14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#4030 hát ha Berbatovot hozzák akkor Podolski tuti megy...megaztán Toni-Klose párossal nemtom milesz... -
#4029 Bayern München labdarúgócsapata tavaly nyáron klubrekordot jelentő 84,5 millió eurót költött új játékosokra. Ennek a nagybevásárlásnak a keretében többek között a világbajnok olasz Luca Toni és a francia Franck Ribéry került a német rekordbajnokhoz.
Ugyanakkor az új évben az első hír a csapattal kapcsolatban az volt, hogy a vezetőedző a svájci Ottmar Hitzfeld a szezon végén távozik a csapattól. Ennek ellenére a téli átigazolási szezonban újabb nagy neveket szeretne szerződtetni a klub.
Olasz sajtóértesülések szerint a Bayern 22 millió eurót áldozna Goran Pandevre, a Lazio csatárára, akinek 2011-ig szól a szerződése a római csapatnál. A 24 éves macedón válogatott futballista ezt megerősítette a Gazzetta dello Sportnak, szerinte a két klub és ügynöke már a végleges megállapodás küszöbén áll.
Az angol lapok ugyanakkor arról cikkeznek, hogy a bolgár Dimitar Berbatov kerül a Bayernhez. Emil Dancsev, a 27 esztendős támadó ügynöke arról beszélt, hogy pártfogoltja Németországban egyetlen klubban lenne hajlandó játszani, az pedig a Bayern, mivel most már szeretne egy nagy trófeát elhódítani.
Berbatov - akit mellesleg a Chelsea és a Manchester United is szeretne a soraiban tudni - korábban futballozott Németországban, 2006 nyarán 16,5 millió euróért került a Bayer Leverkusentől jelenlegi csapatához, az angol Tottenham Hotspurhöz.
A Bayern egyébként már szerződtetett a télen egy játékost, hiszen decemberben a klub vezetése bejelentette, hogy 12,3 millió euróért leigazolta a Sao Paulo tehetségét, a 18 éves Brenót.
-----------------------------------------------------------------
Szerintem nem kéne ilyen Pandev féléket összeszedni, Berbatov viszont jó lenne, csak kérdés kinek a posztjára szánják. -
#4028 Hitzfeld: Nyáron megyek! -
#4027 Kár, hogy ez csak összefoglaló :( -
#4026 De nem adja :( Vagy csak késik. -
#4025 De jó, hogy szóltál! Köszi! -
#4024 Ma 12:45-től az Eurosport leadja a 2001-es BL döntőt! :) -
#4023 Az -
#4022 Én egyébként arra számítok, hogy ezekután nem lesz sok nehézség az UEFA Kupában, innentől csak komolyabban veszik a fiúk, mint eddig. -
#4021 Az FC Girondins de Bordeaux az az igazi Bordeaux? :)
Mert ők végülis a németnél nem (sokkal) gyengébb francia bajnokságban elég jó helyezéseket szoktak elérni. -
#4020 Na! Az Aberdeen-t kaptuk! Őket kötelező lealázni, utána már ranfosabb ellenfél jöhet (RSC Anderlecht vagy FC Girondins de Bordeaux) -
#4019 Grat a Bayernnek! -
#4018 Nálam is Ribéry toronymagasan a legjobbja a meccsnek. Nem mellesleg Toni 4 góljából 3-at neki köszönhet (ő passzolta le).
Kicsit Klose-t sajnálom, jó lett volna, ha lő ő is egyet. :(
Kahn meg...pff :) -
Gabe18 #4017 Hát ilyen amikor szinte minden sikerül.
Ki tudja ha Kahn még 0-0-nál nem védi a görög ziccert mi lett volna.De hát az már nem számit.
Persze hiba lenne most azt mondani hogy minden ok,újra a csúcson vagyunk.Viszont végre amit csináltunk annak lett eredménye.
Amúgy hiába Toni 4 gólja,nálam ma is Ribery a meccs embere,szinte minden támadásban benne volt,őrület mit robotol egy meccsen,és emellett amikor kell bedob egy-két olyan trükköt hogy a bárki megirigyelhetné.
Toni ma azt tudta játszani amiben jó,meg is lett az erdménye.
Csak azt remélem, hogy ez egy előjel a tavaszra,és majd valahonnan innen folytatjuk. -
#4016 Szép évzárás volt! :) -
#4015 na kell a pite ? :DDDDDD vááá igen!! -
#4014 nekem tetszik ;) -
#4013 Kezd csúnya lenni :) -
#4012 Lahm gól. 6:0 -
#4011 Lell gól. 5:0
Végra 'A' Bayern játszik! -
#4010 Toni gól. 4:0 ide -
#4009 Toni gól. 3:0 ide -
#4008 Én sajnos ezt sem tudom figyelemmel kísérni :( -
#4007 Ribéry nagyot játszik ma! Toni meg már kétszer beköszönt! :) -
#4006 AZTA KURVA ÉLETBE? KAHN MEKKORÁT VÉDETT!!!!!! -
#4005 Jaja, nem kell végre stream-elni! :)
Most kezdődik! Nyerni kell! Csak az az elfogadható! -
#4004 Pro7 adni fogja a meccset. Végre meg tudom nézni a Bayern meccsét :) -
#4003 :) -
#4002 Hát szerintem a mai eredménytől függetlenül eléggé ciki ez a 3. helyezés, ha már nem verünk le mindenkit ezzel a kerettel, akkor nagyjából mindegy is, hogy az Arisz Szaloniki ellen mit játsszunk (csak ne veszítsünk). Ami nekünk presztízsmeccs lenne, az legfeljebb egy Olimpiakosz elleni BL meccs lenne, szerintem :) -
#4001 Ma UEFA kupa meccs:
"Az F-jelű négyesben ... a szituáció: még senki sem lehet biztos a dolgában, és egyedül a Crvena zvezda nem juthat már tovább.
A jelenleg harmadik Bayern München a második görög Arisz Szalonikit fogadja, míg a Braga a szerb Crvena Zvezdával mérkőzik Portugáliában. Az első helyen álló angol Bolton már mind a négy mérkőzését lejátszotta, így sorsáról a többiek döntenek. A német listavezetőnek egy döntetlen is elegendő, győzelmével az első helyen végezne."
[nso.hu]
Kurva jó lenne ma nyerni, mert az a hét végi 0-0 nem éppen volt dicső! -
#4000 Beszólt az öreg, eltiltották -
#3999 Köszi!
Ez tényleg szivattyú! :DD -
#3998 én igen, de nézd meg te is -
#3997 Ribery kicsit megszívatta a kapust :) -
#3996 Látta valaki a gól? -
#3995 Ribéry megint nagyon hajtott és nem is volt rossz. A tegnapi meccs egyértelműen Altintopon ment el. A labdái 99%-t eladta. Egy hatalmas passza volt, amir Ribérynek be kellett volna rúgnia, de azon kívül csak kárt okozott. -
#3994 piszok mód nem hajtanak a srácok, 1-2 kivétellel... -
#3993 Tegnapi meccs=0 elég nagy szégyen ez.... szét kellett volna vernünk ezt a csoportot, erre meg... -
#3992 Hát nekem az nem megy... -
#3991 meg a ZDF