14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • 5w0rdf15h
    hát ha Berbatovot hozzák akkor Podolski tuti megy...megaztán Toni-Klose párossal nemtom milesz...
  • B0B0
    Bayern München labdarúgócsapata tavaly nyáron klubrekordot jelentő 84,5 millió eurót költött új játékosokra. Ennek a nagybevásárlásnak a keretében többek között a világbajnok olasz Luca Toni és a francia Franck Ribéry került a német rekordbajnokhoz.

Ugyanakkor az új évben az első hír a csapattal kapcsolatban az volt, hogy a vezetőedző a svájci Ottmar Hitzfeld a szezon végén távozik a csapattól. Ennek ellenére a téli átigazolási szezonban újabb nagy neveket szeretne szerződtetni a klub.

Olasz sajtóértesülések szerint a Bayern 22 millió eurót áldozna Goran Pandevre, a Lazio csatárára, akinek 2011-ig szól a szerződése a római csapatnál. A 24 éves macedón válogatott futballista ezt megerősítette a Gazzetta dello Sportnak, szerinte a két klub és ügynöke már a végleges megállapodás küszöbén áll.

Az angol lapok ugyanakkor arról cikkeznek, hogy a bolgár Dimitar Berbatov kerül a Bayernhez. Emil Dancsev, a 27 esztendős támadó ügynöke arról beszélt, hogy pártfogoltja Németországban egyetlen klubban lenne hajlandó játszani, az pedig a Bayern, mivel most már szeretne egy nagy trófeát elhódítani.

Berbatov - akit mellesleg a Chelsea és a Manchester United is szeretne a soraiban tudni - korábban futballozott Németországban, 2006 nyarán 16,5 millió euróért került a Bayer Leverkusentől jelenlegi csapatához, az angol Tottenham Hotspurhöz.

A Bayern egyébként már szerződtetett a télen egy játékost, hiszen decemberben a klub vezetése bejelentette, hogy 12,3 millió euróért leigazolta a Sao Paulo tehetségét, a 18 éves Brenót.
    -----------------------------------------------------------------
    Szerintem nem kéne ilyen Pandev féléket összeszedni, Berbatov viszont jó lenne, csak kérdés kinek a posztjára szánják.
  • B0B0
    Hitzfeld: Nyáron megyek!
  • Taranov
    Kár, hogy ez csak összefoglaló :(
  • Taranov
    De nem adja :( Vagy csak késik.
  • Taranov
    De jó, hogy szóltál! Köszi!
  • B0B0
    Ma 12:45-től az Eurosport leadja a 2001-es BL döntőt! :)
  • B0B0
    Az
  • Taranov
    Én egyébként arra számítok, hogy ezekután nem lesz sok nehézség az UEFA Kupában, innentől csak komolyabban veszik a fiúk, mint eddig.
  • Taranov
    Az FC Girondins de Bordeaux az az igazi Bordeaux? :)
    Mert ők végülis a németnél nem (sokkal) gyengébb francia bajnokságban elég jó helyezéseket szoktak elérni.
  • B0B0
    Na! Az Aberdeen-t kaptuk! Őket kötelező lealázni, utána már ranfosabb ellenfél jöhet (RSC Anderlecht vagy FC Girondins de Bordeaux)
  • Taranov
    Grat a Bayernnek!
  • B0B0
    Nálam is Ribéry toronymagasan a legjobbja a meccsnek. Nem mellesleg Toni 4 góljából 3-at neki köszönhet (ő passzolta le).

Kicsit Klose-t sajnálom, jó lett volna, ha lő ő is egyet. :(

Kahn meg...pff :)
  • Gabe18
    Hát ilyen amikor szinte minden sikerül.
    Ki tudja ha Kahn még 0-0-nál nem védi a görög ziccert mi lett volna.De hát az már nem számit.
    Persze hiba lenne most azt mondani hogy minden ok,újra a csúcson vagyunk.Viszont végre amit csináltunk annak lett eredménye.
    Amúgy hiába Toni 4 gólja,nálam ma is Ribery a meccs embere,szinte minden támadásban benne volt,őrület mit robotol egy meccsen,és emellett amikor kell bedob egy-két olyan trükköt hogy a bárki megirigyelhetné.
    Toni ma azt tudta játszani amiben jó,meg is lett az erdménye.
    Csak azt remélem, hogy ez egy előjel a tavaszra,és majd valahonnan innen folytatjuk.
  • B0B0
    Szép évzárás volt! :)
  • Mor3llo
    na kell a pite ? :DDDDDD vááá igen!!
  • Bercy #4014
    nekem tetszik ;)
  • B0B0
    Kezd csúnya lenni :)
  • Bercy #4012
    Lahm gól. 6:0
  • Bercy #4011
    Lell gól. 5:0
    Végra 'A' Bayern játszik!
  • Bercy #4010
    Toni gól. 4:0 ide
  • Bercy #4009
    Toni gól. 3:0 ide
  • Taranov
    Én sajnos ezt sem tudom figyelemmel kísérni :(
  • B0B0
    Ribéry nagyot játszik ma! Toni meg már kétszer beköszönt! :)
  • B0B0
    AZTA KURVA ÉLETBE? KAHN MEKKORÁT VÉDETT!!!!!!
  • B0B0
    Jaja, nem kell végre stream-elni! :)

Most kezdődik! Nyerni kell! Csak az az elfogadható!
  • Bercy #4004
    Pro7 adni fogja a meccset. Végre meg tudom nézni a Bayern meccsét :)
  • B0B0
    :)
  • Taranov
    Hát szerintem a mai eredménytől függetlenül eléggé ciki ez a 3. helyezés, ha már nem verünk le mindenkit ezzel a kerettel, akkor nagyjából mindegy is, hogy az Arisz Szaloniki ellen mit játsszunk (csak ne veszítsünk). Ami nekünk presztízsmeccs lenne, az legfeljebb egy Olimpiakosz elleni BL meccs lenne, szerintem :)
  • B0B0
    Ma UEFA kupa meccs:

"Az F-jelű négyesben ... a szituáció: még senki sem lehet biztos a dolgában, és egyedül a Crvena zvezda nem juthat már tovább.

A jelenleg harmadik Bayern München a második görög Arisz Szalonikit fogadja, míg a Braga a szerb Crvena Zvezdával mérkőzik Portugáliában. Az első helyen álló angol Bolton már mind a négy mérkőzését lejátszotta, így sorsáról a többiek döntenek. A német listavezetőnek egy döntetlen is elegendő, győzelmével az első helyen végezne."
    [nso.hu]

Kurva jó lenne ma nyerni, mert az a hét végi 0-0 nem éppen volt dicső!
  • B0B0
    Beszólt az öreg, eltiltották
  • B0B0
    Köszi!

Ez tényleg szivattyú! :DD
  • banok
    én igen, de nézd meg te is
  • Mor3llo
    Ribery kicsit megszívatta a kapust :)
  • B0B0
    Látta valaki a gól?
  • B0B0
    Ribéry megint nagyon hajtott és nem is volt rossz. A tegnapi meccs egyértelműen Altintopon ment el. A labdái 99%-t eladta. Egy hatalmas passza volt, amir Ribérynek be kellett volna rúgnia, de azon kívül csak kárt okozott.
  • Mor3llo
    piszok mód nem hajtanak a srácok, 1-2 kivétellel...
  • France men
    Tegnapi meccs=0 elég nagy szégyen ez.... szét kellett volna vernünk ezt a csoportot, erre meg...
  • B0B0
    Hát nekem az nem megy...
  • banok
    meg a ZDF