14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#12973 ne is adják
te jó ég még viccnek is rossz lenne
Müllert eladni? Világ bolondjai lennénk... -
#12972 Sammer reagált. - röviden annyit mondott h nagyon nem téma az eladás, sőt, szeretnék ha minél tovább a Bayernnél maradna.
hülyeség is lenne az egyik leghasznosabb játékost odaadni az egyik riválisnak... -
#12971 nagyon remélem! -
#12970 kamu ugye? -
#12969 a looserek rászolgáltak erre, egy mocsadék csapat!
166.050.000 €
65.900.000
a looserkusen és a olympiakos keret értéke...potom 100milla a különbség, ég és föld amit játékba nyújtott a 2 csapat...
de a loosereknél nincs elvárás,nincs fejlődni vágyás..egy posvány az egész.(de hát szurkolók sincsenek, végül is jó kis pénzmosó a vezetőknek)
a német foci szégyene a looserkusen, amíg ilyen semmirekellő csapat évről-évre lejáratja a bundesligát addig olyan csapatok mint a werder,hsv,stuttgart meg kiesés ellen küzdenek.
a looserkusen keretéről jobb szót sem ejteni, az is érdekes hogy a valamirevaló játékosok amilyen gyorsan tudnak dobbantanak onnan, tavaly schürle,idén Sam...kik maradnak?a kisslingek,rolfesek akik a középszert ütik max meg, de ők is kiöregszenek és a tehetségtelen balkáni szeméttel azért feltöltögetik a keretet...hol az a híres német utánpótlás?
-
Gabe18 #12968 Unjuk, viszont a mai megközelítése kétség kívül helyes.
Ezt látva nehéz a Leverkusen MU elleni produkcióját magyarázni. -
#12967 Szerintem már drukker társaid is unják a szánalmas Leverkusenes fikázásaid. Nem tudom mennyi lehet a költségvetésük de az tuti hogy a töredéke a tiéteknek, nekik szerintem az is nagy szó hogy itt vannak. Nyilván érhettek volna el meglepetés eredményt a PSG ellen, de papíron ez volt a realitás. Kicsit vegyél vissza az arcodból szerintem...tudom most jók vagytok meg minden de akkor is...:) -
#12966 Azért ilyenkor mindig kinyílik a zsebembe a bicsaka....
Lám,lám így is lehet játszani és nyerni az istencsászár MU ellen...
De a bundesliga 2.nak csak egy 0-5-ös szégyenre telt...
ROHADJANAK MEG A LOOOSEREK!!! -
argo001 #12965 Őrületes. -
lord nihilus #12964 A Bayern 19 ponttal vezeti a bajnokságot. Ez minden idők legnagyobb előnye a szezon ezen szakaszában.
Thomas Müller idei 34 tétmeccsén 20 gólt lőtt, így ő a csapat házi gólkirálya.
A Bayern a legutóbbi 14 mérkőzésén mindig szerzett legalább 2 gólt. Bundesliga rekordbeállítás.
A Bayern sorozatbeli 14. bajnokiját is megnyerte. A következő fordulóban rekordbeállítás történhet.
Bastian Schweinsteiger 200. Bundesliga győzelmét aratta 310. mérkőzésén.
A Bayern zsinórban 30-szor rúgott gólt idegenben.
A Bayern jelenlegi 61:9-es gólaránya a Bundesliga történelmének legjobbja a 22. fordulóban.
Götze és Mandzukic egyaránt 100. Bundesliga meccsüket játszották.
A Bayern még soha nem kapott ki a bajnokságban, ha Javi Martínez pályára lépett (35 meccs).
Thiago eddigi 11 Bundesliga meccsén még nem kapott ki.
A Bayern legutóbbi 59 Bundesliga meccsén betalált.
A Bayern 47 mérkőzés óta veretlen a bajnokságban.
A Bayern 22 forduló alatt 15 alkalommal nem kapott gólt.
Pep Guardiola továbbra is veretlen a Bundesligában. -
#12963 én úgy veszem észre, hogy majdnem minden szurkolói táborban ez megy.
-
#12962 ok. -
#12961 Nyilván aki ezt a meccset ráfogja a bíróra, az nem látja a fától az erdőt. Én sem értek egyet minden Arsenal drukker véleményével. A kiállítás megváltoztatta a meccs képét, viszont nem hibázott a bíró a döntéseivel. Egészen jól vezette a meccset. -
#12960 egyetlen egy kérdés:
mi az h a bíró is bőrnadrágot hordott? egy ilyen meccs után h lehet bírózni? -
#12959 Szerintem az Arsenal egy eros, jo csapat. A jelenlegi formaja meg meg jobb.
Buszkenek kell lennunk ha a Munchen nyerni tud az Arsenal ellen, mert bizony europa _szerintem_ legerosebb bajnoksagaban fej-fej mellett az elsok kozott vannak. En drukkolok is nekik oszinten, hogy nyerjek meg iden a PL-t. -
#12958 Attól, mert Ronaldo az Arsenal egyik nagy riválisánál játszott nem zárja ki, hogy kedveljem a játékát. Real Madrid szimpatizáns vagyok és számomra a jelenlegi labdarúgó etalon az CR (és Ibra). De nem hiszem, hogy nekem erről magyarázkodnom kellene, hogy Arsenal drukkerként hogyan kedvelhetem Ronaldo-t.
Mégis milyen magasságokról beszélünk? Már elnézést a szurkolóktól, de a Pool évek óta nem képes a BL selejtezőkig eljutni. Az MU két évtizede nem volt olyan mélységekben, mint most. Az Inter jelenleg is azért küzd, hogy EL-t érő helyen tudjon maradni. A Juve lehet, hogy bajnokságokat nyer, de BL-ben most is gyönyörűen lebőgött, ráadásul szégyen szemre megjárták bunda miatt a másodosztályt is, Milan meg örülhet, ha idén a tabella első felében végez, a Barcelonát saját közönsége fütyüli ki a Camp Nouban, a Madrid meg csak súlyos pénzek és adósságok felhalmozásával, sztárjátékosok kivásárlásával képes a legnagyobbak között tartani magát. Ezek aztán magasságok. Vagy arra utalsz, hogy ezen csapatok mennyi bajnoki címet, kupagyőzelmet és BL trófeát szereztek? Valóban többet, mint az Arsenal, de az egykori bajnokok, BL győztesek, nagymenők most mind selejtező helyekért küzdenek. Hát így múlik el a világ dicsősége...
Én meg speciel büszke vagyok arra, hogy 17 éve ugyanaz az edzőnk. Büszke vagyok arra, hogy a neve egybeforrt a csapatéval. És lehet, hogy nem olyan jól csengő páros ez, mint a Fergie-ManU duó, de büszkeséggel tölt el, hogy nem vagyunk egy ringyó csapat, akik jobb esetben 2-3 évente hajigálják a sztáredzőket, mert nem hoz össze egy kupát. És arra is külön büszke vagyok, hogy ezekkel a szar-hugy-fos játékosokkal, mint zsirú meg csecsnyi meg sanogo, a PL történetének talán legkiélezettebb bajnoki szezonjában 17 fordulón keresztül vezettük a bajnokságot és 1 pont hátránnyal még mindig bajnokesélyesek vagyunk. És ezt már leírtam az Arsenal topicban is korábban, hogy inkább ne nyerjünk még 10 évig semmit, de az Arsenal ne legyen egy City, ne legyen egy Chelsea vagy Real Madrid, akik pénzért beállnak kurvának az orosz meg arab milliárdosokhoz.
De nagyon szívesen megnézném a Bayern Münchent is egy olyan bajnokságban, mint a PL, ahol nem 1 csapat esélyes évről évre a bajnoki címre, hanem kapásból 4. És ahol nincsen karácsony meg nincsen szilveszter, mert 2-3 naponta meccseket kell játszani.
Hidd el, tudom nagyon jól, hogy mit várhatok el ettől a csapattól és tudom nagyon jól, hogy hol a helyük a Európában. De azt hiszem, hogy az igazi szurkolás nem abban merül ki, hogy addig éneklem az indulót, amíg a csapat szállítja a sikereket. Hiányzik a siker, de nem annyira, hogy elkurvulni lássam a szeretett csapatomat. -
#12957 Te meg egy nagy észosztó vagy egy igazi bohóc.cr és arsenal fan, ezt meg hogy hoztad össze he????
Na mindegy, felőllem drukkolhatsz a Bayern ellen, hidegen hagy, ha esetleg nem nyerjük meg idén a blt nem dőlök a kardomba akkor se;):)...
Nem lesz eleve egyszerű, hisz a Barca és a Real esetleg s PSG is siman képrs blt nyerni, szal ha ki is esünk hat ez van.
Viszont ti uden se nyertek semmit és sose léptek olyan magasságokba kont az angol llubtársaitok pl.Pool vagy MU
Szarok vagytok azok is maradtom, a venasszony edzotökkel együtt;):)
Még egy nyamvadt uefa kupat se tudtatok megnyerni anno, hát mitakartok he??? -
#12956 Erről beszélek. Egy arrogáns, nagyképű, tiszteletlen és lenéző ember vagy.
Nyilván tovább fog jutni a Bayern és tanulva a tavalyi esetből komolyabban veszik a visszavágót, és mindezt teljesen megérdemelten teszik majd.
Viszont most már miattad is reménykedem, hogy ha nem is a "bohóc szar játékosok ellen", de idén úgy seggre fog ülni a München, hogy öröm lesz nézni. És ez nem a Bayern ellen szól, nem a szurkolók ellen, hanem ellened, mert rosszindulatú vagy.
-
#12955 hát tavaly is nyertek 2-0-ra és akkor sem volt több "esélyük" rá mint most. -
#12954 spor 1 adja a visszavágót. -
#12953 te meg geci okos vagy
ez aztán reménykedés
"szerintem ebben még benne van a meglepetés.kinézem a csapatból hogy úgyis minden alapon 3-mal lekalapálja ezt a münchent otthon.idegenben emberelőnyben csak 2 szaros gól amikor még a bíró is börnadrágot hord?nem lepődnék meg ha odahaza kiütnénk őket..."
majd pont ti fogtok kiütni
a neve nincs szar játkosaitokkal
arteta csöcsni sanogo giru meg a többi bohóccal
nem vagytok ti Barcelona vagy Real Madrid vagy Manchester united vagy Inter vagy Juve vagy Milan stb...
de már egy PSG is elhaladt melettetek -
#12952 Reménykedést nem érted?
Az a baj veled, hogy kibaszott magas lovon ülsz és úgy nézel le egy másik csapat szurkolóira, mint valami kibaszott istenség.
A realitás valóban német győzelmet és vele együtt magabiztos továbbjutást diktál.
De hálistennek az élet - és így a labdarúgás is - tele van irreális dolgokkal. Millió irracionális eredmény született a labdarúgás történelmében, amit minden esetben a tiedhez hasonló magabiztos várakozások előztek meg. És mi, Arsenal szurkolók kérünk elnézést minden Bayern szurkolótól, hogy bár a tényeknek és a realitásnak fejet hajtva elismerjük az ellenfél nagyságát, azért titkon összekulcsoljuk a kezünket és reménykedünk, hogy annyi balszerencse, kiábrándító szezon és BL szereplés után talán most velünk is megtörténhet az a megmagyarázhatatlan és lehetetlennek tűnő csoda, hogy a világ jelenlegi legjobb csapata ellen meghazudtoljunk minden racionális alapokon nyugvó tényt.
Sajnos nekünk csak a remény maradt. De kérdem én, hogy nem ez a szurkolás lényege? Hinni, remélni, hogy nyer a kedvenc csapatod?
Semmi tisztelet nincs benned, ahogy annak idején a legtöbb Barcelona drukkerben sem volt, amikor éveken keresztül egyeduralkodói voltak a futballvilágnak. De hát a siker sok mindenkit megváltoztat... -
#12951 "az Arsenal topicban azért volt 1-2 "made my day" típusú hozzászólás :DDD"
hát ja:D
a reménykedőseket nem értem...
majd, hogy az allianzba nyernek és továbbjutnak:D:D
hihetetlen mennyire nem értenek a focihoz:D:D -
#12950 Egyes statisztikák szerint összességében 795 passz állt szemben 150-nel! Sőt, Toni Kroos egymaga (144) kis híján többet passzolt, mint az Arsenal! A Bayern 95 százalékos passzmutatója pedig új BL-rekord – már amióta erről statisztikát vezetnek (2003–2004).
A bajorok a legutóbbi hét idegenbeli BL-meccsüket egyaránt behúzták, s ezzel beállították az Ajax vonatkozó csúcsát.
KEGYETLEN! -
#12949 https://vine.co/v/MZjJ3n2zW6P
hogy felpattant az öreg :D -
#12948 Schürléhez mit szólnátok a csapatban?
Nekem már régóta kiszemeltem a szélre, válogatottban is remek teljesítményt nyújt rendre és szerintem potenciális rib/rob, de inkább robben utód lehetne.
Nyilván Draxler lenne a legjobb Rib utód talán(?).
De én őt nem hoznám a közel jövőben ide...meg még nem bizonyított annyit sztem.
Shakiri mehetne és Schürle jönne a helyére én annak örülnék.
Mondjuk ha már itt tartunk Thiágo Silva,Hazard,Schürle 3-as remekül hangozna.
kár h Hazard mozdíthatatlan és Silva-t is csak súlyos pénzekért tudnánk elhozni párizsból.
Schürlét viszont el tudnánk simán, úgysem játszik a chelseaben. -
#12947 nem pörögtünk a legjobban, szerencsére volt egy bitang Kroos, és Müller szokás szerint érkezett :)
az Arsenal topicban azért volt 1-2 "made my day" típusú hozzászólás :DDD -
#12946 is, Meg szerintem Wenger is úgy küldte fel a csapatát, h bunker. Inkább zéró támadás, de hátha sikerül kibekkelni. Még a 0-1gyel nem is lennének reménytelenek, de ez a 2. gól gyakorlatilag eldöntött mindent (jó, azért elaludni nem kell).
Mindegy, az Arsenal 11 emberes játéka jobban tetszett mint a Cityé. Főleg h a kékek otthon igencsak félelmetes stattal rendelkeztek otthon - valahogy nem volt dinamikus a játékuk, az Arsenalé viszont egy ideig az volt. Bár már az első félidő második részében is ritkán jutottak el a kapuig. -
Gabe18 #12945 Az elején nincs mit csodálkozni. Egy Arsenal kupameccsen hazai pályán, persze hogy dominálni fog az első 15-20 percben. Ez meg is volt. Neuer tartotta a 0-0-t. Aztán lassan a mi játékunk kezdett érvényesülni. Jött a 11-es meg a kiállítás, ami sorsdöntő volt.
A 2. félidőn megint nincs mit csodálkozni. Az Arsenal 0-0-al ment bele egy emberhátrányos 45 percbe. Egyértelműen arra játszottak 10 emberrel védekezve hogy a visszavágóra maradjon reális esélyük. Ez 85 percig meg is volt, de így a végére a 2-0-al azt hiszem eldőlt a dolog.
Nem volt nagy játék, de okos volt hogy türelmesen kivártuk a lehetőségeket.
Guardiola nagyszerűt húzott mikor Boatenget nem kockáztatta a 2. félidőre. Na és Müller behozása is jó megérzés volt a ma nem remeklő Mandzukic helyett előre.
Nyilván nem ez volt az idény produkciója, de ezzel is egy Arsenal ellen idegenben 2-0, két kapufa, és még egy 11-esünk is elmaradt. Szerintem nincs ok panaszra... -
#12944 hát azért az első fél órába jól tolta, persze a második félidőbe már más meccs volt, de ebbe nyilván az is közrejátszott a kiállítás melett hogy Pep a szünetbe összekapta a csapatot...
-
#12943 mmint az ágyúsok -
#12942 jah picit butaság ilyen fontos és kemény meccsekre átbuzerálni a posztokat -
#12941 Ugyanaz, de az Arsenal legalább 11 emberrel játszott valami értékelhetőt. A City nem. 10 emberrel mondjuk bátrabb volt a city mint az Arsenal, de a meccs kezdetén egyértelműen offenzivabban léptek fel mint a City. -
#12940 Na ja. Szegény Svejni...
Amúgy ezt a martinez thiago kettost egyutt nem kéne erőltetni.Martinezt inkabb a védelembe kéne beépiteni Lahm meg naradjon vkp helyen főleg iilyen fontos meccseken. Kroos meg nem megy sehová, az is fix! -
#12939 amúgy csak az irónia kedvéért, tegnap ugye mindenki kiakadt a city-re hogy beszarian mentek neki, hát itt az arsenal őszintén nekünk jött és ugyan az lett az eredmény... -
#12938 a 2.félidő már méltó volt, Kroos gólja nagyon szép volt, ahogy Müller gólja is.
Azért szívesen megkérdezném ilyen meccsek után hogy akkor hogy is van Ribery?
teljesen más vele és nélküle a csapat játéka...de azért a szakértő urak jól megaszondották.
És amellett sem menjünk el, hogy Kroos milyen fontos is a csapat szempontjából.
Nagyon jól mozgatja a csapatot és ezért nem szabad őt elherdálni! -
#12937 és Schweini meg Rib nem is játszott. Szóval jó ez a csapat nagyon. -
#12936 Rafinha reborn :D
Kár h csak 0-2.. :)) Még pár gól benne volt.
Lehetett hallani arról h Kroos esetleg elmegy a csapattól: hát nagyon remélem h ez csak vmi rossz tréfa. Zseniális lövések és átadások voltak ma is tőle. -
#12935 kettő
Müller
Lahm már megint milyen paszt adott:D
Jó ez a Rafinha jobb védő
Lahm vkp megoldás még mindig!!! -
#12934 húú
Kroos ezt bevarta