14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#3069 Most egy kicsit nyugodtabb lettem:
-
#3068 fú az nemjó :( most vezette hétvégén valencia meccsét és jópár hibás döntése volt így majd szétszedték meccs után :D -
#3067 Mejuto Gonzalez -
#3066 Azért a végén ott a szálka.
Amúgy ki az? Medina Cantalejo? -
#3065 van Bommel dícsérte: "Ich kenne ihn noch aus meiner Zeit beim FC Barcelona. Er ist ein sehr guter Schiedsrichter, einer der besten in Spanien", sagte Bayern-Mittelfeldstar Mark van Bommel: "Aber auch ein Super-Spieler kann mal ein schlechtes Spiel machen." -
#3064 Nem szeretem a spanyol bírókat, mind mind rengeteget hibázik. Nem véletlen, hogy állandóan bírálják őket. Bár az utóbbi orosz után már nem mondok semmit -
#3063 aham!
Egyébként Spanyol lesz a játékvezető, az aki vezette a Juventus ellen az 1:0-ás meccset és azt is ő vezette amikor 3:2-re vertük a cselszit ;) -
#3062 Van Bommel játszhat holnap a Milán elleni visszavágon? -
#3061 Csak behúztuk :) -
#3060 Nah, kiszórtak egy embert a Hannoverből, ez így csak mi veszthetjük el! -
#3059 Basszameg, mekkor gólt lőttünk!!!! -
Csesza #3058 hannover - münchen
1-2
71' -
#3057 Sport2-n most megy a Milan meccs -
#3056 Bazzze.. most olvasom Sagnol 4 hónap szünet!! ::(::((:(:(::( -
OPM #3055
-
#3054 Hát pont ez az. Ennél egyértelmubb dolog régen nem volt a csapat háza táján, senki nem számitott rá, hogy Rensing lesz ezekután a kezdő. -
#3053 Nemtudom miert. Szvsz en erre szamitottam. -
#3052 Sajnos igen pedig nem tünt olyan vészesnek... :(:(( Szerintem Brazzo majd hátrébb húzódik és Görlitz fog jobb oldalon játszani vagy esetleg Lell is kezdeni fog majd a meccseken... -
#3051 Ezt a kérdést én is sokszor felrakom magamnak... -
#3050 Olvasom jurósporton, hogy Hitzfeld, annak elenére, hogy Rensing tegnap szenzációs volt, Kahnt játszatja tovább kezdőként, de örül, hogy ha neki esetleg hiányoznia kell, akkor van egy másik biztos pont is.
Na ettől most nagyon meglepődtem :DDDD -
#3049 Ezt a "nem a jobb csapat nyert"-re írtam ;) -
#3048 Én a Bayernnek drukkoltam, és drukkolok ezután is, de lássuk be, hogy a kamu 11-es jól kompenzálta a Gilardino gólját, amit nem adtak meg. -
#3047 :DDDDddddd -
#3046 "a jutúbos újregedre"
gyáá dekemény valaki csak tudnám mire:DDDDDDdd -
#3045 Maradjunk annyiban, hogy mindkettőtöknek köszönet a videókért -
#3044 Jóóóóvaaaan! Akkor töltögess föl magad halálra, oszt majd kifáradsz!!! :DDDD -
#3043 február 25 elött itt senkit sem zavart, hogy beraktam ide a gólokat, ha néztem Bayern meccset, most meg itt vered a nyálad a jutúbos újregedre :DDDdddddddd
DjBP: látom unatkozol :Ddddddddd
-
#3042 Ez mekkora kép :)
-
#3041 "csatája" :DDDD -
DJ BP #3040 na látom youtube-osok csatája a nézettségért :DDDD -
#3039 Ki mondta, hogy zavar????????????
Csak én már beraktam előtted és nem értettem, miért törted érte magad. Egyszóval "kíméltelek" volna :)) -
DJ BP #3038 ne tudjuk meg milyen lenne, ha nem egyenlítettek volna :DDD -
#3037 veled mivan barátom? :O
mint láthatod beraktam a gólokat, nem értem mit zavar ez téged -
#3036 viszont Sagnolnak végetért a szezon -
#3035 Mindenesetre ha Kahn nyáron tényleg visszavonul, akkor nem kell majd izgulnunk -
#3034 Hát ja elég jó volt! De azért jó lesz ha vissza jön az öreg! :D
-
#3033 Rensingggel szerintem elégedettek lehetünk, egyik gólról sem tehetett -
#3032 Erre az "év szerelése"-re csak annyit, hogy Lúció finoman szólva lemosta a pályáról a manuszt... :) -
#3031 Ezt most minek is? Ráadásul hibás is -
#3030 Egyébként az orosz bíró ismét a Milannak fújt.Lúcio talán az év szerelését mutatta be, de a bíró befújta.Elég nevetséges.Nekünk minden apró szabálytalanságot(és nem szabálytalanságot) befújt, de Milan rugdalózhatott...(gondolok itt mikor Lahmba beleszálltak).Egyedül Gilardino lesgólját köszönhetjük meg neki, az szvsz nem volt lesz.