Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

djemba-djemba
Azért mondom én is, hogy Ballackot nehéz lenne pótolni! Dos Santos-t csikkzsebbõl kivágta a Bayern, és Kariminek nagy konkurencia! A középpályán óriási harc lesz!

Viszont Borowskiról azt gondolom, hogy Bayern-szintû játékos!

Karimi viszont elég sokat játszik!

<#nemtudom>

Buddy
Deco amúgy sem egy nagy szám...pláne amit mûvelt az EB-n...szánalmas volt.
Csak nehogy ezek az új, érdekes igazolások megint szart se érjenek...Karimi sem nagyon játszik, Hashemian sem vált be...

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

djemba-djemba
Egy paraguayi tehetséget (Dos Santos(?)) már leigazoltak, de õt nem Ballack pótlására hozták! Asszem ez az új gyerek csak szimplán támadóközép!

Beckenbauer mondta aszzem, hogy Borowski talán megfelelõ lenne!

Az én személyes véleményem, hogy azon a poszton még egy olyan ember nincs a világon, mint Ballack! Viszont Borowski felnõhet mellé! Deco-ról is szó volt, de õt most kivásárolni a Barca-ból lhetetlen! Amellett, hogy el se jönne szerintem!

B0B0
Tudja valaki, hogy Ballack helyett kit akarnak? Volt szó valami dél-amerikai szivarról

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Szerintem is elég volt mááán

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Buddy
Du solltest die Sprache deiner Lieblingsmannschaft benutzen 😊 Völlige Übereinstimmung 😛

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

5w0rdf15h
Elég legyen mostmá, nem németo.ba vagytok, ez magyar fórum, ne kelljen moderátort hívnom<#vigyor1>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Deutschland, Deutschland über alles
zwei Kartoffeln das ist alles ^^

ich muss sie auf der Uni benutzen, weil ich dort nämlich Germanistik studiere

(Weihnachten ist schon vorbei... 😛 )

Ich habe fertig.

Buddy
😊 Üben, üben, nicht schlecht...obwohl ich jetzt (zum Glück) auch bei der Arbeit DIE Sprache benutzen kann (oder besser gesagt: soll)
Von mir aus kann die Sache auf deutsch weitergeh'n 😊
Nur natürlich, wenn die Anderen dabei sind 😊

(Es ist noch Weihnachten...noch 4 Min. lang)

djemba-djemba
😊 Ach Mensch du bist echt gut drauf!

Wir können na klar auf Deutsch fortsetzen, wenn die anderen auch einverstanden sind! Wir könnten mal diese schöne Sprache so regelmässig üben!

Mahlzeit zum Essen!

dankaa

\"Real Madrid es el MEYOr club del mundo!\"iHALA MADRID!

Buddy
Wie ich sehe, es kann hier ruhig deutsch gesprochen werden 😊
Als ich meine Sommerzeit verbracht habe, hab' ich eine Bayern-Fahne gekauft (vertikale Stil)...sieht Spitze aus 😊

Wer nicht hüpft, ist scheiß Neupester

Ok, ich geh' mal in die Küche, um etwas zu futtern.
MfG

Falconer
Elirtam b*meg, sry. Tudom én is 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

B0B0
Hosen nagy betû!! 😊

B0B0
Zwo, zwö???? 😄DDD

djemba-djemba
Sprache natürlich und nicht Schprache! 😊

Aber die bayerische Dialekt klingt noch besser, als das Hochdeutsch oder?<#vigyor>

báttyó02
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
elsõ két szót értem 😄😄D

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Scheisse !!!! Asch-loch, meine hosen ist toten!!
Ja, wohl!!!

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

B0B0
Das stimmt! 😄D

Falconer
Das Deutsch ist die menschlicheste Schprache in der Welt.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

5w0rdf15h
Na mostmá emberi nyelven beszéljetek 😄D

B0B0
Nein!!

Vielleicht nach Inter

B0B0
Danke schön! 😊)

Falconer
Stimmt.

ne 😊

B0B0
In allem Wettkampf ist Bayern die besser!

So gut?

Falconer
Besser? Die beste!

Buddy
Angenehmes Weihnachtsfest für alle, schöne Ferien und erholsame Tage...mit FC
Bayern, Stern des Südens 😊

djemba-djemba
Fröhliche Weihnachten!

Alles Gute!

Tschüss&Ciao

B0B0
Ich wünsche euch schöne Weihnachten! Bayern ist die besser!

5w0rdf15h
BOLDOG KARÁCSONYT mindenkinek, csak aztán így tovább jövõre is, Milant széjjel verni és megnyerni a BLt is a bajnokság meg a kupa mellé 😄D

5w0rdf15h
ázáz 😄DDD már csak azé megérte elmenni Gyõrbe 😄DD

B0B0
Ha megfizethetõ lesz a jegy én is bizti ott leszkek 😊

énis, ajándékmez rulez

5w0rdf15h
Húúúú ez kurvajó hír, még1szer láthatom õket 😄D én voltam tavaly Gyõrbe, marhajó volt

Pestre jönne a Bayern München

A bajor sztárgárda tavaly nyáron a szponzor magyarországi gyárának meghívására volt villámlátogatáson Gyõrött. Jövõre budapesti tornán láthatjuk a világhírû német futballcsapatot.

Lothar Matthäus, a müncheniek 150-szeres német válogatott játékosa, a magyar együttes szövetségi kapitánya kedd este, szinte mellékes információként jegyezte meg, hogy 2006 nyarára "bejelentkezett" a Bajnokok Ligája egyik elitalakulata, a német bajnokságot már félidõben is toronymagasan vezetõ Bayern München.

- Kaptam ugyanis egy levelet a klub vezetõitõl, amelyben arra kérnek, hogy jövõ nyárra szervezzek meg egy háromcsapatos villámtornát Magyarországra. Ezen a Bayern München, a magyar ligaválogatott és egy késõbb kijelölendõ külföldi együttes venne részt.

djemba-djemba
Sztem a cselzi és a milán is ésszel vásárol, míg a real ész nélkül! A különbség ennyi! De utálom a cselzit, mer tényleg egy mûcsapat!

Taranov
Reméljük 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

B0B0
Nem nem! Arról a Chelsea a Real és a Milan a leghíresebb. De nem baj! Idén mindet lezúzzuk. Valami azt súgja, idén kijön a lépés 😊

Taranov
Arról a Real híres. A Chelseanek eredményei vannak. Tudnak együtt játszani, és nem a legnagyobb sztárokat veszik meg, akik futni is lusták.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

5w0rdf15h
pontosan, jól mondod

B0B0
Na a Chelsea pont nem a csapatépítésrõl híres, hanem az "összevásárlom a jó játékosokat és majd lesz valami"-rõl

5w0rdf15h
Én azé írtam oda meg tudtam h igazam van... 😊

Falconer
Ugyvan. Én a szmájlit lehagytam volna a végéröl.

5w0rdf15h
Akkor is egy köcsög, rohadék, szemét csapat a Chelsea (mindenki utálja õket) 😄

Taranov
Az elsõvel nem értek egyet, a másodikkal igen.
Nonszensz Mourinho stílusa, szinte hihetetlen, hogy ezt megengedheti magának. Míg más csapatok az ellenfelet dícsérik, õ saját magát.
Más részrõl viszont nagyon jól össze van rakva a Chelsea, jól tudnak egymással dolgozni a játékosok.

Falconer
Én ezen nem vagyok annyira meglepõdve. Annyira egy mû csapat, nagyképû geci kapitánnyal nem sok van.

Buddy
én is a Barcának szurkolok odaát (persze nálam is alap a söröskorsó-tologatók) 😊 érdekes, hogy mennyien nem bírják azt a cselzit 😊