Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bercy
Shaqiri is jonni fog, nem?
antijuve
kijárna neki egy BL cím, ha már 2010-ben (amikor nagy szerepet vállalt a menetelésben) nem jött össze neki

ups and downs

Effe88
igen igen

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Effe88
Hivatalossá vált!
Olic 2 évre aláírt a wolfsburhoz!

szal nyáron 1 támadó biztos jönni fog😊
ja az ne Pizzaro legyen😄

antijuve
jaja, hurrá 😊

ups and downs

Bercy
Úgy látom az illetékes már betette, és az új háttér is fasza!
antijuve
vmi ilyesmit nem kéne kirakni bannerba?ilyen esemény nem mindennap történik 😊

ups and downs

antijuve
addig is lesz még látnivaló, kiváncsi vok Heynckes mit kezd a bajnoki meccsekkel (illetve h akik bekerülnek h teljesítenek) 😊). na meg még a másik kupadöntõ is, az is nagy lesz 😄

ups and downs

Bercy
Olyan messze van még az az átkozott döntõ, megõrülök addig 😄
Hát ha megnyerjük, nyilván mindenki röhögve adná oda a bajnoki címet a Dortmundnak. De mi még ott tartunk hogy lehet semmit sem nyerünk. De hát erre ne is gondoljunk, most pár napig ünnepelni kell ezt a sikert a döntõbe jutással, aztán minden erõvel jöjjön a döntõ.

Bercy
antijuve
na látjátok, milyen jó h bajnokok már nem lehetünk -.- 😛

ups and downs

Effe88
most van 4
5.lenne( és szerintem lesz is😊)

szucsy89
Ha most megnyeritek a BL döntõt hányadik serlegetek lesz ez? Wikipediának nem hiszek 😄

Amúgy grat, megérdemeltétek a továbbjutást.
Bercy
Bizony, nekünk a BL döntõ elõtt 1 tét meccsünk lesz amin hozni kell a formát a másik kettõ meccset pedig Heynckess felhasználhatja, mint felkészülésit (helyettesítõ játékosok kipróbálása, stb.).
Viszont a német kupát már csak azért is be kell húzni, mert a dortmund ellen lesz!
Csak újabb sérülés ne legyen az a fontos.
Effe88
Chelsea meccsei: Chelseanek nagyon kell küzdeni minden egyes bajnokin a bl-t érõ 4.hely miatt😊
qpr o.
newcastle o.
pool i.
pool wemblybe(fa kupa döntõ)
rover o. május 13.!!!
bayern münchenbe😊 május 19.!!!

nekünk
stuttgart o.(tét nélkül<#hawaii> b-csapat mehet😊)
köln i. (szintén tét nélkül b csapat mehet)😄
bvb berlinben dfp kupa döntõ május 12.!!!
chelsea münchen o. 😄 május 19.

Effe88

Bercy
Contento - Rafinha és Timo - Buyten párosokból nehéz lesz eldönteni ki legyen a kezdõben.
Talán a hátralevõ két bundesliga meccsen Heynckess kipróbálja õket és az alapján dönt, de nem egyszerû a kérdés az már biztos. Rafinha nagyon nem váltotta be a reményeket, Contento meg még tapasztalatlan (de szerintem igen ügyes) játékos.

Ha minden jól alakul akkor a münchen dominálja majd a játékot és a védõknek nem lesz sok dolguk (bár a játék építésében és labda tartásba is fontos szerepük van :S ).
gabber_saviola
Gratulálok a tegnapi teljesítményhez! Remélem a döntõt is behúzzák a srácok.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bakkerman
180 perc alapján abszolút megérdemelt a továbbjutásotok,nagy gratula,egy bivaly erõs Realt ejtettetek ki! Nem fogok szurkolni senkinek se a döntõben,legyen egy jó meccs,de szerintem nektek nagyobb esélyetek van,nagyon ritkán adódik olyan lehetõség,hogy valaki saját stadionban,saját közönség elõtt legyen BL gyõztes,ez nagy motiváció lesz,pláne a Bayernhez nagyon közelálló játékosoknak,Kroosnak,'Steigernek,megfogjátok nyerni!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Gatti
Hatalmas meccs volt , végig néztem bár nem sokat aludtam 😄 A végén tomboltam a 11 eseknél hatalmas élmény volt 😄 remélem a döntõbe is sikerünk lesz 😊 Na és most irány melózni 😊

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

Buddy
azért vigyázzunk,
nem véletlen vannak ahol vannak
tuti fölszántják ha kell a betont is a stadion alapzatából

nem szabad lebecsülni õket...legalább úgy kell kimenni mint még egy Real Madrid elleni idegenbeli meccsre

mert ha azt hiszik, hogy hazai pálya és ebbõl következõen ez egy adott országos Bayern-sima, akkor végük

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Sippie
Grat a csapatnak, reméljük megmarad a küzdés a döntõre, és hazai pályán rommá verik az angol máker csapatot! 😄
rutintalan a csapatuk nemzetközi szinten...

bajnokság fekszik neki, talán jövõre továbbjutnak a csoportkörbõl

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Buddy
ha már dortmund...

hogy lehet, hogy ebben a döntõben õk nincsenek benne? 😛

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

ha Buyten összeszedi magát õ is jó lehet ám...

egyébként a Dortmundtól kellene egy Hummels, Subotic páros😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ennek a Riberynek szegénykémnek milyen ocsmány feje van😄😄😄

A meglévõkbõl még mindig Tymoschukot választanám. Neki voltak hátvédként vállalható meccsei is, meg hát jó gyengék is. De hát ez van.
Az viszont biztos, a megmaradt védelmet úgy kell óvni a hátralévõ meccseken mint az életünket. Ami nem lesz könnyû egy DFB kupa döntõvel. Bár ha az eszemre hallgatok akkor azt mondom, oda is a tartalékkal kell kiállni...

Effe88
😄
sz*r helyzetbe vagyunk na
ez a 3 eltiltás nem kellett volna:S:S:<#rinya><#zavart2>

A Cselzi könnyedén megoldja Terry helyett Luiz, Ramires helyett Essien, Ivanovics helyett Cahill, Meireles helyett Mikel...
de mi.........:S:S:S:😄
kemény lesz na...

antijuve
na egyik jobb mint a másik. A legjobb lenne, ha nem is nagyon lenne dolga a védelemnek, ami azért nem lesz így.

ups and downs

Buddy
vagyishogy 3-6-1

Buddy
egyszerû.... 3-7-1 -es fölállás

Effe88
tök mindegy ki lett volna akkor
na de inkább írd meg te ki raknál be😊
nincs nagyon senki..
van timoscsuk akit hát ismerünk
van buyten akit szintén ismerünk viszont meccshiánya van
és van breno aki idegileg nincs rendben,házgyújtogató😊

Buddy
picccsába, pont most akartam ezt belinkelni ide 😊
most töltöttem le kickerrõl

ez a póló nagyon jó

Pontosan, és a parádézó Milito ugy pörgette-forgatta szerencsétlent a két gólnál hogy öröm volt nézni (az Inter szurkolóknak).
Ezt most inkább nem nézném meg Torres vagy Drogba féle verzióban.

Effe88

Effe88
Az nem Buytené volt
A jobb edzõ gyõzött azon a napon...
én e repesnék Buytenért de hát nincs már senki
Timoscsuk vagy Buyten
na melyik a jobb:SS:S::SS:

Buddy
van buytennek azért volt egy nagyon jó szezonja ahogy emlékszem (már így szellemem leáldozó ágában)

alaba-t nagyon jól megtalálta az öreg "védõnek" (vagy legalábbis ott hátul)....végig középpályán a szélen nyomult a gyerek 😊

meséld el, hogy miért Van Buyten hibája volt h elvesztették 2010-et? azon a meccsen Milito parádézott jó napot fogott ki

Buddy
az biztos, hogy schweini-t behúzza hátrébb luiz guszti helyére
ez még oké...helyére meg kroost, õ helyére müllert....

elég "szük" a lehetõség

Van Buyten a kedvenc hústornyom, aki csatárnak sem utolsó😄😄

jó kis pankrátor

Sajnos? Egy Buytenrõl elvesztett BL döntõ nem volt elég?
Bár én rettegek hogy addigra összerakják és Jupp zseniális húzásként benyomja középre... <#ijedt>

Buddy
valahogy contentoban nem bízom annyira :S
rafinha föl tudna szaladni támadásokban....esetleg pranjic....

baromság ez a sárga lapos faszság
majdnemhogy két B csapat nyomja a döntõt? simán összejöhetett volna...

ha minden jól megy és nem lesznek sérülések, legalább a középpálya és elöl max erõvel lehet menni

Effe88
neuer-lahm-boateng-timo-contento-svejni-kroos-ribery-robben-müller-gomez
szerintem ez lesz
bár ha minden igaz van buyten is felépül már(bár nyilván nincs játékban abszolút sajnos...)

Buddy
most értem haza, eddig meló volt, csak online kicker-sorbeirogatós frissítéssel tudtam követni

nem nekem valók ezek már...infarktus-közeli dolgok ezek

de most örülünk ám 😊

hmm...ki fog védekezni a döntõben?
lahm - boateng - ? - rafinha

contento talán?
vagy berakja timoscsukot mint vasoszlop? 😛

Effe88

Effe88

antijuve
😄D nem cseszte el, bár nem sokon múlott

ups and downs

Effe88

"Ide figyelj Arjen.El ne cseszd.Mert Frank megint be fog kattani...."