14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
Gabe18 #3109 Ott lett ez az egész elbaxva mikor kitalálták hogy a "Bajnokok Ligájában" már a 2.3.4 is indul.Nevetséges...
Pénzről szól az egész,ráadásul ezzel a rendszerrel csak a már amúgyis full gazdag nyugati élklubokat teszik még gazdagabbá.
Mért nem lehet 32 csapatos Bl csoportkör 31 ország bajnokával+a cimvédő?
A 2.3. meg ki tudja már lassan hanyadikok meg mehetnének az UEFA-ba mint régen,mindjárt lenne az UEFA kupának is értéke,és a mi Uli mesterünk se nyilatkozna róla olyan lesajnálóan. -
#3108 Jha csak uefa! :@:@ Németország VB 3. 2002-ben VB döntős és csak 3-at engednek de Spanyolországban ott az első négynek feltétlen kötelező indulni (nem tudom miért... )!! :@:@
Igy aztán ne ugassanak hogy alig van német csapat az europai porondon és alig érnek el valamit!!!! -
#3107 nem sajna, az csak uefas hely -
#3106 4. helyért már nem jár BL-selejtező, ugye? -
Nyugika #3105 "Valószínűleg jónéhány hétig nem játszhat Bastian Schweinsteiger. A Bayern München középpályásának begyulladt a térde, ennek oka pedig egy két évvel ezelőtti kullancscsípés lehet."
Attól félek hogy még a 3.hely se lesz meg....
-
#3104 Hát ja... A Real-t ezért is utálom, mert volt 1 olyan időszak mikor televásároltak minden világsztárt (Bekem, Zidán, Figo,...) és még így sem ment nekik. Most c. Ronáldót akarják remélem marad a Mencseszterben! -
#3103 Az évek óta fennáló trend az elkeserítő :( -
Gabe18 #3102 Hát egy nagy védésel talán meglehetett volna valóban.De én az ott tiprodó védőinket legalább ilyen hibásnak tartom.
A 2. gól szót se érdemel.De összességében lehet anélkül se sikerült volna egyenlitenünk.Persze ez már sosem derül ki.
Mindenesetre 2 év alatt 4 meccsen 3 sosdöntő "hibát" csináltak a birók ellenünk,mig a Milan ellen maximum egyet ha előző meccs leshatáros gólját ideveszem.
És egyik sem lényegtelen,már eldőlt pillanatban esett.
Mult évben 1-0 helyett 1-1,mondanom se kell mennyivel más a visszavágó ha nem hátrányból indulunk.
Előző meccsen 1-1 után a 11-es megint teljessen rossz helyzetbe hozott minket,tegnap meg ugye a szoros egy gólos hátrány helyett a már-már kilátástalan kettőbe juttatott.
Sajnos ezzel együtt is a Milan jogossan ment tovább a 2 meccs alapján,de azért elkeseritö ez.
-
#3101 Az elsó gólig szerintem nagyon jól, csapatként játszottunk. Aztán a védelem hibájából(és Kahn se volt a helyzet magaslatán) kapott gól után nyoma se volt rendes csapatjátéknak. Valóban iszonyatos hajtás volt, de a támadások legtöbsége egyéni "vagdalkozásba" fulladt. -
#3100 Nagyon hajtottak, az Effenberges időket idézte a játékuk! És azért gondolj bele, ha sikerül bármelyik helyzetet begyötörni akár a 70. percebn, akkor a Milan igencsak megizzadta volna a végét, nem hiszem, hogy a 2. nehezebb lett volna. Én nem haragszom rájuk, Seedorf lövésénel, mondom, Kahn hibázott kicsit, a második teljesen szabálytalan volt. Hajtottak, csak ez a vereség nehogy meroppantsa őket a bajnokságban, ott még van bőven dolgunk. -
#3099 Sztem a 2. félidőben elég szépen játszottak, megérdemeltek volna egy gólt! VAGY KETTŐT! :) -
#3098 Tudod, csak annyit tennék hozzá, hogy az első gólt Kahnnak illett volna kivédenie!
A násodikról meg szerintem ne is beszéljünk. Az m1 a szünetben is szépen elkussol miatta... -
#3097 Ez a lényeg, két ajéndékgóllal könnyű továbbjutni, persze, most ez sírásnak tűnik, de jusson eszünkbe a tavalyi első meccsen megítélt 11-es is, mert ugye az szintén nem volt az. Tavalyelőtt meg hadd nem mondjam, hogy a Chelsea ellen miket kaptunk...
Kissé unalmas már -
#3096 Ez a Milan egy öreg Milan, ha nem lenne folyamatosan összevisszaság a középpályán, valaki összefogná Őket, akkor sokkal többre mennénk.Ha megnézzük, a Milan ismét kapott 1 kamu tizenegyest, és Inzaghi rúgott 1 lesgólt.sajnos már kár ezen rágódni, ennyi volt, csak bosszant h alig látok meccset, h ne ellenünk fújjanak.. -
#3095 Én azt mondom, hogy kell ide 1 csatár.Makaay már nem az igazi, rengeteg labdát elszórakoz, Poldi nem Bayern szintű még, kölcsönkellene adni mint anno Lahmot, Santa Cruz pedig rohadt ügyes a labdával, de nem adnak Neki lehetőséget, és már nem is fekszik Neki a Bayern stílusa.Pizza az egyetlen értelmes csatár, de ha nem hosszabítanak Vele, akkor menni fog.Pedig szerintem most messze a legjobb csatárunk.Irányító kérdésben Van der Vaart lenne a tökéletes megoldás.De mivel a HSV-nél építik a jövő csapatát, így tuti nem fogják elengedni.Riquelme is jó lenne, de félek h az Ő elegáns irányító játékát néha bedarálnák.A védelem szerintem jó, annak ellenére, hogy vannak megingások, de néha hatalmas bravúrokra képes a hátsó tengely.Talán nem ártana bal szélre egy igazi ballábas játékos, mert elnézve a tegnapi középpályát, 2 ifivel, rövid cserepaddal, hát elég siralmas így BL elődöntő előtt.Ezzel nem Ottl-t és Lell-t akarom leírni, mert tényleg sokat futottak(én Lell helyett Görlitzet kezdettem volna), de azért valljuk be : egy klasszikus irányító csak jobban mutatott volna pl. Ottl helyén.
Igazolni,igazolni,igazolni.Ez kell ide mostmár.És nem a chilei szupersztárra gondolok itt, meg afrika maradonájára, hanem értelmes játékosokra. -
Gabe18 #3094 Igen,de ha nem veszünk köréjük még legalább csapatrészenként egy meghatározó embert,akkor szerintem baj lesz az ilyen,BL szintű csapatok ellen.
A védelem hiába nagy nevekből áll,ingatag.(mai első gól is...)
Középályán nincs igazi irányitónk,pedig nagyon kéne.
És még legalább egy ütöképes csatár.Főleg ha még Pizarró is megy,de ha nem akkor is.
Rensingre azt mondom,ha kikiáltjuk első számú kapusnak,legyen.De akkor onnantól ki kell állni mellette,mert az első idényében biztos lesz 1-2 gyengébb meccse.
-
#3093 by BL.. :( De azért én erre büszke vagyok hogy egy Inter vagy Real. aki milliárdokat költ a játékosokra semmire nem mennek évek óta.. nekünk meg micsoda utánpótlásunk van! Ez már félig a jövő Bayernje! --> RENSING, LELL, LAHM, SCHWEINI, OTTL, GÖRLITZ, POLDI,
és mind saját nemzetiségűek! Ilyen játékosokkal nem sok európai csapat dicsekedhet! -
Gabe18 #3092 Ma olyan gyengén és elképzelés nélkül játszottunk,mint a BL-ben idén egyszer sem.Az első gól egyértelműen megint a nagyszerü védelmünknek köszönhető,forogtak ott mint a ringlispil a két olasz melett.
Utánna a második gólal a bíró le is rendezte a mérközést.
A Milan teljes lelki nyugalommal azt csinálhatta amit a legjobban tud,vezetésből simán kivédekezte a meccset.Ugy a 70. perc körül még egyszer volt egy fellángolás,akkor volt egy rövid ideig benne a gól,de azon kivül csak hitehagyott beivelgetések mentek,ami csemege volt a védelemnek.
Ma a kulcsemberek is becsődöltek,Makaay semmi,Lahm sem tudott támadásban hozzátenni semmit,Podolski az elején kétszer odakeveredett de utánna teljessen eltünt.Még a végén megint Van Buyten került a legnagyobb helyzetbe.Bommel robotolt de neki se jött össze igazán semmi.
Az első meccs után ez nagyon elkeseritő,sokkal jobban kellett volna élnünk az ott kiharcolt eredményel.
Végülis a legjobb 8-ba bekerültünk.Leginkább az Inter,és a Real elleni erdményekre lehetünk büszkék.Ennek is örüljünk kicsit (bár ilyenkor nyilván nem lehet),mert ki tuja mikor jutunk el ide is még egyszer,mert a távozóinkat elnézve nagyon ki kéne nyáron nyitni a pénztárcát hogy ezekkel a csapatokal jövőre is partiban legyünk.Már ha a 3. hely a bajnokságban egyáltalán meg lesz... -
#3091 hát ez gyenge volt... -
#3090 Bayern Munich - AC Milan C. Seedorf gol
LINK
Bayern Munich-AC Milan F. Inzaghi gol
LINK -
#3089 el sajnos -
#3088 Elment a hajó -
#3087 én mondtam h ez a bíró nem fog jól bíráskodni....nem véletlen fújnak rá spanyol bajnokikon -
#3086 Nagyon küzd a csapat, ez pozitv -
#3085 Bíró nem nagyon veszi figyelembe a hazai pályát...
Mintha idegenben játszana a csapat -
#3084 Ha az első 10 percben nem történik semmi, akkor tényleg felesleges idegeskedni... -
#3083 Én meg azt nem értem, miért mindig ellenünk fújnak a BL-ben. (A második gólra utalnék ugye...) -
Gabe18 #3082 Na,ennyi volt.
Felesleges rajta idegeskedni,csak azt nem értem a Milan a mezén miért nem UEFA.com hirdetést visel?
-
#3081 Reménykedni énis reménykedek, csak az elején olyan szépen játszottunk és hirtelen jött az a 2 gól(ráadásul a második eléggé lesgyanús bár ezen kár rágódni)... -
#3080 3 méterről azért berúghatta volna Podolski -
#3079 KURVA ÉLET:....... ....... FCB ÜBER ALLES!!!!!!!!!!!! -
#3078 Én napom is szar volt, de végignézem és reménykedek Van Buytenben meg Lucioban hogy fejelnek egyet- egyet -
#3077 tejóisten mi történt itt? :o -
#3076 A Bayer az a Leverkusen a müncheni csaptnak BayerN a neve :)
A meccs meg olyan mint a napom volt(sz@r). Mindjárt ki is nyomom a TV-t. -
#3075 nem vagyok se Bayer se Milan drukker de drukkolok:)
(4.-es kormoban voltam Bayer drukker:) -
#3074 Szerintem is Piza hasznosabb lenne -
#3073 hát srácok győzzön a jobb MUFCnak meg le kell verni az egoját..nagy meccs lesz a mai -
#3072 Mindent bele, fiúk! -
#3071 Szerintem Brazzo lesz a jobb hátvéd! És Lell meg Brazzo előtt vagy Lell lehet hogy nem is játszik hanem Ottl kezd és Harg-ot kiküldi a jobb szélre! Jha és Poldi sem biztos szerintem! Habár.. nagyon bízik benne az öreg de szerintem most jobban járnánk Pizaval!!
#3070 --> Ezt mi is reméljük ;) Bár 99' ért már 2001-ben busszút áltunk de a 99' ért egyszer nem elég -
#3070 Hajrá Bayern, én remélem továbbjuttok és létrejön újra a várva várt Manchester United - Bayern München óriás meccs!
sok sikert!