14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
Gabe18 #13173 Egyértelműen látszott hogy 2 meccsben gondolkodunk. Ami teljesen jogos, ha azt vesszük hogy hazai pályán lesz a visszavágó.
A végén próbáltunk jobban egyet lőni, de szerintem Guardiola elégedett az 1-0-ás hátránnyal összességében. Ez teljesen nyitott második meccset eredményez, amit otthon esélyes lehet behúzni.
Engem egyedül Ribery aggaszt, az idény végére teljesen visszaesett. Pedig nyilván ő nagyon kellene ahhoz hogy érvényesítsük az esélyeinket. -
#13172 hát fel van adva a lecke
idén se lesz címvédés
nyerünk otthon 2-1 re de baszhatjuk, most vhogy ez az érzésem -
#13171 Gratuláció illeti a csapatot és guardiolát, hisz fantasztikusan játszottunk, 74-26 ez mindent elmond! -
#13170 Érdekes, h az első félidőben az egyetlen helyzetünkből kaptuk a gólt -
lord nihilus #13169 Hát ez gyenge volt, sokszor nagyon ötlettelenek voltunk. A visszavágó meg piszok nehéz lesz. -
#13168 Jobb volt a Real. Götze berúghatta vna mondjuk azt a helyzetet. De a Real megérdemelten nyert. Rosszul játszottunk, így nem is olyan rossz az 1-0, de a visszavágó nagyon necces lesz. -
#13167 Ez a meccs emlékeztet a tavalyi Bayern-Barcára. Azért most nem lenne jó egy 4-0. -
Gabe18 #13166 Ha a Madrid végig tud ennyire fegyelmezetten védekezni, és bejön még néhány kontra, akkor ez sima 3-0 is lehet oda. Ellenben ha a koncentrációjuk kihagy ahogy fáradnak, és végre egy-két utolsó passz nekünk is ülne akkor lehet keresnivalónk.
Mondjuk azt nem értem most se, miért nem lehet 20-ról lőni néha, ahelyett hogy örökké a szélre nyomjuk ki a labdákat. Azért egy Kroos, Schweinsteiger, Ribery, Robben eltalálhatja úgy hogy abból vagy gól legyen, vagy olyan kipattanó amiből lehet valamit alkotni. -
#13165 Nem tudom már mire fel tartják a támadójátékunkat olyan erősnek, mikor helyzetek nélkül hozzuk le a meccseinket zsinórba..
az meg külön szégyen, hogy a szögleteink egytől egyig felszabadítás szinten vannak, pedig az tradícionálisan erős szokott lenni nálunk... -
#13164 2 cserekapus a kezdoben, erdekes. -
#13163 az elődöntőről pedig: én olyan 55-45-re adnám az esélyeket a Madridra.
(remélem nem jön be :D) -
#13162 Üdv!
Hát, sokan azt mondják, hogy a mai Bayern alapjait anno van Gaal rakta le. Ez mindenképp pozitív dolog. Az is, hogy szerintem elég jól tud fiatal játékosokat "felfedezni" és beépíteni a nagycsapatba (nálunk Badstuber pl az, aki nála került előtérbe). Az biztos, hogy nem egy simulékony valaki. Szóval felvállalja a konfliktusokat az öltözőben - ez előny, de talán egyben hátrány is. Ahogy olvasgattam most a MU szurkolók reakcióit Moyes menesztése után, sokan úgy vélik, hogy nagyrészt a játékosok (főleg a hangadó Rooney, aki nagyon nem komálta Moyest már az Evertonnál sem) a "felelősek" a gyenge szereplésért. Ha ez így van, és tényleg van pár játékos, aki fúrja/fúrta az edzőt, akkor van Gaal szerintem rendet tudna tenni. Azt szerintem ti is belátjátok, hogy a MU keretére igencsak ráfér a vérfrissítés (Evra, Vidic, Rio, a középpálya már régóta neuralgikus pont), van Gaal szvsz ezt végre tudná hajtani. Azt persze nem mondom, hogy BL-t nyernétek vele vagy hasonlók - habár minket bevitt a döntőbe (szóval egyáltalán nem elképzelhetetlen), amire még mi sem számítottunk, de egy jó csapat alapjait le tudná rakni mindenképp.
Hogy miért kellett távoznia? Mert a BVB tönkrevert minket a Bundásban :D. Ahogy így visszaemlékszem, sokszor szívtuk a fogunkat a tesze-tosza játék miatt, a céltalan labdatologatás és a vezetés megszerzése utáni teljes apátiába süllyedés miatt. (plusz az az elbaltázott BL nyolcaddöntő se segített az Inter ellen).
Összességében sztem nem lenne rossz választás, bár valszeg Kloppoval járnátok a legjobban. Csak vele meg túl erősek lennétek, az nem lenne jó :)).
- hát részemről kb ennyi. Többiek még biztos írnak ezt-azt (vagy megerősítenek v megcáfolnak) -
#13161 Sziasztok!
Manchester United drukker vagyok, de örülnék, ha elmondanátok a véleményeteket Louis van Gaal-al kapcsolatban, mert jobban ismeritek, mint mi.
Mit lehet tudni miért küldték el anno tőletek?
A reagálásokat írhatjátom a Manchester United topikba is, hiszen minden Manchester United szurkolót érint a dolog!
A válaszaitokat előre is köszönöm! -
#13160 Szerdára Kroos-tól egy ilyen gólt rendelek:D
-
Gabe18 #13159 Hát én most már nem tudom...
Lehet csak behalucinálom, de szerintem a 65. perc körül szemmel látható volt hogy "elkezdtünk" játszani. Hirtelen lett ritmusa annak amit csinálunk, ültek a passzok, lettek bemozgások az üres területre. Ennek az eredménye lett a Götze betörés ahol szerintem egy 11-es elmaradt, utána meg a gól.
Aztán bement a labda a kapuba, és ezzel mintha be is fejeztük volna. Mintha ezzel a 10 perc foci=gól megoldással mi le is tudtuk volna.
Utána még a kapusunkról megállapítottam hogy nem tud kirúgni ( 2 kirugás a lelátóra, egy kb 35 méterre az ellenfélnek), erre következőnek ad egy olyan gólpasszt hogy Schweinsteigernek becsületére vált volna egy ilyen indítás. -
lord nihilus #13158 A Real meg - ha jól olvastam - elhalasztatta a hétvégi bajnokiját.
We're doomed. -
lord nihilus #13157 Érzésem szerintem, volt - kellett lennie - valami a tavasz folyamán, ami miatt nem megy a játék. Az őszi teljesítményt ritkán idézik. Elfáradtak vagy elfogyott a motiváció? Guardiola arcát is érdemes nézni, rá van írva, hogy ezt nagyon nem így tervezte, és ez már nem az első ilyen mérkőzés. -
Gabe18 #13156 A hírek szerint igen, ő is ezt nyilatkozta. Ma is csak biztos ami biztos alapon maradt ki. -
#13155 Neuer sérülésével mi van?
Real ellen már játszhat? -
Gabe18 #13154 Na nálam most telt be a pohár.
Hogy az Augsburg ellen becsúszott, ok. Hogy az erős Dortmund ellen becsúszott, ok. De hogy most már harmadszorra is ezt a nulla semmit kell néznem, a tök utolsó ellen, ez azért már sok.
Teljesen méltatlan amit produkálunk. Egy normális támadás nincs. Annyi figyelem nincs hogy 10 méteres passzok sikerüljenek. Egy oldalváltás nincs, pedig az ellenfél örökké a labdás oldalra visz mindenkit a másik oldalon még a tv-n át is látszik hogy üresen botorkálnak az embereink. De mi inkább a tömegben tuszkoljuk a legközelebb állónak.
Egyedül a lestaktika ami ül az egész meccsen, na de hát könyörgöm... elmennek a p...ba.
Götze csinálhatna végre valamit mert most már nem tudom minek van itt lassan. Ribery meg összekaphatná magát, mert ő is lassan saját maga bohózata. -
#13153 összejött a traumfinalee :D -
#13152 egyébként megint megálmodtam az aktuális bl meccsünket:D
most sajnos egy 1-1-es idegenbeli után egy 0-1-el kiestünk és vmi borzasztóan szar álom volt...:S
no de ez jó jel, higy a mu ellen egy ilyen 1-0,4-0-ás sima sikert álmodtam és akkor elég szoros volt, akkor most valszeg átgázolunk majd a realon -
#13151 úgyse túgna labdába ha teljesen egészséges lenne, nem Bayern szint. -
#13150 jött Rode is
de
"Rode február 23-a óta nem lépett pályára, mivel súlyos térdsérüléssel bajlódik – az utóbbi években már harmadszor –, ám reméli, hogy ebben szezonban még legalább egyszer játszhat az Eintracht Frankfurt színeiben."
hát nem tom veszélyes dolog ez azért -
#13149 én kérek elnézést hogy az egész bajnokságban kétszer kikaptunk... :D -
#13148 várjál te még azzal:)
úgy is a bayern-real párharc győztese nyeri meg az idei bl-t, szal nyugi:) -
#13147 0:3 ???ez mi a picsa vót??
látom nem is b csapat játszott... -
#13146 Ilyen védelem ellen öröm volna döntőzni:) De egy ilyen fiaskó után tuti rendet rak a fejekben Guardiola. -
#13145 Három (reméljük) igazán fontos meccs van idén. Mind a BL-ben. -
Gabe18 #13144 Különösebben nem kívánok foglalkozni ezzel a meccsel. Ha valóban ennyire leeresztettünk, szétestünk az idény végére, akkor nincs miről beszélni, nem lesz esélyünk se a BL-ben se a DFB kupában, mert az ellenfelek gyorsvonatként fognak elrobogni.
Bármi más esetben, meg felesleges ezen idegesíteni magam, hogy egy agyonnyert bajnokság utolsó meccseinek egyikén beleszart a csapat az egészbe. Nem szimpatikus, de van ilyen. -
lord nihilus #13143 Tavaly azért jobban felpörögtünk a már tét nélküli meccseken :( -
#13142 látom megduplázzuk vereségeink számát. -
Gabe18 #13141 Gyengén, motiválatlanul, pontatlanul játszunk. Amin én nem is csodálkozom a helyzetünkben, csak nem tudom ehhez minek kellett fullos kezdő. Játszhatna 3-4 csere, akkor is itt tartanánk de nem lenne ennyire kirívó...
Amúgy meg a szokásos. Ez az örmény fattya a Real ellen az üres kaput se találta el, ellenünk meg behelyezi mint a világ legtermészetesebb dolga. -
#13140 egy pár éve meg mindig az a csapat nyeri a bl-t aki legyőzi a barcát:D -
#13139 -
#13138 hát nem kéne:/:D
ráadásul akkor is a reallal játszottunk az elődöntőben a cselszíj meg a barcával (most atleticoval) :D:D -
#13137 többször ne alázzuk már meg a futballt :D -
#13136 a cselzi megkikapott a nápolytól 2012 ben 3-1re
majd otthon verte a stokot
majd otthon leverte a nápolyt
a többit tudjuk:/
most meg 3-1 re kikapott a psgtől
majd otthon verte a stokot
majd otthon leverte a psgt
:/:/:/:D:D:D
-
#13135 nem szeretem az ilyen párhuzam-vonásokat, de ez mekkora már :D
2001-ben ezen az ágon jutott a Bayern München a döntőbe:
Arsenal - Manchester United - Real Madrid. -
IXEMGabeo #13134 nagy döntő volt anno:) egyetlen újrajátszott meccs:) még 11-sek se voltak akkor