14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#13213 kiestünk -
#13212 vége!!!!!!!!!!!!
sajnálom hogy ilyen hamar
gratula a Reálnak -
lord nihilus #13211 :( -
#13210 de Lahm végre jobb-bekk -
lord nihilus #13209
Dante-Boateng megint?:D
-
lord nihilus #13208 érdekes cikk -
#13207 vagy Heynckest :D -
lord nihilus #13206 vissza kéne igazolni Gomezt csak erre a meccsre -
#13205 srácok én már rágom a küszöböt ezerrel!
NYERNI KELL!!!
LA BESTIA NEGRA! -
lord nihilus #13204 1-1-re számítok -
#13203 Sajnos erzek benne igazsagot. Ma este sok minden kiderul. -
#13202 „A Bayern a meccseinek kilencven százalékát megnyeri, ez tény. A Bundesligában a labdabirtoklással megfélemlítik az ellenfeleiket, de ilyen magas szinten ez már nem jön be. A Manchester United, a Chelsea, vagy épp a Real Madrid játékosai máshogy védekeznek, ott nem működik ez a taktika. Ez nem kézilabda, nem lehet a tizenhatos előtt passzolgatni. Guardiola elérte a határait a taktikájával, ráadásul Ribéry sincs csúcsformában. Miattuk beszélhetünk krízisről" – mondta Effenberg a goal.com-nak. -
#13201 1-1 lesz és akkor egy az egybe bejön amit álmodtam:D
továbbjutásba már nem reménykedek, amilyen formába van a csapat már egy jó ideje kb csak a csoda segíthet.
-
#13200 na mi lesz holnap?
mit gondoltok?
szerintem 2-1 re nyerünk de ez ugye kevés lesz
szerintem idén se lesz címvédés... -
lord nihilus #13199 Ez érdekes, kicsit kinyílik az ellenfél, picit jobban előrefele játszanak a mieink (kevesebb fölösleges passz) és egyből futószalagon jönnek a helyzetek, de Pep a 3. gólnál nem mondhatnám, hogy örült. -
lord nihilus #13198 Ha szerencsénk van és Holger visszanyeri esetleg a régi formáját, lehet egy Martínez-Badstuber kettős ősszel. -
Gabe18 #13197 Védelmünk nincs. Dantet remélem k...a gyorsan eladjuk valakinek mert most már elegem van abból csávóból. Össze-vissza rohangál, középső védő létére az oldalvonaltól kezdve mindenhol lézeng amerre éppen gondolja. Szerencsétlen Alaba húzódik helyette be amíg ez keresgéli a helyét.
Persze nem csak az ő hibája, labdavesztés után átrohan rajtunk a Werder is. Schweinsteiger-Martinez kb semmi szűrést nem végez, így esélytelen a hátsó rész is.
Bíztam benne hogy az edzői stáb tud ezzel kezdeni valamit, de úgy tűnik semmi... Ezt látva most már én se nagyon bizakodom a keddet illetően. Mire elöl esetleg összehozunk 1-2 gólt, kapunk is ugyanannyit. -
lord nihilus #13196 sajnos most is jönnek nagyon a kontrák -
SzocsA #13195 Az idegenben lőtt gól, hiányozni fog nagyon! -
lord nihilus #13194 az emelkedése legalább jó :D
-
IXEMGabeo #13193 gyenge meccs volt, de várható, hogy a Real be fog állni és egy kontra gólt belőnek...
Bayern ugyanúgy, mint a MU ellen a második meccsen bizonyítani fognak -
Gabe18 #13192 Úgy lehet azt mondani, hogy nem kaptunk ki teszem azt 3-0-ra, ami simán benne lett volna ha ész nélkül nekik megyünk a Bernabeu-ban, csak azért hogy megfeleljünk azon szurkolói igényeknek hogy ezt a párharcot már az első meccsen el kell dönteni a magunk javára.
Látom itt sokan teljesen elsiklanak afelett hogy a Real Madrid volt az ellenfél, akik ma a Bayern mellett talán a legjobb, legerősebb kerettel rendelkező csapat a világon. -
Gabe18 #13191 Mert talán Heyckes aztán motivátor volt...
Nyilvánvaló hogy ez a feladat Sammer-é. -
#13190 Az a baj,hogy Pep nem mondható jó motivátornak...tehát ő letud tenni egy alapot,amit aztán a csapat meglovagol,jönnek az eredmények,de ha valami porszem bekerül a gépezetbe,a fejekben valami megváltozik,nem tud mit tenni,ez volt nálunk 2012 tavaszán,1 hét alatt bebuktuk a BL-t meg a bajnokságot,és nem tudott új dolgot előhúzni. Erős egyéniség,de nincs meg benne az a képesség,hogy harcossá tegye a játékosait,inkább tanárnak mondható. -
#13189 Remelem ez a vereseg elegendo lesz ahhoz, hogy valaki rendet tegyen a fejekben. Amiota megnyertuk a bundesligat a csapat leeresztett. A lendulet elfogyott. Nagyon kene most, hogy valami felrazza a csapatot.
-
#13188 Nem fatális vereség, hanem fatális hülyeség.
Már ne haragudj, de hogy lehet azt mondani, hogy egy edző (jelen esetben Pep Guardiola) elégedett a csapata (jelen esetben a Bayern München) 1-0-ás vereségével? Ki az az edző, aki elégedett a vereséggel? Akármennyire is két meccsben gondolkoznak, egy vereséggel soha semmilyen körülmények között nem lehet elégedett egy edző. Még ha minimális is a másik csapat előnye. És ha figyelmesen nézted a mérkőzést, akkor Pep mozdulatairól mindent le lehetett olvasni csak az elégedettséget nem. Aki elégedett az 1-0-val az nem veri földhöz a vizes palackot, nem rugdossa a földet és nem áll úgy a technikai zónában, mint aki a saját gyászmenetét nézi. És érdemes volt megnézni lefújás után a Bayern játékosok arcát is, mert a csalódottság mindenkiére kiült. -
Gabe18 #13187 Miért? Ez alanyi jogon jár nekik vagy mi?
Lehet hogy rúg, lehet hogy nem. A védőinknek úgy kell(ene) játszani hogy ne rúgjanak. -
#13186 Ha azt nézem, hogy egy nagyon jó formában levő Real ellen idegenben 1-0 kapunk ki...még el is fogadható az eredmény.
Az már aggasztóbb, hogy a hőn áhított idegenbeli gól nem lett meg. De ami talán még parásabb...hogy Münchenben tök ugyanez lesz a felállás. Bazinagy játékfölény, pár helyzet, közben gyilkos Real kontrák.
Ha nem tudunk változtatni a kapu előtti kiszámítható játékon, és elengedünk 1-2 kontrát, akkor nem lesz miről beszélni.
Lahm jobbhátvéd, Martinez vkp, Kroos-Schweini feljebb. Enélkül kb felesleges lesz kiállni (annak ellenére, hogy Rafinhával ma sem volt különösebb probléma). De talán a legfontosabb....Ribéryvel kell valamit csinálni, borzalmas nézni, amit mostanában művel. A tavalyi magic-left-side egy kalap szart nem ér jópár hete. -
#13185 real gólt fog lőni idegenben ez fix egy kontrából.
kérdés hogy képesek vagytok e lőni 3at -
#13184 Volt h gólt lőtt a Realnak, de az biza nem ma volt :)) -
argo001 #13183 Ki fogja lőni a gólokat? Pizarro? :D -
#13182 csak a szokásos...
de majd Münchenbe nyerünk 3-0-ra... -
argo001 #13181 Csalódott vagyok. Nem is az 1-0 miatt, mert az bőven vállalható lenne.
A mutatott produkció miatt... -
#13180 egy Kroos lövésre emlékszem. Jaa, meg tényleg, volt egy Robben lövés is, amikor tök egyedül vitte a 3 védőre. De nyilván ha többet lövünk kapura, nagyobb az esély h vmelyik jó lesz. -
#13179 lőttek ők, nézd meg milyenek voltak ezek a lövések...
-
#13178 fatális vereség alatt azt értem, hogy lényegébe egy veszélyes helyzetünk nem volt, ja de götze emg mülleré talán annak nevezhető..
emelett volt egy rakás szöglet, de nulla gól.
de ha ezen meccs tükrébe sem látod hogy a taktikánkat megint agyon ütötték a csapat meg nem tudott váltani, hát azzal én enm tudok mit kezdeni.
talán le kéne venni a szemellenzőt a nagy guardiola mámorba és beismerni, hogy ez nem működik, mert ez látszik meccsről-meccsre.
de igaz még nem szaladtunkk bele egy oylan gazi alázós vereségbe, szóval minden rendbe..(persze most sem rajtunk múlt hogy ez csak 1-0 lett) -
#13177 nem fatális vereség. taktikai vereség. És sztem örülhetünk h csak 1-0. Kiveszett az él a csapatból. Távoli lövés nuku, pedig Robben, Kroos, Schweini triónak "jól állna".
Mondom, nekem csalódás ez a mai meccs. De azért reménykedem, h otthon behúzzuk. -
Gabe18 #13176 1-0 = fatális vereség. Gratulálok...
Elhiszem hogy a hozzád hasonlók csak a 4-0-ák bűvöletében élnek, de sajnos fel kéne ébredni hogy általában ez nem így egy ezen a szinten mint egy BL elődöntő. -
#13175 Nemtudom. Szerintem annyira csak nem hülye, h direkt a szoros vereségre játszik. A Real azzal vert meg minket, amivel mi tavaly a Barcát. Csak mi jobban csináltuk. Az eredmény önmagában nem baj, de azért ne dőljünk hátra, h otthon csak 2-0ra kell nyerni. Mert a Real ugyanezt fogja csinálni, mint most, és megvannak hozzá az igen jó emberei (CR, Bale). Engem a játék az, ami lelomboz. 2 éve kikaptunk 2-1re (ok, második meccs volt), de össze sem lehet hasonlítani a mostanival. Nekem ez a játék baromi nagy csalódás. És az a szitu, hogyha bejutunk a döntőbe neadjisten, akkor az ég óvjon minket Mourinho Chelseajétől, mert ott vége mindennek, ismét írhatjuk 2012-t. (és nem azért mert a Chelsea jó, hanem azért amit tegnap is láttunk) -
#13174 Üdítő látni, hogy a fatális vereséget ilyen piti blődségekkel meglehet magyarázni...