Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de a Leverkusen a fasza csapat<#worship><#worship><#nyes><#vigyor1>

viktor8806

Hát sajna nem lesz a Bayern olyan jó csapat nélküle.<#rinya>

viktor8806

djemba-djemba
Miamiban a bajorok!jó story

én is sajnálom h elmegy, hogy fog kinézni a Bayern jövõre karmester nélkül?

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

B0B0
Én annak örülök, hogy végre eldõlt, de sajnos vele egy kaliberû játékost nem nagyon tudunk majd szerezni 😞

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

n1 banner

"Chelsea: eldõlt, jön Ballack!"

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=113075

Tudom itt sokan örömtáncban törnek ki de én nagyon sajnálom.Egy újabb német játékos ment el,akit nem fogunk megfelelõen pótolni...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Taranov
Ja éééértem. Köszi a magyarázatot.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

djemba-djemba
Most nyáron 8-10et kell érte adni, vagy várni kell jövõ nyárig, és akkor jöht 1 milláért. Poldi már jönne...

Szép képek!<#worship>
Jövõre egy teljesen más csapatot látunk...nemtom h jó ez vagy rossz

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

B0B0
A Nemzeti Sport firkászánl reklamálj! 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Taranov
Ez az állítólag kezdetu mondat valószínuleg kacsa, mivel ha 1 milláért eljöhet, akkor miért adnának érte 8-10-et?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

a 3 búcsúzó:

bajnokcsapat! 😊

tetszik ez az új mez (y)

djemba-djemba
Elõször kezdõ Dos Santos! Kíváncsi vagyok, hogy mit alkot!

Egyébként már 3-1 az 57. percben!<#eljen>

5w0rdf15h
<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#rinya><#rinya> nemá õ legjobb baloldali kp 😞

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

röviden és tömören: vsz ma játszik utoljára Zé bajor mezben

5w0rdf15h
na most magyarul is pls mer nem mindenki tud németül 😊

"Der Brasilianer Ze Roberto wird den Rekordchampion nach dem Erhalt der Meisterschale am Samstag wohl verlassen." <#wow2>

A Bayern München középpályása, Jens Jeremies bejelentette visszavonulását.

B0B0
"A Köln labdarúgócsapata elbúcsúzott az elsõ osztálytól, így valószínûleg nem tudja megtartani legjobbját, Lukas Podolskit. Az ifjú válogatott támadó egy interjúban elmondta, legszívesebben a Bayern Münchenben folytatná.

Lukas Podolski még mindig csak húsz éves, ám már több éve alapembere a Kölnnek. Balszerencséjére a csapat nem üti meg a hatvanas-hetvenes-nyolcvanas évek kiváló kölni együtteseinek erejét, ezúttal sem tudta kiharcolni a bentmaradást.
Köln 2004-ben is búcsúzott az élvonaltól és Podolskit akkor is több együttessel hírbe hozták, ám a fiatal játékos akkor még nagyon ragaszkodott ahhoz a csapathoz, ahol nevet szerzett magának.
Vezérletével vissza is jutottak az élvonalba, ahol továbbra is az õ színeikben játszott, de miután újra kiestek, váltani akar.
„Két éve követtem a Kölnt a második ligába, még egyszer nem akarom ezt megtenni. – nyilatkozta a lengyel származású támadó. Nagyon fontos a jövõm, a válogatott karrierem szempontjából, hogy továbbra is az élvonalban szerepeljek.”
Podolski elmondta, legszívesebben a Bayern Münchenben folytatná. Kölnben 2008-ig van élõ szerzõdése, ám a kontraktusban van egy olyan pont, hogy a 2006/07-es szezon után egymillió euróért távozhat. Állítólag a Bayern 8-10 millió eurót is kifizetne a fiatal tehetségért.
„Nagyon remélem, hogy a két csapat minél elõbb megegyezik és jövõre már a Bayern színeiben játszhatok.” – fejezte be Podolski.

5w0rdf15h

Nagyszerüen...<#zavart2>

Az elsõ félidõben a kiesõ jelölt ellen egy valamirevaló helyzetet tudtunk kialakitani,amikor Santa Cruz a kersztbe jövõ labdát alig találta el és mellé ment.A Lautern harcolt,és egy kiugratás után vezetést szerzett.Kicsit késõbb meg felsõkapufáig jutottak,simán lehetett volna a félidõ 0-2,a kiesõjelöltel szemben...Engem teljessen felidegesitett a produkció,más Bayernes fórumokon igen erõs kritikát irtam a szünetben.De egyszerüen felháboritó amit csinálunk.
A 2. félidõben a szokásos belehuzás,ellenfél kapu elé szoritás,tul sok ötlet nélküli,de támadó játék.Aztán szögletbõl Ottl egyenlitet, a másik meccsen a Hertha már vezetett a hamburg ellen,onnan már csak a tili-toli ment hogy vége legyen.

Taranov
Hogy volt?

A mai újabb kritikán aluli produkció ellenére is 2006 német bajnoka a Bayern München!

Zolcsi01
A Real Madrid jellenleg akkor is szánalmas.

,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

B0B0
mégis te lovagolsz rajta annyira

DJ Bee18
nem én hoztam föl 3 éves témát...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

B0B0
Haljál már bele ebbe!

DJ Bee18
baszki 2003-ban írta, hogy jelenleg. Nem most, attól hogy te látod... NEM AKTUÁLIS
Akkor igaza volt, 2003-ban BL elõdöntõsek voltunk és bajnokságot nyertünk, elõzõ évben BL-t nyertünk. Úgyhogy formánk jobb volt...

B0B0
Palack? 😄DDDD

ja mindenhol dícsérték SantaClaust <#eljen>

Lincoln meg egy zseni, nagyon örülnék neki Palack helyett!!

B0B0
Santa Cruz?

djemba-djemba
Sztem azért Lincoln nem egy rossz játékos, sõt!

Amúgy meg Roque játszott most Ballack helyén a Stuttgart ellen! Láttátok?

Én nem láttam, de azt olvastam, hogy nagyon jól megoldotta a feladatát!

B0B0
Ahonnan és amilyen játékost akarnak venni, az szánalmas

Taranov
Miért szánalmas?

B0B0
Ismét egy szánalmas hír:
"Németország: Lincolnra hajt a Bayern

A Bayern München a nyáron szeretné megszerezni Lincolnt, a Schalke brazil futballistáját. Karl-Heinz Rummenigge, a klubot mûködtetõ gazdasági társaság vezetõje kijelentette, a Chelsea-hez távozó Michael Ballack utódját látja a 27 éves középpályásban. Lincoln szerzõdése 2008 nyarán jár le a gelsenkirchenieknél, akik feltétlenül meg akarják tartani."

B0B0
Õ egy fasza srác! 😊

B0B0
Tilos régi hsz-ekre reagálni? Mert akkor szólj, hogy átírjuk a szabályzatot!!

Taranov
Ez az egyik Sport1-es kommentátor beszólása.

5w0rdf15h
de vannak énis az vok 😛

DJ Bee18
a döntõset? <#hehe><#hehe><#eplus2><#mf2>

DJ Bee18
hát jelenleg a Madridnak megy jobban

a kulcs jelenleg, 2003-ban... Bajod mi neked? Gyógyszerhez odaférsz? 😄DD

Taranov
Palermo drukker létedre nem vagy olyan rossz ember :-)
Bár nem tudom, hogy vannak-e Magyarországon Palermo drukkerek 😄

Taranov
Eddig sem volt az 😊

B0B0
Hajrá! Én megválasztottalak! 😊

B0B0
Nem. Csak zaki stílusa nem jött be

REALista
Durcás vagy Bobi???

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

gabber_saviola
dobd a mélt <#vigyor3>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

5w0rdf15h
elvállalnám eztis ha lehet 😊 persze ha többiek is beleegyeznek 😊