Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
viktor8806
viktor8806
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=113075
Tudom itt sokan örömtáncban törnek ki de én nagyon sajnálom.Egy újabb német játékos ment el,akit nem fogunk megfelelõen pótolni...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Jövõre egy teljesen más csapatot látunk...nemtom h jó ez vagy rossz
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
bajnokcsapat! 😊
tetszik ez az új mez (y)
Egyébként már 3-1 az 57. percben!<#eljen>#eljen>
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Lukas Podolski még mindig csak húsz éves, ám már több éve alapembere a Kölnnek. Balszerencséjére a csapat nem üti meg a hatvanas-hetvenes-nyolcvanas évek kiváló kölni együtteseinek erejét, ezúttal sem tudta kiharcolni a bentmaradást.
Köln 2004-ben is búcsúzott az élvonaltól és Podolskit akkor is több együttessel hírbe hozták, ám a fiatal játékos akkor még nagyon ragaszkodott ahhoz a csapathoz, ahol nevet szerzett magának.
Vezérletével vissza is jutottak az élvonalba, ahol továbbra is az õ színeikben játszott, de miután újra kiestek, váltani akar.
„Két éve követtem a Kölnt a második ligába, még egyszer nem akarom ezt megtenni. – nyilatkozta a lengyel származású támadó. Nagyon fontos a jövõm, a válogatott karrierem szempontjából, hogy továbbra is az élvonalban szerepeljek.”
Podolski elmondta, legszívesebben a Bayern Münchenben folytatná. Kölnben 2008-ig van élõ szerzõdése, ám a kontraktusban van egy olyan pont, hogy a 2006/07-es szezon után egymillió euróért távozhat. Állítólag a Bayern 8-10 millió eurót is kifizetne a fiatal tehetségért.
„Nagyon remélem, hogy a két csapat minél elõbb megegyezik és jövõre már a Bayern színeiben játszhatok.” – fejezte be Podolski.
Az elsõ félidõben a kiesõ jelölt ellen egy valamirevaló helyzetet tudtunk kialakitani,amikor Santa Cruz a kersztbe jövõ labdát alig találta el és mellé ment.A Lautern harcolt,és egy kiugratás után vezetést szerzett.Kicsit késõbb meg felsõkapufáig jutottak,simán lehetett volna a félidõ 0-2,a kiesõjelöltel szemben...Engem teljessen felidegesitett a produkció,más Bayernes fórumokon igen erõs kritikát irtam a szünetben.De egyszerüen felháboritó amit csinálunk.
A 2. félidõben a szokásos belehuzás,ellenfél kapu elé szoritás,tul sok ötlet nélküli,de támadó játék.Aztán szögletbõl Ottl egyenlitet, a másik meccsen a Hertha már vezetett a hamburg ellen,onnan már csak a tili-toli ment hogy vége legyen.

,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH
Akkor igaza volt, 2003-ban BL elõdöntõsek voltunk és bajnokságot nyertünk, elõzõ évben BL-t nyertünk. Úgyhogy formánk jobb volt...
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Lincoln meg egy zseni, nagyon örülnék neki Palack helyett!!
Amúgy meg Roque játszott most Ballack helyén a Stuttgart ellen! Láttátok?
Én nem láttam, de azt olvastam, hogy nagyon jól megoldotta a feladatát!
"Németország: Lincolnra hajt a Bayern
A Bayern München a nyáron szeretné megszerezni Lincolnt, a Schalke brazil futballistáját. Karl-Heinz Rummenigge, a klubot mûködtetõ gazdasági társaság vezetõje kijelentette, a Chelsea-hez távozó Michael Ballack utódját látja a 27 éves középpályásban. Lincoln szerzõdése 2008 nyarán jár le a gelsenkirchenieknél, akik feltétlenül meg akarják tartani."
a kulcs jelenleg, 2003-ban... Bajod mi neked? Gyógyszerhez odaférsz? 😄DD
Bár nem tudom, hogy vannak-e Magyarországon Palermo drukkerek 😄
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.