Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tényleg nem értem hogy legalább félidõben miért nem lehetett behozni fiatalokat. Erre õk is képesek lettek volna.
Na mindegy, azért Alaba mentése élmény számba ment. Meg ez is 3 pontot ért.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Labdabirtoklás mennyi lehet? 85-15?
Sajnos nem túl jó a meccs, mert láthatóan a Brau taktikája az "5 alatt ússzuk meg" címmel íródott.
pedig az elsõ és az utolsó meccse mindig izgalmas😊
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Josep Pedrerol megbízható forrásból értesült arról, hogy Ribérynek ezen a héten kellett volna megjelennie a FIFA szokásos aranylabdás fotózásán, de a nemzetközi szövetség elhalasztotta az eseményt, miután a voksolás határidejét kitolták november 29-ig.
Azaz az eredeti határidõig tartó szavazást a Bayern francia ásza nyerte meg, amire már õ maga is tett utalást. Csakhogy a világbajnoki pótselejtezõk után, a túl kevés beérkezett szavazatra – a jogosultak 80 százaléka adta le a voksát – hivatkozva november 29-ig kinyújtották a határidõt.
Pedrerol tudni véli, hogy a Bayern München vezérkara és Ribéry is kiakadt a FIFA-ra, hiszen azt nem közölték velük, hogy csak elhalasztják vagy törlik is a fotózást – attól tartanak, hogy a vb-pótselejtezõn négy gólt szerzõ Cristiano Ronaldo elõzni fog.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
"Guardiola a tegnapi mérkõzés elõtti csapatmegbeszélésen elmondta a játékosoknak, mindegy ki az aki információkat szivárogtat a Bildnek, soha többet nem fog az irányítása alatt játszani. Pep a Bayern taktikájának és a titkos edzések kiszivárogtatása miatt volt szomorú: Magas labdákkal operálni a Dortmund védelmére, gyors oldalváltásokat eszközölni. Guardiola a mérkõzés után bejelentette, bármit megtesz, hogy kiderítse, ki volt az. A Bild egyik újságírójának félig viccesen ezt mondta: "Meghívlak a megbeszélésemre, akkor már nem lesz szükséges, hogy a játékosommal vedd fel a kapcsolatot.""
Több helyen is megjelent már a téma. Vajon ki lehet? Van nagyon mellõzött játékos, aki azt zokon is veszi?

Ráadásul gyakorlatilag három zseniális gólt lõttünk. Ezek már a legjobb múlt évi pillanatokat idézték.
Egyre inkább úgy tûnik nagyon jól "menedzselve" a csapat formája. A rangadókra és a fontos meccsekre nagyon összekapják magukat, a gyengébb ellenfelek ellen vannak döcögõs meccsek, más kérdés hogy eddig azok is be lettek húzva.
Ma Götze, Müller, Alaba hármast emelném ki a mezõnybõl, na meg Neuert a kapuban,aki azért vastagon benne volt hogy nullán tartottuk õket.
Ma Neuer, Dante, van Buyten, Mandzu és Götze volt, akiket ligán belülrõl igazoltunk. Ez 5 ember a ma pályán megforduló 14-bõl.
Hagyjuk már a bullshiteket.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Fantasztikus gyõzelem! Szép volt srácok, a vicsorító Klopp is helyre lett rakva
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
megvoltak a ziccereik és momentumaik és nem tudtak vele élni, míg a bayern pedig igen...
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
„2013-ban nagyon erõs voltam, egész évben kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtottam, és sok trófeát nyertem. Hatalmas megtisztelés lenne nekem és az egész családomnak, ha ezt Aranylabdával ismernék el. Korábban jó voltam. Most én vagyok a legjobb” – mondta.
bár úgy is ronaldo kapja
mert hát lövi a gólokat a sevillának meg a sociedadnak😊

37 meccs veretlenség, auf geht's!
BL-ben megvagyunk, bajnokságban különösebb lemaradást kizártnak tartok, ha a kupából meg kiesnénk se mennék a Dunának.
Idén még a Kulb VB legyen meg, aztán tavaszra legyen mindenki fitt és harcra kész, mert akkor megyünk a lényegért.
talán akkor ha pont vb évben triplázott volna+vb gyõzte lett volna a német válogatott akkor lehet megkaphatná.
Ma valszeg már Martinez fog kezdeni vkp-n, Lahm megy a jobb oldalra vissza 😊
Rebesgetik, hogy Götze is kezd.
nem beszélve arról, hogy jobb és bal oldalon is képes játszani világklasszis szinten
+ még itt van az "új" posztja vkp...
itt is mint játszik te jó ég😊
Ebben is van valami....
ups and downs
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.