14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
Gabe18 #10405 Nyilván ez az ok. A semleges nézőknek előzetesen jobban "el lehet adni" a lelkes feltörő Frankfurtot a bajnok ellen, mint egy valószínűsíthető sima 2-0 körüli Bayern-Wolfsburgot.
Aztán hogy mi lett a jobb választás az majd utána derül ki. -
#10404 Persze, hogy nem csak egy bayern drukker a sajat csapatat akarja latni :)
Amugy meg nyilvan tiszta uzleti erdek fuzodik ahhoz, melyik meccset adjak.
A dortmund meccstol nagyobb nezettseget varnak (lehet tevednek, nem tudom) es ennyi. -
Gabe18 #10403 Nekem se tetszik, de azért annyira nem érzem nonszensz választásnak. A bombaformában lévő "kis csapat" fogadja a bajnokot, vagy a Bayern papíron sima hazaija a középszerű Wolfsburg ellen. Annyira nem irreális az elsőt választani. -
#10402 hát ez meg a másik
lehetne annyi esze a szövetségnek, hogy az egyiket 6tól rendeznék:SS:S:
de attól függetlenül az eurosport2 elmehet a picsába
Egy Bayern-Wolfsburg helyett adnak egy frankfurt-dortmundot
felfoghatatlan
legközelebb mi lesz??
a bréma-Bayern helyett adják majd a hoffenheim-augsburgot vagy mi??? -
#10401 Tavaly a Digin tok jol vegig kisertem az esemenyeket, de nemregiben kikoltoztem londonba.
Na itt az angolok a sajat ligajukon es a sajat sportjaikon kivul szinte semmi mast nem ismernek, nem is adnak (forma1-et azert igen, de sztem azt is csak a 2 britt miatt).
Ha bayern meccset akarok nezni akkor ESPN-re kene elofizetnem... a streamet meg borzalmasak. -
#10400 én meg azt nem értem miért csak a eurosport 2 adja.. Érdekes a digi sport 1 és 2 őn is megoldották a premier liga meccseket. és ott látni is lehet szinte mindet élőbe. -
#10399 direkt úgy osztottam a szabadidőm h láthassam , erre most várnom kell 10 óráig , fasza. -
#10398 mondjuk azt se értem h miért kell a 2 csapatnak egy időben játszania. -
#10397 nálam is kiverte a biztosítékot :(( -
#10396 igen ezek szerintem megváltoztatták...
hát elmehetnek most már a jó k*rva annyukba tényleg
Azért egy Bayern-wolfburg helyett az frankfurt-bvb-t adniS:S:S:
értem én a logikát, hogy most jó a frankfurt de akkor is röhejesS:S:S: -
#10395 *eurosport -
#10394 Megváltoztatták a közvetítést? mert néhány napja néztem hogy a europort a bayern meccset adja élőbe , most pedig már a dortmund van kiírva :( -
#10393 mint tavaly a Gladbach?:D
Brémába nincs annyi szerintem h biztosan nemzetközi helyre érjen.
tudom én azt, de azt nem lehet itt fogni.
-
#10392 nem kell aggódni frankfurt kb 7-8,lesz hannover meg 5.6. kb.
top 4 úgy is Bayer,bvb,schalke és esetleg a brema
amúgy eurosport 2-n vannak a meccsek -
#10391 Idén a Frankfurt lesz a Gladbach? XD..
Komolyan mindne évbe ez lesz?
Tőlem rendbe lenne, csak az a baj h ezek sajnos nemzetközi szinten nem sokat érnek...
mondjuk a bvb és schalkén kívül nem tudom melyik csapat érne a bl-be vmit...:(
fene vinné el, hogy minden szar bajnokságot még a franciát is lehet látni tv-be de a németet nem.pfff
streamektől már kiüt a gutta inkább nem is szarakodok velük..
-
#10390 Hát Gomezt kellett pótolni azért vettük őt...
még szerencse h ilyen jó szemű vezetésünk van, bezzeg a többi európai szuperklubbnak...XD -
#10389 vagy is harmad annyiba került -
#10388 egy az egybe gomez klón
egy robot t-800as gomez 2.0 cyberdyne systems
ami megy neki: üres kapura 5-6 méterről stb.....
csak negyed annyiba került a legyártása mint az elődjének
-
#10387 jómeccs volt a schalke elleni :D
ez a mandzukic gyerek tiszta gomez :DDD ha 2 mp-nél tovább van nála a labda akkor veszett ügy -
#10386 ja igaz, azt a labdaeladást mondjuk kifelejtettem, bár az még 0-0-nál volt. Mindenesetre nem rajtunk múlt h nem lett belőle gól. -
Gabe18 #10385 Müller 50 percig kb minden megmozdulásával azt erősítette hogy gyorsan cseréljük le, aztán ad egy nagyszerű kis gólpasszt mondhatni szokásához híven, majd egy ilyen "pofátlan" góllal gyakorlatilag lezárta a meccset.
Hátul a figyelmetlenségek azért okot adnak aggódásra. Dante nálam egyszerűen gyenge, de Boateng is lazán elszórta a labdát a 2. félidő elején amiből ziccer lehetett volna. Jó lenne ha mihamarabb mindenki a helyére kerülne és újra Lahm-Boa-Badstuber-Alaba/Contento lenne a védelem, ami múlt évben már egész jól muzsikált.
Amúgy szép győzelem volt, 10 perc kivételével esélye sem volt a Schalkénak. És így a bajnoki rajt is jónak mondható, mert aki számít az már 5 pont lemaradásban van. Kétlem hogy a Hannover vagy a Frankfurt hosszútávon ellenfél lenne. -
#10384 ez azért egy elég sima meccs volt a 2. félidő alapján. az uccsó 20 percben már csak az eredményt akartuk tartani, a Schalke a 92. percben jutott először igazán nagy helyzetig. Szóval szép volt!!
Jó h kikapott a Dortmund, de tavaly is így kezdtünk, volt jópár pont előnyünk. Bár idén nem hiszem h elbasznánk -
#10383 a legjobb, hogy a dortmund kikapott:D:D: majd 1 éve vártam erre :DD:
ráadásul következő fordulóban frankfurtba mennek:D:D ott is ki néz neki egy verésD:
mi meg fogadjuk a wolfsburgot:) -
#10382 jó:D:D84.percben:D:D
és be jött timo is:D:D:D -
#10381 shaqiri már beált :))
és jön tymooooo!!!! -
#10380 jól van nehogy cseréljünk mester:)
ne hogy shaqiri és can véletlenül játsszon...D::D:D
hihetetlen kretén :D:D -
#10379 ja, és ez még kamatozhatna is később. De talán uccsó 10 percre behozza őket. -
#10378 amúgy ezt utálom a vén krampuszba
ezeket a cseréket sose érzi, pedig a 3 cserét illene mindig kihasználni, főleg egy már megnyert meccsen
had játsszon mindneki:) -
lord nihilus #10377 hát jah....egyébként jó látni, hogy a BL döntő után lesajnált Bayern szépen, és a tavalyinál talán kreatívabban és magabiztosan játszik...reélhetőleg a többi rivális ellen is hasonló eredménnyel -
#10376 utálom is mikor ő közvetít. Olyan mintha unná az egészet. -
#10375 pont ez járt a fejemben...piros mezben nem annyira menő ezek szerint, csak gránátvörös kékben. -
#10374 jó hát hajdu b.
mit vársz tőle
folyton degradálja a Bayenrt és a bundesligát
-
Gabe18 #10373 Azért érezzük a különbséget. Ha a Bayern passzolgat a labdát tartva az "attól mentsen meg az isten". Ha a Barcelona... -
#10372 jogos -
#10371 shaqirit bekéne hozni
ez már úgy is meg van meg a cant is -
#10370 azóta már vagy 4-0 is lehetne -
#10369 hmmm szép volt
Müller is kezd viszatérni -
#10368 bakker pont lemaradtam egy pillanatra nem figyelek oda és gól -
#10367 Na, Thomas átment az értékelhetetlen kategóriából a meccs hőse kategóriába -
#10366 Müller geci szép gólt rúgott.