Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy egy több gólos x nem is lenne feltétlen rossz eredmény. Ahogy nézem kicsit elszálltak a fórumokon az elvárások, és már a 3-0 a minimum lassan.
Azért két meccs lesz ez, nem hiszem hogy már ma eldõlne.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Effe88
nem a felállás miatt
az rendbe van...bár remélem svejni be fog állni és persze azért ribery még is csak hiányozni fog bármi is lesz...
x csak egy megérzés, ez van...

Pedig ez a védelem, hogy Lahm újra helyén, és Martinez VKP sokkal stabilabb kéne legyen mint az eddigi.

Effe88
BAYERN MÜNCHEN: Neuer – Lahm, J. Boateng, Dante, Alaba – Javi Martínez, Kroos, Thiago Alcántara – Robben, Mandzukic, Götze. Vezetõedzõ: Pep Guardiola
A kispad: Starke (k.), Van Buyten, Rafinha, Contento, T. Müller, Schweinsteiger, C. Pizarro

szerintem ma kapunk gólt
x-et érzek<#fejvakaras>

DasIsFuck
de még mikor "formában2 voltak akkor is lépten nyomon azt látni, hogy egy stílustalan,szürke csapat, kb egy gladbach szinesebben tud játszani...ami azért mindent elmond.
Szégyen hogy egy ilyen semmis csapat ott tud lenni a legjobb 4-be sorozatosan és ennyire semmi törekvés arra, hogy feljebb lépjenek...
Dortmundba megvan ez,Schalkéba szintén, de még a wolfsburgba is, tény h õk emg fele anynira sem értenek a szakmához, de próbálkoznak, ellenben a looserkusen még ezt sem akarja megtenni.
páriszba szerintem simán kapnak egy 5-öst és egy 9-0-ás összesítéssel küldik haza õket..

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Ne nekünk kelljen szégyenkezni a Leverkusen miatt... Ha megnézzük a bajnokságban az egyéb mutatókat, meg a legutóbbi meccseket, világos, hogy a Leverkusen elõbb-utóbb visszacsúszik a 4. helyre (ha nem lejjebb). Márpedig a 4. helyen az összes többi bajnokságban sem übercsapat tanyázik (leszámítva az angolt). Spanyoloknál Bilbao, olaszoknál Fiorentina, franciáknál a St. Etienne... Egész egyszerûen a Leverkusennek piszok nagy mázlija van azzal, hogy ott vannak a BuLi-ban a második helyen, az meg pech, hogy a PSG-vel sorsolták õket össze. Párizsban lesz majd egy 1-0, vagy 2-1 a PSG-nek, és kész, mehetnek haza. Belõlük egy jó ideig nem lesz több, nagyobb.
Inkább drukkoljunk annak, hogy ma verjük meg az Arsenalt.

DasIsFuck
szó nincs h 2.legerõsebb, de min így is a 4.legerõsebbek.

és sajnos egy schalke sem sokkal jobb ezektõl, de ott legalább van nézõ,van egy akarat h elõrelépjenek,vannak fiatal német tehetségek...
Ennél a Looser csapatnál ezen eggyike sem található meg.

Most az hogy egy psg ellen esnek ki, ok, de tavaly meg egy benfica is simán kiejtette õket.
ha nem bohóc,csõtömeg az adott ellenfél akkor garantált a kiesésük, nem mintha a játékos keretük hivatott lenne többre, de szerintem még a legjobb 4.-re sem lenne olyan kuka keret, mégis ott tudnak lenni.
Ellenünk hogy voltak képesek 1-1-et játszani?

de legalább lett egy német csapat akiket jobban fog gyûlölök a cottbusok és hannoverektõl...

DasIsFuck
mert a shaktar idén bizonyítot hogy nem fekete lovak, inkább csõdtömegek.

mocskos szar csapat ez a looserkusen, ott lenne a helyük ahol a hamburg van, harcolni a kiesés ellen.

DasIsFuck
De a Loosernél látsz te bármilyen törekvést arra, hogy szintet lépjenek?
Nem nincs ott semmi, csak potom pénzekért elszórják a vmire való játékosaikat és a kuka kategóriát meg megtartják, hát nézd meg a névsprt,toprak,spahic,deryok...minek ilyen alja kategóriás légiósok?

és hát ha valahol akkor a Looserkusennél nem lesznek anyagi gondok, hisz azon kevés buli csapatok eggyike ahol egy komoly cég áll mögötte, mint a wolfsburg csak itt nem költekeznek ennyi a különbség, de nem is céljuk a fejlõdés...tényleg a pénzmosáson és egyéb zsebre pakolható milliókon kívül nem látok sok célt ebbe a looserkusenbe.

De a vezetõk legalább jól megszedhetik magukat, miközben porig alázzák hétrõl-hétre a bundesliga jóhírét...

Amúgy ha a valós erõviszonyokat nézem, ennél a Leverkusennél a Schalke és a Dortmund is erõsebb a német bajnokságban. Úgyhogy némileg csalóka a 2. helyük és az abból adódó "második legerõsebb német" kitétel.

antijuve
ez tök igaz, mármint h a PSG-ben sokkal több sztár van, meg pénz. Én nem is arra vártam h majd a Kusen jut tovább. De egy ennél szorosabb párharc azért talán nem irreális elvárás.

ups and downs

Mor3llo
csúcsformában levõ Barca. A mezes dolog tényleg szánalmas volt, de azért ne legyen már szégyen kikapni nekik egy Barcától...lol
nézd már meg a MU idei BL eredményeit, kevered a szezont a fazonnal, a BL mindig teljesen más, mint a bajnokság...lol
egy egyre növekvõ, sztárjátékosokat magáénak tudó, dúsgazdag PSG elveri õket...lol

micsoda meglepetések! akkor miért nem jöttél ide írogatni, amikor mindig az egyik fekete lónak tartott Shaktart gyalázták otthon egy 4-essel? hm?

Megint okosakat írtál, grat

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Nem tudom hova tudod ezt dramatizálni minden nemzetközi meccs után.
A Bundesligában nincsenek százmilliós adósságok, meg százmilliókkal dobálózó sejkek.
Ennek eredményeként van 2 top csapat, meg 2-3 aki a közvetlen elit mögött van többé/kevésbé leszakadva.
Teljesen irreális azt képzelni hogy a Schalke kiveri a Realt. Persze akár megtörténhet, mert a "labda gömbölyû" ugye, de nem ez a realitás.
Ma két német csapat van aki ezekkel fel tudja venni a versenyt. A Bayern aki minden tekintetben ezekkel egy szinten van (saját erõbõl!), és a Dortmund aki hosszú évek építkezésével eljutott idáig.
Lehet itt szarozni szerencsétlen Leverkusent, de náluk Toprak meg Derdyok a "sztár" légiós, a PSG-nél meg Ibra, Cavani, meg Thiago Silva. Kész...

DasIsFuck
machester ellen is ugyan ez volt...az ellen a machester ellen akiket ilyen stokok meg angol közép csapatok is megvernek idén, de minimum nem alázza meg õket.
teljesen mind1 hogy kit említek, ha egy top bajnokság top csapatával kerülnek össze ez lesz az eredménye, miközben õk meg németországba az eggyik top klub.

csúcsformába lévõ barca egy hetest intett nekik.
egy évek óta nem látott pocsék formában és eredményben lévõ united egy 5-össel alázta porig õket otthon.
egy psg 4-el alázta porig õket otthon.

mind1 itt ki az ellenfél.

Mor3llo
ember 4 német csapat van a legjobb 16-ban, te mégis mi a francról beszélsz? mit vártál, hogy megverik a PSG-t? egy PSG-vel szerintem még mi is megküzdenénk

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

DasIsFuck
zárják ki õket,ne indulhassanak nemzetközi szinten, ez nemzeti érdeke Németországnak,mert ez szégyen amit a looserkusen évek óta nyújt..

antijuve
azért a 3. helyezett jóval erõsebb mint a 2. De ez a Leverkusen évek óta súlytalan az európai kupákban. Valamit csinálhatnának ezzel.

ups and downs

DasIsFuck
Az a baj, hogy ha azt mondják h nem állnak fel és kizárják õket egy 3-0,0-3-as összesítéssel kevésbé lenne szégyen mint ez, mert kint is minimum 4...

és hát ennyit a bundesligáról, hogy egy 2.helyezett ennyire képes csal...

antijuve
jajj ez a Leverkusen.

ups and downs

Mor3llo
Az Angol Labdarúgó Szövetség jóvoltából a Bayern szurkolók a holnapi mérkõzés belépõjének felmutatásával egy ingyenes látogatást tehetnek a BL gyõzelem helyszínén, a Wembley stadionban.

ez rendes tõlük<#eljen>

Effe88
a szokásost hozzák
kapnak egy hetestXD

DasIsFuck
és 4 lett a vége.

Mor3llo
félidõben 3-0 😄

DasIsFuck
Tippeljünk, Looserék mennyit fognak kapni a PÉEZSÉ-tõl?

Mûvészet volt egy ilyen Lautern ellen egy buli 2-nak kiesni...

antijuve
Lautern az elõdöntõben otthon. Nem tûnik megoldhatatlannak

ups and downs

antijuve
ja, kiesik.

ups and downs

DasIsFuck
kb ez is az a szint volt mint a 9-2...
szinte elõre lemertem fogadni, hogy 5 alá nem adjuk...ez a Hamburg meg történelmi tettet hajt végre idén...

mészárlás😄

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Mor3llo
5-nél tartunk<#bee1>

Mor3llo
ok

DasIsFuck
pffffffffffff<#nevetes1><#nevetes2>

istenem de gyûlölöm....komolyan ez a legnagítívabb a Pep korszakba, hogy újra megtalálta ezt a Rafinhát...

Mor3llo
Rafinhát meghívták a válogatottba 😊

DasIsFuck
shakiri eggyre inkább tûnik nekem zsákutcának, szerintem nem egészen a mi szintünk...
El lehetne passzolni szerintem.

Mor3llo
Diagnózis: Franck Ribéry ezen a hétvégén kezdheti el a mozgási terápiát, jövõ hét végén pedig a futóedzéseket, így az Arsenel elleni elsõ BL mérkõzést biztosan kihagyni kényszerül.

Ribéry hátsójáról egy ideget nyomó vérrögöt kellett egy vasárnapi mûtét során eltávolítani. Pályára való visszatérése március elejére tehetõ.

😞

<#hehe>
DasIsFuck
😞

csak nehogy vmi daganat legyen belõle...

Mor3llo
hogyaza................

Rossz hírrel kezdõdött a mai sajtótájékoztató. Franck Riberyt egy betegség miatt csütörtök este meg kellett mûteni.
Nem futballsérülést, hanem egy betegséget állapítottak meg Riberynél. Egy zúzódás elkezdte nyomni az idegeit, az ún. rekesz-szindróma jelei mutatkoztak meg, amelyek gyors beavatkozást igényelnek.
A rossz hírben némi vigasz, hogy Ribery állapota nem súlyos, Pep Guardiola szerint akár már a londoni BL-meccsen is pályára léphet, ám egyelõre semmi sem biztos. Legközelebb vasárnap vizsgálják meg az állapotát.

DasIsFuck
ÓRIÁSI....<#taps>

Mor3llo

DasIsFuck
és pont ez a teher lehet a csapat végzete.
de remélem ismét bizonyítja a csapat h van benne tartás és azért is történelmet írnak, már csak az ezüst labda fiaskó miatt is😄

DasIsFuck
Germániát eddig is uraltuk, elnézést, ha nem tudok elámulni attól, hogy egy buli kiesõ jelölt csapatot hogy és mennyire verünk, egyébként örülök h így játszott a csapat csak ez pl a stuttgart ellen nagyon máshogy volt.
Most hogy egy jóval gyengébb ellenefel így emgvertünk még nem óldodnak fel azok a problémûák amik fennálhatnak a szezon, elsõsorban a bl-ben.
2010-óta elképesztõ sikereket élhettem át a csapat által,de úgy h elõtte még a nyolcaddöntõket is örömittasan élten át sokszor, én akkor lettem Bayern szurkoló teljes szinten mikor a hazai ligát egyedül állóan uraltuk,sorra jöttek a címek, de a bl-be semmi.
valszeg ide vezethetõ vissza, hogy nem sokra tartom a hazai vitézkedéseket, azok inkább amolyan kötelezõ parádékat vár az ember jellegûek nekem.

bakkerman
én is ezt érzem,hogy ha idén se lesz meg a a BL történelem elsõ címvédése,akkor nem tudom mikor,minden egyben van a Bayernnél,jelenleg maximum saját maguk ellenfelei

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Mor3llo
Kell elõre a klasszikus 9-es, ezt Pepnek is muszáj belátnia.
A legjobb forgatókönyv az lenne, ha maradna Mandzu, mellé pedig jönne Lewa. Abszolút belefér a rotáció. Pizza valószínûleg év végén elmegy, 2 csatár pedig cserélgethetõ.
Mandzuval egyébként Sammerék hosszabbítani akarnak.

contraste
Tényleg szerintetek mi lesz Mandzukic-csal, hogy érkezik Lewandowski? Na és Pep hova teszi a lengyelt, ha ennyire nem szeret csatárral játszani?

ain't got no history

contraste
Lehet, hogy idén elõször lesz duplázás a BL-ben? Durva ez a Bayern...

ain't got no history

Mor3llo
köszönöm hogy összefoglaltad, nekem nincs idegzetem leírogatni neki a bullshitek után 😊

Bercy
Egyetertek. A 99-01 es Bayern volt ami akkoriban utokepes csapat volt de kozel sem ennyire dominalo. Ez most egy "csoda", hogy ezt szurkolokent megelhetjuk. En nagyjabol 15 eve kovetem a focit es drukkolok a munchennek. Azota lattam sok jobb es sok igen gyenge szezont. De ez az idoszak ez mas. Ezt sose fogom elfelejteni de tudom, nem tart orokke...
És ha netalán nem 9-1-es összesítéssel jutunk tovább, hanem 5-3-al, akkor megint leírhatod mennyire szar az egész.
Az ilyenek mint te elképesztõ módon nem tudják értékelni ezt az idõszakot amit élünk. Amire se az ezt megelõzõ évtizedekben, és valószínû az ezt követõekben se igen lesz példa.
Láthatod amint ez a csapat uralja az országa, és a világ labdarúgását. De olyan elképesztõ módon amire más csapat szurkolója egy életen át vár hiába. Ez egy korszakos csapat, mint a kilencvenes évek Milan-ja, vagy a kétezres évek Barcelonája, amirõl 50 év múlva is beszélni fognak akik majd akkor a focit szeretik. És nektek akkor se jó semmi.
Pedig igazolások ide, jó felépítés oda, ez nem fog sokáig tartani. Ha szerencsénk van nekünk is megadatik 3-4 év ezen a szinten mint a Barcelonának volt, aztán fog jönni egy jobb, egy lelkesebb, egy sikerre éhesebb. Ez egyszerûen törvényszerû. De ahelyett kiélveznétek ezeket az éveket, sokan most is csak siránkoznak.

DasIsFuck
valahogy a city elleni zakó után megcsappant a bizalmam a csaptaban etéren, ott is tök sima volt amíg le nem eresztett a csapat...meg a bajnokság már kb jutalomjáték a csapatnak, akkora az elõnyünk.
és azért még itt sem ez a tendencia amit tegnap a csapat játszott, mert pl elõtte a stutgart ellen elég meleg volt a pite.

már nagyon várom, hogy az arsenal ellen egy iskola játékkal kiköszörüljük a csorbát ami a bl-ben ért.

Mor3llo
oké
nyilván ez más csapatnál is így van 😄
hihetetlen, hogy egy tök sima meccsbõl, ahol kurva jók voltunk, te ki tudod hozni a negatívumot, ráadásul a bullshitebbik fajtából