Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheva
jaja a Barca meg most nagyon jó formába van remélem februárig nem kerülnek gödörba

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Taranov
Tavaly a Chelsea nyert, szerintem ez megfordul. Jó csapat a Chelsea, de a motiváltságuk már kisebb.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Sheva
Barca kiejti majd meglátod

Falconer
Mit nem adnák érte, hogy ha a cselzit kiejtenék... Nem bírnám a pofájukat végig az elõdöntõig.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Sheva
<#smile>

B0B0
Szerintem idény megint kijön a lépés nekünk. Megint ugyan olyan motivált a csapat, mint 2001-ben. Kérdés mi lesz a Chelsea-Barca ág vége. Szeretem a Barcát, de azért mégis Bayern az elsõ! 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Sheva
érdekes párosítás már nagyon várom az összecsapásokat

djemba-djemba
Így viszont mind a 2 német továbbmegy...<#nyes>

B0B0
Na jah! Nem törték össze magukat 😞 Jobb is lenne a Brémával meccselni

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Taranov
A csapatszellem jó dolog, pl. tavaly a Chelsea elleni visszavágón haszna is volt, de pl. a Juve elleni szándékos vereség miatt kicsit kiábrándultam a csapatból.
Viszont mivel otthon kezdünk, nehéz lesz megszerezni a kellõ elõnyt. (bár tavaly az Arsenal ellen sikerült, de a Milan erõsebb)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

B0B0
A Milan egy összevásárolt csürhe! Nem csoda, hogy ott vannak a bajnokságba ahol vannak! Majd meglátod, hogy a csapatszellem erõsebb!

5w0rdf15h
Hát ha elakar menni sztem akkor most kifogják rakni, nem fognak milliókat veszteni rajta....

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Hát az szomorú,de most megy télen?Mert akkor tudtommal még kapnánk érte pénzt.Nyáron meg már semmi...Na az a nagyobb gáz.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

5w0rdf15h
Sztem már bajnokot is avathatunk 😄D
Csak sajnos súlyos veszteséget szenvedünk majd, mostmár szinte 100as h Ballack elmegy 😞((

Buddy
no, itt mi újság? a dortmundot is leverték a srácok

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Taranov
A lényeg, hogy a 3 pont megvan.

djemba-djemba
hoppácska siegrekord...
2-1 Dortmundban

Falconer
Jaja, igy elég szar lenne.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Sheva
kemény küzdelem lesz

Taranov
Oda autóval kéne inkább menni 4-5 napra.

Taranov
Én is így gondoltam tavaly az Arsenal elõtt.

Falconer
Ja, febr. 21. Erre indult már a szervezés. 30k asszem bussszal, fél nap városnézés, a meccs az allianzban meg több nap busz 😊 Mondtam havernak, h asszem kihagyom.

Falconer
Szoval mikor is lesz?

DJ Bee18
értelmes vita, a meccsen nem ér rá kiderülni?? 😄D

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Falconer
Jaja. Ez lesz febr vége felé?

DONGUBA
jo meddo vita majd meglatjuk

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Falconer
Nem a *szt nem.

DONGUBA
de nemmentek tul

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

nos... jah... de van egy olyan érzésem, hogyha a Milanon továbbmegyünk akkor nagyon nagy esély van a bl gyõzelemre
djemba-djemba
Az még nem is a fõ baj, hogy Milan! A gáz, hogy itthon kezdünk...

5w0rdf15h
Oh h a fene egye meg, pont a Milan 😞(((

egyelõre 1-1, Pizarro szerzett vezetést Portillo egyenlített 😞(
Buddy
rossz helyen kopogtatsz 😊

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

dankaa

\"Real Madrid es el MEYOr club del mundo!\"iHALA MADRID!

Bernie-Song <#wilting>

5w0rdf15h
Necces volt, picit rezgett a léc, dehát megvan a kötelezõ ez a lényeg és már 6 ponttal vezetünk. EZAZ hajrá BAYERN

Buddy
a kötelezõ megvan, 2-1

Buddy
ami nem biztos, hogy elõny....real, chelsea meg ilyenek másodikok lesznek...akkor azt kapják...igaz mindenkit meg lehet verni

navégre most nem apróztuk el! így azér már nagy az esély a csoportelsõségre
Buddy
Követtem neten...állítólag jók voltak...kár, hogy nem adta semmi 😞

djemba-djemba
Bayern - Rapid 4-0

Respect!!!

Buddy
na majd holnap a Sport1-en 😊

énse, sõt az összefoglalót sem <#rinya>

Buddy
No a rangadón sikerült kicsit kiegyenesedni...bár az elsõ percben gólt kapni...az elsõt az új Allianz-ban

és legalább Makaay is gólt lõtt végre, ezzel megindulhat fölfelé
szép volt eredményileg (sajnos nem láttam a derbit, nem voltam itthon), 3-1

Taranov
Egyszerû, Magath elõre eldöntötte, hogy most 2-1-re kapunk ki, ahogy mi is 2-1-re vertük a Juventust.
A kommentátor már két hete kilátásba helyezte ezt az eredményt, s mondta, hogy talán nem beszélnek össze a csapatok, de az a cél, hogy mindkétszer a hazai csapat vigye el a három pontot.

Én ezt egyszerûen nem értem...

Ez a mai meccs már megint mi volt?Mert maga a meccs méltatlan volt a Bajnokok Ligájához szinvonalát tekintve.Ilyen iramot valami megyei rangadón tudnék elképzelni.De hogy két ilyen klubcsapat ezt produkálja...

A Juve se volt aztán semmivel jobb nálunk,és az hogy ebbõl a mecsbõl nem tudtunk legalább egy X-et kihozni,az csak minket minõsit.

Makaay ma is kihagyta a szokásos zicerét,kapussal szembe simmán mellé,de már meg se lepõdöm.

Szép lazán elgurigattunk,nem volt semmi probléma.Amikor kaptunk egy gólt akkor belehúztunk kicsit,de amugy semmi.Mindkét csapaton ez a tipikus "majd a két kicsit megverjük azt jóvan" hozzáállás.

És nem elsõsorban az a bajom hogy kikaptunk.Egy Juventus ellen idegenben ez simán benne van.Csak ahogy ezt már megint csináltuk...

(mult héten valamelyik riporter felvetette,hogy ugymond a 2 meccs alatt nem is lenne rossz a két csapatnak,ha egyszer ez nyerne,egyszer az,mindenkinek jut három pont,többet ér mint két döntetlen,elöl marad mind a kettõ,aztán a két kisebb ellen megtartják az elõnyt,mindenki jól járt...én nem mondok semmit,de el lehet rajta gondolkozni...)

Inkább INNEN

Köln-Bayern 1-2,csak a Bayern gólok.
Katt

(szövegmezõbe piros "emberi nyelven" íródott szócskát beirni,enter és tölti)

parancsolj <#alien>

igazán megfordíthatnátok a meccset Kölnben...<#rolleyes>