14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#3590 Gerd Müller aláírást szereztem a Sebeneren jááá D::DD::DFD Ha a meccs nem is de a hangulat meg Scholl-ért már megérte elmenni -
#3589 kössz -
Gabe18 #3588 Ha ez neked jó meccs volt,akkor te még csodákat fogsz látni... -
#3587 FC Bayern München - FC Barcelona [0-1]
('84')Messi
jó mecs volt!!! -
#3586 FC Bayern München - FC Barcelona
Augusztus 15. Szerda (18:00)
Franz Beckenbauer Kupa
megy majd a Sportklubon vagy neten a Guandong,Shanghai Sport-on -
#3585 Állítólag ma játszunk a Barcával. Ha jól tudom ez Scholl búcsúmeccse -
#3584 ehh mázlista :D pont Bayern-Barca meccs :) -
#3583 1.5m*1 méteres magyar zászlót mindenki keresse ám holnap(kapu mögött leszek :):) :P ) -
#3582 Na végre valaki egyetért velem Altintop képességeit illetően :) -
#3581 Ja, Milan kiesik az első körben az UEFÁ-ba! :DD -
#3580 Még akár idén is :-o!
Nem találok szavakat a mai meccsre... :D:DF:D:F -
#3579 Majd jövőre találkozhatunk :) -
#3578 Gratulálok! Jó a csapatotok,kár h nem a Blben indultok!!! Altintop kibaszott nagy játékos! -
#3577 Klose is betalált így már megnyugtató az előny :)
közben a bochum 0-2ről állt fel a werder ellen :O 2-2 ott az állás -
#3576 :DDDddd jó a meccs Toni gólja szép volt :) -
#3575 Nem is tudtam, hogy visszasoroltak minket a másodosztályba! :DD
-
#3574 Az a srác nagyon tud! Ribéryvel az őrületbe kergethetik majd az ellenfeleket -
#3573 Nem játszott még(sérült..)! Sajnos :S! Pedig elöttem van a golja, amikor végig vitte ellenünk a félpályáról és bevágta :) -
#3572 Toni elkezdte a normál edzést :)
amúgy Schlaudraff játszott már meccsen? -
#3571 aham! A legelőn... :D:D:D -
#3570 Ugyanabban a stadionban volt, mint a malájok elleni? -
#3569 Gratulálok az ifjúsági csapatnak! FCB - PSV 1:0
Bár nagy nehézségek árán sikerült csak begyűjteni a 3 pontot... :)
Ez a pálya ez kész katasztrófa :S:S -
#3568 Igen, és ilyen egy elsőosztályú csapat egy kiscsapat ellen. Azért két elsőosztályú meccse már nem ennyire izgalmas :) -
#3567 Második ismétlés -
#3566 emberek, nem tudom ismétlés volt e, de én még most láttam elöször.. ez hatalmas meccs volt. Megjött a kedvem a német focihoz :) -
#3565 nézi valaki a meccset? Pedig ismételgettem a nevét az ellenfélnek, mégsem tudtam megjegyezni :) Valami hihetetlen mit tud ez a kapus. Vagy 30 Bayern lövést fogott ki, és nem kevés ebből nagyon durva volt. Izgalmas lett a második félidő, 1-1, jöhet a hosszabítás. :) (illetve jönne, ha nem lenne technikai probléma)
szerk.: Burghausen az ellenfél csapat -
#3564 Jaja ;)
A Chelsea-vel és a PSV-vel vagyunk még egy csoportban!! A legnagyobb esélyes a kupára egyértelműen az Ajax, nekik valami hihetetlen jó utánpótlásuk van mindig!!
VEZETÜNK ;) (végre már) -
#3563 Legalább megtudjuk, hogy kiket láthatunk viszont pár éven belül a felnőtt csapatban :) -
#3562 OHH! NAGYON KÖSZI!!! -
#3561 Épp egy ifi meccs megy az Eurosporton: Malajzia - Bayern München. (Ha valakit érdekel) -
#3560 Ez a csikócsapat volt -
#3559 Fa*zér kell tényleg lekötni meccset... :@ Pláne így, hogy teli vagyunk hiányzókkal tegnap kupa volt és szombaton már bajnoki..... -
#3558 Mallorca 3 - 0 Bayern München
07.08.2007 22:00
Befejeződött
1. félidő
4'Webo 1 - 0
24'Guiza 2 - 0
2. félidő
83'Victor 3 - 0
ez enyhén túlzás volt h rögtön másnapra lekötöttek 1 meccset.... -
#3557 Ja de vicces vagy! Mintha az angol harmadosztályban nem kallódnának magyar focisták... -
#3556 hétvégén meg már bajnoki a Rostock ellen :o -
#3555 Nem tudom ki halota tegnap a mecsen a komentator azt mondta hogy a Burghaussen csapatabol az Schulz Levente(nem biztos hogy igy irjak)egy magyar focist aki a fraditol ment el Nemetorszagba a 4 ligaba.Csak azert mert mar nem akart Magyarorszagon jatszani.en ezt nem ertem olyan rossz nalatok a fotbal???na pa gyerekek -
#3554 A meccset stream-en lehet nézni:
itt -
#3553 Az sem volt semmi.. 18 éves és már ekkora tapasztalat és magabiztosság nem semmi! + még a tizit is el merte vállalni!
Oli-t meg mintha a 2001-es Bl döntőben láttam volna, csak most a német kupa első fordulojában egy 3. osztályu csapat ellen :D:DF::DF_
Ma Mallorca - Bayern 22:00-kor! Sűrű a program :S -
#3552 Es a Burghausseni kapus sem volt csemege ugye??
oli fiatalon -
lord nihilus #3551 hát nem semmi volt Oli, megcsillantott valamit a régi énjéből :D