Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REALista
Legyen inkább 2:1!!Ballack

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

DONGUBA
1-1

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Talán ezért?
1-0 21.perc (Guerrero)

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

REALista
Makaay csak csere!!!!De mér???????

Hát ha ök tuti kiestek,akkor mit mindjukn mi?Én a Bayern továbbjutásra olyan 30,a Bráma továbbjutására 35% esélyt adnék.

dehogy estek... el kell ismerni hogy idén a werder a legjobb német csapat! otthon bárkit elvernek, idegenben kell még fejlõdniük

az más kérdés hogy bajnokok már biztos nem lesznek, de a juvén simán túljut6nak!

B0B0
Hát ja. Mondjuk szerintem õk tuti kiestek...

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Taranov
Az szomorú, hogy a Bréma mennyivel jobban hajtott, mint a Bayern.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

djemba-djemba
MAgath azt nyilatkozta, hogy BAllackot, mint játékost pótolni nem lehetetlen, viszont Ballack személyiségének (az hogy õ egy falkavezér)hiányát megérezné a csapat!

Sztem Magath más rendszert fog játszatni, ha elmegy.

Taranov
Egy gólerõs irányító játékost mindenképp kéne venni Ballack helyére (ha tényleg elmegy), bár nem tudom, hogy ki lenne az, és érdemes-e egy csomó pénzt kiadni érte.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

djemba-djemba
A tizi engem is felbaszott agyilag...

Sajna nem tudunk mit csinálni. <#szomoru1>

B0B0
Jaa! Egyébként Makaayról csak annyit, hogy emlékezzetek, tavaly meg tavalyelõtt úgy féltek tõle mint a tûztõl a Chelseanél meg a Realnál, most meg le se szarják. Hogy miért...? :/

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Azért Ballack is máshogy focizik azóta, hogy nyilvánvalóvá vált, hogy el akar menni...

Makaay télleg nagyon szar most. Érdekes, hogy Elbernek nem voltak ilyen hullámvölgyei!

Pizzarovan nincs gondom. Õ nem az a gólzsák csatár. Nézd meg! Mindig õ az aki elõkészít ott elöl.

B0B0
Én sem temetem õket mert annak ellenére, hogy szemérmetlenül összegekbõl összevásárolt csapat a Milan, rendkívül szar most nemzetközi szinten.

Engem csak egy zavar: kurva szerencsések (lásd most a 11-est)

djemba-djemba
áááh...ez nem Ballackon múlik, mit vársz még tõle? Makaay!! Neki kéne a kibaszott gólokat rúgni+Pizzaronak. Annak is örültem volna, ha Ze Roberto-tól sem pattan el feszt a labda...

Ballack más típusú játékos, mint Effenberg. Ballack gólerõsebb, de nem az a brusztolós, mint Effe volt anno....vmit vmiért<#nemtudom>

Sztem Ballack sokkal jobban hajt, mint anno Hitzfeld alatt.

Taranov
Igen, én is egy 1-1-et tudok leginkább elképzelni. Remélem nem nyernek 1-0-ra. A Bayern egy gólt csak be tud préselni.

Taranov
Ballack nem hajt? Én inkább Makaayra vagyok dühös. Annak viszont nagyon örültem, hogy Salihamidzic kezdõ volt, kár, hogy nem tudott jobban szerepelni.

Taranov
Nem mondom, hogy feltétlenül meg van beszélve, de az felettébb érdekes, hogy egyik csapat sem szerzett két gólt. (Bár még ma lehet erre példa) Igaz, hogy a Bayernnek a stílusához hozzá tartozik, hogy az elsõ megszerzett gól után leállnak, de pl. az Arsenalnak nem állt volna sokból lõni még párat.

djemba-djemba
Nemtom, de én nem vagyok ennyire elkeseredve...Én érzem az erõt bennük, mivel ez a MILAN még1x mondom harmatgyenge. Kaka pályán se volt, Gattuso lófasz, Seedorftól állandóan elpattan a labda, a védelmük Milánóban sokkal sebezhetõbb lesz. Ott nem tehetik meg, hogy beállnak. Ki fognak nyílni...Bármennyire is olasz taktika, meg catanaccio...

Pirlo és Sevcsenko kétségtelenül jó. Sztem 2-2 vagy 1-1 lesz és tizikkel szopni fognak(ha 1-1)!

Hajrá Bayern!!!

B0B0
Az a legfõbb baj, hogy a legmeghatározóbb játékos menni akar és nem úgy játszik a csapatban ahogy kéne.

Effenberg nem volt ilyen. Az összes utolsó idényében hajtott...

REALista
Ja megvan beszélve hogy csak 1 góllal lehet nyerni az elsõ fordulóbann hogy izgalmas legyen a visszavágó!!!Eezt a baromságot meg honnan vetted????

Taranov
Nem a Milanra kell dühösnek lenni, hanem a Bayernre. Más hónapok óta ezt csinálják, hogy az 1-0-ra ráülnek, és ezért döntetlent játszanak. A támadójátékunk sem túl jó, erre legjobb példa Makaay. A Juventus elleni kétszeres 2-1 pedig egyszerûen nevetséges volt, bárki levágta róla, hogy meg volt beszélve, még a kommentátor is említette.

Taranov
Talán nincs eldöntve elõre, hogy kijut tovább, de az teljesen biztos, hogy törekednek rá a csapatok, hogy ne legyen túl nagy gólkülönbség. Akár meg van beszélve, akár nincs. A Real - Arsenal meccsen is meg lehetett ezt figyelni, ahol az Arsenal még 2-3 gólt lõhetett volna.
Egyébként a Milan sem egy nagy szám, de a Bayern is rossz sajnos. Ezek a felívelések már nagyon idegesítenek, egyszerûen a talajon való adogatás után nem bírunk eljutni a kapuig. Az Arsenal sokkal jobb volt tegnap.

Taranov
De milyen dolog már otthon döntetlent játszani? Azért az idegenbeli gól sokat érhet. Gondoljatok a tavalyi Arsenal elleni meccsre, elvertük õket az elsõ fordulóban, a visszavágón pedig 1 gólon múlott, hogy nem õk jutottak tovább.

B0B0
Van valakinek videója az összefoglalóról?

B0B0
Szinte sejtettem, hogy a bírók megint azt a kurva Milan nyomják majd. Faszom kivan ezekkel az összevásárolt genny csapatokkal. Tavaly is megcsinálták, hogy a Chelsea óriási szerencsével lépjen tovább...

Most hogy ha a Milan-nak kell továbbjutni akkor mondják meg elõre nyugodtan.Csak mert akkor ezt a komédiát nem ülök le megnézni.

Ez a 11-es egyszerüen szánalmas volt,ennyi erõvel Ballack felökése a másik 16-oson belül is lehetett volna 11-es+piros lap. (már ha kabarét csinálunk akkor csináljunk nagyot alapon,mert az se volt az csak hát akkor miért ne)

Ma is szarul játszottunk mondjuk (a Milan is csak nekik ez bõven elég),Ballack megint fontos gólt lõtt (bár már nem sokat fog számitani).

Igy nagyjából ennyi,igazából igy nincs mit értékelni rajta.

A BL-nek ezzel nagyjából vége,2 hét mulva ha nem megyünk nekik akkor szépen lepereg az a meccs is mint ez és a 0-0-al is kiesünk,ha nekikmegyünk akkor ma is láthattuk kontából hogy mennek el,gyakorlatilag az egyetlen helyzetük abból volt amit az ukrán kihagyott a második félidõben.Igy az 1-1-rõl valami elképesztõ bravúr lenne továbbmenni,amit most egyáltalán nem érzek a csapatban.

5w0rdf15h
ja pontosan...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

djemba-djemba
1-1, de sztem semmi sincs veszve...ajándék tizi, faszom

ez a milan nagyon hurka! Van egy sevcsenkojuk, ennyi...

5w0rdf15h
simán, bízd ide 😊

gabber_saviola
megverni ám a Milánt

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

5w0rdf15h
ha sikerülne nyerni 2 góllal meglenne a továbbjutás (szerintem 😊 )

Sheva
sok szerencsét

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

DJ Bee18
a Milan se combos mostanában

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

B0B0
Hát igen

Taranov
Nem nagy szám a Milan, nem errõl van szó, csak annak ellenére, hogy Capello szerint a Bayern az esélyes a BL-gyõzelemre, szerintem a mostani, "1-0-nál megállunk" taktikánál simán kieshetünk.

B0B0
Ettõl félek én is 😞( Bár a Milán nem a gólzáporos meccsekrõl híres. Én azért bízom Lúcióban és Ismaelben 😉

Taranov
Arra nincs nagy esély, hogy kikapunk, de mondjuk egy 1-0-ás gyõzelmet simán ledolgoznak a visszavágón.

B0B0
Van valakinek ORF1-e? Közvetíthetne

B0B0

5w0rdf15h
és még Kahn is lesérült 😞

Taranov
Az 1:1 nem a legjobb. Ettõl tartottam, hogy a Milan elleni meccsre a Bayern elér az idénybeli legrosszabb formáját.

5w0rdf15h
ja néha-néha Pizarro is bevág 1-2 gólt 😊

djemba-djemba
nem

grebber
Ballack és Makaay-on kivül azért más is szokott gólt rugni? 😄

Next PC upgrade: 2022

B0B0
Egy Bayernos haverom mondta. De örülök neki, hogy ti nem hallottatok róla! 😊

Mellesleg tegnap, meg a Rónai Egon mondta azt a SPORT1-en, hogy Ballack marad. Úgyhogy a franc tudja mi a fene van itt...

djemba-djemba
Én nem hallottam...Honnan olvasod te mindig ezeket a rémhíreket. <#wow2>

Remélem Zé marad. Egyébként tényleg keménydió volt a Nürnberg. A bundesliga majdnem uccsója szarrá alázná az egész kiba NB1-et... Ez is elgondolkodtató.

B0B0
Ja 😊

Mellesleg, javítsatok ki, lehet, hogy tévedek, de igaz, hogy zé Roberto is menni akar??

Taranov
Úgy tûnik, hogy megint a két sztár nyeri meg a meccset 😊

B0B0
A Forca BARCA topicból ollóztam át:

"PáRATLAN GóLLöVõ STATISZTIKáK

Gólerõsségben már Európa élén
Írta: Z. Iván
--------------------------------------------------------------------------------

Sokan hangoztatják jelenleg, hogy támadójátékban jelenleg mindenféleképpen a Barcelona a legfélelmetesebb Európában, s most ennek alátámasztására készültek aktuális statisztikák, hogy mely gárda rendelkezik a legjobb góllövési mutatókkal. A számok végül megerõsítették a "látványt", s a Barca szintjén jelenleg egy más európai csapat sincs.

Ez persze még nem garantál év végi sikereket a klubnak, mert védekezésben kétségkívül elmarad a legszûkebb elittõl a gárda, de szigorúan a góllövésre összpontosítva, nincs ok az aggodalomra Barcelonában. A csapat 21 forduló után 52 gólt lõtt a Primera Divisionban, s ez 2.47-es gólátlagot jelent. Ettõl azért jelentõsen elmarad a többi Bajnokok Ligája gyõzelemre törõ elitcsapat, így a bajnoki listavezetõk, a Juventus, a Bayern München vagy a Chelsea.

A Barca BL ellenfelének 2.13-as lõtt gól átlaga van, pont ugyanilyen teljesítménnyel bír ebben a pillanatban a Juventus, s alig marad el ettõl a Bayern München a 2.11-el. Bár ezek egyébként nem rossz adatok, a Juve és a Chelsea igazi ereje a védekezésben rejlik, ami kétségkívül bizonytalanabb lábakon áll a Barcelonánál. A Chelsea 23 bajnoki mérkõzésen eddig 12 gólt kapott, a Juventus 22 találkozón 13-at, a Barcelona ezzel szemben 21 mérkõzésen 16-ot. A Bayern München ugyan csak 13 gólt kapott eleddig, viszont Németországban még csak a 18. forduló után járnak."