Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falconer
szabályozzák, sry

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Fogát szabájozzák, hogy majd a gólfotokon jol nézzen ki 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Buddy
góltalan 😊

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Taranov
Mi van Makaay-jal?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

pizarro azt az uccsót sarokkal tolta be vagy "simán" bal külsõvel? nem derült ki nekem egyértelmûen a visszajátszásokból 😊

Tegnapi gólok itt:

Bayern-Duisburg

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Buddy
na pont ez a mû-szar nem tetszik

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Sheva

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Falconer
Régen azért még ök voltak a futball, a 10es-30as évekig. Mostmár olyan mû az egész.

Buddy
az angolok mindig is lúzerek maradnak...egy kamu vb-jük van, a klubcsapataikat sem hazaiak alkotják...minek majmolni ezeket a nagypofájú állatokat...sosem értettem

Falconer
Kb igy van, igen.

djemba-djemba
miccoli, te a milant fényezzed, ne a köcsög angolokat

djemba-djemba
gudjohansen<#nevetes1>

az ki?

djemba-djemba
nincs semmi múltja, hagyjuk már, mûbráner mondom...

jól össze van rakva tény, de lószart sem ért volna, ha nem megy az orosz, és visz egy rakás pénzt...

a bayernnek nincs szüksége megmentõkre, nincs tartozása, ott minden rendben van...

a realtól meg behányok...<#oooo>

gercse
sztem meg nem

Taranov
Persze, az igazadat támasztják alá az eredmények is.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

miccoli002
Idén Chelsea.Bayern BL döntõ és 0-1

miccoli002
nah azé a Chelseában is van annyi õschslseás mint a juvéba.(Terry,Lampard,Gudijohansen,)
Juve(Del-Piero,??????)meg max egy kettõ.
és tradició az majd lesz és azé van is.
De a Realt meg pláne ne magasztalja senki mert az a csapat úgy van összevásárolva hogy íq=0
Azé Mourinho tudja kire van szügség és .............

djemba-djemba
a cselzi olyan, mint egy méretes mûfasz...

nagy, de semmi élet nincs benne, egy mûszar, összevásárolt tradíció nélküli lószar..

fújjj<#action>

djemba-djemba
<#taps>

Falconer
a cselzi az a világ köcsöge

Taranov
És a Bayern? 😊

miccoli002
A Juve a világ teteje??
Akkor a Chelsea mi barátom??????<#vigyor5><#vigyor5>

djemba-djemba
a juvenak momentuma nem volt, márpedig a juve jelenleg a világ teteje...
Szép gyõzelem, jó játék, de a végén felbasztam magam!

<#taps>

Falconer
Jaja, ez ász meccs volt. Másnap volt a suliban vagy 3gyerek talpig Bayernba öltözve, sállal meg ilyesmikkel 😄

9csöves9
Gratula tényleg sokkal jobbak voltatok

majd Torinoban visszavágunk😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

jaja de ha ez a kieséses rendszerben lett volna akkor ez az egy gól sokat számított volna
Na ez az izgalom nem hiányzott a végére,de ma kitûnõen játszottunk,és a világ egyik legjobb csapata ellen sikerült jó játékal nyernünk.
Szép volt!<#eljen><#taps>

Taranov
Akkor jó, hogy nincs Sport2-m 😊

én nem láttam, úgyhogy nem izgulok<#idiota>
Ha nem láttam volna a Schalke elleni 2. félidõt azt mondanám itt már nem igen lehet baj,még egy jelentõsebb Juventus feljavulás mellett sem.

De láttam...

Sheva
a cselszki elleni nagyon jó volt <#eljen>

Taranov
Tavaly a Chelsea és az Arsenal ellen.
Egyébként baromi jó meccs, ezen kéne kint lenni.

Sheva
most jóak télleg

már jórég láttam így játszani a Bayernt
Sheva
de már 2:0 <#eljen>

Ketõõõ!
Demichelis!

mégegy! 2:0
Sheva
1:0 <#eljen>

jeeeee!!!!!!!!!!!!!!!
Semmi szerencsénk nincs.Most a szabadrúgásnál is 3 embernek centiken mulott hogy elérje a labdát ls akkor az már szinte gól...

De most góóóól!

Taranov
Ez nem kérdéses.

Sheva
de kéne 😛

Palack ma betalál szvsz

Breki33
dehogy kell
Sheva
nyernetek kell ma

azaz mára, sry
remélem holnapra összekapják magukat
Falconer
Nem pont ide tartozik, csak a helyszín, de szerintem qrva jó kép, ugyhogy berakom:

Buddy
nyugi...lesz jobb is...ebbõl lehet tanulni...ha nyertek volna, meg lennének elégedve és észre sem vennék magukat...talán így...

Ezt annyira megérdemeltük hogy az el se tudom mondani.Ekkora szánalmas egy szar semmit amit a 2. félidõban csináltunk én még a büdös életben nem láttam.Mintha a Real-Chelsea-Juventus szuperválogatott ellen játszottunk volna.Minden labdát átrugdostunk a semmibe mint valami 10. osztáylú amatõr szar semmi csapat,aki ki akarja húzni a világválogatott ellen az 1-0-át.Már a 65. percben teljessen jogos lett volna a Schalkénak a 11-es,amit a végén szintén jogossan megkaptak.A Karimit meg ne is emlegessük,ekkora egy suta nyomorultat hogy ilyen szituációban nem passzol mint a hajrában,hanem belevezeti a kapusba,hát elmehet ez is a francba.Azt meg már csak mellékessen kérdezném meg hogy ha nem sérülés miatt,akkor a Magath mi az anyámért cserélte le a félidõban a Ze Robertót,akin egyértelmûen látszott hogy ma õ a nyerõ emberünk...

Ez egyszerûen hihetetlen számomra amit ma megint a 2. félidõben csináltunk.