Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ups and downs
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Olic 2 évre aláírt a wolfsburhoz!
szal nyáron 1 támadó biztos jönni fog😊
ja az ne Pizzaro legyen😄
ups and downs
Amúgy grat, megérdemeltétek a továbbjutást.
Viszont a német kupát már csak azért is be kell húzni, mert a dortmund ellen lesz!
Csak újabb sérülés ne legyen az a fontos.
qpr o.
newcastle o.
pool i.
pool wemblybe(fa kupa döntõ)
rover o. május 13.!!!
bayern münchenbe😊 május 19.!!!
nekünk
stuttgart o.(tét nélkül<#hawaii>#hawaii> b-csapat mehet😊)
köln i. (szintén tét nélkül b csapat mehet)😄
bvb berlinben dfp kupa döntõ május 12.!!!
chelsea münchen o. 😄 május 19.
Talán a hátralevõ két bundesliga meccsen Heynckess kipróbálja õket és az alapján dönt, de nem egyszerû a kérdés az már biztos. Rafinha nagyon nem váltotta be a reményeket, Contento meg még tapasztalatlan (de szerintem igen ügyes) játékos.
Ha minden jól alakul akkor a münchen dominálja majd a játékot és a védõknek nem lesz sok dolguk (bár a játék építésében és labda tartásba is fontos szerepük van :S ).
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
nem véletlen vannak ahol vannak
tuti fölszántják ha kell a betont is a stadion alapzatából
nem szabad lebecsülni õket...legalább úgy kell kimenni mint még egy Real Madrid elleni idegenbeli meccsre
mert ha azt hiszik, hogy hazai pálya és ebbõl következõen ez egy adott országos Bayern-sima, akkor végük
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
bajnokság fekszik neki, talán jövõre továbbjutnak a csoportkörbõl
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
hogy lehet, hogy ebben a döntõben õk nincsenek benne? 😛
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
egyébként a Dortmundtól kellene egy Hummels, Subotic páros😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Az viszont biztos, a megmaradt védelmet úgy kell óvni a hátralévõ meccseken mint az életünket. Ami nem lesz könnyû egy DFB kupa döntõvel. Bár ha az eszemre hallgatok akkor azt mondom, oda is a tartalékkal kell kiállni...
sz*r helyzetbe vagyunk na
ez a 3 eltiltás nem kellett volna:S:S:<#rinya>#rinya><#zavart2>#zavart2>
A Cselzi könnyedén megoldja Terry helyett Luiz, Ramires helyett Essien, Ivanovics helyett Cahill, Meireles helyett Mikel...
de mi.........:S:S:S:😄
kemény lesz na...
ups and downs
na de inkább írd meg te ki raknál be😊
nincs nagyon senki..
van timoscsuk akit hát ismerünk
van buyten akit szintén ismerünk viszont meccshiánya van
és van breno aki idegileg nincs rendben,házgyújtogató😊
most töltöttem le kickerrõl
ez a póló nagyon jó
Ezt most inkább nem nézném meg Torres vagy Drogba féle verzióban.
A jobb edzõ gyõzött azon a napon...
én e repesnék Buytenért de hát nincs már senki
Timoscsuk vagy Buyten
na melyik a jobb:SS:S::SS:
alaba-t nagyon jól megtalálta az öreg "védõnek" (vagy legalábbis ott hátul)....végig középpályán a szélen nyomult a gyerek 😊
ez még oké...helyére meg kroost, õ helyére müllert....
elég "szük" a lehetõség
jó kis pankrátor
Bár én rettegek hogy addigra összerakják és Jupp zseniális húzásként benyomja középre... <#ijedt>#ijedt>
rafinha föl tudna szaladni támadásokban....esetleg pranjic....
baromság ez a sárga lapos faszság
majdnemhogy két B csapat nyomja a döntõt? simán összejöhetett volna...
ha minden jól megy és nem lesznek sérülések, legalább a középpálya és elöl max erõvel lehet menni
szerintem ez lesz
bár ha minden igaz van buyten is felépül már(bár nyilván nincs játékban abszolút sajnos...)
nem nekem valók ezek már...infarktus-közeli dolgok ezek
de most örülünk ám 😊
hmm...ki fog védekezni a döntõben?
lahm - boateng - ? - rafinha
contento talán?
vagy berakja timoscsukot mint vasoszlop? 😛