14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • B0B0
    Ma 21:00-tól a Braga ellen játszunk. Hozni kell a kötelezőt! :)

TVU-Playeren adja a SanghaiSports!
  • Taranov
    Ez nem jó hír, viszont a Lahmmal kapcsolatos találgatásokról kiderült, hogy a Barca nem akarja Lahmot kivásárolni, csak a szerződése lejárta után számítanának rá, 2009-től.
  • B0B0
    Itt kéne tartani pedig
  • Mor3llo
    Miaf..........?!?!?!?!
  • OPM
    Sagnol a téliszünetben el szeretné hagyni a csapatot.
  • B0B0
    2:0!!!! Ribéry!!! Nagyon nagyot játszik ma! :)
  • B0B0
    GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!

Mit csinált Ribéry! :)
  • France men
    Úgyérzem Daniella sem fog sokáig maradni :D:D:D:D (de akkor kellene egy belső védő aki nem retten el a padozástól :) )
  • B0B0
    Hát igen
  • Mor3llo
    persze,de nem rajtunk múlt, hogy nem jött össze neki...sajna a sérülés :S
  • B0B0
    Őt mondjuk megértem
  • OPM
    Ismael nemsoká lelép, ez fix.
  • Mor3llo
    Tehát elég necces :)
  • France men
    Annyit, hogy a német transfermarkt.de-n meg egy spanyol lapra hivatkoztak szal ;)
  • Taranov
    Úgy olvastam, hogy Lahm a Barcába megy, bár ezt egy német oldalon írták, én meg nem nagyon értem a németet. Ti mit tudtok erről?
  • Taranov
    :((
  • France men
    Jansen inszalagszakadás... pf... Felépül egy szélsővédő már sérül is le a másik :(:(:(:(
  • B0B0
    Lúció utódot szerványoltunk
  • Taranov
    Köszönöm szépen :D
  • Bercy #3971
  • B0B0
    Re: :DD
  • B0B0
    Köszíí! :)
  • Bercy #3968
    BSZN!!!
  • Taranov
    Boldog szülinapot!
  • B0B0
    ;)
  • OPM
    +1
  • Taranov
    Nincs abban semmi rossz, nem muszáj egyetértenünk :)
  • B0B0
    Nem értek egyet.
  • Taranov
    Én is Altintopot tartom jobbnak Mor3llohoz hasonlóan, Schweini a világbajnokságon és már előtte is maradandót alkotott, de az idei szezonkezdet óta Altintop több hasznot hozott a csapatnak.
  • Mor3llo
    Képességeiben iden, de a mostani teljesítménye alapján nehezen...
  • B0B0
    Sokkal jobb mint a török! Ez nem kérdés!
  • Mor3llo
    De Schweini most biztosan nem jobb Altintopnál szvsz.Igazán Schweini alibizik mostanában!Sőt...már nem kevés ideje.
  • Gabe18
    Engem annyira nem érdekel hogy török vagy micsoda,bár kétség kivül a Bayern-ben német játékosokat látok legszívesebben.
    De nem hittem volna hogy kezdő helyet tud magának kiharcolni.Viszont teljessen jogossan elérte hogy kezdő legyen,az első időkben jó játékal,gólokal.Viszont egy ideje látványosan visszaesett ,és erről jutott eszembe ez a Schalkés vélemény.
  • Mor3llo
    Lesz ez még jobb is ! Ez a vereség arra mindenképp jó, hogy a földre visszaszálljunk, és tanuljunk a hibáinkból.Hitzfeld rendet fog itt tenni, az már biztos.
  • Mor3llo
    Mindig is elítéltem az a nézetet, hogy aki nem francia,brazil,német, argentín,olasz stb. , az nem lehet hasznos, és jó játékos.Igenis lehet.
  • Taranov
    Csak azért pikkelsz/pikkeltek Altintopra, mert török, ez megy már mióta kiderült, hogy stabil kezdő lesz.
  • Taranov
    Engem nem az elmúlt 2 hét bánt, hanem az a hullámvölgy, amiben a Bayern évek óta benne van. A tavalyi év mindenképp ide sorolható, de már Ballack idején (az utolsó évben) is voltak problémák. Attól tartok, hogy ebből a hullámvölgyből még mindig nem került ki a csapat.
  • Gabe18
    Mindenkinek gratulálok aki ezt a szánalmas vergődést végignézte (ezáltal magamnak is).
    Egy pillanatig nem volt esélyünk,már az elején belementünk ebbe a nagy rohanásba amit a Stuttgart erőltetett ránk,és ami haza pályán,saját közönség előtt sokkal jobban végre is hajtott..Sajnos tökéletessen igazam lett hogy Podolski újra csak árnyéka volt önmagának,na ez nem a mai meccs miatt érdekes,mert ma mindenki az volt,hanem a Bolton meccs cseréje miatt.
    És amúgy én egyszerüen nem értem hogy hogy képzelik ezt a vezetőink,de én már nagyon unom hogy a támadásaink 80% arra épül hogy Jansen-Lahm-Ribery szélen elmegy,beível,aztán várjuk hogy majd Toni vagy Klose fejel.Ez egy eleme a játéknak,néha helyzetet lehet belőle kialakitani,de egy egész támadójátékot erre alapozni...Még az első meccseken talán meglepő volt,de mára minden ellenfél felkészül belőle,ráadásul általában olyan rosszak a beadások hogy egyáltalán esély sincs hogy bármi helyzet legyen.
    Most különösebb negativ embert felesleges keresni,mindenki nulla volt.De mára megérett bennem egy gondolat.Még az első meccseink vagy a ligakupa alatt egy Schalke szurkolo irta,hogy majd meglátjuk,Altintop az első meccseken brillirozni fog,de aztán gyorsan és fokozatossan elszürkül és korántsem az lesz mint amit addig láttunk tőle.El kell ismernem,tökéletessen igaza lett...
  • Gabe18
    A mai nap és az elmúlt 2 hét után jobb lesz ha szépen lahajtott fejel elballagunk,és mély kussba merülünk mindenféle bajnoki cimekről,triplázásról,óriási csodajátékról,70 milliós igazolásokról.
    Aztán majd ha irtózatos küzdelmek,hajtás és harc után nyerünk valamit,akkor lehet újra kikiáltani hogy mennyire jók is vagyunk.
    Kegyetlenül elszálltunk valahova a fellegekbe,a csapat,a vezetőség,és mindenki.
    Én mint Bayern szurkolo marha szarul érzem magam,amit nem hittem volna pár héttel ezelőtt...
  • 5w0rdf15h
    NC