14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
argo001 #13253 Egyébként tényleg. A Bréma is megcsinálja, pedig ők egyáltalán nem képviselnek akkora erőt.
Ezt bárki megcsinálja, mert már régóta megvan az ellenszer. Ez kinek a hibája, ha nem az edzőé? -
#13252 káprázik a szemem vagy tényleg vannak helyzeteink?
-
#13251 de ez nem az első, hanem a sokadik eset...
tényleg csak annyit kell tennie az aktuális ellenfélnek, hogy visszaál és kontra és ennyiből áll a nagy pep taktika...
-
IXEMGabeo #13250 ja mindenki hajlamos azonnal az edzőt elküldetni egy egy kudarc után...nem ezt a felfogást kéne erősíteni -
lord nihilus #13249 Mondanám, hogy tyűűű há' kéne ide majd egy jó védő, meg hasonlók, de itt a filozófiát is át kell gondolni a nyáron. Götze is több játéklehetőséget érdemelne. Kíváncsi leszek Lewandowski érkezése jelent-e majd valami pozitívumot, de ebben a rendszerben ő is szenvedni fog, legalábbis nemzetközi szinten. -
#13248 Nem voltak, alatta lette azzá, nem úgy indult hogy tizenx milliós évi keresetűekkel volt tele a keret... -
#13247 vagy Tuchel...
de nekem Pep is jó, ha tud ezen változtatni. -
IXEMGabeo #13246 Dortmundnak is voltak bőven sztárok és megbírkózott a feladattal...2 bajnoki cím, 2 kupagyőzelem, BL döntő
Nézőpont kérdése kinek mi vagy ki számít "sztárnak"...
nálam egy Lewa, Hummels, Subotic, Gündögan, Reus, Götze, Kuba simán annak számít, akikkel tavaly virítottak -
#13245 nem
mert világklasszis még így is
és együtt él a játékkal -
#13244 Sokszor menti ezzel meg a csapatot a góltól, meg talán ez guardiola is erőlteti a rendszerével.
Engem inkább az a szagtalan támadójáték zavar. -
#13243 Klopp kell ide, ennyi.
Bár ennyi sztárral lehet nem lenne olyan sikeres mint dortmundba -
#13242 Szabadságon.
Azért jó h egy Dortmundnak több esélye volt kiütni a Realt, mint nekünk (pedig gyengébb a keretük...). -
Monoton #13241 Nem akarlak titeket bántani, de számotokra nem zavaró, hogy Neuer gyakran kifut a kapuból, sokszor feleslegesen. Engem a szívinfarktus kerülgetne ha Casillas ilyeneket csinálna. -
#13240 elvégre ez a realitás idén, szóval mi mást várnék?
csodát?:D
csodák nem léteznek.
-
lord nihilus #13239 boldog nyugdíjas éveit tölti -
SzocsA #13238 Egy kis idézet : "A baj alapjába véve egyértelműen látszik és egyszerűen az magának is hazudik aki nem vallja be hogy ez a barcelona-ban jól működő játék évekkel ezelőtti átültetése a Bayernre. Ez tény!!! Hol van az a lendület mint tavaly amikor mi vertük kontrából a gólokat? Esküszöm többet van a labda Neuernél mint a csatárnál(legyen bárki is) vagy Riberynél. egy passz ide egy passz oda majd haza Neuernek majd még egy passz majd még 5641651 ezer és eljutunk a kapuig, 16os környéke de neeem mi nem lövünk távolról minek is 2-3 átlövés volt összesen talán és ilyen bombázókkal vagyunk tele mint Robben, Ribery, Schweini, Kroos és még Lahm is be tudja lőni ezt tudjuk jól ja és Alabat se hagyjam ki! Na szóval mindent összegezve egyet értek abban h hazai pályán hozni kell és hozzuk is csak ez valahogy olyan nyögvenyelős és erőltetett! Szerintem Hajrá Bayern Mia San Mia!!! " -
IXEMGabeo #13237 Ancelotti és Mourinho jó taktikusok...ha ők fognak döntőzni akkor az nem véletlen...
ők tudják a mai futballba mi kell
Guardiola jó edző, de változtatnia kell
Heynckes tavaly megint újat mutatott ő hol van? -
Gabe18 #13236 Te mást se vársz már hónapok óta... -
Gabe18 #13235 Ez teljes csőd. A Real fejben 200x jobban ott van. Koncentrálnak, fegyelmezettek. Akarják a sikert.
Ehhez nekünk közünk nincs. Pontrúgásból két kapott gól egy ilyen meccsen? Igy esélytelen.
Az a vicc hogy még csak esélyünk se volt azzal kiesni hogy "elrohanjuk", mert arra se volt se lehetőségünk, meg még ahogy néztem akaratunk se.
2. félidőre marad a kármentés, nem kapni többet, és lehetőleg egy szépítő gólt összekaparni.
Meg ez a lökdösődés, vitatkozás, Ribery pofon (egyből piros kellett volna legyen) se tudom micsoda. Ez alapvetően a Bayernre se volt jellemző, meg Guardiola Barcelonájára se. Úgyhogy nem tudom honnan jött. -
argo001 #13234 Remélem, Guardiolanak megvan a jegye Barcelonába! -
#13233 a második sor jó vicc :)) -
#13232 kábé ja. -
#13231 pep meg húzzon
jöjjön a helyére moyes -
#13230 ja most látom csal proenca a bíró
allianz aréna
proencacsak bukó lehet
lehet nem is pep a hibás -
#13229 sokkal jobb az arsenal,mu ellen sem volt a játékunk...
city elleni meccsünk óta 1 jó meccsünk nem volt a bl-be.
a bajnokság megnyerése óta a bundesbe se... -
#13228 nem az a baj h kiestünk egy BL elődöntőben. hanem hogy hogyan, milyen játékkal. -
IXEMGabeo #13227 akár kiesik a Bayern, akár nem...remek együttes, sok szép győzelmet arattak idén...
Real pedig a nagy számok törvénye alapján egyszer bejuthat a döntőbe...hozzá kell tenni nekem nem tetszik a játékuk...
nem Pepet kell szidni...vannak hullámvölgyek minden csapat életében:S tényleg rosszkor jött -
#13226 hát pedig ez az igazság
mind esetre olyan a védelem mintha demichelis ottl és társai lennének a pályán
pep meg takarodjon a picsába
0-3 már azért gáz
és még helyzetünk sincs és nem is leszXD -
#13225 A Real kivégezte Németországot, várom majd az ilyen cikkeket:D
-
#13224 ismét helyzet nélkül amúgy. -
#13223 na ezért kellett az a fos idegenbeli játék.
-
#13222 Na lesz-e ebből 4-0?XD -
#13221 na már csak 5 gól kell
pep takarodj
Juppot vissza -
#13220 pfff :DD -
#13219 egyet lövünk a 85.percben
müller bekotorja 1 méterről majd figyeld meg -
lord nihilus #13218 Lehet, hogy annyit készültek a kontrák ellen, hogy megfeledkeztek a pontrúgásokról. -
#13217 még csak 2-t kaptunk, messze még a vége:D -
#13216 annyira tudtam:D
DanteXD
-
#13215 ki bizony
2015 lehet bizonyítani pepnek
-
#13214 ki bizony
2015 lehet bizonyítani pepnek