Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ki ad többet Petrovért?

"A Bayern München csapata egy fordulóval a téli szünet elõtt a Bundesliga élén várja folytatást, azonos pontszámmal a Schalkével. A bajorok már tárgyalnak arról, hogy kikkel tudnák megerõsíteni együttesüket a januári átigazolási idõszakban, a kiszemeltjük pedig nem más, mint Martin Petrov, a bolgár válogatott és a Wolfsburg szélsõje, aki az EB-n a nemzeti tizenegy legjobb játékosának bizonyult. A müncheniek Zé Roberto utódját keresik elsõsorban, a "Farkasok" azonban elsõ hallásra nagy összeget, tizenkét millió eurót kérnek Petrovért.

A Bayernnek azonban meg kell küzdenie az Atletico Madriddal és a Deportivo La Corunával is a bolgárért."

Zé Roberto utódját??? <#conf>

Zolcsi01
Edzésszünet Kahnnak és Lucionak

Az Ajax elleni meccs elõtt Felix Magath két védekezéssel foglalatoskodó játékosnak szünetet engedélyezett. Hétfõn Oliver Kahn (influenza) és Lucio (fáradtság) kihagyta az edzést. De mindketten felszállnak kedden az Amszterdamba tartó gépre. Éppen úgy, mint Kuffour. A ghánai szombaton a Nürnberg ellen influenza fertõzés miatt hiányzott. Már ismét edzésbe állt.

Hosszú szünet Sagnolnak

Willy Sagnolmnak visszatérõ egészségügyi próblémák miatt ismét hosszú kihagyás vár . Az orvosok a 27-éves játékosnak 7 hét szünetet írtak elõ. A következõ 10 napban gipszet kell viselnie.

Még 1.000 jegy kapható a Stuttgart elleni meccs elõtt.

A téli szünet elõtti utolsó mérkõzés a VfB Stuttgart ellen lesz, és 1.000 belépõjegy kapható még. A jegyeket dec. 10-én, pénteken a nyitva tartó pénztárakban lehet megvásárolni a Säbener Straßéban, vagy on-line-on.fcbayern.gportal

A holnapi meccsre jelölt kezdõ 11-ek

Ajax Amsterdam: Vonk - Trabelsi, Grygera, Escudé, Maxwell - de Jong, Sneijder, Galasek - Rosales, Anastasiou, van der Vaart

FC Bayern: Kahn - Kuffour, Kovac, Lucio (Demichelis), Rau - Hargreaves, Ballack, Frings - Deisler - Pizarro, Makaay

Vezeti: Lucilio Cortez Batista (Portugál)

,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

<#wow1>

Carlos Tevez, a Boca Juniors ifjú csatára a brazil Corinthianshoz szerzõdött

A Corinthians tizenkilenc és fél millió dollárt ajánlott az athéni olimpia gólkirályáért, akit korábban a Bayern Münchennel, az Atlético Madriddal és a Valenciával is összehoztak. Pompilio szerint Tevez januárban csatlakozik új csapatához. A 20 éves tehetség döntésérõl nem nyilatkozott, de az utóbbi idõben többször is kijelentette, hogy távozik a Bocából.

Buddy
én is hiányolom, annak ellenére, hogy 34 éves már, feldobja a Bayern játékát is, ha bent van...kora ellenére sokkal többet tesz a játékhoz, mint Ballack

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Zolcsi01
Ebben egyetértek

,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

én nagyon örülnék neki ha újra játszana a válogatottban!
nagyon hiányoznak onnan sajnos az olyan kreatív egyéniségek, mint õ

Zolcsi01
Schollt még talán a nemzeti 11-ben is újra láthatjuk

Bár megsérült a hétvégén, elképzelhetõ, hogy a 2006-os VB-re készülõ német válogatottban ismét láthatjuk majd a jelenleg már 34 esztendõs Mehmet Schollt. A Bayern München középpályása a Mainz elleni bajnokin arc- és járomcsonttörést szenvedett, így ismét hosszú kihagyás vár rá. Jürgen Klinsmann még a sajnálatos eset elõtt egy nappal beszélt arról, hogy esetleg ismételteg ismét szerepet adna a veterán játékosnak. A 36 válogatottbeli szereplést jegyzõ Scholl utoljára 2002 elején kapott meghívót a nemzeti tizenegybe.

"Mehmet olyan, mint egy igazi dzsóker, és még nem tudom biztosan, de elképzelhetõ, hogy meghívnám a VB-t megelõzõen néhány mérkõzésre. Még nagyon sok idõ van addig, bármi megtörténhet, de a teljesítménye figyelemfelkeltõ, és bármikor képes meglepetést okozni" - nyilatkozta a szövetségi kapitány a Bildnek, aki egyébként a 96-os EB-n maga is együtt játszott jelenlegi kiszemeltjével az Európa-bajnokságon.

Scholl súlyosan megsérült <#rinya>

Kettõs járom- és állkapocscsont-törést szenvedett Mehmet Scholl, a Bayern München és a német labdarúgó-válogatott játékosa. Scholl a Bundesliga elsõ osztályába nemrég feljutott FSV Mainz elleni, 4-2-re megnyert meccs 24. percében ütközött szerencsétlenül Jürgen Kramnyval.

A 34 esztendõs Scholl egyébként végigjátszotta a meccset, sõt õ szerezte csapata második gólját. Ennek ellenére biztosnak tûnik, hogy hetekre kidõlt a sorból, s legfeljebb az vigasztalhatja, hogy a bajorok jelenleg az elsõ helyen állnak a bajnokságban.

Buddy
a sport1.de-n olvastam nemrég...persze attól még lehet hülyeség, de találgatás nélkül, tényként közölték

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

ALLIANZ ARENA

...márcsak 185 nap...

Most minden szép és jó a Bayernnél!

Idilli hangulat uralkodik Münchenben a Säbener strassén, a Bayern játékosai élvezik a siker ízét. A Bundesliga elsõség, és a keddi, fölényes BL-diadal után rózsaszínben látják a világot, merész nyilatkozatokra ragadtatva magukat.

"Versenyben vagyunk a Bajnokok Ligájában, bejutottunk a Német Kupa negyeddöntõjébe és elsõként akarunk a téli pihenõre vonulni. Nagyon jó csapat formálódik itt, amely képes lesz majd nagy nemzetközi sikerekre is" - nyilatkozta a veterán csapatkapitány, Oliver Kahn.

"Meg kell nyernünk a hátralevõ három mérkõzésünket, és akkor biztosan felhõtlen karácsonyt ünnepelhetünk"

Karl-Heinz Rummenigge is elégedettségének adott hangot, elmondása szerint idén gond nélkül jutottak tovább a BL csoportkörébõl.

hogy szerepelhetett

Én mindent Gerd Müllertõl tanultam.Mindig gólt kell lõnöm,úgy mint Roynak vagy Claudionak.És Felix Magath alatt esélyt kaptam.Hisz bennem,örült Guerrero szerepelhetett a profiknál!
😄

"„Ich habe alles von Gerd Müller gelernt. Ich muss immer ein Tor machen, so wie Roy oder Claudio. Und unter Felix Magath habe ich jetzt die Chance dazu. Er glaubt an mich“, freut sich Guerrero über seinen Durchbruch bei den Profis. <#vigyor3>

"Nach 18-monatiger Unterbrechung steht der FC Bayern wieder da, wo er auch am Saisonende stehen will: Auf Platz eins."

<#taps>

A "Kaiser" szerint a kapus túljutott a csúcspontján.

Meglepõ nyilatkozatot tett a német "kapuskérdésben" Franz Beckenbauer. A Bayern München elnöke eddigi védencérõl, Oliver Kahnról állítja, hogy túl van pályafutása zenitjén: - A 2002-es világbajnokság volt Kahn csúcspontja, Oli Ázsiában emberfelettit teljesített, egyedül vitte a csapatot a döntõbe - így Beckenbauer. - Amit az elmúlt tíz évben õ a német futballért tett, az felülmúlhatatlan, ám el kell fogadnia, hogy már õ sem lesz a régi. Ugyanakkor nem hiszem, hogy Jens Lehmann bármikor is hozni tudná Kahn korábbi formáját.

mivan?ez hülyeség!!!

Buddy
Kuffour már aláírt az Internél....de Zé Robertot minek akarják kidobni????? Ezek tiszta barmok....

Zickler?? Scholl??
CSAK A TESTEMEN KERESZTÜL!! <#gonosz3>

úgy hallottam Kuffour sem akar maradni 😞

EOX
Bayern München: többen távozhatnak

NSO, 2004-11-12 16:46

A Bayern München labdarúgócsapata az idény végén szeretné csökkenteni játékoskeretét, ugyanis úgy vélik, hogy a meglévõ 26 fõs keret kicsit sok, ezt 22-re szeretnék redukálni. Sajtóértesülések szerint Linke, Scholl, Zé Roberto és Zickler a legesélyesebb a távozásra.

Retteketet

Kahn szerint nem az õ hibájából esett a gól. <#vigyor5>

Oliver Kahn a Bayern München kapusa visszautasította azokat a megjegyzéseket, amelyek szerint nagyot hibázott a Juventus elleni BL mérkõzésen szerdán. A torinói gárda ugyanis a hálóõr utolsó percben elkövetett hibája miatt szerezte meg a mindent eldöntõ gólt Del Piero révén. "Ez nem volt egy egyszerû helyzet egy kapus számára." - nyilatkozta Kahn. "A labda nagyon nedves volt, akár csak a fû és a labda furcsa módon pattant. Természetesen felelõs vagyok a gólért, mint mindig. Ám ez nem az én hibámból esett."

München, október 29., 21.25 A középpályás nem lett depressziós.

A múlt héten visszautazott olaszországi kezelõorvosához Sebastian Deisler, a Bayern München 24 éves középpályása. A játékos nem érezte jól magát az utóbbi idõben, ezért úgy vélte, inkább megelõzi a bajt, mielõtt elhatalmasodik rajta a depresszió.
- Nem estem vissza, csak egy kicsit elbizonytalanodtam - vélekedett Deisler. - Jót tett ez a néhánynapos szünet, mert sikerült feltöltõdnöm, és egy-két nap múlva csatlakozhatok a csapathoz.

SCHOLL VISSZATÉRT!!
csereként állt be - egy gólpassz és egy gól

Csak 17-es a keret! Ballack, Zé, és Lucio is hiányzik Rostockból!

Felix Magathnak szombaton a Hansa Rostock ellen kilenc prófiról kell lemondania.

Így nem utazik Michael Ballack se. Pénteken a Säbener Straßéban részt vett a tréningen, de le kell mondani a játékáról. Claudio Pizarro továbbra is hiányzik a hátpróblémái miatt.

Új hiányzok a listán Lucio és Zé Roberto. Mindkét brazil az edzésrõl ment pénteken a csapatorvos Müller-Wohlfahrthoz. Lucio térdpróblémái miatt nem áll a csapat rendelkezésére Rostockban, Zé Roberto pedig izomhúzódással bajlódik.

De ez nem minden. Tobias Rau csüt. tréningen sérült meg. Hozzá csatlakozik Roque Santa Cruz (rehab.), Sebastian Deisler (edzésszünet) és Alexander Zickler (edzésre kész).

A kerethez csatlakozott Mehmet Scholl a szünete útán. (ez azért jó hír!! 😊

Buddy
ez már tény, ugyanaz az orvos fogja "kezelni", aki eddig is

bár ekkora hülyeséget....mi az, hogy zavartság, meg lelki probléma....ezt hogy a francba lehet kezelni, mert szerintem sehogy, ez megint csak ilyen pénzlopós "mesterség"

EOX
Deisler visszaesett?

NSO, 2004-10-19 12:40

Haza kellett utaznia Torinóból Sebastian Deislernek (képünkön), a BL-meccsre készülõ Bayern München válogatott középpályásának. A huszonnégy éves futballista a tavalyi szezon felét lelki problémák miatt kihagyni kényszerült, ám nyáron testileg és lelkileg is megerõsödve tért vissza és õsszel is remek teljesítményt nyújtott. Ennek ellenére a csapat menedzsere, Uli Hoeness úgy nyilatkozott, hogy az elmúlt hetekben ismét zavartságot vették észre Deisleren, akivel a héten még beszélnek a folytatásról. A menedzser nem tartja elképzelhetetlenek, hogy a játékosnak ismét pszichiáter segítségét kell igénybe vennie, hiszen gyógyulását nem lehet végérvényesnek tekinteni.

Retteketet

bázz, ezt nem ide akartam hanem a bl topicba... 😞

15:30 FT Wolfsburg 2 : 1 Borussia M. h2h
15:30 FT Wolfsburg 2 : 1 Borussia M. h2h
15:30 FT Werder 1 : 2 Bayern
15:30 FT Bayer 3 : 0 Hamburger
15:30 FT Kaiserslautern 0 : 2 Hertha
15:30 FT Hansa 1 : 3 Hannover
15:30 FT Borussia D. 2 : 2 Nurnberg
15:30 FT Freiburg 1 : 2 Mainz

mellon
Nehéz szülés, de a 3 pont mindenre gyógyír.

ma megint új mezben a bajorok 😊

mellon
Hello minden Bayern fannak.
Én is úgy gondolom, hogy Hitzfeld jobb volt, de azért várjunk, hátha csodát tesz a csapattal.
2001 de szép is volt . Reméllem ujra a régi pompájában fog tündökölni a klub, és májusban ott izgulhatunk a tv elõtt. De szép lenne.
A BL sorsolás lehetett volna könnyebb is.

😄

Magathot kirúgják én már elõre látom... minenki visszasírja majd Hitzfeldet, de õ már nem vállalja újra el

EOX
Bayern: Magath bekeményít

NS, 2004-09-03

A Bayern München labdarúgói felkészülhetnek arra, hogy mostantól az eddiginél is keményebb életük lesz, ugyanis Felix Magath vezetõedzõ dühös a szerény szezonkezdés miatt. A VfB Stuttgarttól érkezett szakember szerint befejezõdtek a "mézeshetek".

😄

Retteketet

Buddy
ez ilyen átlagszöveg, hogy nem szabad gólt kapni....azaz hátul (a védelemnél) ne szülessen gól
nem emlékszem ki mondta, talán Beckenbauer, vagy Hoeness

ezt most nem értem 😊

hogyhogy hinten?

Buddy
a lényeg: "hinten soll die Null steh'n" - és ezt betartották

Buddy
jó kis meghatározás 😊 Legalább most már tudom, mi is ez a mûfaj...érdemes volt ma fölkelni 😊

ÉS DEISLER ÚJRA BETALÁLT!! (az más kérdés, ha nem hibázik a bayern +2 gólt rúghtatott volna 😊

kösz 😊

az egész így hangzik és neke is nagyon tetszik:

Trance - das ist Sinnesbeeinflussung durch Musik - das Hinübergleiten vom normalen
zum erweiterten Bewußtsein. Eine Kombination aus Hypnose und Meditation,
aber auch purer Extase. Trance-Musik ist akkustische Stimulation:
der Hörer setzt sich bewußt einer Geräuschkulisse aus, die ihm hilft aus der
Realitätswahrnehmung auszusteigen und andere Bewußtseinszustände zu erleben.
Trance ist das Mittel zur Grenzüberschreitung durch Musik.
trance.de

de nincs is már ilyen trance.de oldal...

Buddy
egyébként jó az idézeted alulra, honnan szerezted?

qrva jó...

ték.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

ha hozza mind3 címet, akkor olyan hajat vágatok magamnak, mint ami neki van 😄D

Buddy
kell a vérfrissítés, de én még mindig kérdõjellel nézem magathot....nem szeretem, de ha hozza a címeket, akkor kussolni fogok

sztem zé roberto vissza nyerheti az új poszton régi leverkusenes formáját
és deislerbõl is nagy sztár lehet magath kezei alatt

kellett egy kis újjítás, most már én is elismerem!

Buddy
mondjuk magath nem való a Bayernbe, de legalább játszatja Salihamidzicet....kár lett volna veszni hagyni, szerintem jó játékos

az elsõ cím meg is van!

Mainz, augusztus 2., 20.15 Simának indult, izgalmas lett a vége.

A Bayern München megkezdte "bosszúhadjáratát" a legutóbbi szezonban duplázó Werderrel szemben. A Ligakupa fináléjának elsõ 60 percében szinte lemosták a pályáról a bajorok a sérült Lisztes nélkül felálló Werdert. Ze Roberto remekül irányított, Deisler szemtelen gólokat lõtt, Reinke pedig indiszponáltan védett. A meccs utolsó harmadában feltámadt a bajnok, az egyenlítés azonban elmaradt.

Buddy
há úgy legyen

vége a fehér balettnek, elkezdõdött az aranykorszak!! 😄DD