
Spyware telepedett a gépemre
-
#894 A paralegotic féle xoft spy 4.22 az jo? most azzal irtottam.
WhenUSaveNow.exe ez ismerős valakinek? -
#893 Kössz! Talán egy license name-t is kérhetnék? :) -
#892 XDEFOASK2234550SSSD -
#891 Hello!
Valaki írna egy regisztrációs kódot? Előre is megköszönném! -
cooldoc #890 Elvben leveszi a tokent felhasználóra... De szerintem nem kellene összefüggésnek lennie. Hiszen a Favotitok talán nem rendszerkönyvtárban tárolódik...
%UserProfile%\Kedvencek. Itt, nem?
Nálam műxik az IE Béta3-mal! -
#889 Help!
Ha a DropMyRights-al nyitom meg az IE-t, nem tudom használni a Kedvencek-et! Mit rontottam vajon el? -
vernyuszi #888 Bocs, hogy apránként jut eszembe, nem IE-t használok, hanem Maxtont...ki érti ezt ? :(
-
vernyuszi #887 Jah ,és még valami:DropMyRights-t is használom, de ez mégis valahogy bejött -
vernyuszi #886 Bocsi, utoljára nem is figyeltem, hogy kérdeztél :(...szóval : SpywareDoctor-al vettem észre, de sajna csak ideiglenesen szedi le, rövid időn belül ujratelepül a piszok zlobGEN, na de itt a rosszabb hír, legalább is számomra:ujbol beszoptam a kicsikét. Elméletileg NOD ,AVG, SpywareDoctor is ismeri, de egyedül az utóbbi vetődik rá, de nem sok eredménnyel. Az előző kettő vígan engedi működni, meg sem találják. Ha valaki leszedte már valamivel, légyszi vésse már ide, addig is kisérletezek...:( -
cooldoc #885 Ez tűnt fel nekem is. -
#884 Három szereplős teszt? És a többiek? -
cooldoc #883 Topiktársak! Ezt találtam:
Kémprogik tesztje-eredmények
Vélemény, kommentár? -
saitek #882 DropMyRights:
Letöltöd a lap aljáról, majd telepíted pl. ide:C:\DropMyRights
Alapból a docunents and settings mappába telepít, de írd át.
Ezután (Internet Explorer esetén), keresd meg az asztalon az IE ikonját.
Jobbkattintás - Tulajdonságok és itt a cél mezőbe a már ott lévő elérési út elé írd be a dropmyrights elérési útját.
Így kell kinéznie IE esetén:
C:\DropMyRights\DropMyRights.exe "C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe"
MVPS hosts fájl:
Töltsd le a hosts.zip fájlt, majd kicsomagolás után indítsd el a bat kiterjesztésű fájlt.
Ezután Start - Futtatás
Írd be hogy services.msc majd OK.
Itt válaszd ki a DNS ügyfelet, jobbklikk - tulajdonságok.
Válaszd a leállítást majd az indítás tipusát állítsd kézire és OK.
-
#881 hol állítsám át hogyne rendszergazda legyen?
a felhasznlói programokban?
-
#880 bocsi de nem nagyoin vágom ezt a témát szal nem értem
-
moonman #879 Nem rendszergazdai jogokkal kell a böngészőt használni és nem fog semmi települni:
DropMyRights - Biztonságos böngészés rendszergazdaként is
A Windows-hoz kiadott javítások telepítve vannak?
Ajánlott még ennek a használata:
MVPS Hosts File
Egyébként pedig csinálj egy hijackthis logot és másold be ide.
-
#878 csá voltam valamien oldalon mert cd kulcsot kerestem és egyszercsak megjelent az asztal jobb oldalán megjelent egyy kérdőjel ami villog és kiírja hogy Virus Alert
counterspy vel kiírtottam valamit de ugyan úgy villog és a játék se nagyon akar elindulni?help mi lehet a bibi mit kéne csinálni valami jóbb progi kell? -
#877 Egy próbát megér: CounterSpy.v1.5.77 -
#876 sziasztok
az svchost.exe 100%-on használja a CPU-t.
a NOD32, panda, agnitum nem talált semmit.
micsináljak, hogy normális legyen. -
cooldoc #875 Lehet, nem tisztem értékelni - nem vagyok szakember-, érdekesség gyanánt tettem be. Mivel annyi színvonaltalan, gyermekded, tudatlan hozzászólás van, és olyan problémákra kérnek gyógyírt, amelyeket egy kis kereséssel, utánaolvasással simán lehetne orvosolni.No more comment.
Erről legalább lehet vitatkozni, érvelni.
Sokan arra is lusták, vagy restek, hogy az adott témában visszakeresenek.
Ezzel szvsz sincs "vége" a kémprogramoknak.
DropMyRights! - ez a megoldás. -
#874 "A kémprogramok vége?"
fizetett víruspolitikai hirdetés
-
cooldoc #873 És Janókám! Sajnos, olyan progi nincs, ami MINDEN károst képes kiirtani (bár a NOD 32 van hozzá a legközelebb, figyelembe véve az anti-trójai és anti-rootkit képességeit). Na,mentem, Svájc-Ukrajna! -
cooldoc #872 Ronaldo, akkor az Ewido-nál mindenki hülye, mert az előző terméküket Ewido Antimalware-nek hívták. Képzeld, azt is tudom, hogy gyűjtőnév az Anti-Malware.
Abban akár igazad is lehet, hogy van egy kis zavar a terminológiában. Egyébként a latin "malus"-ból ered a név. Gondolom, tanultál latinul, olyan kis okos vagy.
Ki így hívja, ki úgy. Lényeg, hogy az Ewido nem kifejezetten Antispyware -program, inkább Antitrójai. Remélem ezen óvatos definíció nem sérti szépérzéked. Helyesebb lett volna eleve Anti-Trojan programként aposztrofálni. Lényeg, hogy jó program, és szerintem ne lovagoljunk terminus technicusokon. A lényeg az, hogy ne szopj be se trójait, se spyware-t. Pax vobiscum! -
#871 Köszi srácok a segítséget!!
De fölraktam az Ad Aware-t és az megoldotta... -
#870 http://href.hu/x/1fad talán ez segít. -
moonman #869 Csinálj egy hijackthis logot.
A Windows-hoz kiadott javítások telepítve vannak?
Illetve próbáld ezt is:Kaspersky Online Scanner -
#868 Lefutattam scökentett módban de ugyanugy ott van...:( -
#867 Ezt próbáld meg. A txt-t olvsd el előtte. -
#866 Akkor felvilágosítalak hogy a maleware egy gyűjtőnév, magában foglalja a vírusokat, trójai progikat, adware, spyware és egyéb kártevőket!! Nézz utána nyugodtan... (pl Wikipedia) tehát olyan hogy anti-maleware téves megnevezés, csak olyan programra lehet igaz ami képes minden kártevőt kiirtani, legyen a vírus vagy kémprogram!! -
#865 Sziazstok van egy kis problémám!
Alul az óra mellet villog egy kis izé h virusos a gépem és lefutattam már 3szor a nortont meg egy spy programot!! de semmi változás ugyanugy ott villog...
Mit csináljak??
Előre is köszi -
Rees #864 Sziasztok! Van egy kis problémám! Fel jött a gépemre egy olyan valami, ami nem engedi a letöltéseket, ezt írja ki: A jelenlegi biztosági beállítások miatt a fájlt nem töltheti le.
Tud valaki segíteni?
(a NOD sem segített) -
cooldoc #863 A kémprogramok vége?
Szerző: york · Dátum: 2006-06-26 13:52:26 · Rovat: Biztonság · Forrás: NOD32
Nyomtatás
A Checkmark minősítései szerint a NOD32 antivírus rendszer asztali számítógépeken futó verziója a világon elsőként képes mind a kémprogramok irtására, mind azok településének megelőzésére.
A világon elsőként a NOD32 kapta meg a West Coast Labs két független minősítését, melyek jelzik, hogy az antivírus rendszer nemcsak arra képes, hogy megelőzze a kémprogramok számítógépre történő települését, de arra is, hogy hatástalanítsa a már korábban felkerült kémprogramokat.
„Mindez azt jelenti, hogy a felhasználók számítógépei a védelem két fajtáját is élvezik egyetlen terméknek köszönhetően, így a NOD32 technológiai előnye ismét megnőtt versenytársaival szemben.” – nyilatkozta Csiszér Béla, a NOD32 antivírus rendszert forgalmazó Sicontact ügyvezetője.
A szakember elmondta, hogy a NOD32 2.5 verziója még 2005 áprilisában az elsők között szerezte meg a Chekmark „Anti-Spyware Desktop” minősítést, mely jelzi, hogy a termék képes a kémprogramok településének megakadályozására. Mára a NOD32-t gyártó ESET versenytársai közül a legtöbben szintén megszerezték e címet, a nagy antivírus gyártók termékei közül azonban kizárólag a NOD32 képes arra, hogy a számítógépre korábban feltelepült kémprogramokat is kiirtsa, amit a most elnyert Chekmark „Anti-Spyware Installed” minősítés mutat. Ezt a címet az Anti-Spyware Desktop minősítéssel együtt jelenleg egyedül a NOD32 birtokolja.
Mivel a kémprogramok egyre nagyobb veszélyt jelentenek világszerte, a NOD32 technológiai előnye hozzájárulhat az egyre népszerűbb vírusirtó további terjedéséhez. Az IDC becslése szerint a kémprogramok egy 2 000 számítógéppel rendelkező vállalat számára átlagosan 40 millió forintnyi kárt okoznak évente, Brian Burke, az IDC elemzője pedig nemrég kiemelte, hogy az IT helpdesk hívások 40%-a ma kémprogramokkal kapcsolatos, és a probléma a vállalatok 75%-át érinti.
» Rovat további hírei -
#862 Nem mindegy, hogy Gizike vagy gőzeke. -
cooldoc #861 Nem mindegy, hogy teniszpálya vagy pénisztája. Ha már hőbörögtök:) -
cooldoc #860 Nem anti-spyware uram, anti-malware (de ha figyelmesen elolvasod, benne van).
Lassan már annyi qrva védelmi progi kéne, hogy csak az futna a gépeken. -
#859 Ja ! Holvan például amit eddig mindenki és mindenhol elismert hogy a CounterSpy mérföldekkel jobb társainál????
Ez csak arra jó hogy a sajátjukat dicsérjék! -
#858 nagyon király teszt, csak az a bibi, hogy a legjobbak nem is szerepelnek benne LOL -
cooldoc #857 2006-os Anti_Trojan Test
Itt -
vernyuszi #856 Köszi a segítséget, de sajna Win reinstall lett, mert takarítani próbáltam registryben :). Bár, már ráfért a gépre az új telepítés, mert kb 1 éve ment a WIN -
#855 Ajánlok neked egy nagyon jó registry pucolót, mert a szükségtelen bejegyzések is nagyon belassíthatják a rendszert, nyugodtan használd teljesen biztonságos:
Registry Mechanic 5.2
crack is van a rar-ban !