14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#10365 érett mááán -
#10364 de szépen bevágta
Kroosssssssssssssssssssss -
lord nihilus #10363 KROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS -
#10362 a weltklasse befejelte volna. dehát ezért ő a wk, Mandzu meg csak egy utánzat -
#10361 jó frankfurt:)
viccesek:)
nekünk a bvb az ellenfél , frankfurt úgy is ki fog pukkadni:)
persze azért jó lenne megnyerni a mait, de eddig egy sima x-nek néz ki -
#10360 viszont a Frankfurt nyert tegnap, szval akkor nem lennénk elsők :)
én azért reménykedem a győzelemben -
#10359 hát eddig nem nagy szám
kicsit felkéne pörögni
gomez 2.0 volt egy fejese azt illet volna befejelni
de az x-is jó lenne idegeneb
de ami a legszebb a dortmund vesztésre áll;) -
lord nihilus #10358 irreális? sztem lő ennyit a szezonban összesen -
Gabe18 #10357 Kissé irreális elképzelés. Én már x-el se lennék elégedtlen ha egy szinvonalas meccsen alakulna úgy. Persze jó lenne a 3 pontot elhozni, de azért a Schalkéhoz nem nyerni járnak a csapatok. -
lord nihilus #10356 Aufstellung / Lineup: Neuer – Lahm, Boateng, Dante, Badstuber – Gustavo, Schweini – Müller, Kroos, Robben – Mandzukic -
lord nihilus #10355 remélem mandzukic lő vagy 4-5 gólt -
#10354 mindjárt jön a Schalke elleni meccs
kemény lesz
-
#10353 kicsit nagy
át köll méretezni?
mekkora lehet max a banner? -
#10352 gondolom az lesz a köv. meccsetek, azért írta hogy minden héten frissíteni kell
amúgy a videó nagyon vad, Lúcio nevet már :DS:SD::DS -
#10351 jó kép!
ki is tenném csak a schalke logó nem kéne oda:S -
king83 #10350 Szép estét!
Az előbb linkelt képet szerintem ez nagyon jó lenne heti frissítésben főképnek. Gondolom nem gond hogy a hivatalos FB oldalról loptam. -
king83 #10349 http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/644047_535351959814833_2108336844_n.jpg -
#10348 ja, ez óriási:D
tanulság: mindig az ellenfél térfelén örülj, addig nem kezdhetnek közepet :D ( -
#10347 Az egyik legnagyobb
http://www.youtube.com/watch?v=fuz8uYkCEPA
Lúcio hogy röhögte már a végén :DD -
Gabe18 #10346 Hát a pontrúgásai alapján meg Shaqiri-nek kéne lőni, de ő mag éppen vagy a pályán van vagy nem... -
#10345 csak vicceltem:D . de amúgy lenne hagyománya Butt után :D -
#10344 :D:Djó azért nójer ne legyen már:D:D
kihagyja a tizit és üres a kapu:D:D
kroos legyen, egyébként alaba is rendbe van -
#10343 mondom, legyen Neuer. Eddig 1/1.
Amúgy ha visszatér és játszani fog, akkor meg Alaba. Eddig kétszer láttam 11est lőni: egyszer egy BL elődöntőben, egyszer egy DFB kupa elődöntőben és mindkettőt úgy bevarrta, hogy a a kapusnak nem azért nem volt esélye, mert rossz irányba ment - amúgy se lett volna. -
#10342 én is
egyszerűen kell egy állandó végrehajtó és kész
robben már leszerepelt,korábban ribery is, svejni beszari(nem egy effenberg) esetleg még lahm lehetne -
#10341 Sztem azért lőtte Mandzu, h elmondhassa, h minden tétmeccsen szerzett eddig gólt. Amúgy meg ritka gyenge 11es volt.
A meccs maga nem volt fergeteges - sima győzelem. -
#10340 tegnap hummels,huntelaar és ma meg gomez 2.0 is kihagyta:D:D:D
szerintem nem akart kilógni:D:D:D -
#10339 Én Kroossal lövetném. A srác úgy-ahogy fejben rendben van, azt hiszem a lövőtechnikáját nem kell különösebben bizonygatom. Mert az jelenleg páratlan...és talán nem csak Németországban.. -
Gabe18 #10338 Lehet hogy a mentalitás is számít, de az lenne az alap, hogy aki nem tudja magáról hogy belövöm a kapufa mellé 1 centire, az legalább rúgja meg k...a erősen valamelyik oldalra, azt akkor annyi. Ha fölé megy, mellé megy, akkor olyan mindegy, de ezek tiszta röhej lövések mikor a kapus eldől azt odagurul a labda... Tegnap a Dortmundi Hummels is ilyet lőtt csak az még szánalmasabb volt. -
#10337 Nem hinném, végig kontroll alatt volt a meccs, a spanyoloknak köze nem volt a játékhoz. Nem lesz ez másként a Mestallában sem. Meg az a meccs már nem fog osztani-szorozni, mert 4. forduló után csoportelsők leszünk, ahogy tavaly :DD -
#10336 ekkora szar 11es rúgást, még blszben is kiröhögöm... -
#10335 Ezt én sem értem...ki kell jelölni egy állandó tizenegyes-végrehajtót, meg egy helyettest, és meg van oldva. Mindig boldog boldogtalan rúgja, leginkább úgy, hogy kihagyja:/ :D
Egyébként tanári játék volt ma, összvissz egy hibával...kaptuk is a gólt :)) -
#10334 felesleges mert a tizi fejbe dől el, ergó egy életen át gyakorolhatod, ha meccseken nem tudod a terhet elbírni akkor ki is hagyod. -
#10333 no nembaj , a 3 pont megvan. Bár lehet Valenciába már nehezebb dolgunk lesz :) -
#10332 :DD:
akkor is röhej, hogy egy tizenegyest nem tudunk belőni
hejnkesznek ki kéne jelölni 1-2 állandó végrehajtót:lahm,kros vagy svejni é gyakoroltatni kéne:D:D
mert most bele fért de könnyen beszophatjuk megint(lásd robben kihagyott tiozije bl döntő) -
#10331 inkább ne kapjunk 11est..minek?úgyis kihagyjuk :)
-
#10330 vicc kategória, de hát Gomez pótléknak vették höniék ara meg tökéletes... -
#10329 istenem mandzukical rugatjuk a tizit:D:D:D
igaz ott van egy lahm,kroos,svejni:D:D:D
beszarok:D:D
hejnkesz rohadtul nem ért ehez a tizeneyges kijelöléshez:D:D -
#10328 ígyvan gomez 2.0 még a tizit is képtelen berúgni... -
#10327 éreztem h bekapjuk..
közük nincs a meccshez, de azért adunk 1 gólt nekik ajándékba... -
#10326 na ezért kár volt
gustavo labda eladásából indult mindenS:S:S: