14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#3630 akinek meg nincs az tudja nézni a Gol TV-n (TVUPlayer) -
#3629 mindjárt fél óra múlva :D
-
#3628 Mindjárt kezdődik a meccs a sportklubbon!!! -
#3627 Nincs mit ;) -
#3626 hát mivel itt sikeres karrierje lesz nem vonzák majd azok a csapatok -
#3625 Végülis a Marseille-ből is eljött, de itt fog annyit keresni, amiből már szépen meg tud élni, és 1-2 millió euróért csaknem megy el, legfeljebb a hírnévért. -
Gabe18 #3624 Én sajnos nem vagyok ilyen derülátó.Annyira fantasztikusan játszik már most,pár meccs után,hogy ha ez nagyjából igy megy egy szezonon át (és még a csapat is sikeres lesz),akkor jövő nyáron extrém ajánlatok fognak rá érkezni.Azokal nem fogunk tudni versenyezni.Akkor már tényleg csak rajta fog múlni mennyire fogja meg a Müncheni közeg,kielégiti-e a vágyait hogy a Bayern München játékosa.Amit eddig tudok róla az alapján nem az az első szóra csapot-papot otthagyó valaki,de a mai futballban... -
#3623 A próféta beszéljen belőled! :) -
#3622 Ő nem az a játékos, aki a Realban akar játszani, a klubhűség többet jelent neki szerintem. Ezt jól példázza, hogy a Marseilleben kihagyott tizenegyese miatt nem indulhattak a BL-ben, és így plusz egy évet ottmaradt, mert úgy érezte, hogy ennyivel tartozik a csapatnak. -
Gabe18 #3621 De eredményekben még mindig a Bayern a jobb,egyenes kieséses szakaszban kivertül a Arsenalt-t,meg mult évben a Real-t.A Werder legnagyobb eredménye ebben a szakaszban meg egy Juventus "majdnem" kiverés... -
#3620 Hát hasonlítsd össze az elmúlt évek BL-eredményeit.
Szerintem a Werder sokkal inkább azt sugallta, hogy a német foci hajtós, valamennyire technikás és alázatos.
A Bayern meg csak téblábolt a pályán. -
Gabe18 #3619 Ezt most nem értem... -
#3618 Azért a Werder még így is jobban őrizte Németország becsületét a BL-ben, mint a Bayern. -
#3617 A ligakupa után már látszott, hogy a Werderrel nem lesznek gondjaink, legfeljebb, ha lábra mennek, nem a labdára.
Azt nem tudom igazából, hogy a bajnokságban ki akar majd beérni minket, talán senki.
-
#3616 Hát a Bayern benne van abban a bizonyos mammut-csapat csoportban, ahová minden focista vágyik, remélem ilyen Chelsea és Real félék nem vonzzák majd. -
#3615 Ha egyszer Höeness és a többiek azt mondják, hogy marad, akkor maradni is fog.Lásd Hargreaves-t.Rengeteg ideig tartogatták, aztán mikor már látták, hogy jön Zé Robi,Ottl jó formában van, Van Bommel az első szezonjában is jól szűrt, eladták.Sztem sem vágyik egyelőre máshova, mert fog Ő itt még BL sikereket elérni :) -
#3614 Hát ha képesek eladni, akkor nagyot csalódok.
Nemtudom a szerződés meddig szól, de úgy gondolom, hogy most jó csapatba került, nem vágyik máshova. -
#3613 Csak meg kéne tartani év végén! -
#3612 Ez a Ribery hatalmas vétel volt. Nagyon nagy játékos lesz belőle (ha még nem az). -
#3611 minden elismerésen 4-0-re verni a berémát vendégként szuper csapat lett aza Bayern!!!!
100% h ti nyeritek a bajnmokságot! -
#3610 Ribery csele(thx to JoyFCB from fcb.hu:) :)
-
#3609 Talán, mert úgy érzik, hogy most itt az ő idejük is. Persze ennek ellenére tavaly is ugyanúgy hajtani kellett volna! -
OPM #3608 remek gólok! ha folyamatosan tudjuk tartani ezt a szinvonalat, megemelem a kalapom a vezetőség előtt
az a jó az új klasszisainkban, hogy a teljes csapat felfogását képesek voltak megváltoztatni!
sokkal motiváltabbak lettek fiataljaik így hogy igazi világsztárokkal játszhatnak együtt -
#3607 hát igen szebbnél szebb megmozdulások :D -
#3606 Emlékszek meg tavaly is éppen, hogy csak! Sajnos a halál csoport miatt! De idén egy kicsit más náluk a helyzet! Eddig két meccs 1 pont! NIncs már náluk egy Klose! És KLasnic-al meg nem tudom mi van :S:S NOde majd meglátjuk én azért drukkolok nekik! Meg minden német csapatnak ;) -
#3605 Monnyuk pont a Werder, aki a legtovább húzza közülük. Emlékezz csak vissza, hogy estek ki tavaly előtt a Juve ellen! -
#3604 Összefoglaló Ribéry agyonszopatós cselével -
#3603 Hát bizony.Pont tegnap néztem a Gól 2-t, és ott ugye BL meccsek vannak.Majd megevett a fene. -
#3602 Gyerekek az a szomorú, hogy ilyen csapatok képviselik most Németországot a BL-ben... :'( Werder 2 meccs alatt 8 gólt csaptunk rájuk!! a többit is vertük könnyedén.. áá ilyenkor dühítő, hogy ilyen gyönyörű játékkal nem vagyunk ott a BL-ben! Bármelyik 'nagy' csapattal felvennénk a versenyt sőt... -
#3601 Igen, épp ezt beszéltem a bátyjámmal, hogy mindig csak egy kis híja van hogy gól.Ezt megérdemelte, főleg h ballal lőtte :) -
#3600 Érett ez már tőle, mindig vannak jó lövései -
#3599 Csak néztem Ottl góljánál :D bedobás, Ottl átveszi, paff...nézem h rezdül a háló, mondom oké :D -
#3598 Nálam Toni volt a legjobb, és ufye azért Ottl gólját sem szabad szó nélkül hagyni! :) -
#3597 :D azt hiszem nem a werder lesz az ellenfél a salátás tálért folytatott versenyben :PP
le a kalappal a játékosok előtt fantasztikusat játszottak :) -
#3596 Werder - Bayern 0:4 ... ennyit erről :) mellesleg sztem a meccs legjobbja Demichelis, de Toni is rohadt jó volt...Riberyről ne beszéljünk..azok a cselek:D -
#3595 Jha hát igen, nem vok én profi foto-s! Ez is megteszi ;) -
#3594 Hát, más fogalmunk van az élességről, persze ezt most nem úgy értettem, hogy szar a géped, a maga kategóriájában teljesen rendben van, hanem hogy kellene egy komolyabb. -
#3593 Azért a közeli képek szerintem elég élesek! Azért nem is fényképeztem többet a kapu mögött mert tudtam, hogy úgysem látszik belőle sok!! -
#3592 Jók a képek, kár, hogy nincs egy normális géped :( -
#3591 Egy két photo!