14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#3670 Hát ez úgy nagyjából mindegy :D -
#3669 SRÁCOK 4 perc múlva sorsolás!!!!!
Akiket kaphatunk:
Toulouse FC (FRA)
CF Os Belenenses (POR)
Aberdeen FC (SCO)
SK Brann (NOR)
Helsingborgs IF (SWE) -
#3668 Én nekem amire megint összegyűlik egy meccsre a pénzem :D:Dd Max a döntőre Manchesterbe jutok ki... :p -
#3667 Hát én most nem nagyon tudok elszabadulni otthonról, úgyhogy nekem mindegy :) -
#3666 nem lenne jó? :D
az austria wien továbblépett már, a rapid wien is továbblép valszeg (4-0ás idegenbeli győzelme után) és van még talán az artmedia ami pozsonyi csapat :d -
#3665 :DD -
#3664 na holnap sorsolás :P jó lenne egy szlovák v egy osztrák csapatot kapni és kimenni meccsre :) -
#3663 Pont nem én voltam a lusta, mellesleg nem számon kértem rajta... -
#3662 myp2p.eu
rojadirecta.com
ne legyünk lusták! -
#3661 Stream esetleg? -
#3660 Barátságos mérkőrzés:
Grasshopper-Club - Bayern München 19:30 -
#3659 Ott valóban nem nagyon jön össze neki. Addig szimpatikusabb volt, amíg a Portot igazgatta. -
#3658 Hát én Mourinho-t nem sorolnám a jó edzők kategóriájába! Egy ilyen kerettel 3 éve szerencsétlenkedik a BL-ben! -
#3657 A második résszel egyetértek, tényleg jó, és fontos ez a fegyelem, ami itt van.
A legjobb edzővel kapcsolatban azért megemlíteném, hogy Mourinho sem véletlenül nyert BL-t a Portoval, és Capello, illetve Spalletti is tud valamit azok közül, akiket én ismerek, és ezekután könnyen elképzelhető, hogy vannak más tehetséges edzők is a világban. -
#3656 Nem is csak a keretre mondtam, hanem arra, hogy Nekünk van a világ legjobb edzője pl...akár mondhatnám h itt a Bayernnél megkövetelik, hogy ne legyél nagyképű..stbstb. -
#3655 A BL azért nemcsak a kereten múlik, gondoljatok csak arra, hogy a Real és a Chelsea milyen sikertelen, pedig mindkettőnek elég erős a kerete. -
#3654 UEFA kupában szerintem az egyetlen elfogadható eredmény a győzelem! -
#3653 Tavaly elég semilyen kerettel elbúcsúztattuk a spanyol gárdát és 2:2-t sikerült játszanunk a BL győztessel idén enyhén megerősödtünk és végre van játék is a pályán nem csak alibi! De majd meglátjuk valóban mire lesz elég! Már idén az uefa-ból is sokat le lehet szűrni! -
#3652 Nem kevésre, hidd el. -
Zenszkij #3651 Kérdés, hogy mire lesz ez elég jövőre a bl-ben. -
Nani17 #3650 Hát 1általán nem rossz :P -
Gabe18 #3649 Na csak nem sikerült a birói érdekességek mellett se a Schalkénak nyerni,igy aztán 4 és 5 pontal vezetünk a három nagy rivális előtt.
Mindez 3 foruló után.Nem rossz kezdet... -
Nani17 #3648 Ez a Bayern legyilkol mindenkit,Remek igazolások voltak nagyon elismerésem,Hitzfeld meg remekül összerakja a csapatot!Go Bayern!!! -
#3647 Gólok -
#3646 nem is lesz, hidd el :) -
#3645 durva :D ha a most következő 2 bajnokit is behúzzák a fiúk akkor már nem nagyon lesz aki megállítsa őket -
#3644 Csak sajnos a BL-ben idén nem tudunk bizonyítani.
De ha ez az ára, hogy ilyen csapatunk legyen, hát nem bánom. -
#3643 Ilyen kerettel simán bajnokok lesztek... -
#3642 Sosa középpályás! A hivataloson is úgy írják! Schlaudraff is gyakran játszott középen vagy hátrábbtolt csatárt az Aachenben, de ő inkább csatár vagyis oda vettük! -
#3641 3:0 lett a vége...3 meccs, 10 rúgott, 0 kapott gól ? :P :) -
#3640 Schlaudrauff-ot pedig nagyon megnézném bayern mezben játszani.
Kapóra jönne neki most a "sztárok" sérülése és bizonyíthatna. -
#3639 Sosa és Schlaudrauff kp elvileg
mondjuk mind1 mivel ők is sérültek.. -
#3638 Van az 6 csatár is! (Podolski, Toni, Schlaudrauff, Klose, Wagner, Sosa)
Nos ebből Wagner egészséges most... -
#3637 hát csak ez a Wagner maradt...ráadásul 2 nagyon fontos meccs jön ezután idegenbe a Hamburg utánna meg hazai pályán a Schalke -
#3636 Ugyis mondhatjuk, hogy nem maradt... :@ 4 csatárral vágtunk neki az idénynek és mind a 4 sérült! Über fasza...! Bíztató, hogy a hannover most 10 emberrel fog játszani! még 1 gól kell csak akkor nyugodhatunk meg ;) -
#3635 Hogy a francba! Lesérült :(((
Reméljük csak kisebb és jövő héten már játszik újra. -
#3634 Ne is mondd...Toni,Klose,Poldi...:S -
#3633 basszus és lesérült :(( lassan nem marad csatár -
#3632 LUCAAAAAAAAAAAAAA :) -
#3631 spotklub mindörökééééééé:D najó nem :D