Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

djemba-djemba
<#vigyor> pont még írni akartam, hogy azé ne írjuk le õket...

Jó lesz ez!!!<#vigyor2>

B0B0
Nem szóltam! Õk ketten hozták a mostani meccset:

Gladbach - Bayern 1:3

G: Makaay (2), Ballack

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

5w0rdf15h
Eh dekár pedig Kahn az egyik kedvencem régen kapusnak is készültem 😞
Na mind1 de azér nagyon vigyázz rá mer ha télleg õ írta alá akkor annak hatalmas eszmei értéke van 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

B0B0
Ha valaki tud Bayern posztert (mondjuk a BL-gyõztest) akkor szóljon, mert beszkennelném

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

grebber
Átgondoltam nem adom el.Nincs ilyen minden embernek ez egy erekje.😄 Megtartom.

Next PC upgrade: 2022

Hát meg most aki megveszi,az honnan tudja hogy valóban Õ irta alá,és nem valami ügyes hamisitvány.Mert ha valaki magának aláiratja,akkor az tudja hogy igazi,de más vagy elhiszi vagy nem.
Ez most nem gyanusitás akar ám lenni,csak mondom.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Rudee
Az ilyen dolgoknak csak azeszmei értéke nagy, nehéz olyan madarat találni aki nagyobb összeget ki is adna érte.

Szar Bayern, szar Bayern :)

5w0rdf15h
Mennyit kérsz érte? 😊

grebber
Van valami magyar Bayern site mert feldobnám ott a témát elakarom adni?!

B0B0
Most olvastam az nso-n, hogy Magath mindhárom trófeát (Bundesliga, BL, Ligakupa) be akarja söpörni. Egy ilyen Makaayjal és Ballackkal nehéz lesz...

B0B0
Sokért

grebber
Mennyiért lehetne eladni egy Adidas - Oliver Kahn aláirásával ellátott kapuskesztyût?

B0B0
Tipikus. A két legnagyobb sztár elkényelmesedett. Így nagy bajok lesznek a Milan ellen

Taranov
Makaayt nem lesz nehéz kiszorítani.
Egyébként Ballack és Makaay kivételével mindenki jó volt szerintem.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

B0B0
Okés! Már olvastam. 3:2. Nincs meg a gól valakinek?

nekem úgy tûnt mintha Makaay a pályán se lenne 😞
B0B0
Mi történt? Volt meccs???

djemba-djemba
huh...mekkora meccs volt ez a Mainz ellen!!!<#ijedt>

Pizza akkora gólt vágott, mint a ház...

Guerrero meg lassan tényleg kiszorítja Makaayt!

B0B0
Én is csodálkoztam, hogy le akar lépni, hisz egy kurva jó csapaptban van egy kurva jó védõtárssal. Asszem az nso.hu-n olvastam, valamikor novemberben. De remélem nektek lesz igazatok és marad! 😊

5w0rdf15h
Tuti kacsa hát csak most jött és mindig azt mondta h jól érzi magát itt 😊

djemba-djemba
Hol hallottad egyébként? Remélem csak vmi kacsa, mert nem lenne fasza ha lelépne!

B0B0
Nem az egyik, hanem a legjobb 😉

B0B0
Úgy tudom Izmael elmegy nyáron 😞

djemba-djemba
Sztem az egyik legjobb védõpáros Európában! Két magas, atletikus, jól fejelõ, rendkívül jó szerelõ készséggel emellett támadásban is bármelyikük betud segíteni!

Sztem nagyon jók!

djemba-djemba
Miért hullik szét?

B0B0
Mindenesetre úgy gondolom, Andersson sokkal jobb védõ volt mint Kovac. Most ez a Lucio-Izmael páros sem rossz. Kár, hogy az idény végén széthullik 😞

jaaa, tényleg
rosszul láttam

B0B0
Akkor még nem volt nálunk Kovac. Amúgy egy elírás tényleg van. Az lap alján az írás szerint otthon a Manchester vert meg minket 2:1-re (ugyebár fordítva volt)

kár hogy rossz a képaláírás, a földön robert kovac fekszik, nem? 😄

B0B0
Még egy kis remember:

itten

meg itten

B0B0
Köcce

5w0rdf15h
január 27.én

B0B0
Mikor indul a bajnokság??

Zolcsi01
Pöpec.

,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

Falconer
Éljen.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Buddy
Zsiráf 😊

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Taranov
Szuper.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

B0B0
Nem mondod! Ez kurva jóóóóóóó 😊)

Hehe!

5w0rdf15h
Willy Sagnol korábbi döntését megváltoztatva mégsem igazol a Juventushoz, hanem négy évvel meghosszabbítja az idény végén lejáró szerzõdését a Bayern Münchennél – jelentette be Uli Hoeness, a jelenleg Dubaiban edzõtáborozó német klub menedzsere.

Zolcsi01
köcce király vagy!

,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

B0B0
Effenberg profibb volt szerintem

djemba-djemba
Meg se tudunk szólalni! 😊

Szép emlék!

Na Effenberg egy Ballack kaliber volt pl.! Szerintem!

B0B0
Ennyire nem ajzott fel senkit? <#rinya>

B0B0
Egy kis ajándék az új évre:
asszem erre mindenki szívesen emlékszik vissza 😊

B0B0
Egy irányító, akin a csapat meccsei múlnak, csak ne tétmeccseken fejlõdjön. Én is egyetértek, hogy kevés ideje van rá. Meccslehetõséget nem kap amíg Ballack itt van, az a nyári 1-2 hónap meg kevés rá meccstelenséggel

Buddy
jó, ez rendben van...de én meg türelmetlen vagyok 😊

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Taranov
Hát azért az idény elején Ballack utódjaként emlegették. Inkább azon dõl el a sorsa szerintem, hogy tud-e fejlõdni.

Buddy
hülye de legalább lassú 😊
én is ezt mondom, ide nem kell

Buddy
nekem valahogy nem tûnt fel annyiszor Karimi a pályán....épp ezért mondom, nem alkot maradandót, amire emlékezhetnék

B0B0
Jaaj neeeee! Decot neeee! Az a lassú kis hülyegyereket?