14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#3510 Én Bommelelt úgy vagyok... ha nem is olyan kitűnően jó de meccseket dönt el hatalmas góljaival és kell egy ilyen ember is középre.. aki kaszál... pölö más csapatoknál, Makelele, Gattuso stb... -
#3509 Szóval ahhoz képest, hogz Ballack utódját látták benne a drukkerek, nem mutatott sokat. -
#3508 Nagyon hasznos játékos, de nem mutatott szerintem annyit, mint amennyit a neve ígért. Ha a hírnevet és a mutatott teljesítményt tekintjük akkor Ribery és Hamit ígérkezik a legjobbnak, és anno Schweini is nagyon kellemes meglepetés volt ebből a szempontból. -
#3507 Ez így van. Nagyon aggresszív játékos és eléggé provokálható is, ami baj. Remélem Zlatan szintjét nem fogja elérni, mert akkor bármilyen jól is játszik nem tudom kedvelni.
Viszont játékát tekintve szerintem elég hasznos tud lenni. -
#3506 A volt barcás játékosok nagyon agresszívak, Giuly is belendült rögtön, hogy a Romához került. -
Gabe18 #3505 Hát Bommel halad az biztos.Út közben tör,zúz,csip (harapni még nem harapott)...
Még ezzel annyi baj nem is lenne,de sajnos erre a riválisok is rá fognak érezni,és szerintem sokszor fogják provokálni,vagy a biró felé azt mutatni,eljátszani, hogy Bommel megint sportszerütlen volt.
Ebből pedig még bajok lehetnek... -
#3504 Hát csak értitek, ez a gond, hogy amint Toni felépül, valakit ki kell venni a csapatból, aztán az megint kockázatot jelent majd, hogy két csatárral milyen lesz a csapat játéka, eddig csak annyi biztos, hogy egy csatárral elég jó. -
#3503 Hmmm. Hát Podolskival nem tudom mit kéne tenni. Szerintem Klose és Toni mellett egy kutyaütő. Még. Mert lehet, hogy egyszer tényleg belejön. Csak kérdés mikor. Eléggé lutri a srác. -
#3502 Inkább Ribéry halad az irányító poszt felé! Bár Hitzfeld bácsi mondta, hogy azért nem osztott ki 10-es mezt, hogy az jelképezze, hogy ebben a csapatban nem lesz klasszikus karmester. -
#3501 Hát szerintem ha Toni felépül biztos helye lesz. Úgy vélem, hogy jelenleg Toni és Klose a 2 első számu csatárunk (nem véletlenül vettük őket súlyos milliókért és nem véletlenül voltak eredményesek az elmult szezonban). Hamit már más helyzet. Szerintem ő csak sérülés vagy speciális taktikák esetén jut majd szerephez, mivel elég jó játékosok vannak a középpályánkon (csak a tipikus irányító/vezető egyéniség hiányzik de Bommel jó irányba halad). -
#3500 Burkoltan arra céloztam, hogy Hamit vagy Toni nem lesz kezdő, pedig mindketten nagy kedvenceim. Poldit annyira nem féltem, ő még nem mutatott sokat. -
#3499 Igen ez jó kérdés! Ha nem lesz egy sérültünk sem amit kizártnak tartok :D Akkor tényleg nagy lesz a választék a tábornoknak.. ami nem biztos, hogy baj csak ne hogy egy két játékos megunja a padozást. Pölö Poldi szerintem nem sokáig fog a padon ücsörögni! Bár most még sérült! -
#3498 Csak az a kérdés, hogy ki jön le, ha 2 csatár van. Attól tartok, hogy Hamit vagy Schweini.
Lehet, hogy a csatárokat inkább rotációs rendszerben lesz majd érdemes játszatni, ha felépülnek. -
#3497 Okés akkor szólok...
Valószínüleg Jansen nem játszik de még nem 100-as! Lell kezd a helyén és megint egy csatárral vágunk neki, három támadó szellemü középpályás Klose mögött: Hamit, Ribery, Schweini. Mögöttük Zé, Bommel és a védelem az alap. szerintem ez lesz!!
Hajrá FCB!!!!!!!!!!! -
#3496 jöhet -
#3495 Hát ez a gond, hogy Sport2. -
#3494 Mehet. -
#3493 Nekem bejön, fő a változatosság.
El ne feledjétek:
20:30 Német Kupa, 1. forduló
Wacker Burghausen-Bayern München
(sport2) -
#3492 Többiek? -
#3491 Felőlem mehet -
#3490 Nálam eltűnt a régi banner :S. Ha gondoljátok csináltam egy újat de csak egy proba. banner -
Gabe18 #3489 De a 11-est még mindig úgy rúgja mint nálunk... -
#3488 Pizarro ;) de tényleg szar :(:(
#3487 deszar Pizzarot chelsea mezbe látni :( -
#3486 Meg az Albstadt ellen is játszott csak sajnos ott sérült meg :(
-
#3485 A Schaffhausen elleni edzőmeccsen játszott, méghozzá nagyon jól. -
#3484 +sub
itt egy 7 perces összefoglaló erről az unalmas meccsről -
lord nihilus #3483 kösziii :) -
#3482 sérült -
#3481 Luca Toni játszott már a Bayernben? Sérült vagy mi? -
#3480 grat. a Győzelmetekhez... -
ryhdeksan #3479 thx, 6 rugot hozott nekem .p -
#3478 Feltöltöttem Klose gólját, ha valaki nem látta volna! :) -
OPM #3477 Christian Lell FTW! -
#3476 Hurrá! :)
Az első cím az idényben. Jó kezdet! :) -
#3475 LIGAKUPA GYŐZTESEK!!! :)))
milyen jó kis ünneplés lett a végére, bl döntőben nem volt ilyen... -
#3474 Igen. Úgy láttam, Altintopnak kicsit kedvét szegte, hogy nem ment be egyik távoli lövése sem, vagy csak elfáradt a végére.
A védelmünk is nagyon össze volt rakva, szóval nem lesz itt gond.
Egyelőre még nem játszunk különösebben szépen, de úgy látom, hogy a ligakupában nincs is rá szükség. -
#3473 Csak ámulok bámulok, hogy Zé Roberto mennyire jól játszott! -
#3472 Nem volt egy izgalmas meccs, de az eredmény számunkra kedvező. Ribery gólja nagyon kellemes meglepetésként ért :) -
#3471 Persze ! :)