14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#3029 Óóóóó 2:2 lett !! hihetetlenül örültem :D Van Buyten végre megmutatta mitől döglik a légy...;) Poldi, Makaay viszont semmit sem ért.Elkeserítő.Nem értem miért nem Pizza kezd.Beállása utáni 3 percben már több értelmes dolgot tett mint Poldi.De bizti tudja Hitzfeld...:)
1hét múlva, az Allianzba ki kell végezni a Milant ;) -
#3028 Yeee beeebii, Buyten a bajorok istene!!!! Ez meg jobb mint ami a Real ellen volt. Milannak kemeny dolga lesz, ha tovabb akar jutni. -
#3027 AC Milan [1 - 0] Bayern Munich A. Pirlo
LINK
D.v. Buyten AC Milan [1 - 1] Bayern Munich
LINK
AC Milan [2 - 1] Bayern Munich Kaka (pen.)
LINK
AC Milan [2 - 2] Bayern Munich D.v. Buyten
LINK -
#3026 szerintem ti nem azt a meccset láttátok mint én, 11es véleményem szerint is jogtalan volt... halkan örülnék egy ilyen eredmény után, sajnos lejött az egész szezon képe a Milanról..helyzetkihasználás,szerencse..de ebbe most nem mennék bele, egyszerűen csak bosszantó az egész..ilyen a futball, visszavágón javítunk, nem érdemtelenül..ennyi -
#3025 naja...ott a pont -
#3024 1 hét ^^ -
#3023 Hagyd a fenébe. Majd rájönnek amikor 2 hét múlva kiesnek. -
#3022 Gólok -
Gabe18 #3021 Milan topikban azt irja valaki hogy a Bayern mult évbe se volt sehol meg jövöre se lesz...
Az szép.Én meg megkérdezném hogy a Milan milyen jogon lett egyáltalán BL résztvevő a második vonal helyett.De ezzel nagyon kényes olasz témákat feszegetnék. -
#3020 ezt most te se gondoltad komolyan ugye? -
#3019 Hát persze, a fekete-piros fátyolt meg vedd le az arcodról, mert nem láttad a jogtalan 11-est például... -
#3018 sajnálom h. nem a jobb csapat nyert, izgalmas visszavágót várok, ilyen meccs után nekünk kellene gratulálnotok... -
#3017 Szép volt fiúk!! -
#3016 Gólok mingyá :) -
#3015 Lell nagyon jó volt egyébként :) -
#3014 kamutizit beszívtuk a végén :)
szép volt gratula nektek -
#3013 Na skacok! Akkor most a Bunkószkóni (Berlusconi) lemegy gratulálni Ancelottinak??? -
#3012 vááááááá visszaszívva minden :DDddddd
Van Buyten egy isten :D -
#3011 Gattuso viszont jópofa, hogy a bíró óráját nézi. Nagy bunkó ez az arc, de bírom. -
#3010 BAZD MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2:2!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#3009 gyáááááááá -
#3008 Mekkora gól! -
#3007 hát de akkor se egy tapasztalatlan bírót kéne küldeni bl negyeddöntőre bíráskodni..... -
#3006 Ez mondjuk pont nincs összefüggésben a nemzetiségével. Valószínuleg bekiabálták neki, hogy nem volt les Gilardino gólja. -
#3005 Orosz geci -
#3004 roh@dt bíró hülye tahó p@r@szt orosz -
#3003 Nevetséges! -
#3002 Asszem, hogy ez a furcsa visszafelé pattanás zavarta meg Didát. -
#3001 Nem rossz-nem rossz. Kedvező az eredmény. -
#3000 és oooooottttttt az 1-1!!!!!!!!!
Van Buyten!! -
#2999 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#2998 Mondjuk én Makaayt vittem volna le -
#2997 Nah, jön Piza! :) -
#2996 sehol szal megköszönhetjük a partjelzőnek :S -
#2995 Ezt akartam mondani, csak nem tudtam ilyen finoman kifejezni magam. -
#2994 Hol volt ez les? -
#2993 Na ezt megköszönhetjük a partjelzőnek -
#2992 hja minnél hamarabb álljon be -
#2991 Pizat akarom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#2990 Nagy fejes volt, de akkora mák. Örült, hogy bele tudott érni, nemhogy tudatosan a kapu felé maszírozza...
Na sebaj. Rúgni kell egy gólt, és akkor nincs olyan nagy baj. Várom Piza-t!