14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#13053 inkább arról beszélt h ez eddig pályafutásának legnagyobb meccse lesz. ilyenekről szó sem volt ami ebbe van. -
#13052 csak egy jót mosolyogtam rajta, nem dőlök a kardomba, ha nem hangzott el :) -
cabell2 #13051 ugye tudod, hogy ilyen nyilatkozat sosem hangzott el? -
#13050 Moyes:
- De azért tudni kell, hogy Van Persie hiányát nagyon megérezzük. Ugyanakkor Rooney formajavulása kellemsen érintett. Ami nem midnegy, elvégre a BL-ben a címvédő Bayern Münchennel játszunk az elődöntőbe jutásért. Nem rossz előjel, hogy mindenki a bajorok biztos továbbjutásával számol, mert így lesz időm nyugodtan felkészülni egy beképzelt csapat ellen. Sok mindent tudok már a Bayernről, de még többet fogok megtudni. És ha egy magáról túl sokat képzelő néemt bajnokba botlunk bele, akár a meglepetés sem kizárt. Bár engem igazán nem lepne meg, ha búcsúztatnánk a címvédőt.
Nagy arc a pali :D:D:D -
Gabe18 #13049 Nem jó hír. De van kivel pótolni szerencsére. -
#13048 Hát nagy kár ezért. De kedden lehet javítani. -
lord nihilus #13047 Thiago akár több hétre is lesérült :( -
Gabe18 #13046 Sikerült felidegesítenem magam ezen az egészen.
Sokféleképpen lehetett volna ez 3-3, amire azt mondom nem érdekel. De így, 3-1-ről ez nagyon csúnya volt. És a végén még Starke kellett hogy ne kapjunk ki.
Ami még rosszabb, hogy Mandzukic 0, Götze 0, Schweinsteiger 0, Thiago ami keveset játszott az alatt 0, Robben ziccerben megint 0. És ezeknek az embereknek kedden maximum közeli teljesítményt kéne hozni, mert elvileg ők (is) a csapat húzóemberei.
Egyrészről jó ez hogy mi március végétől a bajnokságban már csak üdülünk, de nem tudom mindig meg lehet-e csinálni hogy ennyire "leült" emberek két nap alatt a csúcsra pörögjenek megint. Mert a MU ellen nyilván nem a ma jól játszó Pizarro (aki mondjuk a 2. félidőben semmit se csinált) , vagy Shaqiri fog kezdeni. -
#13045 3-3
jó, hogy nem kaptunk ki:D
azért ez cinkes:D
Na Kedd
de várom már!!! -
#13044 Koszonom. Hat jo, hogy maradt :) -
#13043 Hogy volt idő, mikor kevés választotta el h elhagyja a Bayernt. De büszke rá h eddigi karrierjét egy klubban töltötte. Úgy érzi még van pár jó éve. Azt a kérdést pedig lehetetlen megválaszolni, h itt fejezi-e be a karrierjét. A jövő mindig tartogathat meglepetéseket.
Kb ennyi -
#13042 Mi all a cikkben? -
#13041 nem baj h nem tette meg -
#13040 Na akkor a United ellen mar bajnokkent megyunk :) -
#13039 24!!!!!!!! -
lord nihilus #13038 mia san mia
-
#13037 vezetünk...
érdekes egyébként, hogy nem a BVB-Schalkét adja élőben a eurosport 2
persze örülök neki:) -
Gabe18 #13036 Nagyon örülök hogy ezt sikerült behúznunk. A 2. félidőben azért már jól is játszottunk, voltak helyzetek a gólok előtt. Valószínű ha 0-0 marad se dől össze a ház, de így hogy végül sikerült ezt megnyerni ezt a küzdelmes meccset, ez mentálisan csak jót tehet.
Persze összességében a játékkal annyira nem lehetünk elégedettek. Ebből a szempontból kissé tompa a csapat. De pont ezért jó hogy amíg ez van, azért addig is jönnek a meccsek. -
Gabe18 #13035 Belementünk ebbe a csapkolódó kapkodó rohanó játékba amit a Mainz akart, és eddig ebből nem alakul ki semmi. Le kéne nyugodni, tartani kicsit a labdát, pontosabban játszani, had kergessék ha akarják.
Remélem Guardiola szünetben alakít valamit a játékon ahogy szokta, és a 2. félidőben már jobbak leszünk. -
lord nihilus #13034 amióta nem Lahm a 6-os azóta mintha visszaesett volna a játék...:( -
lord nihilus #13033 lol
-
Gabe18 #13032 Én azért azt mondom a visszavágóra tuti összedrótozzák valahogy. -
#13031 az mondjuk nagy könnyebbség -
#13030 Van Persie nem fog játszani :) -
#13029 hehe
hát érdekes mindig csak Reálos húzhat amúgy?:D:D
tavaly is ő húzgáklt vagy hierro és előtte figo:D:D:D
érdekes mindenesetre
de viccet félretéve én gondoltam , hogy a BVB-t kapját
de tök mindegy
Real egyedüli ellenfel mi vagyunk, és fordítva is igaz persze...
Mu jó lesz
örülök neki:) -
lord nihilus #13028 Főleg, hogy a BL szereplés az egyetlen esélyük, hogy megmentsék ezt a szezont. Még ha Moyes nem is nagy stratéga, a játékosaik oda fogják tenni magukat, és persze intő jel hogy a Bayer-t eléggé elkalapálták a csoportban. Nagyon higgadtan és pontosan kell majd játszani, ami az elmúlt pár meccsen szerintem hiányzott, de még van idő újra mégjobb formába lendülni. -
Pares #13027 Gratulálok a továbbjutáshoz... -
#13026 Az MU elleni meccsek mindig rangadók, leginkább amiatt a bizonyos döntő miatt.
Valamiért én most magabiztos vagyok - és mindenféle nagyképűség nélkül -, magunkat érzem a favoritnak.
Az öreg volt-Realos Figo belehúzott, és kihúzta a Reálnak a sérülésekkel tarkított BVB-t :D
Mit szólunk ehhez Effe? :DDDDDD -
#13025 Nem számítok könnyű meccsekre, még akkor se ha United most nem tűnik a legjobbnak. A MU az MU, akárhogy is állnak. -
#13024 En ennek speciel igencsak orulok.
United vs Bayern mindig is derbi lesz es alig varom :) -
lord nihilus #13023 megyünk az Old Traffordba... -
#13022 hát pénz van, ha más nem egy bl 1-es csapatot ami feljut össze tudnak vásárolni, de hogy egy minimum el helyekért harcoló csapat legyen belőlük és ne olyan aki a kiesés ellen harcolni... -
Gabe18 #13021 Hol van még azoknak a Hoffenheim szint...
-
#13020 Csak ne hoffenheim szinten rekedjenek meg. -
#13019 sanszos ja -
#13018 Lipcsében ott a Red Bull. Jövő ősszel már az első osztályban lesznek ;) -
#13017 A világ elsőszámú pénzügyi központja anglia, vagyis london, de ezen okból kifolyólag a többi város is elég vonzó a fiataloknak.
De milánó,torinó,firenze pl nem fővárosok, de turisztikai szempontból mind kedvelt,eleve olaszország is az, a csapataik ismertek,híresek ilyen háttérrel jóval könnyebben lehet külföldi szurkolókat,szimpatizánsokat szerezni mint egy német iparvárosba ahol csak a csapat tud vonzani be embereket vagy ha ott születik,él már régóta.
és ilyen leverkusenek,wolfsburgok,hoffenheimek meg aztán tényleg csak a szűk lokalitást érdeklik, mert sokszor még egy 30 ezres staduont sem tudnak megtölteni.
Szerintem angliába is ez a helyzet,mivel globálisan egy központi ország lényegébe így sokkal könnyebb olyan kötödésnek kialakulnia egy csapat irányába akár a város,lakhely vagy egyéb okok miatt, akár egy alacsonyabb ligás csapat esetében is.
-
#13016 anglia a világ közepe, német iparvárosokat hasonlítasz össze európai országok fővárosaival
tényleg nem tudlak hova rakni :DDDDDDdd -
#13015 kellene egy két pénzes ember,cég aki oda megy és csinál belőlük egy normális csapatot, düsseldorf is jó lenne, de nem olyan gyenge kerettel. -
Olasz ligának többek között ebben van az erőssége, hogy népszerűek a csapataik világszerte,
Nem tudom, jó lenne egy statisztika, hogy mennyire népszerűek a bl csapatok világszerte összehasonlítva az olaszokkal vagy spanyolokkal mondjuk..
Akkor az is elég hátrányos Németországra nézve, hogy közel sem olyan vonzó, híres nagy városokban vannak a tradícionálisan nagy csapatai.
München ilyen, de dortmund vagy gelserkirchen már közel sem az ahova vágyik egy átlag ember.
Milan,Madrid,Róma,London.
Meg a nagy többségnek a latin országok és Anglia egyébként is sokkal vonzóbb hely,szimpatikusabb mint Németország.
Anglia üzleti szempontból meg kb a világ közepe.
Ezért lenne fontos, hogy nagyobb városok-nak legyenek nagy csapatai.
Berlinek sincs egy igazán erős,rangos csapata,hamburg épp idén van kizuhanóban.
Kis városokba jóval kevesebb üzlet van egy foci csapatba.